eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.2هزار دنبال‌کننده
53.5هزار عکس
50.5هزار ویدیو
671 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
⚠️توهین بزرگ و بی شرمانه صهیونیست ها به بیت المقدس در اقدامی بی سابقه در روز گذشته 🎥شبکه رسمی فلسطین، اوضاع اسفناک دیروز را اینگونه گزارش داد: ❌متاسفانه راهپیمایی پرچم انجام شد. ❌زنان ما تحقیر شده اند. ❌هزاران نفر به الاقصی هجوم بردند ❌پرچم هایشان در حیاط مسجد الاقصی و دیوار البراق به اهتزاز درآوردند! ❌یهودیان رقصیدند و آواز خواندند و انواع زیاده روی ها را اجرا کردند ❌خیابان های قدس پر از گله های شهرک نشین شد اما مقاومت هیچ اقدامی نکرد‼️ ✍پ.ن: اگر بی غیرتی و بی خیالی عمومی در داخل کشور نسبت به این هتک حرمت عظیم از تأثیرات واکسن های بردگی یهود نباشد، پس از چه چیزی می تواند باشد؟!؟! ، بازیگر لعنتی و . . . را بزرگنمایی بیش از حد کنید تا از مسأله اول جهان اسلام غافل شوید!!! امام خامنه ای: «مسأله اول جهان اسلام، قدس شریف است از هدف هاى این ها این است که نام فلسطین را به دست فراموشى بسپارند. کارى کنند که اصلاً فراموش شود که چنین چیزى وجود داشت؛ اما شما نمى‌گذارید» و تو دهن بازیگران و سلبریتی هائی میزنیم که به ساحت ایشان خیانت کردند ولی قدس را دریابید که اسرائیل نقشه ها دارد!
امضا کنید: کارزار درخواست توقف معاهده who https:🌸//🌸www.🌸karzar🌸.net🌸/43506 گلها رو پاک کنین و وارد سایت بشید
🔴 لاشخورهای همیشگی حدود ۱۵ سال پیش یک بازیگر خانم غلطی انجام داد و دوستان پست و نامردش ، فیلمش را پخش کردند. بعد آن خانم ترجیح داد به خارج از کشور رفته و در آنجا زندگی کند. سوال اساسی این است که چرا الان یک عده لاشخور سیاسی ، فحش و کنایه این کثافت کاری ها را نثار جمهوری اسلامی می کنند؟!! ... ✍"قاسم اکبری"
فارس‌من|برخورد قاطعانه با عوامل سازنده فیلم هتاک عنکبوت مقدس 🔹مخاطبان «فارس من» در پویشی خواستار محاکمه و اعلام جرم علیه عوامل فیلم موهن و هتاکانه «عنکبوت مقدس» به اتهام توهین به مقدسات مسلمین شدند. 🔹برای حمایت از این پویش وارد لینک زیر شوید: http://www.farsnews.ir/my/c/144079 حضور فیلم‌‌های سیاه در جشنواره‌های خارجی ممنوع شود | فارس من https://farsnews.ir/my/c/143809 در این فیلم توهین به ساحت مقدس امام رضا علیه السلام و اعتقادات مسلمانان صورت گرفته، لطفا وارد سایت بشید و از محاکمه عوامل فیلم حمایت کنین خرمشهر ها در پیش است... شهادت صیاد خدائی ، متروپل ، جایزه کن به بازیگر فاسد ، توهین به و ... برای اینست که اسرائیل نیاز به حاشیه سازی و انحراف افکارعمومی از امضای معاهده ننگین وخائنانه پاندمی جهانی دارد‼️ خبر اصلی اینه👈حاکمیت صهیونیست بر ایران اسلامی بعد از امضای این معاهده تو اسرائیل دارن برای جشنش آماده میشن! @bidari313yar ☝️☝️☝️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روشنگری‌ آخرالزمان
خبر اصلی اینه تو اسرائیل دارن برای جشنش آماده میشن حواستو جمع کن!
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رضا منتظری: دبیر تحریریه خبرگزاری سینما پرس پس از دیدن فیلم عنکبوت مقدس: 🔹 این فیلم یک تصویر مخربانه و سیاه و کاملا غیرواقعی از ایران نمایش میدهد. 🔹 در این فیلم اصلا آدم خوب وجود ندارد، مردها همه جانی و واپس گرا و خونریز نشان داده شده است 🔹 در این فیلم خبری از فرهنگ و تمدن ایرانی نیست. سالهاست حرامیان بنی امیه دلار به دلار و درهم به درهم هزینه میکنند تا یک در آنی همه را بشوید و با خود ببرد✌️ و مکرو و مکرالله والله خیرالماکرین✌️ در این جنگ رسانه ای نابرابر دنیا ✌️