7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴صحبتهای همراه با ارسال پیام ضعف پزشکیان:
🔹حرف نمیزنی؟ خب میخواهی چکار کنی؟ میخواهی بجنگی؟! خب آمد و زد؛ الان برویم درست کنیم دوباره میآید، میزند!
🔹ما بدون تعامل، هماهنگی و نظر مقام معظم رهبری حرکتی انجام نداده و نخواهیم داد.
👈این حرفا جدیه یا شوخی؟/ارسال پالس ضعف چرا؟ میاد میزنه؟ خب غلط میکنه بیاد بزنه، بزنه ما بدتر از قبل و بدون ملاحظه میزنیمش !!!
🔺توییت استاد #رائفی_پور
🔻با سخنان بی سر و ته و سراسر سفسطه؛ مغلطه و تناقض امروز رئیس محترم جمهور؛ به نظر می رسد باز هم باید منتظر اقدامات بیشتر دشمن بود.
🇮🇷@artesh_cyberi
🔺و به زودی آشوب مسلحانه، ترور، خرابکاری، حمله نظامی و سقوط و تصرف برخی مناطق ایران
🇮🇷@artesh_cyberi
🚨استیضاح رئیس جمهوری که #کفایت_سیاسی ندارد، به عهده مجلس است نه رهبری
⚠️مواظب باشید باز هم وظایف خودشان را گردن رهبری نیندازند...
🔺استیضاح و عدم کفایت رئیس جمهور ماده 236 - براساس اصل هشتاد و نهم (89)
قانون اساسی نمایندگان مجلس میتوانند رئیس جمهور را درمقام اجرای وظایف مدیریت قوه مجریه و اداره امور اجرائی کشور مورد استیضاح قرار دهند. این استیضاح وقتی قابل طرح است که حداقل به امضای یک سوم نمایندگان برسد.
🔺ماده 240 - درصورتی که پس از بیانات نمایندگان موافق و مخالف و پاسخ رئیس جمهوری اکثریت دو سوم کل نمایندگان، به عدم کفایت رئیسجمهور رأی دادند، مراتب جهت اجرای بند ده (10) اصل یکصد و دهم (110) قانون اساسی بهاطلاع مقام رهبری میرسد. این رأیگیری مخفی و با ورقه خواهد بود.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️فریادهای زرشناس درباره مذاکره:
📌 «بس کنید، چقدر میخواهید افکارعمومی رو فریب بدهید!»
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
4.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاق جالب در حرم سیدالشهدا
پس از اذان صبح در حرم سیدالشهدا و در لحظاتی که مومنین آماده اقامه نماز صبح می شدند، با حضور یافتن صادق شیرازی بعنوان امام جماعت، ناگهان شعارهای مرگ بر ضد ولایت فقیه، مرگ بر امریکا و اسرائیل، مرگ بر منافق، و شعار ابالفضل علمدار خامنهای نگهدار بصورت یکپارچه، حرم را فرا گرفت و پس از تکبیر و آغاز نماز توسط وی، ملت غیور و بصیر، نماز را بصورت فرادی اقامه نمودند.
#شیعه_انگلیسی
✅ https://eitaa.com/montakab
بصیرت با ولایت تا شهادت 👆