eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.2هزار دنبال‌کننده
49.5هزار عکس
46.3هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت‌الله طوبائی عدم الزام و وجوب کرونا در خانه اگر کس است یک حرف بس است کسانی که به دروغ واکسن و ماسک و پروتکل‌های را به ولایتمداری، دین، اسلام، و مقدسات گره میزنند شاید شوند اگر بی‌بی‌سی و رسانه‌های صهیونیستی فرصت فکر کردن به آنها بدهند ماه بیداری خوشا به حال کسانی که در این بمیر بمیر با واکسن، با می‌روند
کشته‌شدن دو فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات چند روز پیش فلسطینیان 🔺‏رسانه‌های دنیا عملیات چند روز پیش در ‎تل‌آویو را یک عملیات تروریستی علیه شهروندان عادی جلوه می‌دهند. 🔸این در حالیست که یک سرچ ساده در LinkedIn نشان می‌دهد دو نفرِ کشته‌‌شده، هر دو از فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی بودند!
⭕️با حکم وزیر اقتصاد، یک سوپر اصلاحاتی به سمت معاون هیات عالی نظارت اموال تملیکی منصوب شد! 🔻خاندوزی طی حکمی سید محمد سادات ابراهیمی از مسئولان ارشد ستاد حسن روحانی در سال ۹۶ و حامی جریان فتنه در سال ۸۸ را به عنوان معاون هیات عالی نظارت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشورمنصوب کرد؛ که موردتعجب دلسوزان دولت آقای الله رئیسی در سطح کشور شده است. 🔻آنچه بعد از انتشار این خبر به ذهن هر کنشگر انقلابی و دلسوز میرسد این است که با چه متر ومعیاری این جایگاه حساس را در اختیار افرادی قرار می دهند که مرزبندی مشخص با تفکر حاکم بردولت دارند واین مرز بندی را عملا در بزنگاههای سیاسی و اجتماعی هم عیان کرده اند. 🔻سادات ابراهیمی با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد تاریخ اسلام، دو دوره نماینده مجلس و حاضر در کمیسیون کشاورزی بود! اکنون جدا از عقاید سیاسی وی، ربط مدرک تحصیلی و سابقه کاری ایشان را با وزارت اقتصاد پیدا کنید...!
روشنگری‌ آخرالزمان
فیلم گوشه ای از روزه‌خواری در جشنواره غذایی دیروز چهارباغ 😔❌❌ روزه خواری در ملأ عام اونم تو دولت
❌ کلیپ فوق، چنین می‌نمایاند که در شهر اصفهان، آن هم در ماه مبارک جشنواره‌ی غذا برگزار شده و بازدیدکنندگان هم در حال غذاهای غرفه‌ها هستند❗️ نه اصفهان، شهر غیرمذهبی است (بلکه از سابقون تدیّن در کشور است) و نه زمام دولت و استان‌ها در دست لیبرال‌ها (علی‌الظاهر). 🔸 چه کسی مقصر این دهن‌کجی آشکار به احکام دین خداست⁉️ 🔹 کو ؟؟؟ 🔸 کدام از خدا بی‌خبری متولی این بساط است؟! 🔹 حاکم شرع کجاست؟! 🔸 علما و متدینین کجا هستند؟! 🔹 این چه وضع ولنگار قضایی است که هر کس، هر کار می‌کند و وقتی هم اعتراض و پیگیری می‌کنیم، به تخریب نظام و سیاه‌نمایی دولت و ناامیدسازی مردم متهم می‌شویم؟! 🔴 لعنت به کسانی که با سیاسی‌کاری‌های حزبی و قبیله‌ای، فضا را برای ذبح علنی دین و احکام خدا باز گذاشته‌اند!! ⬅️ گیرم که فیلم فوق، سراسر دروغ و خلاف واقع؛ هنوز ثلث ماه خدا نگذشته، بارها و بارها به شخصه شاهد صحنه‌های اینچنینی بوده‌ام. آقای رئیس‌جمهور❗️ آقای وزیر کشور❗️ آقای رئیس قوه‌ی مقتنه❗️ 💢 احکام علنی و اجتماعی و قطعی الهی، به انداز‌ه‌ی توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی برای شما اهمیت ندارد؟! ⭕️ والله مردم دارند اقدامات شما را به‌پای دین و انقلاب می‌گذارند، نه به‌پای حزب و گروه‌تان! 💠 از بسیجیان، طلاب، اساتید و دانشجویان، وکلا و تمام متدینین اقشار مختلف خواهش می‌کنم ورود کنیم و از طرق شرعی و قانونی برای احیای دین خدا اقدام کنیم. امیدی به مسئولان ذی‌ربط نیست... ✍️مهندس شکوهیان‌راد
تهدید مادران از سوی برخی کارمندان بهداشت!! درصورت مشاهد چنین مواردی مواظب باشید. اصلا حق تهدید ندارند وهیچ کاری نمیتونن بکنن. واکسن برای کودکان اجباری نیست. هنگام تماس اسم اون کسی که با شما تماس گرفته رو بپرسید و بعد بگید من نمیخوام به فرزندم هیچ واکسنی بزنم و محکم بهشون بگید که اگر یکبار دیگه تهدید کنن به ۱۱۰ زنگ می زنید و به حراست علوم پزشکی براشون شکایت می کنید.
📸 آیا تزریق واکسن کرونا موجب باطل شدن روزه می‌شود؟ 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 https://www.leader.ir/fa/services/2/%D9%81%D9%82%D9%87-%D9%88-%D8%A7%D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%B1%D8%B9%DB%8C?category=157 👆❌این فتوا در سایت رهبری وجود ندارد ❌ 😡😡 فتوا سازی توسط https://t.me/elmitebi6358 —————————— ✅ کورکورانه و به سادگی آنچه را که می بینید یا می‌شنوید، باور نکنید، وقت بگذارید، تحقیق کنید !
🔺تکرار وحشتناک تاریخ سناریوی ویروس هراسی، واکسیناسیون، قحطی نان, جنگ و کشتار در دوره های قبل هم بدون نقص بوده حالا ببینید فائو از «شورش نان» سخن می‌گوید!!!! 🔴 پیامد جهانی جنگ در اوکراین؛ گرانی مواد غذایی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد، گرانی به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده و کشورهای واقع در شمال و غرب آفریقا به شدت تحت تأثیر عواقب جدی جنگ روسیه در اوکراین قرار گرفته‌اند. خطر "شورش های نان" در خاورمیانه روز به روز در حال افزایش است. در مصر بسیاری از مردم دیگر توانایی خرید نان ندارند. قیمت نان در سه هفته نخست جنگ اوکراین ۵۰ درصد افزایش یافت. دولت برای کمک به مردم قیمت نان را تا یک پوند مصر (حدود پنج سنت) کاهش داد اما همین هم برای بسیاری از مصری‌ها گران است. دو سوم شهروندان این کشور نان یارانه‌ای دریافت می‌کنند. 👌ملت ها با نمک خالی هم تا سال ها بدون کمبود زندگی خواهند کرد، بسترسازی جنگ نان، توسط دو بال صهیونیست یعنی بلوک شرق و غرب ، برای پنهان کردن کشتار واکسیناسیون بوده و هست!
❌ واکسن اهدایی اونم از بلغارستان!!! ماه بیداری
⁉️آیا در این مملکت رسم شده شیخ فضل الله را اول به دار کشند و بعد فکر توبه کنند؟! ⚠️جرم شیخ فضل الله نوری که اعدامش کردند و بر مرگش خندیدند، این بود که دسیسه دشمن را فهمید!! ▪️هر چه علیه استکبار بیشتر فریاد زد، روشنگری کرد، جماعت بر اعدامش مصمم تر شدند، چوبه دارش را محکم تر کردند!! 🚨تاریخ تکرار شد، میشود، خواهد شد؛ تا زمانی که جهل باشد، تا زمانیکه دشمنی دشمنان باور نشود، تا زمانیکه شخص محوری رایج باشد نه حقیقت محوری، و تا زمانیکه حقیقت را نشناسند، دوست حقیقی و دشمن واقعی را نمیتواند بشناسند... 📖 امیرالمومنین سلام الله علیه فرمودند: إِنَّ الحَقَّ لا یعرَفُ بِالرِّجَالِ؛ اِعرِفِ الحَقَّ، تَعرِف أهلَهُ؛ حق با اشخاص شناخته نمی‌شود؛ حق را بشناس تا اهل حق را بشناسی 📚مجمع البیان، ج 1، ص211؛ روضة الواعظین، ص 31 🔗با اشخاص به حقیقت نمی توان رسید اما با حقیقت میتوان افراد حق را شناخت؛ جهت اعلام حقیقت توسط فلان شخصیت و فلان استاد و فلان عنوان، منتظر بودن، همان شود که کوفیان منتظر قاضی شریح شدند عاقبت سر مسلم به نیزه رفت. 📸 عاقبت بیان حقیقت و کشف به هنگام دسیسه دشمن در ایران! 🚨تکرار تاریخ‼️ جهت ظهور و سلامتی حضرت عجل الله فرجه و شادی روح صلوات ماه بیداری