5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشنهاد دانلود
کلیپ روشنگری
بی شرف بودن هم حدی داره...!
#بیت الرباب سلام علیها
هدایت شده از تاریخ نگار
غار قاتل !
غار پرآو یا پر آب به غار قاتل معروف است. این جاذبه ی طبیعی وحشت انگیز ایران در روستای چالابه ی استان کرمانشاه قرار دارد.
عبور کردن از این غار بسیار سخت است و حتی به غارنوردان هم توصیه نمی شود به اینجا بروند. گفته می شود چند غارنورد ایرانی در این غار قاتل جان خود را از دست داده اند و عجیب تر این که حتی جسد آن ها هم پیدا نشده است!
عمق این غار حدود ۷۵۰ متر است و ۲۶ حلقه چاه دارد. یخ های زیر زمینی در این منطقه پس از ذوب شدن داخل این غار جاری شده و موجب سرد شدن هوای غار می شوند. دمای هوای این غار تقریبا بین ۱ تا ۳ درجه است. غار قاتل یا غار مرگ از صعب العبورترین غارهای دنیا بشمار می رود.
تاریخ نگار| نکات جالب تاریخ ایران و جهان 👇
https://eitaa.com/joinchat/591003682C74f0a5378f
#حضرت_عبدالعظیم
🔻 زیارت حضرت عبدالعظيم بر اساس روایات ثواب زيارت سيدالشهدا علیه السلام را دارد؛ این خصوصیت به دليل جلالت قدر اين سيد بزرگوار است.
🔸 با اينکه يک قضایا و اختلافاتی بين نوادگان امام حسن و نوادگان امام حسین علیهما السلام بوده و ایشان هم از نوادگان امام حسن علیه السلام است اما ايشان فوقالعاده حسيني بود و فوقالعاده تسليم امام و امامت بود؛
🔹 لذا اين ثوابی که برای زیارت ایشان قرار داده شد، يک نوع قدرداني از خضوع ايشان در مقابل امام زمان خودش و آقا سيدالشهدا است چرا که ايشان، علاقهي ويژهاي به آن حضرت داشت است.
🔸 اينها [ثوابها و فضیلتهای اعمال] همه حساب و کتاب دارد. حتي اين تشبيه زیارت ایشان به زیارت امام حسین علیه السلام در فرمايشات اهلبيت عصمت و طهارت، حساب و کتاب خاص خودش را دارد.
🔹 ايشان يک اسطورهاي است که پر از امام حسين علیه السلام و واقعا حسيني و تسليم امامت است. انشاءالله که راههاي توجه به آقا سيدالشهدا ظاهراً و باطناً براي همهي ما مفتوح گردد و اتصال، اتصال ولايي بلندي باشد که از اين ارتباط حکايت کند.
کد ۸۳۴۴
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام مبارک باد
#حسینیه بیت الرباب سلام علیها
May 11
هدایت شده از سیدِ خیرالامور | سیدنا
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ریلز
میگم و عواقبشم پای خودم
رژیم صهیونیستی حروم زادست!
🔻 @seyyedoona
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
پلیس فرانسه یه فست فودی رو چون چراغ حرف اولش خراب بوده و تبلیغ حماس میشده پلمب کرده 😁
@BisimchiMedia
هدایت شده از موسسه مصاف
📣 اطلاعیه
اجتماع بزرگ عاشقان مبارزه با اسرائیل
🎤 سخنرانان:
👤 حجتالاسلام پناهیان
👤 استاد #رائفی_پور
🎙 مداحان:
👤 حاج مهدی رسولی
👤کربلایی حسین طاهری
🗓زمان: جمعه ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ساعت ۱۸
مکان: تهران، میدان فلسطین
❇️ کانال رسمی استاد رائفیپور و مؤسسه مصاف 👇
🆔 @Masaf
هدایت شده از صابرین نیــوز
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑راهپیمای مالزیاییها به سمت سفارت آمریکا در حمایت از غزه
📹 چند هزار نفر از مردم مالزی در مقابل مسجد «تابونگحاجی» در کوالالامپور گردهم آمده تا به سمت سفارتخانه آمریکا راهپیمایی کنند و بیانیهای در اعتراض به حمایت واشنگتن از حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ارائه دهند.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از سید مهدی حسینی
#اطلاعیه
مراسمعزاداری
شاموفاتحضرتمعصومه(سلاماللهعلیها)
و قرائتدعایکمیل
بانوای:
سید مهدی حسینی
پنجشنبه ۴ آبانماه از ساعت ۲۲
خیاباننبردشمالی، میداننبرد
#مسجد_شهید_بهشتی
#روضة_الحسین (علیهالسلام)
@Smahdi_Hoseini_eitaa
هدایت شده از فتنه | شب
⭕️ واکنش خانواده شهدا به تمسخر فرهنگ ایثار و شهادت/ درخواست از قوه قضاییه برای برخود با فرد هتاک
در روزهای گذشته یکی از اراذل عرصه فضای مجازی با انتشار فیلمی موهن به ساحت مقدس شهدا اهانت کرده بود که همین امر موجب واکنش خانواده شهدا به این موضوع شده و آنان در گفتگو با حیات خواستار پیگیری قضایی این فعال عرصه مجازی شده اند.
در این راستا صفیه مدرس همسر شهید مهدی باکری، مادر شهید محمدحسین محمدخانی، مادر شهید علی خلیلی، مادر شهید مسعود عسگری، پدر شهید مجید قربانخانی، فرزند شهید علی شیاس، مادر شهید جواد الله کرم، همسر شهید یعقوب احمد بیگی، برادر شهید علی خان باباخانی و برادر شهید بلباسی با مقبوح خواندن این ویدئو از مراجع قضایی خواستار پیگیری ماجرا شد.
زینب موسوی🤡
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از ناب جهادی
♦️این لیست کالاهاییه که اسرائیل از فروششون سود میبره سودش هم میشه اون بمب ها و فسفر سفیدهایی که میریزه رو سر غزه، نگاه کن ببین کدومهاشون رو استفاده میکنی، از خریدهات حذفش کن❌.
این کاریه که برای کمک به مظلومین در محاصره میتونی انجام بدی.
📡#ناب_جهادی
@nabjahadiii