eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.4هزار عکس
46.1هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴میدونید از چی‌میسوزم...؟ 🔹تو مملکتی هستیم که طرف ۳۰ سال سابقه خدمت در توسعه زیر ساخت های مختلف کشور را دارد . جزو ۸۰ نفر برتر دنیا در عرصه مدیریت و دارای درجه A بین المللی و جزو نخبگان برتر کشور است 🔹 یکسال است با کلی از نخبگان می نشیند و ۴۰۰۰صفحه برنامه و سند مینویسد تا دولت جوان انقلابی را تشکیل دهد ،در معرض سوالو جواب نخبگان قرار میگیرد همه را آچمز میکند... کلی مقبولیت پیدا میکنه.... هم برنامه داره و هم کارنامه داره. 🔹تنها کسی هست که میشود او را مصداق کسی دانست که میتواند دولت جوان انقلابی را تشکیل دهد 🔹بعد چندتا پیر و فرتوت پولدار جناح چپ و راست برنامه حذفش رو از رقابت های انتخاباتی پیاده میکنند و هیچکس هم دفاعی نمیکنه ازین نخبه جوان انقلابی..‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای بادمچیان مردم خسته شدند از قاچاق دختر آن وزیر و رفتار دختر این نماینده، قرار نبود آقای مسئول اینطور زندگی و آن طور اختلاس کند بادامچیان: خود مردم به این‌ها رای می‌دهند!
فقط تو ایران می‌بینیم که یه نفر خودش اومده داوطلب شده تا شما رو از دست خودش نجات بده😂🤦🏻‍♂️
*جنگ را با ۲۰ ساله ها بردیم و اقتصاد را با ۶۰ ساله ها باختیم* # نخبه ی مدیریت اقتصادی
🔴 علیرضا زاکانی: انتخابات برای آقای جهانگیری زنگ تئاتر و بازیگری نیست، زنگ حساب است و باید به سوالات جدی پاسخ دهد...
46.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از حذف محمد از روزنامه ها تا به صف شدن یاران لاریجانی مرور تحولات انتخابات در بیست و چهار ساعت گذشته / از اظهارات اصلاح طلبان در خصوص لاریجانی و به صف شدن یاران وی در جهت اعتبار سازی برای او تا حذف تصویر سعید محمد از روزنامه ها
4_5843956017330653991.mp3
13.75M
از حذف محمد از روزنامه ها تا به صف شدن یاران لاریجانی مرور تحولات انتخابات در بیست و چهار ساعت گذشته / از اظهارات اصلاح طلبان در خصوص لاریجانی و به صف شدن یاران وی در جهت اعتبار سازی برای او تا حذف تصویر سعید محمد از روزنامه ها
نـــطـــز ســــنــجـــــــی ؟ در خصوص سعیدمحمد ⭕اخیرا روزنامه های کشور ، تصویر کاندیداهای احتمالی انتخابات 1400 را منتشر کرده اند . در تصاویر آنها خبری از سعید محمد نیست . به نظر شما علت چیست ؟ / 1- احتمال میدادند سعید محمد رد صلاحیت میشود ، از عکسش به عنوان کاندیدای احتمالی استفاده نکرده اند . 2- همه با هم اند و این بازی هم راه افتاده تا سعید محمد را حذف کنند.
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨استفاده از هنر و فریب_رسانه در دستور کار اصلاحات 🔻سال ۹۶ از ظریف پرسیدند: چرا به رغم عملکرد افتضاح دولت اول روحانی مردم مجددا به او رأی دادند؟ 🔷ظریف جواب داد: 📛برای گرفتن رای مردم حتما عملکرد موفق لازم نیست، بلکه هنر و رسانه لازم است که آن هم با پول قابل تهیه است.