دشت
گامهای جابر و عطیّه را
یکهزار و چارصد بهار
در بغل گرفته است
خاک، زیر پوستش
ردّ پای این دو را هنوز
مثلِ خون تازه حفظ کرده است
اوّلین مسافران اربعین هنوز هم
در کنارِ ما پیاده سیر میکنند
از عطیّه در خیال خود سؤال میکنم:
«جابرِ هزار و چارصد بهار پیش
مدفن غریب و بینشان دوست را
بی فروغ دیدهاش، چگونه یافت؟
با کدام سوی چشم
بیامان به سوی کربلا شتافت؟»
پاسخ عطیّه یک کلام بود:
«بوی تربت حسین»
#اربعین
#سیدمهدی_موسوی
@ShereHeyat
🆔 @bibliophil
اینگونه اعلام میکنند: رضا خرچهای!
رضا ای به درب ۸ مراجعه کن، خانواده منتظرن.
من و تقریبا نصف اعضای گروه میدانیم که خرچه در میان بعضی از ترکیزبانها یعنی خربزه.
توی رکوع ماندهایم و از شدت خنده نمیتوانیم حتی بلند شویم. دو سه نفر که اصلا نمازشان را میشکنند و میروند کنار برای دور بعدی!
خدا میداند چرا در این وضعیتی که ما فرصت سرخاراندن هم نداریم و نیم ساعت استراحت از نان شب برایمان واجبتر است، کسانی هم هستند که برای شوخی پیش متصدیان عراقی امور گمشدگان حرم میروند و اسمهای عجیب و غریب را به عنوان گمشده به آنها میگویند، آنها هم که معنی اسامی و اصطلاحاتی مثل خرچه را نمیدانند... .
📒او یافت مرا/ رضا عیوضی/ خاطرات طنز پیادهروی اربعین
#اربعین
🆔 @bibliophil
04.Nisa_.024.mp3
6.55M
🎧 تفسیر صوتی قرآن کریم
🌺 قسمت ۲۴ | سوره نسا | وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۖ كِتَابَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ ۚ وَأُحِلَّ لَكُمْ مَا وَرَاءَ ذَٰلِكُمْ أَنْ تَبْتَغُوا بِأَمْوَالِكُمْ مُحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ ۚ فَمَا اسْتَمْتَعْتُمْ بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً ۚ وَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُمْ بِهِ مِنْ بَعْدِ الْفَرِيضَةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا
🎤 آیتالله قرائتی
👇هر روز تفسیر قرآن: ۲۰min
#قرآن
#تفسیر_قرآن_صوتی
#کتاب
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ ↻
🆔 @bibliophil
نرگس باندهای سفید را از روی زخمهای پاهای کوچکش باز میکند. دخترک چشمهایش را میبندد و رویش را برمیگرداند سمت من. میگوید: «پاهام از دمپایی میزد بیرون. هی میزند بیرون. انگشتهام کشید روی زمین. زمین هم داغ بود...»باند را چند دور روی تاولهای پا میپیچاند و گرهاش را محکم میکند. دست روی باندها میکشم. نمیدانم دلم میخواهد بچههای خودم جای اینها باشند یا نه! شرمندهی پاهای کوچکی هستم که کسی روی تاولهایشان را نبست و قربانصدقهی زخمهایشان نرفت...
📒 کتاب اهالی اینجا
🆔 @Bibliophil
کل ضروریاتِ زندگیمون تو یه کوله جا میشه
بقیهش زورِ الکیه این رو اربعین بهمون میگه
#اربعین
🆔 @bibliophil
مامان چندروز پیش با چشمهای سرخ از روضهخانگی همسایه برگشت. کیفش را گذاشت روی کابینت آشپزخانه. چندتا لقمه نان و سبزی، چندتا خرما، شیرینی و یک آجیلمشکلگشا بیرون کشید و گفت: برا تو آوردم. دیگه آش کم بود، نتونستم برات بیار.
یاد افطاری حرمامامرضا افتادم. فقط مامان دعوت شده بود. فقط هم چای و خرما را خورده بود و بقیه را جمع کرده بود برایم آورده بود. بدون ما بچهها، انگار از گلویش پایین نمیرفت.
هر سال که جسمم میماند و روحم پرواز میکند سمت مشایه با مرور این مهربانی و امامی که مهربانتر از مادر است، خودم را دلداری میدهم.
شک ندارم که امام سهم ما نرفتهها را هم کنار گذاشته...
#اربعین
#ای_مهربان_تر_از_پدر_و_مادرم_حسین
🆔 @bibliophil
رهبر انقلاب آخرین بار چه زمانی به کربلا مشرف شدهاند؟
🔸اولین زیارت
اولین زیارت #کربلا توسط رهبرانقلاب در سال ۱۳۲۵ (۷سالگی) بوده: «پدرم... بنا بود ما را ببرد عتبات، بگذارد، خودش برود مکه و برگردد. [اما] نتوانست گذرنامهاش را درست کند. گذرنامه عتبات را هم نتوانست بگیرد. شبهای سختی گذراندیم... در بصره گمان میکردیم که دیگر تقریباً از خطر جسته[ایم]. منزل یکی از علمای آنجا وارد شدیم. یکی دو روز آنجا ماندیم. بعد بلیت گرفتند. رفتیم نجف. چند ماهی نجف بودیم. کربلا بودیم. کاظمین و سامرا بودیم...»
🔹آخرین دیدار
سفر دیگر ایشان به #عتبات_عالیات در حدود ۱۸سالگی انجامگرفته است. در سال ۱۳۳۶ در درس علما و مدرسان حوزه علمیه نجف حضور مییابند، ولی به خواست پدر پس از حدود دوماه به #مشهد بازمیگردند.
محرم سال ۱۳۴۷ بار دیگر ایشان قصد زیارت کربلا کردند، اداره گذرنامه درخواست ایشان را به #ساواک فرستاد اما ساواک مخالفت کرد و این ممنوعیت خروج از کشور تا زمان پیروزی انقلاب باقی بود.
🔸پس از پیروزی انقلاب نیز تاکنون فرصتی برای #زیارت کربلای معلی برای ایشان فراهم نشده است.
#اربعین
🆔 @bibliophil
دیدی همه میرن کربلا چه عکسهایی
میگیرن! اونا عکاس نیستند،
امامحسین خیلی خوش عکس😍
#اربعین
🆔 @bibliophil