5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چرا رمضان در ایران برای خیلی ها با غم و اندوه همراهه؟
دقت کنید این جا مصر و جشن رمضان با چه شکوهی داره انجام می شه.
اقتصادمون رو غربی کردند تا جایی که دیگه جشن نیمه شعبان هم خیابونا چراغانی نمی شه چه برسه به ماه رمضان
رمضان های ایران تاریک و دلهره آور نشون داده میشه ولی کشورهای دیگه جشن و شادی
آیا جریانی پشت ماجراست
#ماه_رمضان
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اوج_انسانیت
مغازه رو بستم آمدم جبهه. من که آمدم دو تا از بچههام آمدند.. نگاه کردم دیدم هرکی رو نگاه میکنم از خودم بالاتره.. هم تقوایش از من بهتره هم درجهاش بالاتره. از خودم پستتر ندیدم. دیدم هیچ ذرهای نیستم در مقابل اینها...
این ویدئو را حتما تا آخر ببینید. پیوستهای مهم عقیدتی، هویتی، مذهبی، سیاسی و حماسی خصوصا باتوجه به زمانهی امروز ایران دارد.
_فیلم حاوی صحنه های دلخراش است!
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ فیلم ضرب و شتم مهسا امینی با باتوم / فقط این فیلم به دست سلبریتیهای سینمایی و ورزشی ما نرسیده والا تا الان اونقدر اعتراض کرده بودند که صدای مهسا به دنیا رسیده بود.
پن: فقط یه مشکل کوچولو پیش اومده اونم اینکه این دختره فرانسوی و پلیسشم مال پاریسه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 مردم از تفاوت های زندگی در خانه های حیاط دار با آپارتمان می گویند...
.
🔴 جایگاه پیوست های فرهنگی و توجه به سبک زندگی در قبوض انرژی ما کجاست؟
در خانواده مثلا ۵نفره در یک خانه ۱۵۰متری حیاطدار، خانم خانهدار با الگوی زندگی ایدهآل جامعه ایرانی و پرورش تعدادی طیور مولد و درختان مثمر، میبایست آب بیشتری برای نظافت، برق بیشتری برای امورات منزل و انرژی بیشتری برای گرمایش و ... مصرف نماید. بنابراین یک خانواده مطلوب با الگوی رفاه مطلوب در کشور از دیدگاه قبوض انرژی، قطعا خارج از الگوی مصرف بوده و میبایست سقف قیمتی را پرداخت نماید. در حالیکه این میزان مصرف برای یک خانه آپارتمانی دونفره شاغل با مساحت ۵۰متری با سبک زندگی متمایز، متفاوت است اما هیچ تفاوتی بین این دو خانواده در پرداخت قبض وجود ندارد...
پینوشت: یکی از توجیهات اشتباهی که اخیرا در قم اتفاق افتاد و سبب شد طراحی اراضی ۵۶۰ هکتاری نهضت ملی مسکن، از الگوی ویلایی به الگوی آپارتمانی تغییر یابد همین بیتوجهی به پیوست سبک زندگی بود. مدافعین آپارتمان سازی با این توجیه اشتباه که مصرف آب در خانههای ویلایی بیشتر است مدیران مربوطه را به مغلطه انداختند؛ در حالی که اولا به پیوست سبک زندگی بیتوجه بودند و ثانیا، بعد خانوار در خانههای ویلایی در مقایسه با آپارتمانی غالبا بیشتر است و لذا طبیعی است که در ویلاییها که پرجمعیتتر هستند مصرف آب قدری بیشتر باشد. با این وجود، حسب آمار رسمی آبفای قم، تفاوت در مصرف آب خانههای ویلایی و آپارتمانی آنقدر ناچیز است که قابل اغماض است و این یعنی بهرهوری بیشتر در خانههای ویلایی.
2.53M
دقایقی با سردار قاسمی
ده روزه خونه میسازیم خونه هیبریدی ( چند منظوره که بشه داخلش کارآفرینی هم انجام داد) با بتن پیش ساخته، دیوار برشی و بتن مسلح ده روزه کلید تحویل میدیم در بندر خمیر روستای بونو سیزده واحد از این پلتفرم ساخته شده.
حاج آقای رئیسی ایشون وزیر مسکن میشد بهتر نبود؟؟ حالا نشد...
دریابش..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای دهکده ای در فرانسه که همه اهالی آن مسلمان شده و به مذهب شیعه گرویده اند و منتظر ظهور #امام_زمان (عج)هستند.
حتما ببینید و لذت بصری و معنوی ببرید.
⛔️ نقش پول در طی کردن پلههای ترقی در نظام آموزشی کشور به روایت تصویر!
⛔️ تفاوت بچه پولدارها با سایرین در نظام آموزشی نئولیبرال! درب این آسانسور فقط با پول به روی شما باز میشود.
⛔️ واقعیت نظام آموزشی کنونی کشور این است:
🔺 اگر بچه پولدار هستی میتوانی در مدارس غیردولتی با بهترین امکانات درس بخوانی.
🔺 اگر بچه پولدار هستی میتوانی از انواع کتابها، کلاسها و ابزار کمک آموزشی استفاده کنی.
🔺 اگر بچه پولدار هستی میتوانی در دوره دبیرستان از انواع دورهها و کلاسهای کنکور در موسسات مختلف استفاده کنی و رتبه خوب بیاوری و بهترین دانشگاههای کشور قبول بشوی.
🔺 با همه این امکانات باز هم رتبه خوب نیاوردی؟! فدای سر نازنینت! مگر بچه پولدار نیستی؟ حتی با رتبه فاجعهبارت باز هم میتوانی در انتخاب رشته دانشگاهی، کدرشتههای شبانه و پولی را انتخاب کنی! یا پردیسهای خودگردان. یا پردیسهای بین الملل. و باز هم مدرک بهترین دانشگاههای کشور را میگیری. نگران نباش. بالاخره حفظ حرمت پول در این نظام آموزشی واجب است!
🔺 البته دانشگاههای خارج از کشور هم از قلم نیفتند. به آنها هم میتوانی فکر کنی.
👈👈 پانوشت: برای رسیدن به عدالت، تار و پود این نظام آموزشی باید تغییر کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری: ببینید، ما نمیگوییم علوم انسانی غیر مفید است؛ ما میگوییم علوم انسانی به شکل کنونی مضر است... بحث در این است که اینی که امروز در اختیار ما قرار دادند، مبتنی بر یک جهانبینی است غیر از جهان بینی ما. علوم انسانی مثل پزشکی نیست، مثل مهندسی نیست، مثل فیزیک نیست که جهانبینی و نگرش نسبت به انسان و جهان در آن تأثیر نداشته باشد؛ چرا، تأثیر دارد....میبینیم همان شخص متدین در داخل دانشگاه که فرض کنید مدیریت یا اقتصاد خوانده، هرچه با او دربارهی مبانی دینی این مسائل حرف میزنیم، به خرجش نمیرود. نه اینکه رد میکند، نه؛ اما آنچه که شما در باب اقتصاد اسلامی با او حرف میزنید، با یافتههای علمی او، با آن دو دو تا چهار تاهائی که او در این علم تحصیل کرده، جور در نمیآید.
مسعود نیلی: علم اقتصاد شرقی و غربی ندارد! مثل فیزیک است!
💠💠
کسی که فکر میکند اقتصاد مثل فیزیک است نه اقتصاد میداند نه حتی میداند فرق فیزیک و آشپزی چیست!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی
روشنگری آخرالزمان
مقام معظم رهبری: ببینید، ما نمیگوییم علوم انسانی غیر مفید است؛ ما میگوییم علوم انسانی به شکل کنونی
نه جناب نیلی! اقتصاد مثل فیزیک نیست که جهانبینی و نگرش نسبت به انسان و جهان در آن بیتاثیر باشد. نسخههای معیشتسوز و نابرابریساز تعدیل که در این کشور پیاده کردهاید، فرجام همین فیزیکانگاری اقتصاد است؛ اقتصادی که جواز له شدن انسان زیر چرخ توسعه را صادر کرد و عقبماندگی زائید.
📝یاسر جبرائیلی
روشنگری آخرالزمان
مقام معظم رهبری: ببینید، ما نمیگوییم علوم انسانی غیر مفید است؛ ما میگوییم علوم انسانی به شکل کنونی
⭕️ بیانات مهم رهبرمعظم انقلاب در خصوص علوم انسانی و اقتصاد ذاتاً مسموم غربی
- علوم انسانی کنونی دانشگاه ها ذاتاً مسموم است و ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامی است. جهان بینی و هدف دیگری دارد. حوزههای علمیه و علمای دین پشتوانههائی هستند که موظفند نظریات اسلامی را در این زمینه از متون الهی بیرون بکشند، مشخص کنند، آنها را در اختیار بگذارند. نظام موظف به حمایت از حوزههای علمیه است، چون تکیهگاه اوست.
- علوم انسانی غرب مبتنی بر جهانبینی دیگری است؛ مبتنی بر فهم دیگری از عالم آفرینش است و غالباً مبتنی بر نگاه مادی است. خوب، این نگاه، نگاه غلطی است.
- علوم انسانیمان بر مبادی و مبانی متعارض با مبانی قرآنی و اسلامی بنا شده است. ریشه و پایه و اساس علوم انسانی را در قرآن باید پیدا کرد.
- حدود دو میلیون از دانشجویان، دانشجویان علوم انسانیاند! این به یک صورت، انسان را نگران میکند. ما در زمینهی علوم انسانی، کار بومی، تحقیقات اسلامی چقدر داریم؟ استاد مبرزی که معتقد به جهان بینی اسلامی باشد و بخواهد جامعهشناسی یا روانشناسی یا مدیریت یا غیره درس بدهد که این همه دانشجو برای این رشتهها میگیریم؟ این نگرانکننده است. بسیاری از مباحث علوم انسانی، مبتنی بر فلسفههائی هستند که مبنایش مادیگری است، مبنایش حیوان انگاشتن انسان است، عدم مسئولیت انسان در قبال خداوند متعال است، نداشتن نگاه معنوی به انسان و جهان است. خوب، این علوم انسانی را ترجمه کنیم، آنچه را که غربیها گفتند و نوشتند، عیناً ما همان را بیاوریم به جوان خودمان تعلیم بدهیم، در واقع شکاکیت و تردید و بیاعتقادی به مبانی الهی و اسلامی و ارزشهای خودمان را در قالبهای درسی به جوانها منتقل کنیم؛ این چیز خیلی مطلوبی نیست.