فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلخند_سیاسی
اعتصاب گوسفندان به مناسبت عید قربان
#انسان_آرزوست
#کالانعام_بل_هم_اضلّ
@beytonoor
🔔زنگ خطر امنیت روانی کشور.
❌برنامه سازماندهی شده و مشکوک مدیران غربگرا برای گسترش اختلاط زن و مرد و رواج فساد در عرصه ورزش
برای مسابقات فوتبال نوجوانان پسر استان بوشهر از داور زن استفاده کردند.
نه اینکه داور مرد نداشته باشیم؛
عزم جزم کردن که قبح شکنی و حیازدایی کنن برای اختلاط زن و مرد! و چه زمانی بهتر از سنین پایین!
نتیجه این اختلاطها هم که کاملا مشخص است.
این بخشی از پروژه آندلسیزه کردن جامعه ایران است.
⭕️ پ.ن: به این رفتارهای مشکوک مدیران غربزده دولت روحانی تنها با نگاه ضدامنیتی باید توجه کرد نه یک آسیب فرهنگی ساده. شبکه های نفوذ غرب بشدت فعال هستند.
@beytonoor
راضی به رضای تو_40.mp3
10.65M
#راضی_به_رضای_تو ۴۰
اینکه از ارتباطاتت در خانواده راضی نیستی؛
اینکه با دوستانت نمیتونی چند سال، مسالمت آمیز رفاقت کنی؛
اینکه از دیگران رضایت نداری؛
نشون میده درون خودت به رضا نرسیدی!
✌️ پاشو ...هیچی نشدنی نیست!
تو میتونی اوضاع رو تغییر بدی.
#استاد_محمد_شجاعی
@beytonoor
موسسه بیت النور کرج
—◇— 🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃—◇- #کلام_امیر #نهج_البلاغه 🍃🌺باید همیشه آماده رزم وجهاد باشی 💝امیرمومنان فرمودند:
—◇— 🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃—◇-
#کلام_امیر
#نهج_البلاغه
#حکمت_شماره_172
✍و قال عليهالسلام
النَّاسُ أَعْدَاءُ مَا جَهِلُوا.
امام عليه السلام فرمود:
مردم دشمن چيزى هستند كه نمىدانند.
شرح و تفسير
دشمنان حق
امام عليه السلام در اين گفتار بسيار حكيمانه خود اشاره به يكى از آثار خطرناك جهل كرده مىفرمايد:«مردم دشمن چيزى هستند كه نمىدانند»؛
اين دشمنى از آنجا سرچشمه مىگيرد كه اولاً اشخاص جاهل و نادان احساس نقص در خود مىكنند و همين احساس سبب مىشود كه نسبت به آنچه نمىدانند عداوت و دشمنى به خرج دهند و گاه حتى آنها را ناچيز و بىارزش بشمارند تا از اين طريق نقص خود را برطرف سازند.
ثانياً هرگاه انسان از اسرار چيزى بىخبر باشد به قضاوت عجولانه مىپردازد و در اين قضاوت عجولانه با آنچه نمىداند به دشمنى بر مىخيزد.
ثالثاً جهل همچون ظلمات است و انسان هنگامى كه در ظلمات متراكم قرار گيرد هر شبه از دور مىبيند به گفته بعضى از شارحان نهج البلاغه آن را حيوانى درنده يا گرگى خطرناك مىپندارد و هر آوازى مىشنود آن را نشانه حمله دشمنى مىشمرد. در ظلمات جهل نيز انسان گاه هر مطلبى را مخالف و دشمن خود مىپندارد حتى اشخاصى را كه درست نمىشناسد با بدبينى به آنها نگاه مىكند و به همين دليل گاه كشورها و ملت ها به جنگهاى خونين دست مىزنند به سبب اينكه از حال يكديگر بىخبرند و هر حركتى را توطئهاى بر ضد خود مىپندارند، لذا يكى از طرق ايجاد آشتى و صفا و اتحاد و دوستى در ميان مردم و ملت ها بالابردن سطح آگاهىهاى آنهاست و اينكه سران آنها در كنار هم بنشينند و به مذاكره بپردازند و با نيتهاى واقعى يكديگر آشنا شوند و يخهاى بدبينى ذوب شود و ديوار بىاعتمادى فرو ريزد و در كنار هم با محبت و دوستى زندگى كنند.
🔻ريشۀ اين گفتار حكيمانه، قرآن مجيد است كه مىفرمايد: «بَلْ كَذَّبُوا بِما لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ» ؛(ولى آنها از روى علم و دانش، قرآن را انكار نكردند؛) بلكه چيزى را تكذيب كردند كه آگاهى از آن نداشتند».
اميرمؤمنان على عليه السلام در حديث ديگرى در همين زمينه مىفرمايد:
«لا تَعادُوا ما تَجْهَلونَ فَإنّ أكْثَرَ الْعِلْمِ فيما لا تَعْرِفُونَ ؛به آنچه نمىدانيد دشمنى نكنيد، زيرا بيشتر دانشها در امورى است كه شما نمىدانيد».
🔸نيز در حديث ديگرى كه مرحوم اربلى در كتاب كشف الغمه آورده مىفرمايد:
«مَنْ جَهِلَ شَيْئاً آبَهُ ؛كسى كه چيزى را نمىداند آن را نكوهش مىكند».
💢قرآن مجيد بحثى دربارۀ داستان خضر و موسى دارد. در اين داستان بسيار پرمعنا اين نكته روشن مىشود كه چگونه انسان مطلبى را كه نمىداند به مخالفت با آن مىپردازد. موسى عليه السلام بر حسب ظاهر مىديد خضر كشتى سالمى را سوراخ و معيوب مىكند و يا جوانى را به قتل مىرساند و ديوارى را در شهر بيگانهاى بدون دليل تعمير و مرمت مىكند به همين دليل فرياد اعتراض او بلند شد چون ظاهر را مىديد و از باطن قضيه بىخبر بود هنگامى كه خضر فلسفۀ آنها را يك يك برشمرد كاملاً تسليم شد.
—◇—🍃🌺🌸🌹🌸🌺🍃 —◇—
@beytonoor