eitaa logo
اخبار بیداری جهانی برای ظهور
897 دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
7.1هزار ویدیو
40 فایل
جهان برای ظهور، در حال بیدار شدن ست در این کانال، تمام اخبار بیداری ملتها برای ظهور و مبارزه با صهیونیسم جهانی بارگزاری می‌شود بخاطر ظلم آمریکا، ملت ها در حال بیدارشدن هستند 🌎🌍 اخبار بیداری جهانی برای ظهور @bidari_jahani313 بسوی ظهور
مشاهده در ایتا
دانلود
⁨سلام علیکم لطفاً درحد امکان منتشر فرمایید. ممنونم⁩
⁨سلام علیکم لطفاً درحد امکان منتشر فرمایید. ممنونم⁩
🌤 اذان مغرب (به افق تهران) «ٱللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجّل فرجَهُم» 🕋 لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ حی علی الصلاة✨️ حي علي خيرالعمل💫 ▪️الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ▪️ . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🌎 دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی
شهادت ۳ مامور پلیس آگاهی گیلان 🔹مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان از شهادت ۳ تن از کارکنان پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گیلان که حین عملیات تعقیب خودروی مسروقه دچار سانحه شده و با واژگونی خودرو به شهادت رسیدند، خبر داد. . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پرتاب موشک به سمت مواضع تروریست ها در شرق فرات توسط رزمندگان مقاومت در سوریه . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازی کثیف رژیم صهیونیستی و ترکیه در سوریه: هدف ایران است! 🔹شهرام همایون، مدیر شبکه سلطنت‌طلب:هدف غایی از جنگ سوریه، کشاندن جنگ به خاک ایران است! 🔹حسین علیزاده، تحلیلگر سیاسی:در میانۀ آتش‌بس لبنان، اسرائیل با کشاندن جنگ به سوریه قصد تخریب عقبه جبهه مقاومت را دارد. 🔹منظرپور، سردبیر سابق بی‌بی‌سی:حمایت کامل اطلاعاتی، امنیتی و رسانه‌ای اسرائیل از شورشیان در سوریه روشن است و شکی در ائتلاف میان این گروه‌ها و اسرائیل وجود ندارد! . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس ترک: می‌گویند این گروه‌ها مخالفان دولت سوریه هستند، خیلی خب قبول داریم مخالفند اما چرا از ازبکستان، چچن، تاجیکستان، غنا و آلمان آمده‌اند؟!/ترکیه به محلی برای صادرات تروریست به دیگر نقاط جهان تبدیل شده/14 ماه است کودکان فلسطینی کشته می‌شوند، تکان نخوردید، به محض آتش بس در لبنان و تهدید سوریه توسط نتانیاهو در حلب عملیات کردید؟! . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘واقعا دلم خیلی برای ایران و ایرانی جماعت میسوزه برای تمام شیعه ها و مسلمون ها که تو این دنیا چه روزهای سختی رو سپری کردن😔 . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
کُردهای وابسته به آمریکا، شمال حلب را به تروریست‌ها تحویل دادند المیادین گزارش داد که شبه‌نظامیان کُرد موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه، شمال حلب را تخلیه کردند و این منطقه را در اختیار تروریست‌ها قرار دادند. 🔹این شبه‌نظامیان وابسته به آمریکا هستند و از آغاز بحران سوریه در تقابل با دولت مرکزی این کشور حرکت کرده‌اند. #. 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌پزشکیان: بنزین گران می شود رئیس جمهور در دومین گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: 🔸وقتی ارز اختصاص داده نشود باید از جایی جبران شود 🔸وقتی صریح سوال میپرسید منم صریح پاسخ میدهم و با مردم صادق هستم 🔸ما ناترازی های زیادی در حوزه های مختلف داریم #. 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
رجب به اعتبار خودش گند زد! 🔹حتی عربستان و امارات هم از دولت بشار اسد حمایت کردند؛ امروز مشخص شد خودِ ترکیه هم جرات ندارد تروریست ها را گردن بگیرد و صراحتا حاکمیت دولت اسد را زیر سوال ببرد؛ آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان نیز در مواضع رسمی خود، صرفا خواستار کاهش تنش ها، و حل و فصل ماجرا با رهبریِ سوریه شده اند؛ به نظر میرسد اردوغان اشتباه بزرگی مرتکب شد؛ او فکر نمیکرد اینگونه ضایع شود، و به اعتبار سیاسی کشورش گند بزند؛ رجب دیگر در تهران و مسکو هم احترامی نخواهد داشت! . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌پزشکیان: قرار شده گفتگو هایی با اروپایی ها داشته باشیم البته آن ها آن روی سکه خودشان نشان دادند و باز هم ما را تحریم کردند . 🌍 اخبار بیداری جهانی @bidari_jahani313 @bidari_jahani313 💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.