🥀بسم الله الرحمن الرحیم🥀
▪️معنای حرکت حضرت زینب(س) در اربعین چه بود؟
✍رهبر انقلاب؛
حرکت زینب کبری نشان داد، نباید اجازه داد که انگیزه هاى خباثت آلودى که قصد دارند مقاطع اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند.
▫️حادثهى عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند، زینب کبری (س) نگذاشت.
دو حرکت عمّه ى ما - زینب کبری (ع) انجام داد: یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن روشنگرى ها و آن بیانات که مایه ى افشاى حقایق شد؛ یک حرکت دیگر، آمدن به زیارت کربلا در اربعین بود؛ حالا اربعین اوّل یا دوّم یا هرچه. این حرکت به معناى این است که نباید اجازه داد که انگیزه هاى خباثت آلودى که قصد دارند مقاطع عزیز و اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند؛ البتّه موفّق هم نخواهند شد. تا ملّتها زنده اند، تا زبانهاى حقگو در کار است، تا دلهاى مؤمن داراى انگیزه هستند، نخواهند توانست این را به فراموشى بسپرند؛ همچنانکه نتوانسته اند.د۹۳/۱۰/۱۷
ویژگیهای امام حسین (علیه السلام) در زیارت اربعین.pdf
363.9K
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 وقتی گره میخوره به کارم🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭
🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
*اباصالح التماس دعا...*
*اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیکَ الْفَرَج*
*ابا صالح؛ التماس دعا*
*هرکجارفتی یادماهم باش*
*نجف رفتی… کاظمین رفتی*
*کربلا رفتی؛ یادِ ما هم باش*
*اباصالح، یا اباصالح*
*مدینه رفتی؛ به پابوسِ مادرت زهرا*
*یادِ ما هم باش*
*به دیدار قبرِ مخفی؛ از کوچه ها رفتی*
*یادِ ما هم باش*
*شب جمعه؛ کربلا رفتی*
*یاد ما هم کن، چون زدی بوسه*
*کنارِ قبر ابالفضلِ با صفا، رفتی*
*یادِ ما هم باش*
*اباصالح، یا اباصالح… اباصالح، یا اباصالح*
*نمازِحاجت که میخوانی از برای فرج؛مسجد کوفه*
*شدی محرم در مراسمِ حج*
*یا منا رفتی؛ یادِ ما هم باش*
*اباصالح، یا اباصالح… اباصالح، یا اباصالح*
*اللهم عجل الولیک فرج*
سایه زائر کربلا هم منفعت دارد
●امام صادق صلوات الله علیه: هنگامی که زائرِ او (امام حسین صلوات الله علیه) از خانه خود خارج می شود سایه اش بر هر چیزی بیفتد آن چیز برای او دعا می کند و اگر آفتاب بر او بتابد همه گناهانش محو خواهد شد؛ همان گونه که هیزم در آتش می سوزد و از بین می رود.
●قال الامام الصادق صلوات الله علیه: وَ أَنَّ زَائِرَهُ لَيَخْرُجُ مِنْ رَحْلِهِ فَمَا يَقَعُ فَيْئُهُ عَلَى شَيْءٍ إِلَّا دَعَا لَهُ فَإِذَا وَقَعَتِ الشَّمْسُ عَلَيْهِ أَكَلَتْ ذُنُوبَهُ كَمَا تَأْكُلُ النَّارُ الْحَطَبَ وَ مَا تُبْقِي الشَّمْسُ عَلَيْهِ مِن ذُنُوبِهِ شَيْئاً
کامل الزيارات، ص: 297
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج98، ص: 15
مستدرك الوسائل، ج10، ص: 343
💠 اعمال روز #اربعین
❶ «زیارت امام حسین (علیه السلام) و زیارت اربعین»
در این روز زیارت امام حسین (علیه السلام) مستحب است و این زیارت، همانا خواندن زیارت اربعین است که از امام عسکری (علیه السلام) روایت شده که فرمود:
"علامت مؤمن پنج چیز است:
۱- پنجاه و یک رکعت نماز فریضه و نافله در شب و روز خواندن
۲- و زیارت اربعین کردن
۳- و انگشتر بر دست راست کردن
۴- و جَبین (پیشانی) را در سجده بر خاک گذاشتن
۵- و بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ را بلند گفتن است."
❷ «غسل اربعین و توبه»
❸ بعد از نماز صبح 100 مرتبه (لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم)
❹ 70 مرتبه تسبیحات اربعه
❺ بعد از نماز ظهر سوره والعصر و سپس 70 مرتبه استغفار
❻ غروب اربعین 40 مرتبه لا اله الا الله
❼ بعد از نماز عشاء سوره یاسین هدیه به سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
📚 وسائل الشیعه ج ۱۰، ص ۳۷۳
هدایت شده از اندیشکده قصد
*استقلال بانک مرکزی نسخه معیوب مکتب شیکاگو برای اقتصاد ایران!*
🔅دكتر عبدالمجيد شيخي، استاد اقتصاد دانشگاه در یادداشتی برای «نود اقتصادی» نوشت: روزنامه طرفدار اقتصاد سرمایهداری یعنی «دنیای اقتصاد»، در شماره ۵۵۴۴ خود در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ در سرمقالهای با عنوان "خطای اقتصادی در حال وقوع" با قلم آقای دکتر سید علی مدنیزاده، مجدداً مجلس ترحیمی مشترکاً بر یک نمونه جنازه گندیده الگوی اقتصاد نئولیبرالیستی مکتب شیکاگو یعنی "مقوله منسوخ شده علمی و عملی استقلال بانک مرکزی" برگزار کرده است. در این زمینه چند نکته قابل تامل وجود دارد:
🔅نکته اول: اقتصاد سرمایه داری با بیش ۲۴۰ بحران و بخصوص بحران سال ۲۰۰۸ نشان داد که به بن بست رسیده و جای تعجب است که تعلیم دیدگان مکتب اقتصاد سرمایهداری همچنان با قالبهای منجمد آموزشی ارث رسیده از شیکاگو هنوز کاسه داغتر از آش هستند.
🔅نکته دوم: نویسنده در پاراگراف فوقالذکر ایراد مظروف را به ظرف و ایراد آمر و فاعل (دولتها) را به مامور و فعل و مفعول نسبت میدهد. اگر دولتها کار اشتباه میکنند چه ربطی به استقلال و عدم استقلال بانک مرکزی دارد؟! چه تضميني دارند كه بانك مركزي خصوصي بعداً اين كارهاي غلط را انحام ندهد؟ اگر افعالي مثل خط اعتباری یا اضافهبرداشت در اختیار بانکها یا خريدن به اجبار اوراق دولتی در نرخهای پایین افعالي قبيحند، چرا در طرح ناقص و منحرف بانكداري اينان اين ها ممنوع نشده است؟ یا مگر قرار است بانک مرکزی تافته جدا بافته باشد که در اینصورت به دلایل ذیل پیشنهاد نویسنده نه باعقل، نه با علم،نه با حقوق و نه با عرف مقبول جور در نمی آید!!
🔅نکته سوم: دنیای علم متعارف دارد داد هماهنگی سیاستهای مالی و پولی می زند، اگر بانک مرکزی مستقل از دولت باشد پس وزارت اقتصاد هم باید مستقل شود در اینصورت دولت چه کاره اقتصاد خواهد بود؟ از نظر علم حقوق مجوز تاسیس بانک یک حق عمومی است. خصوصی کردن بانک ها، خصوصی کردن حقوق عمومی است که بر خلاف علم حقوق و قوانین مدنی است. در اقتصاد اسلامی پول هویتی ندارد. پول سایه سار پیکر، یعنی تولید حقیقی است. استقلال بازار پولی و بالتبع بانک مرکزی ضد اقتصاد اسلامی و غیر عقلانی است.
🖇 ادامه یادداشت را در سایت « نود اقتصادی» بخوانید 👇👇
🖇 https://b2n.ir/g52611
🆔 @QasdWay
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
23.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ تجمع و خیزش اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در اعتراض به طرح بانکداری اسلامی که در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی و تصویب است...
🕑 یکشنبه ۱۱ صبح ۱۳ شهریور
🕌 شهر مقدس قم مدرسه مبارکه فیضیه
#جهاد_تبیین
#طرح_بانکداری_مجلس
@jebhetse