#تشرفات (قسمت اول):
💥یکی از معجزات نقل شده توسط امام زمان ارواحنا فداه تکلم به چند زبان در آن واحد است یعنی حضرت بطور طبیعی سخنرانی می فرمایند و هرکس این سخنان را به زبان خودش می شنود. قضیه زیر را بخوانید:🔰🔰🔰
جناب سید جعفر رفیعی در کتاب ملاقات با امام عصر از قول یکی از علمای معاصر آورده اند:
در سال ۱۳۵۳ شمسی به مکه معظمه مشرف شدم، یکی از روزها که برای طواف به مسجدالحرام رفته بودم، جمعی را دیدم که در گوشه مسجدالحرام نشسته و خطیبی از اهل سنت برای آنها سخنرانی می کرد، نزدیک رفتم تا بدانم چه می گوید، دیدم درباره حضرت ابوطالب علیهالسلام سخن می گوید و ادعا می کند که او ایمان نیاورده و اگر حمایتی از پیغمبراکرم صلیاللهعلیهوآله داشته بخاطر عدم ایمان، به حالش سودی ندارد!
✨💫✨
از جهالت و نادانی او خشمگین شدم به حدی که چشمانم پر از اشک شد، متوسل به حضرت ولیعصر ارواحنا فداه شدم، عرضه داشتم آقا من که چاره ای ندارم، خودتان جواب این نادان را بدهید. پس از اعمال حج برای زیارت رسولاکرم صلیاللهعلیهوآله و ائمه بقیع علیهم السلام به مدینه رفتم ، یک روز صبح در حرم حضرت رسول اکرم صلیالله علیه و آله پس از فریضهٔ صبح، ناگهان مرد عربی را دیدم که ایستاد و با زبان عربی فصیح مشغول سخنرانی شد.
✨💫✨
با اینکه بعد از نماز اکثرا مسجد را ترک می کنند، با این وجود کسی از جای خود بلند نشد و سخنان آن عرب را استماع می کردند، او آن روز درباره عظمت اسلام سخن گفت و از سران ممالک اسلامی انتقاد کرد و از ناسامانی مسلمین اظهار تاسف نمود، سخنانش که به پایان رسید خواستم با او آشنا شوم، نزدیک رفتم ولی بخاطر کثرت جمعیت نتوانستم خود را به او برسانم...
ادامه دارد.
@bidary11
#تشرفات (قسمت دوم):
💥فردا نیز پس از نماز صبح همان شخص از جا بلند شد و به سخنرانی پرداخت و من تا دو متری او نزدیک رفتم ولی بخاطر ازدحام جمعیت همان جا نشستم، او آنروز درباره خلافت بلافصل حضرت علی علیه السلام سخن گفت و آشکارا شیخین ملعون (خلیفه اول و دوم) را مورد تخطئه قرار داد، خیلی تعجب کرده با خودم گفتم: چطور جرأت می کند در میان اهل سنت چنین سخن بگوید، خدا کند کسی به او آزاری نرساند.
✨💫✨
در پایان سخنرانی جلو رفتم تا با او آشنا شوم، با آنکه چند متری بیشتر با او فاصله نداشتم باز هم موفق نشدم و او را ندیدم. روز سوم که به اتفاق پدرم و جمعی از اهل کاروان و ایرانیان به مسجد پیغمبر صلی الله علیه و آله رفتیم، من جلو رفتم پهلوی آن ستونی که هر روز آنجا سخن می گفت، جا گرفتم، همین که نماز صبح تمام شد، آن آقا را دیدم کنار ستون ایستاد و شروع به سخن کرد،
✨💫✨
امروز درباره ایمان حضرت ابوطالب سخن گفت و دلائل بسیاری برای اثبات این موضوع بیان داشت، متاسفانه باز هم موفق نشدم دستش را ببوسم، چون دسترسی به وی پیدا کردم از نظرم ناپدید شد. به پدرم گفتم: عجب بیان شیرینی داشت و سخنان را با عربی صحیح بیان می کرد. شخص دیگری از ایرانیان که زبانش ترکی بود گفت: من که به زبان ترکی از او شنیدم. معلوم شد که هر کس سخنان آن آقا را به زبان خودش شنیده است.
📗مجله منتظران شماره ۱۱
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
@bidary11
✅امام صادق علیه السلام:
به خدا قسم اگر ایمان ابوطالب علیه السلام را در یک کفه ترازو و ایمان تمام خلق را در کفه دیگر قرار دهند ایمان ابوطالب برتر از ایمان آنهاست.
📚بحارالانوار ج ۳۵ ص ۱۱۲
(٢۶ رجب سالروز وفات حضرت ابوطالب علیه السلام را گرامی میداریم)
@bidary11
♨️دام #شیطان: ایجاد یأس و ناامیدی
👌بعضیها دچار افراط و تفریط هستند. تا یک ذرّه در زندگیشان سختی به آنها رو میآورد و یا زمین میخورند، جزع و فزعشان بالا میرود که ای داد بیداد! ما دیگر در این راه نیستیم، از خودمان ناامید شدیم، قابلیّتش را نداریم...
اینها دام شیطان است. ایجاد یأس و ناامیدی کار شیطان است. شیطان میخواهد با این حربه شما را از راه بیندازد و منصرفتان کند.
چگونه؟ با القای یأس و ناامیدی.
💪انسان باید اهل تلاشِ مستمر باشد و در این راه سماجت داشته باشد. این، از جاهایی است که انسان باید صفت لجاجت را از بچّه یاد بگیرد.
چند مرتبه زمین خوردی دوباره بلند شو! هزار مرتبه زمین خوردی بلند شو و دوباره سعی کن.
👈یک بچّه چیزی را میخواهد که برایش خوب نیست، مادر هم نمیدهد. از صبح که بلند میشود دنبال مادر است و گریه و قهر میکند و میگوید من این را میخواهم!
این سماجت را از بچّه یاد بگیرید.
خب حالا در این راه، در گرفتنِ عزم و استقامت در برابر شیطان، لجوج و سمج باشید. سریع میدان را خالی نکنید.
🔅همه اشتباه میکنند. شما که ولیّ خدا نیستید. قدم اوّل بگویند شما ولیّ خدا هستید دیگر کاری به هیچچیز نداشته باشید!
میگوید: آقا من دیگر ناامید شدم، میخواهم این راه را کنار بگذارم و بروم. برای اینکه من فلان کتاب حالات اولیای خدا را خواندم، فلان ولیّ خدا این حالت را داشت، میبینم من ندارم! پس من دیگر نمیرسم دارم کنار میروم. خداحافظ!
👌آن ولیّ خدا هم روز اوّل که از شکم مادر بیرون آمد، نگفتند ایشان ولیّ خداست. آن ولیّ خدا هم یکی مثل من و شما بوده. خیلی از آنها گناه هم میکردند، #غافل هم بودند.
همین اصحاب کهف که جزو ۳۱۳ نفر و بهترین اولیای خدا هستند، مگر اینها پاک و مقدّس بودند؟
کافر و مشرک و بتپرست بودند. ما که دیگر مثل آنها مشرک نبودیم و بت نپرستیدیم! آنها توبه کردند، بهطرف خدا برگشتند، استقامت بهخرج دادند، راه و عقایدشان را اصلاح کردند، محکم ایستادند تا جزو ۳۱۳ نفر شدند.
سلمان فارسی هم همینطور بود.
از ابتدا که اینگونه نبودند. ما هم همینطور.
حالا اشتباه و غفلت داشتی. فهمیدی راه بهسوی خدا اینطرف است، برگشتی. ضعیف هستی و باید کار و تلاش کنی؛ خسته و ناامید نشو! زمین خوردی دوباره بلند شو. اجازه نده شیطان با ایجاد یاس و ناامیدی اینقدر در گوش تو بخواند که از این راه ناامید شوی.
بنابراین، دیگر اظهار ناامیدی نکن. ضعف داری، بگو من در اینجا ضعیف هستم، لنگ میزنم، عصبانی شدم و میخواهم برطرف کنم.
معلوم میشود که تو اهل پیشرفت هستی و داری روی روحیّاتت کار میکنی.
راهنمایی بگیر نه اینکه بگویید آقا ما دیگر ناامید شدیم، زمین خوردیم و یک بار عصبانی شدیم. دیگر نمیتوانیم، خداحافظ!
بعضی ها به این شکل در دام شیطان میافتند.
⚜استاد حاج آقا زعفری زاده
@bidary11
#ماه_رجب
سعی کنید در این روزهای پایانی ماه رجب اگر کوتاهی داشتید، جبران کنید.
این ایام باقیمانده ماه رجب حداکثر استفاده را بکنید. ولو یکساعت باقی مانده باشد، اگر همان یکساعت را قدر بدانید، یعنی با روحی بیدار برخورد بکنید آن یکساعت برایتان بسیار مفید واقع میشود تا آمادگی پیدا کنید برای ماه بزرگ #شعبان.
که اعیاد بسیار بزرگی در پیش داریم. دریای مواج رحمت الهی دارد بسوی ما میآید.
باید در ماه رجب استغفار کنید، روحتان را شستشو دهید که آماده شوید برای مرتزق شدن از سفره ماه شعبان و محضر حضرت سیدالشهدا و حضرت اباالفضل و امام سجاد علیهم السلام.
آماده شوید که در خانه این بزرگواران بروید تا شما را آماده کنند تا لایق شوید نیمه شعبان را درک کنید.
⚛استاد حاج آقا زعفری زاده
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘علامه امینی (٣۵) ناگفتههایی از زندگی علامه امینی از زبان پسرش شیخ احمد امینی #شرح_حال_اولیاء_خد
☘علامه امینی (۳۶)
مرحوم علامه امینی پس از سالها تلاش و زحمت در راه خدمت به اهل بیت علیهم السلام سرانجام در روز جمعه ۲۸ ربیع الثانی ۱۳۹۰ هجری قمری هنگام اذان ظهر در حالی که این کلمات را زیر لب ميگفت:
"اللهم أن هذه سکرات الموت قد حلت فاقبل الی بوجهک الکریم" دار فانی را وداع گفت.
تهران بامداد روز شنبه ۱۳ تیر ماه ۱۳۴۹، پیكر علامه از خیابان شاهپور تا سه راه بوذر جمهری و از آن جا تا مسجد ارك تشییع شد.
پس از انتقال پیکر مطهر علامه امینی رضوان الله تعالی علیه به عراق، در شهرهای بغداد، كاظمین، كربلا و نجف نیز پیكر علامه با شكوه فراوانی تشییع شد و طبق وصیت در نجف اشرف در کتابخانه امیرالمومنین علی علیه السلام که خود بنیان گذار آن بود، به خاک سپرده شد.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11