eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.2هزار عکس
45.9هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
روشنگری‌ آخرالزمان
🔴 ماجرای کرونا دوباره به صورت رسمی شروع شد ▫️معاون درمان وزارت بهداشت: موج هشتم کرونا آغاز شد‼️‼️
با سلام ان شاءالله امروز میخواهیم عملکرد اعضای ستاد کرونا و شخص وزیر بهداشت را بررسی و تحلیل نمائیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ شما را با مواضعتان قضاوت خواهد کرد نه نماز و روزه ای که گرفتید... زمانی که حضرت علی علیه السلام سکوت می کردند، عمّار و یاسر و مقداد و ابوذر فریاد می زدند و روشنگری می کردند. آقا امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: من حکم پدر را دارم... شما به وظیفه ی خود که روشنگری ست عمل کنید!
💠 فراخوان اجتماع بانوان فاطمی 💠 نهمین اجتماع خواهران مطالبه گر و حضور سیزدهمین مسئول 🔴 میهمان این برنامه برای پاسخگویی: مسئولین اداره اصفهان 🗓 موعد : دوشنبه ۱۲ دی ماه 🕒 زمان: شروع برنامه ساعت ۳ بعد از ظهر با نماز استغاثه به حضرت ولی عصر (عج) 🕌 مکان: خیمه گلستان شهدا🚨🚨🚨
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 اجازه ندهید‼️ ⛔️ اجازه ندهید که یه عده ای با تکیه به نام آزادی منکرات را، فحشا را، بی بند و باری را در جامعه رایج کنند‼️ قابل توجه مسئولینی که می گویتد برای ما دستوالعملی نیامده و ما موظف نیستیم ...🤔 دوستان هرکس مطالبه حضوری و تلفنی داره به این سخن آقا استناد کنه... خط مقدم است
انصاف به نقل از مدیر انتشارات تیمورزاده نوشته: رییس سازمان نظام پزسکی با لابی توانسته مقامات رده بالا را دست به قلم نماید تا انها با نامه حکم اعدام خلخالی وار پزشک قاتل (قره حسنلو) را متوقف نمایند!! اولاً باید گفت قوه قضائیه چه بدبخت شده که هر کسی در این مملکت به خود اجازه می دهد با لابی قانون را بشکند!! دوم اینکه کاش خلخالی بود تا اعدام خلخالی وار را به شماها نشان بدهد تا دهان گشادی ها هم تمام شود! سوم هم اینکه: ما منتظر سایر اعدام‌ها هستیم، قوه قضاییه تحت تاثیر فشارها و لابی ها پا پس نکشد بجز محاربین، بیش از ۱۰۰ شهید امنیت داریم که اگر بابت قصاص هر کدام فقط یک قاتل به دار آویخته شود، لااقل باید شاهد ۱۰۰ اعدام باشیم.
روزنامه اعتماد: حکم اعدام دکتر قره حسنلو توسط یک مقام عالی لغو شد اعتماد نوشت: 🔹 خبری به دست اعتماد رسید مبنی بر اینکه حکم اعدام حمید قره‌حسنلو، لغو شده است. 🔹طبق این خبر، گفته می‌شد که یکی از شخصیت‌های سیاسی برجسته و قدیمی کشور در نامه‌ای از مقامات عالی نظام درخواست کرده حکم این فرد لغو شود. 🔹ما با نویسنده نامه تماس گرفتیم و ایشان نوشتن نامه و دریافت پاسخ مثبت در این زمینه را تائید کرد. ما باید به حال دستگاه قضایی‌مان گریه کنیم!
خیانت ادامه دارد☝️ محمد مهاجری، فعال سیاسی نوشت: جناب آقای حداد عادل آقای با یک نامه جان یک پزشک هم صنف خود را نجات داد. شما هم بعنوان فردی که به فرهنگی بودن شهرت دارید در اقدامی مشابه، اهالی فرهنگ و هنر را که اتهامات به مراتب سبکتری دارند از فشارها برهانید. گاهی خیلی زود دیر می شود ✍مسئولین خائن و فاسد همچنان سر کار هستند!😡
ارتباط مستقیم با فرمانده انتظامی قم در سامانه 197 🔸 در راستاي پاسخگويي مسئولان انتظامي قم در خصوص مسائل و مشکلات انتظامي ،ترافيکي و غيره شهروندان، فرمانده انتظامي استان روز دوشنبه 12دی ماه، از ساعت 09:30 صبح الی 11 در دفتر نظارت همگاني 197 خیابان امام جنب کلانتری۱۷ حضور خواهد يافت. 🔴مطالبات عفاف و حجاب خود را به گوش مسئولین خدمتگزار برسانید 🇮🇷 خط مقدم است✌️🚨
بدون شرح.. بازار باسلام!😡 👈مسئولین با غیرت کجا هستند!! دیروز به خاطر دیجی کالا زنگ زدم به سپاه و وزارت اطلاعات!! 👈انقدر این روزها برای کارهای مختلف تماس گرفتم‼️ ◀️۱۱۰ یک سیمکارتمو مسدود کرده و دیگه نمیتوانم به ۱۱۰ زنگ بزنم!🤷‍♂ 👈بچه های سپاه کلافه شدند از دست مردم و میخواهند سریع گوشی رو قطع کنند!!🤷‍♂ ✅باید حسابی یک پاکسازی داشته باشیم در مسئولین!! اول مجلس!! باید یک برنامه ریزی حسابی برای مجلس داشته باشیم!
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🅾 کدام طرفید؟!!! ⭕️ آیا جبهه انقلاب به این رشد رسیده که توخالی بودن این حرف‌های انتخاباتی را درک کند؟!!! حرف‌هایی که فقط مصرف چند روزه انتخاباتی دارند و برآمده از رویکرد فاسد قبیله‌ای است آیا باز هم قرار است نیروهای انقلابی فریب این نگاه و ادبیات غیرانقلابی را بخورند؟!!! ✍ پ.ن 🔹بعنوان نمونه مدتی است حسین طائب معزول مشاور فرمانده سپاه، به راه افتاده و در شهرها با همین جریان ائتلاف خودخوانده جلساتی برگزار می‌کند و در کانال نوپا و البته سفارشی خود بارگذاری می‌کند؛ در حالیکه نامبرده یک مقام رسمی است و حضرت آقا بارها از ورود مدیران نظامی در فعالیت‌های قبیله‌ای و انتخاباتی نهی اکید فرمودند. 🔴 حالا به نظر شما کدام ماله‌کشی و با کدام ماله می‌تواند این فضاحت را تسطیح کند؟!!! منتظر بیداری ماست