فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ گذر زمان در آخرالزمان بروایت امیرالمؤمنین(ع)
.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💥💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاجی زاده: صهیونیست ها میخواستند خط تولید موشک ما یک سال متوقف شود اما حتی یک روز هم این اتفاق رخ نداد
🔹️صهیونیستها به دنبال متوقف کردن زنجیره تولید بودند، اما به هدفشان نرسیدند.
🔹️اتفاقا تحرکات آنها برای ما بد نشد، چرا که مسئولان پول و امکانات بیشتری به ما دادند و صنعت موشکی رونق بیشتری گرفت؟
راهِ رسیدن به #امام_زمان علیه السلام
نسخهای شفابخش از امام زمان و امام باقر علیهما السلام
امام زمان علیه السلام فرمود:
هر یک از شما بايد به آنچه كه او را به دوستىِ ما نزدیک مىسازد، عمل كند.
و از آنچه كه خوشايند ما نبوده، و خشمِ ما در آن است، دورى گزيند.
زيرا مرگ به طور ناگهانى انسان را مىگيرد، در وقتى كه توبه برايش سودى ندارد، و پشيمانى او را از كيفر ما به خاطر گناهش نجات نمىدهد.
📚بحار الأنوار، ج۵۳، ص۱۷۴
📚احتجاج طبرسی،ج۲، ص۴۹۵
➖➖➖➖➖➖➖
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💥💥
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤 معرفی امام مهدی علیهالسلام در دانشگاه آمستردام توسط دانشجویان عضو حرکت جهانی who is imam Mahdi
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
هدایت شده از قرارگاه رفع شبهات و ابهامات مجازی و شناخت فتنه ها
⛔️اگه اهل «تفکر» نیستی وارد نشو ⛔️
⚜️با رادیـ🎙ــو صاد، همراه ✓[[ محمد اکبری ]] خواهی شد
♦️پژوهشگر فلسفه و عرفان♦️
🌀کانال رسمی رادیو صاد👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3893887739Cb4dcf7bd4d
هدایت شده از زندگی پس از مرگ
باسلام محضر شما خوانندگان
یک دوره کامل در باره مرگ، عقوبت و مجازات انواع مرگ(مرگ اجباری، اختیاری، خودخواسته، اخترامی و.....) و زندگی پس از مرگ، زیر نظر #استاد_امیری، مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای در کانال گذاشتیم، از شما دعوت میکنیم، برای پی بردن به اسرار مرگ، و رسیدن به پاسخِ پرسش های زیر به کانالِ پر از خیر و برکتِ*زندگی پس از مرگ* سری بزنید، اگر مطالبش را نپسندیدید، از کانال خارج شوید.
❗️آیا تا به حال به عالم پس از مرگ فکر کردید؟
❗️آیا از عالم برزخ خبر دارید؟
❗️آیا در عالم برزخ، اموات فامیل و دوستان را میبینیم؟
❗️چرا در عالم برزخ بعضی از اموات آشنا را نمیبینیم؟
❗️فرق بین برزخ و قیامت در چیست؟
❗️چرا بعضی افراد از مردن میترسند؟
❗️فرق بین مردن و شهادت در چیست؟
❗️آیا امامان، ما را شفاعت میکنند؟
❗️آیا کسانی که ادعا میکنند، مرده و مجددا زنده شده اند، ادعاشون درسته؟
❗️چرا مردگان در عالم برزخ، آرزوی برپایی قیامت را دارند؟
❗️روح های سرگردان چه روح هایی هستند؟
❗️آیا احضار روح صحت دارد؟
❗️آیا وجود مار و مور در قبر صحت دارد؟
📌 آیا میشود از مرگ جلوگیری کرد؟
📌 آیا پرواز روح صحت دارد؟
🔹 صبور باشید، ان شاءالله ما در این کانال، به همه این سؤالات و دیگر سؤالات مرتبط، با ذکر دلیل و به زبان ساده، جواب میدهیم.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
هدایت شده از قرارگاه رفع شبهات و ابهامات مجازی و شناخت فتنه ها
✅ کانال «قرارگاه رفع شبهات و ابهامات مجازی و شناخت فتنه ها » کانالی برای یافتن پاسخ به شبهات سیاسی، امنیتی، نظامی، اجتماعی و دینی در فضای مجازی است
🔴اگه علاقه دارید که جواب شبهات سیاسی، نظامی، امنیتی، اجتماعی و مذهبی که در فضای مجازی مطرح میشود را بدانید، عضو کانال زیر بشوید، اگر کانال را نپسندیدید، از کانال خارج شوید 👇
.
🇮🇷 #قرارگاه_رفع_شبهات_مجازی_و_فتنه
@rafeshobahatemajazi
@rafeshobahatemajazi
👈🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha
💡💡در پرتگاه مجازی مجهز باشیم.
🔰نظر آیت الله العظمی امام خامنه ای
درباره ثروت اندوزی (بخش اول)
🔴 ثروت اندوزی حرام و گناه کبیره است.
🖋در اسلام انفاق یك اصل است؛ باید در راه خدا خرج كرد. نمیگویند معامله نكنید و تحصیل مال نكنید، بكنید، اما خرج كنید. اسلام مردم را عادت میدهد كه آنچه را كه به دست آوردهاند، به قدر نیاز زندگی - نیاز متوسط، نه حالا با عسرت و فشار، نیاز معمولی و متوسط، ولو توأم با مقداری رفاه و آسایش و گشایش در روزی - برای خودش صرف كند و خرج كند، ماادای او و آنچه زیاد میآید، باید در راه مصالح عمومی جامعه خرج بشود. اگر كسی ثروت را درآورد و آن را با اسراف، با خرجهای بیخودی، با زیادهرویهای گوناگون، با تجمل، با اشرافیگری، با خوراك مسرفانه، با پوشاك مسرفانه، با مركب یا منزل مسرفانه، همهی آن را خرج كرد یا آن را نگه داشت و جمعِ ثروت كرد، این از نظر اسلام مذموم و منفور است؛ عدم انفاق منفور و مذموم است و اگر با جمع ثروت همراه باشد، حرام است.
🖋آیات متعددی در قرآن بعلاوهی روایات فراوان وجود دارد كه من به این دو آیه اشاره میكنم كه اولی در سورهی حدید است، میفرماید:
«و اللّه لا یحبّ كلّ مختال فخور. الّذین یبخلون و یأمرون النّاس بالبخل»؛(چچچ آن كسانی كه بخل میورزند، دیگران را هم وادار به بخل ورزیدن میكنند، دیگران را هم از انفاق در راه خدا باز میدارند، خودشان هم اموال خودشان را در راه خدا نمیدهند.
این بخل كردن معنایش این نیست كه فقط حقوق شرعیه را نمیدهد؛ بلكه فراتر از حقوق شرعیه، فراتر از آنچه كه در شریعت اسلامی معین شده كه باید ادا كند، اگر بیش از آن هم زیادی داشت، در حالی كه جامعه به آن احتیاج دارد، باید در راه جامعه خرج كند.
آنوقتی كه جهاد متوقف به مال یك ثروتمندی است،
بنای موارد لازم عمرانی در جامعه محتاج به اموال ثروتمندان هست كه بدون آن كار مردم لنگ میماند و زندگی مردم معطل میماند،
آنوقتی كه در جامعه فقرای زیادی هستند كه دولت اسلامی نمیتواند آنها را تأمین بكند، آنوقت آیا اسلام راضی است كه همین طور فقرا در این فقر زندگی كنند یا مشكلات جنگ و جهاد در راه خدا بر دوش جامعه سنگینی كند، یك عدهای هم ثروتهای خودشان را جمع كنند كه از همین امكانات عمومی جامعه به دست آوردند - و حالا فرض كنیم كه از راههای حرام هم نبوده، از راههای معمولی و مشروع بوده، اگر فرض كنیم كه از راههای مشروع آنقدر ثروتهای آنچنانی میشود فراهم بشود، اگر فرض كردیم فراهم نمیشود كه هیچ، مطلب روشن است - اینها هم ثروتها را برای خودشان حفظ كنند و نگه دارند در حالی كه جامعه به این احتیاج مبرم دارد، این قابل قبول نیست و از اسلام چنین چیزی بر نمیآید بلكه ضد این بر میآید.
🖋آن آیه دیگر، همین آیهی معروفی است كه: «الّذین یكنزون الذّهب و الفضّة و لا ینفقونها فی سبیل اللّه فبشّرهم بعذاب الیم»؛(📚سوره توبه آیه ۲۴) آن كسانی كه طلا و نقره را گنج میكنند، ذخیره میكنند و در راه خدا آن را انفاق نمیكنند - شاید طلا و نقره خصوصیتی نداشته باشد؛ آن كسانی كه پول را، ثروت را، سرمایه را گنج میكنند و ذخیره میكنند و در حالی كه نیاز مبرم جامعه به او هست، آن را در راه خدا انفاق نمیكنند، آن هم مشمول همین «یكنزون الذّهب و الفضّة» باشد - آن وقت میفرماید: «فبشّرهم بعذاب الیم». اگر این گناه نباشد، اگر گناه كبیره نباشد، این «فبشّرهم بعذاب الیم» دیگر چرا؟ آنها را به عذاب دردناكی مژده بده؛ یعنی بگو كه منتظر عذاب دردناك الهی باشند كه این عذاب دردناك هم میتواند در دنیا نتایج طبیعی اعمال سوء آنها باشد كه البته فقط به خود آنها این نتایج برنمیگردد، بلكه گریبان همهی جامعه را میگیرد. و البته ممكن است عذاب اخروی باشد، كه احتمالاً هر دوی اینها هم هست..
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.
🔰نظر آیت الله العظمی امام خامنه ای
درباره ثروت اندوزی (بخش دوم)
🔴 ثروت اندوزی حرام و گناه کبیره است.
🖋اگر در جامعهی اسلامی خلائی، نیازی وجود داشت، همهی افراد جامعه بدون استثنا، كسانی كه توانستهاند تحصیل مالی بكنند، موظفند بر حسب اختلاف تمكن خودشان آن خلأ را پر كنند. اسلام نمیگوید كه مردم تحصیل مال بكنند، اما آن مال را فقط صرف مصارف شخصی خودشان بكنند، بلكه اسلام میگوید مردم تحصیل مال بكنند و از آن مالی كه تحصیل كردهاند، حوائج معمولی زندگی و نیاز خود را برآورده بكنند و مابقی آن را در راه خدا انفاق بكنند. «و یسئلونك ما ذا ینفقون قل العفو»؛(۱) از تو سئوال میكنند كه چه چیزی را انفاق بكنند - كه ظاهر قضیه این است كه سئوال كننده از جنس مورد انفاق سئوال كرده است - قرآن جواب را از سئوال او منصرف میكند، جواب نمیدهد كه از چه جنسی انفاق بكن و از چه جنسی نكن، بلكه جواب میدهد «قل العفو»؛ به آنها بگو كه زیادیها را، هرچه مورد نیاز لازم زندگی شماست، خرج كنید؛ اما هر چیزی كه مورد نیاز حقیقی زندگی نیست، آن را در راه خدا انفاق كنید. این یك اصل اسلامی است. بنابراین خیلی طبیعی است كه ثروتاندوزی بر طبق نظر اسلام یك حركت غیر اسلامی است كه آیهی شریفهی «و الّذین یكنزون الذّهب و الفضّة و لا ینفقونها فی سبیل اللّه فبشرّهم بعذاب الیم»(۲) را در هفتهی گذشته عرض كردم و گفتم كه بشارت به عذاب دردناك در این آیه دلیل بر این است كه كنز ذهب و فضه و به عبارت امروز نگهداری ثروت و ندادن آن در راه خدا یك عمل مغضوب پروردگار است و شاید بشود گفت یك گناه كبیره است. این طرز فكر اسلام در باب انفاق است.
🖋آن مسئلهای كه در باب انفاق باید مورد توجه قرار بگیرد و من خیلی گذرا از آن عبور میكنم تا به آیاتی كه یادداشت كردم برسم، این است كه برای رفع فقر در جامعه، برای پر كردن خلأهای مالی در جامعه، برای شریك كردن همهی آحاد مردم در ادارهی جامعه، بهترین راه و موفقترین وسائل، همان وسیله و راهی است كه اسلام معین كرده. یعنی اینكه كسانی كه تمكن دارند، به هر اندازهای كه تمكن دارند، به مخارج عمومی، به مصارف عمومی كمك كنند كه یكی از آنها كمك به فقراست، اما منحصر در كمك به فقرا هم نیست. این نمیشود كه در جامعهی اسلامی كسانی كسب مال و ثروت بكنند و تصور بكنند كه آنچه دارند، «انّما اوتیتوه علی علم»،(۴) حرف قارون را بزنند. قارون وقتی میگفتند این اموال را جمع میكنی، میگفت من با زیركی خودم، با دانائی خودم، با كوشش و تلاش خودم به دست آوردم، ناز شصتم. این فكر، فكر غلطی است كه كسی بگوید آنچه من به دست آوردم، با تلاش و زیركی و هوشیاری خودم بوده، پس ناز شصتم. نه، مسئله این نیست در منطق اسلام، مسئله این است كه همه موظفند به نیازهای اجتماعی كمك كنند. اگر در همین جامعهی كنونی ما رفع فقر در جامعه با یك برنامهریزی به وسیلهی كمكهای مردمی مورد توجه قرار بگیرد، مطمئناً در طول چند سالی وضعیت جامعه و چهرهی كشور عوض خواهد شد و در همه جای دنیا همین جور است. البته در مقیاس جهانی هم بین كشورهای فقیر و غنی مسائلی از همین قبیل و حادتر از این وجود دارد كه حالا او از محل بحث ما خارج است؛ ما در چهارچوب جامعهی خودمان بحث میكنیم. پس برای اینكه در جامعه تعادل ثروت به وجود بیاید، جامعه دو قطبی از لحاظ ثروت نشود، اسراف و فساد مالی به وجود نیاید، فقر به وجود نیاید، بهترین راه و موفقترین شیوهها همین شیوهی انفاق است. شما لذا میبینید كه در قرآن آیات متعددی، دهها آیه دربارهی انفاق هست و برای راههای مختلف، از جمله برای جهاد فی سبیل اللّه كه گمان میكنم هفت تا، هشت تا آیه در قرآن، جهاد با مال را در كنار جهاد با جان قرار داده. همچنانی كه جهاد با نفس واجب است، پس جهاد با مال هم واجب است. «و تجاهدون فی سبیل اللّه باموالكم و انفسكم»؛(۵) هم مال و هم جان، در یك ردیف، در یك طراز، با یك لحن مورد توجه قرار گرفته..
🌍 اخبار بیداری جهانی
@bidari_jahani313
@bidari_jahani313
💡جهان برای ظهور در حال بیدارشدن است.