eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.4هزار عکس
46.1هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
🌠☫﷽☫🌠 هزینه سازی برای انقلاب مانند ماجرای را در عمل انجام شده قرار میدن دیگه حتی خودشون هم برن نظام به همین راحتی نخواهد تونست از ننگ نامه ای که انها امضا کردن بیرون بیاد! مثل همین ماجرای کلاب هاوس !در حالی که ما روی پیام رسان های قبلی بحث های زیادی داریم رهبری هشدار میده که باید کنترل در دست خودمون باشه این جماعت میرن از یه پیام رسان دیگه رونمایی میکنن !که هم خود میتونن از طریق ان ضربه به نیروی انقلابی بزنن ،هم نیروی انقلابی نمیتونه برخوردی با انها بکنن !چون در عمل انجام شده قرار گرفته! و هر کاری کنه به ضرر خود تمام میشه!! تو مذاکرات و بقیه موارد هم همینطور!! مثل همون توافق سر خود انها با آژانس!! و نظام مجبور میشه تن بده به اهداف انها! بعد رفتنشون همچنان توافق سر جاش میمانه!و به راحتی نمیشه ازش خارج شد! باید ریشه انها قطع میشه وگرنه هزینه سازی این جماعت عاقبتش سرنگونی انقلاب است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🎥 بازهم پیش‌بینی دکتر جلیلی درست از آب درآمد ⭕️ سعید جلیلی: بند ۵ زمینه خرابکاری‌ها در را فراهم می‌کند! ⭕️ روایت رئیس سابق تیم کننده هسته‌ای کشورمان از تفاوت نطنز و فردو و چرایی تاکید طرف‌های غربی بر محدود کردن غنی‌سازی به نظنز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🔺سخنان جنجالی استاد شجاعی درباره‌ی انتخابات ۱۴۰۰ 🔹به هر شخصی رای داده‌ایم، پس شبیه همان شخص بوده‌ایم! 🔹تکلیفمان را مشخص کنیم؛ در جبهه‌ی حقیم یا باطل؟! 🔹رمز کلیدی برای تشخیص کاندیدهای خائن و خطرساز چیست؟
🌠☫﷽☫🌠 به تأسیسات نطنز 🔹آن‌چه اقدامات کشف شده و کشف نشده غرب و رژیم صهیونیستی مشخص است آنها با نفوذ به بدنه برخی شرکتهای پیمانکاری خود در تاسیسات هسته‌ای ایران به خصوص نطنز دستگاه آلوده سازی مجموعه از طریق وارد کردن تجهیزات حاوی مواد منفجره زده‌اند. 🔸در انفجار سال گذشته سوله روزمینی مونتاژ سانتریفیوژ در تاسیسات هسته‌ای یک دستگاه که چند سال پیش وارد این تاسیسات شده بود از طریق ارتباط با ماهواره منفجر شد پیمانکار وارد کننده این دستگاه نیز دو سال پیش از کشور خارج شده بود روز گذشته نیز انفجاری در تاسیسات برق نطنز اتفاق افتاد انفجار ای که احتمالا توسط تجهیزات کار گذاشته شده توسط پیمانکار های پیشین این تاسیسات رخ داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠 ⭕️ دلیل عجله کردن دولت در مذاکرات؟! 🔹چطور میشود کاری که 8 سال طول کشیده و به بن بست خورده ظرف یکی دو ماه به سرانجام برسد؟
🌠☫﷽☫🌠 پیشنهاد جالب نماینده مجلس به اعضای هیئت دولت بالاخص ظریف، عراقچی و صالحی 👤ایزدخواه نماینده مجلس: به معاونت پرورشی و فرهنگ آموزش و پرورش پیشنهاد میدهم یک نظر سنجی در میان دانش آموزان متوسطه انجام دهد ❓با این سوال 🔹بنظر شما آیا نتانیاهو بدون موافقت بایدن میتواند مهمترین پایگاه هسته ای ایران را منهدم کند؟ 👈سپس پاسخ را طی نامه ای به اطلاع ظریف، عراقچی و صالحی برسانند تا بدانند ملت سرش کلاه نمی‌رود و مدام نگوئید خرابکاری‌ها دسیسه نتانیاهو برای شکست است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠 یه زمانی عراقچی از برجام توبه کرد و اومد اعتراف کرد که مذاکره و سازش جواب نمیده و باید مقاومت کرد ولی امروز می‌بینیم حتی با وجود اتفاق افتادن حادثه و گستاخ شدن آن‌ها باز هم آقایون به دشمنی طرف‌های مقابل پی نبردند و حاضر نیستند مذاکرات وین را متوقف کنند واقعا حرف درستیه که بگیم شما اصلاح طلبان دارید!
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠 🎙 تحلیل حجت الاسلام سیدمحمود نبویان در مورد فریب جدید دولت برای ریاست جمهوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا