فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ #دعوت_به_نماز
🔺 برخی علل بی نمازی #جوانان
💥 اسلام به ذات خود ندارد عیبی
💥 هر عیب که هست از مسلمانی ماست
🎤 #استاد_رفیعی
@beytonoor
#معرفی_کتاب
📚 کتاب دو جلدی مکیال المکارم
در فوائد دعا برای حضرت ولیعصر (عج)
👤نوشته : سید محمد تقی موسوی
@beytonoor
part19.mp3
2.8M
🌹نمایشنامه "یادت باشد"
بر اساس خاطرات شهید #حمید_سیاهکالی_مرادی
🔹قسمت نوزدهم
@beytonoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
يُوفُونَ بِالنَّذْرِ وَيَخَافُونَ يَوْمًا كَانَ شَرُّهُ مُسْتَطِيرًا
وَيُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَىٰ حُبِّهِ مِسْكِينًا وَيَتِيمًا وَأَسِيرًا
🍃🌸🍃همانگونه که خواندهایم در سورهی هلاتی در شأن صاحبان سفرهی کرامت و صفا، آیینههای تمام نمای نور خدا، علی مرتضی و فاطمه زهرا، سلام الله علیهما، در روز بیماری و بلا، سه روز روزه، نذر کردند برای شفا، شفای حسن و حسین سلام الله علیهما.
🍃🌼🍃و امروز، در این روزهای پریشانی و حیرت، در این وانفسای غیبت و غربت، از صمیم دل دست به دامان درهای رحمت الله میشویم، دست در دست هم، با هم همراه میشویم، در پویشی به نام #اجابت و با توسل به خاندان عصمت و کرامت، برای رفع بلا و نذر سلامت، سه روز، روزه میگیریم، به نیت شفا و شفاعت و میخوانیم:
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا شود که گوشهی چشمی به ما کنند
دردم نهفته به، ز طبیبان مدعی
باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
▫️پویش جهانی #اجابت: سه روز روزه، نذر سلامت.
هفتم تا نهم ذیالحجه،
مقارن با هفتم تا نهم مرداد ماه ۹۹
کاری از
#رَسانور #حوزه_هنری_البرز_ #بسیج_رسانه_البرز
#پویش_اجابت #جهانی #پویش_جهانی_اجابت #کرونا #مدافعان_سلامت #ایران #ایرانی #مذهبی #دعا #شفا
@beytonoor
🌍 اوقات شرعی #دوشنبه ۶ مردادماه ۹۹ به افق کرج
🌞اذان صبح: ۰۴:۳۱:۲۴
☀️طلوع آفتاب: ۰۶:۱۰:۱۴
🌝اذان ظهر: ۱۳:۱۲:۳۹
🌒غروب آفتاب: ۲۰:۱۴:۴۲
🌑اذان مغرب: ۲۰:۳۴:۴۸
🌓نیمه شب شرعی: ۰۰:۲۳:۰۳
@beytonoor
#فایده_صلوات
🌷 مرحوم علامه طباطبایی به فردی که در مورد فایدهی صلوات از ایشان پرسیده بود، پاسخ لطیفی دادند.
🌺 فرمودند: صلواتی که ما میفرستیم، اولاً از خودمان چیزی اهدا نمیکنیم، بلکه به خدا عرض میکنیم و از او میخواهیم که بر پیامبر و خاندانش رحمت ویژه بفرستد و ثانیاً گرچه این خاندان نسبت به ما محتاج نیستند ولی به ذات اقدس اله که نیازمندند و باید دائماً فیض الهی بر آنها نازل شود. ما با این صلوات در واقع خود را به این خاندان نزدیک کردهایم.
🥀 بعد مثال میزدند و میفرمودند: اگر باغبانی در باغی که همه گلها و میوههایش مِلک صاحب باغ است، کار کند و از صاحب باغ حقوق بگیرد، روز عید، یک دسته گل از باغ تهیه کند و به حضور صاحب باغ ببرد، آیا عمل او موجب تقرب به صاحب باغ هست یا نه؟ مسلماً هست.
🌼 این عمل، نشانهی ادب باغبان است. #صلوات هم ادب ما را ثابت میکند واِلاّ ما که از خودمان چیزی نداریم، بلکه از ذات اقدس اله مسئلت میکنیم بر مراتب و درجات این بزرگواران بیفزاید؛ و همین عرض ادب، برای ما تقرّب است.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
@beytonoor
موسسه بیت النور کرج
—◇— 🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃—◇— #کلام_امیر #نهج_البلاغه/خطبه ٥٢ 🔔 خوشا به حال آنان كه مؤمنند... 🔷به خدا سوگند❗️
—◇— 🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃—◇—
#کلام_امیر
#نهج_البلاغه
#حکمت_شماره_264
و قال عليهالسلام
أَحْسِنُوا في عَقِبِ غَيْرِكُمْ تُحْفَظُوا فِي عَقِبِكُم.
🔸شرح و تفسير
خوشرفتارى با بازماندگان مسلمين
امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه به آثار مثبت نيكوكارى دربارۀ بازماندگان مسلمين اشاره مىكند و مىفرمايد: «با بازماندگان ديگران خوشرفتارى كنيد تا با بازماندگان شما همينگونه رفتار كنند»
🔹اين گفتار درخشان امام عليه السلام در واقع برگرفته از دو آيۀ نورانى قرآن مجيد است كه در سورۀ «نساء» آيۀ ٩ مىگويد: «وَ لْيَخْشَ الَّذِينَ لَوْ تَرَكُوا مِنْ خَلْفِهِمْ ذُرِّيَّةً ضِعافاً خافُوا عَلَيْهِمْ فَلْيَتَّقُوا اللّهَ وَ لْيَقُولُوا قَوْلاً سَدِيداً» ؛كسانى كه اگر فرزندان ناتوانى از خود به يادگار بگذارند از آيندۀ آنان مىترسند، بايد (از ستم دربارۀ يتيمان مردم) بترسند! از (مخالفت) خدا بپرهيزند، و سخنى استوار بگويند».
همچنين در آيۀ ٨٢ سورۀ «كهف» مىخوانيم: «وَ أَمَّا الْجِدارُ فَكانَ لِغُلامَيْنِ يَتِيمَيْنِ فِي الْمَدِينَةِ وَ كانَ تَحْتَهُ كَنْزٌ لَهُما وَ كانَ أَبُوهُما صالِحاً فَأَرادَ رَبُّكَ أَنْ يَبْلُغا أَشُدَّهُما وَ يَسْتَخْرِجا كَنزَهُما رَحْمَةً مِنْ رَبِّكَ» ؛و اما آن ديوار، از آنِ دو نوجوان يتيم در آن شهر بود؛ و زير آن، گنجى متعلق به آن دو وجود داشت؛ و پدرشان مرد صالحى بود، پس پروردگار تو مىخواست آنها به حدّ بلوغ برسند و گنجشان را استخراج كنند؛ اين رحمتى از پروردگارت بود».
🔻در آيۀ نخست، به كسانى كه با يتيمان و فرزندان ناتوان و ضعيف مسلمان بدرفتارى مىكنند هشدار داده كه ممكن است با فرزندان خود آنها اين عمل انجام شود و در آيۀ دوم، صالح بودن پدران را رمز خدمت دو پيامبر به فرزندان آنها شمرده است.
🔻اين حقيقت در روايات اسلامى نيز منعكس است؛ از جمله در روايتى از امام صادق عليه السلام مىخوانيم:
«فِي كِتَابِ عَلِيٍّ عليه السلام إِنَّ آكِلَ مَالِ الْيَتِيمِ سَيُدْرِكُهُ وَبَالُ ذَلِكَ فِي عَقِبِهِ وَ يَلْحَقُهُ وَبَالُ ذَلِكَ فِي الْآخِرَةِ؛ در كتاب على عليه السلام آمده است: كسى كه مال يتيم را به ناحق بخورد وبال آن، دامن فرزندان او را در دنيا و دامن خودش را در آخرت خواهد گرفت».
در طول تاريخ نيز نمونههاى زيادى از اين مطلب آمده است كه افرادى با بازماندگان ديگران بدرفتارى كردند و فرزندان آنها گرفتار بدرفتارى ديگران شدند.
با توجه به اينكه مفهوم مطالب فوق اين است كه پاداش كيفر اعمال نيك و بد پدران به فرزندان منتقل مىشود اينجا اين سؤال پيش مىآيد كه چگونه خداوند مجازات شخصى را كه در حق اولاد ديگران ظلم كرده است به فرزندان آن شخص منتقل مىكند؟ در حالى كه قرآن با صراحت مىگويد: «وَ لا تَزِرُ وازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرى» ؛ هيچكس به جرم گناه ديگرى مجازات نمىشود».
🔸پاسخ اين سؤال با توجه به يك نكته روشن مىگردد و آن اينكه اين پاداش و مجازات، پاداش و مجازات تشريعى نيست، بلكه نوعى تكوين است، زيرا هنگامى كه كسى پايۀ كار خوب يا بدى را در جامعه مىگذارد كمكم به صورت سنّتى درمىآيد و ديگران هم در همان مسير گام برمىدارند و در نتيجه آن نيك و بد به سراغ فرزندان او نيز خواهد آمد. به خصوص وجدان انسانى مردم ايجاب مىكند به فرزندان نيكوكار، نيكوكارى كنند و همانگونه كه حس انتقامجويى آنها ايجاب مىكند از فرزندان ستمكار انتقام بگيرند.
البته در مورد كلام امام عليه السلام كه سخن از نتيجۀ نيكوكارى به فرزندان نيكوكار است هيچ مشكلى وجود ندارد كه خداوند تفضّلاً فرزندان نيكوكاران را مشمول عنايت خاصى قرار دهد و پاداش پدران را در اختيار آنان بگذارد.
در غرر الحكم از امام عليه السلام نقل شده است كه: «مَنْ رَعَى الْأَيْتَامَ رُعِيَ فِي بَنِيهِ؛ كسى كه يتيمان ديگران را سرپرستى كند مردم فرزندان او را مراقبت و سرپرستى خواهند كرد».
—◇—🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃 —◇—
@beytonoor
♦️🔸 #نماز_شب
#بیداری_سحرگاه ثلث آخر شب، وقت سحر که هنگام غروب ستارگان است، هنگامی است که درهای رحمت الهی باز است؛ و بندگان خدا باید حداکثر استفاده را از آن بنمایند؟
بقدری مهم است که در ضمن وصیتهای پیغمبر، صلی الله علیه واله، به على، عليه السلام است که می فرماید:
🌹«ای علی، بر تو باد به نماز شب، هر چند به اندازه دوشیدن شیر گوسفندی باشد!»
یعنی نماز شب و مناجات و رو به درگاه خدا آوردن هنگام سحر را ترک نکن هرچند #مختصر باشد، هرچند ده دقیقه و ربع ساعت باشد!
آنگاه فرمود:
🌹«دعا در آن ساعت رد نمیشود!»
#شهید_دستغیب
باران فیض، ص۲۹
@beytonoor
part20.mp3
3.19M
🌹نمایشنامه "یادت باشد"
بر اساس خاطرات شهید #حمید_سیاهکالی_مرادی
🔹قسمت بیستم
@beytonoor