سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از ارسال گزارش این کمیسیون درباره تخلفات معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به مراجع حقوقی خبر داد.
علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: 40 شکایت در خصوص عملکرد رضا ملک زاده معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ارجاع شده بود و اعضای کمیسیون با حضور رؤسای دانشکده های طب سنتی، کارشناس های مرکز پژوهش ها و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به این شکایات رسیدگی و آن ها را بررسی کردند.
وی افزود: شکایات واصله در 3 محور تصدی همزمان بیش از یک شغل برخلاف اصل 141 قانون اساسی، عدم حمایت از طب سنتی مکمل علمی و بی توجهی به یافته های علمی در این خصوص در زمان مسئولیت معاونت در وزارت بهداشت و همچنین تخلف و تعارض منافع در صدور مجوز برای بکارگیری نوعی خاص از داروی هپاتیت C بود.
نماینده تهران در مجلس ادامه داد: وی درخصوص عدم حمایت از طب سنتی مکمل و بی توجهی به یافته های علمی و کارشناسی در این خصوص و در دفاع از عملکرد خود در این باره اظهار داشت که در زمان مسئولیتشان در وزارت بهداشت #طب سنتی و طب مکمل علمی و دانشگاهی رشد خوبی داشته و توانسته در کنار طب مدرن خدمات فراوانی به جامعه پژشکی انجام دهد، اما بررسی های کمیسیون و استناد به گزارشات به دست آمده نشان داد اتفاق رخ داده ناشی از حمایت های معاونت تحقیقات و فناوری نبوده و محصول فعالیت دانشکده های طب سنتی و مراکز علمی کشور است، همچنین در خصوص ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل تخلف آقای ملک زاده برای کمیسیون محرز شد و مسئولیت همزمان ایشان حداقل در دو شغل برای اعضای کمیسیون شفاف بود.
خضریان افزود: رشد قارچ گونه مدعیان طب سنتی که #موجب_سوءاستفاده این افراد شده است به نوعی حاصل عملکرد وی در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و عدم حمایت از طب سنتی علمی مکمل و دانشگاهی بوده است که موجبات نارضایتی جامعه علمی کشور را فراهم کرده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آقای ملک زاده همزمان با معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت رئیس انجمن متخصصین گوارش و کبد و مدیرعامل یکی از شرکت های تولیدکننده #داروی هپاتیت C نیز بوده اند و در دستورالعمل های صادرشده از سوی وزارت بهداشت و انجمن، داروی تولید شده توسط شرکت خود را با نام تجاری آن شرکت به عنوان داروی اصلی معرفی می کردند و این باعث متضرر شدن شرکت های تولیدی دیگر شده و به نوعی زیان به تولید کشور وارد کرده است و این تخلف نیز برای کمیسیون محرز شد.
📌سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: مقرر شد گزارش نهایی بررسی های کمیسیون و کارگروه مربوطه پس از وصول دفاعیات نهایی جناب آقای دکتر ملک زاده برای رسیدگی به مراجع حقوقی مرتبط ارسال شود.
تسنیم.
توخود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل!!!!!
خدا رو شکر امضاهای شکایت از رئیس جمهور از مرز ۲۵٠ هزار هم گذشت
🔻شکایت بزرگ ملت ایران از رئیس جمهور
👉🏻 asle90.24on.ir
و یا با ارسال نام و نام خانوادگی به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۲۴۰۸
دوستانی که هنوز موفق به ثبت شکایت نشده اند لطفا اقدام نمایند
⠀
با جوانان گمنام همراه شوید⠀
⠀
⠀
⠀
🎥 ببینید شیر زن همدانی چطور نماینده اصلاحات رو نابودش کرد⠀
سخنرانی منتجب نیا فعال فاسد اصلاحات در دانشگاه همدان⠀
⠀
⠀
پ.ن : این ویدیو برای چند ماه قبله ، اما به خاطر تشکیل جلسه ناسا 😂 دوباره منتشر کردیم تا شاید این ناسا حداقل بی خیال مریخ و جاهای دیگه بشن (اینجا رو که به گند کشیدید ، اونجا رو بی خیال شید لطفا )🤣⠀
⠀
#انتخابات #سرطان_اصلاحات_آمریکایی #تلاش_دعا_برای_تشکیل_دولت_انقلابی
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅یکی میگفت: خوش به حال مسافرکش های میدون آزادی...😊
خیلی قشنگه حتما ببینید!❤️
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی #تلاش_دعا_برای_تشکیل_دولت_انقلابی #آزادی
چه پویش جالبی ؟!🤣
حتما در این پویش شرکت کنید تا ناامید شدن کدخداپرستان از کدخدای قلابی رو جشن بگیریم...😜
روزی که باید فهمید خدا از کدخدای قلابی روحانی و طلب کنندگان اصلاحات آمریکائی خیلی بزرگتره...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی #تلاش_دعا_برای_تشکیل_دولت_انقلابی
⭕️راستی!!
عکس و فیلم هایی که از آتش زدن برجام میگیرید بااین هشتک👇 تو فضای مجازی منتشر کنید👇
#پویش_مردمی_آتش_زدن_برجام
رسیدگی به لایحه بودجه متوقف شد
«شریعتی» نماینده تهران:
🔹مجلس به دلیل تفاهم مشکوک دیروز دولت با آژانس و احتمال قوی نقض قانون اقدام راهبردی، از دستور رسمی خود خارج شد.
🔸تا یک ساعت دیگر دولتیها به مجلس آمده، گزارش میدهند.
(چه عجب! یه حرکت انقلابی از مجلس!)
#پویش_آتش_زدن_برجام #سرطان_اصلاحات_آمریکایی #شفافیت_مجلس