با سمه تعالی
چگونه رای بدهیم ؟
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر خود روش انتخاب اصلح ومعیار های آن و چگونگی رأی دادن با وجود فهرست های مختلف را اینگونه بیان نمودند:
((یک سؤالی در مورد «اصلح» میشود.
چون آن کسانی که به عنوان نامزد وارد میدان انتخابات میشوند، خب همه صالحند دیگر؛ یعنی شورای نگهبان و بقیّهی دستگاههای نظارتی روی اینها مطالعه کردهاند تشخیص دادهاند که اینها صالحند؛ بنابراین صالحند؛ امّا اصلح را شما میخواهید انتخاب کنید. اصلح کیست؟
کیست که صلاحیّت بیشتری دارد؟
بنده اینجا دو سه ملاک را ذکر کردهام:
هر کسی که در تقیّد به دین، تقیّد به عمل دینی و تشرّع دینی بهتر و جلوتر باشد؛
هر کسی نسبت به استقلال کشور و آویزان نشدن کشور به این و آن قدرت دنیا اصرار بیشتری داشته باشد و واقعاً استقلال کشور را بخواهد؛
هر کسی به مبارزهی با فساد به طور جدّی عقیده داشته باشد که با فساد باید مبارزه کرد؛
هر کسی نسبت به منافع ملّی جدّیتر است؛ یعنی حاضر است منافع شخصی خودش را در مقابل منافع ملّی قربانی کند؛ منافع ملّی را ترجیح بدهد بر [منافع شخصی]
هر کسی این خصوصیّات را داشته باشد، او اصلح است
مسئلهی دین
مسئلهی استقلال
مسئلهی مبارزهی با فساد
مسئلهی منافع ملّی
تعصّبات جناحی را بگذارند کنار
در قضایای مختلف ببینند چه چیزی مناسب با منافع ملّی است و مایهی عزّت کشور و آسایش کشور و پیشرفت کشور است، آن را ترجیح بدهند در مقام تعارض منافع بین منافع شخصی و منافع جناحی و منافع ملّی؛ به نظر من اصلح این است
که این را هم بایستی با مطالعه، با دقّت در حرفها، با شنیدن از افرادی که مطّلعند، آگاهند، شماها به دست بیاورید و کار سختی نیست، کار نشدنیای نیست؛ حالا تا آن مقداری که انسان توانایی دارد.
حالا مثلاً بنده که بخواهم رأی بدهم
خب مثلاً فهرست تهران را میآورند
فهرستهای مختلفی هست
،همه را که آدم نمیشناسد؛
بعضیها را انسان میشناسد
بعضیها را از این و آن میپرسد
بعضیها را به افرادی که معرّفی کردند اطمینان میکند،
مثلاً فرض کنید که یک مجموعهای را به عنوان نامزدهای مورد انتخاب انسان مینویسد اسمشان را، در صندوق میاندازد.
هر مقداری که ممکن است در این زمینه بایستی دقّت کرد)).
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
♨️رهبر انقلاب: بعضیها گفتند چون حکومت اسلامی است انتخابات نباشد، امام گفت «نه»
انتخابات واقعاً نعمت بزرگی است. این هم از برکات نگاه روشن و عمیق امام بزرگوار ما بود. کسانی در همان زمان بودند که معتقد بودند [وقتی] حکومت اسلامی است، انتخابات لزومی ندارد؛ امام فرمود نه، انتخابات باید باشد و منشأ اثر باشد، مردم تصمیم بگیرند، مردم انتخاب کنند و آنچه مردم میخواهند بشود.
نتیجهی این سیاست، این شد که مردم در کنار انقلاب و در وسط میدان باقی ماندند و تا امروز بحمدالله باقی ماندهاند؛ چون خود مردمند که دارند انتخاب میکنند، خود مردمند که دارند تصمیم میگیرند. انتخابات نعمت بزرگی است.
#حکیم_انقلاب ۹۴/۱۰/۱۴
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 در کار خیر حجت هیچ استخاره نیست
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز حضرت آیتالله خامنهای پس از انداختن رای به صندوق/ رهبر انقلاب: ملت عزیزمان بدانند امروز چشم بسیاری از مردم دنیا به ایران است
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 توصیه #حکیم_انقلاب به مردم: به تعداد لازم هر حوزه رأی بدهید نه کمتر
🔹در هر حوزهای به تعداد لازم برای آن حوزه رأی بدهید، به کمتر رأی ندهید؛ مثلاً در تهران برای خبرگان ۱۶ نفر را احتیاج هست که رأی بدهیم، به ۱۶ نفر رأی بدهید نه کمتر. یا در تهران برای مجلس شورای اسلامی به ۳۰ نفر بایستی رأی بدهیم به کمتر رأی ندهید، این توصیهی مؤکد من است. ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
🖼 #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ابراز خوشحالی خبرنگار لبنانی پس از دریافت چفیه رهبر انقلاب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 چشم دنیا به شماست
🔹رهبر انقلاب اسلامی: امروز بسیاری از مردم دنیا، چه آحاد مردم و چه افراد سیاسی، چشمشان به ایران است. میخواهند ببینند که شما چه میکنید در این انتخابات و نتیجهی انتخابات شما چه میشود. دوستان را خوشحال و بدخواهان را ناامید کنید. ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
👏 مجموعه لوح « #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
هدایت شده از بیم موج
🔰 سلام دوستان عزیز!
🔹اخبار انتخابات را بطور خاص در کانال "انتخابات 1402" پیگیری نمایید.
✅مدیریت کانال با اینجانب است
💢💢نشانی کانال:
https://eitaa.com/election1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دکتر حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی(شانا):
🔹گروهی سودجو علاقمند بودند از سخنان من جنجال ایجاد کنند تا بلکه سهم رای خود را بالاتر ببرند.
🔹کاملا مشخص است که بنده در این سخنرانی منظورم فهرستهای قانونی نبوده و تنها منظورم به فهرستهای خلقالساعه بود که برخی از کاندیداها اصلا علاقهای به ثبت نامشان در این فهرستها ندارد.
🔹اگرچه این جنجالها ایجاد شد اما افرادی که بدنبال سودجویی از هیاهوی بودند بازنده اصلی بودند و تمام این جریانسازی به زیانشان شد.
🔹بهترین جملهای که میتوان درباره این روز با شکوه گفت همان جمله معروف است که میگوید چو ایران نباشد تن من مباد، چون امروز روز ملت ایران است و روز ایران است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰به لطف خدا، خانوادگی به لیست #جبهه_انقلاب رای دادم.
انشالله که قبول درگاه حق واقع شود
#رای_خانوادگی
#رای_اولی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعاونوا علی البر و التقوی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 الله اکبر الله اکبر الله اکبر 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بار دیگر ملت ایران حماسه آفرید!🌹🌹
🔹خبرهای خوبی از مشارکت ملت ایران در راه است.
و #خط_تحریم و همه ضدانقلاب داخلی و خارجی و همه آنهایی که 4 سال است با همه توان برای ناامیدسازی ملت ایران تلاش کرده اند، ناکام مانده اند!
وَلِلّهِ الْحَمْدُ، اَلْحَمْدُ لِلّهِ عَلى ما هَدینا
وَلَلهُ الشُّکْرُ على ما اَوْلینا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 بزرگترین کمپین تحریم انتخابات در ۴۵ سال گذشته شکست خورد
🔹پروژهٔ بیسابقهٔ تحریم انتخابات که از پارسال توسط دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها طراحی شده بود با مشارکت حدود ۲۵ میلیونی مردم ناکام ماند.
🔹رسانههای ضدانقلاب که تلاش داشتند مشارکت زیر ۲۰ درصد را رقم بزنند و در این مسیر طیف گستردهای از دولتهای خارجی و گروهکهای تروریستی را همراه کردند نتوانستند میزان مشارکت را از دور قبل کمتر کنند.
🔹مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم در شدیدترین شرایط تحریم اقتصادی رقم خورد و نسبت به دور قبل کاهش نداشت و بهرغم تهدیدات دشمن در امنیت و سلامت کامل برگزار شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 پیش بینی نزدیک به واقع مرکز افکارسنجی ایسپا
🔹مرکز افکارسنجی ایسپا نوشته بود:
▫️در خصوص تمایل مردم به مشارکت در انتخابات از افراد پرسیده شده است؛ «شما برای شرکت در انتخابات مجلس که ۱۱ اسفندماه امسال برگزار خواهد شد چه تصمیمی گرفتهاید؟» 38.5 درصد مردم ایران، گفتهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند. 7.6 درصد به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند. 16 درصد گفتهاند هنوز هیچ تصمیمی برای شرکت در انتخابات نگرفته اند. 32.6 درصد بیان کردهاند به هیچ وجه در این انتخابات شرکت نمیکنند. 5.4 درصد گفتهاند احتمال کمی دارد در این انتخابات شرکت کنند. نسبت کسانی که گفتهاند قطعا در انتخابات مجلس شرکت میکنند از 27.9 درصد در موج اول (اوایل آبان ماه) به 38.5 درصد در موج سوم (۸ اسفند) رسیده است.
▫️میزان مشارکت قطعی در موج سوم نظرسنجی، نسبت به دو موج قبلی روند افزایشی داشته؛ برآورد ایسپا از میزان مشارکت حدود 41 درصد با سطح اطمینان 2± است.
▫️برای تهران میتوان میزان مشارکت را نزدیک به درصد «قطعاً در انتخابات شرکت میکنم» 23.5 درصد با سطح اطمینان 2± دانست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
سلام بر دوستان عزیزتر از جانم❤️
خدا قوت مجاهدان راه خدا 💚
عمارهای عرصه جهاد تبیین 💙
🔹بحمدالله با عبور میزان مشارکت مردم در انتخابات از مرز 40 درصد در یوم الله 11 اسفند، جشن بزرگ ملت ایران رقم خورده است. 🇮🇷🇮🇷
🔹 پس از آنکه برای این نصرت الهی باید سجده شکر به جای آورد، وظیفه دیگر ما از همین حالا آغاز شده است. و آن معنا بخشیدن به آرایی است که نیازمند معنابخشی است.
🔹از همین الان جنگ معنابخشی آغاز خواهد شد و دشمن تلاش خواهد کرد تا رای ملت را خوار کند و ضعف های آن را بزرگنمایی کند. و خود را پیروز جلوه نمایند و شیرینی این حماسه بزرگ را در کام ملت تلخ نشان دهد.
🔹هر کس بتواند اولین تفسیر و تحلیل از رای ملت را ارائه دهد پیروز این جنگ خواهد شد.
👌از همه مجاهدان راه خدا تقاضا دارم که عقل هایمان را بکار بگیریم تا بهترین مطالب را تولید و آن را در فضای عمومی به اشتراک بگذاریم. ❤️
🔹بزرگترین پیام عبور رای از مرز 40 درصد آن است که آقايان ضدانقلاب!
🔻همه آنهایی که 4 سال تلاش کردید تا مردم را از مجلس انقلابی و دولت انقلابی ناامید سازید، تا کاری کنید که مشارکت 42.3 درصدی اسفند 1398 تکرار نشود.
🔻شماهایی که بزرگترین کمپین_تحریم انتخابات را شکل دادید تا مردم با صندوق رای قهر کنند!
🔻شماهایی که کشور را درگیر بزرگترین فتنه سالهای اخیر کردید تا به بهانه #مرگ_مهسا، صندوق های رای اسفند 1402 را بسوزانید! ...
👌به لطف خدا هیچ غلطی نتوانستید بکنید!!!!
👌بود و نبود شما در 4 سال اخیر تغییری در میزان رای ملت ایجاد نکرده است!
👌درست است که میزان رای 41 درصدی رای پایینی از میانگین ادوار انتخابات مجلس در ایران است، اما این موضوع به شما و عملیات گسترده شما ربطی ندارد و کسی توجهی به #فراخوانهای_تحریم شما نکرده است!
📍📍 با صراحت و با علم کامل عرض می کنم رای 41 درصدی ملت ایران در سال 1402، بسیار باشکوهتر از رای 71 درصدی سال 1374 در مجلس پنجم است. همه دوستانی که آن روزها را به خاطر دارند، به یاد می آورند که :
🔻انتخابات آن سال در شزایطی بود که دشمنان این ملت بسیار ناتوان تر از امروز بودند.
🔻فضای مجازی وجود نداشت که اینگونه به خدمت #مافیا در آمده باشد.
🔻جنگ شناختی دشمن آنقدر گسترده نبود که حتی دلسوزان نظام را هم دچار #خطای_محاسباتی نماید!
🔻فضای انتخابات کاملا رقابتی بود و فاصله چپ و راست آنقدرها هم نبود که کسی دعوت به تحریم کرده باشد! امثال خاتمی و تاجزاده و حجاریان و اصلاح طلبان تحریمی نبودند که خائنانه انتخابات را تحریم کرده و پای صندوق رای حاضر نشده باشند!
🔹🔹دستیابی به آمار بالای 40 درصد شکست سنگینی برای #خط_تحریم هایی است که ماه هاست برای ناامیدسازی ملت نخوابیده اند، و امروز نیز حماسه ملت، خواب را از چشمانشان تا انتخابات 1404 ربوده است.
وَلِلّهِ الْحَمْدُ، اَلْحَمْدُ لِلّهِ عَلى ما هَدینا
وَلَلهُ الشُّکْرُ على ما اَوْلینا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
✴️رسالت مجلس دوازدهم درقبال حماسه مردم
✍️علی محمدی
🔰دوازدهمین دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی با خلق حماسه ای بزرگ توسط مردم در تاریخ ثبت شد و تقریبا وضعیت چینش کرسی های سبز رنگ بهارستان نیز مشخص گردید. اکنون وقت آن رسیده تا کاندیداهایی که وارد مجلس شده اند توان خود را در مسیر تقویت وحدت و پرداختن به مسائل و مشکلات مردم صرف نمایند. سخن این است، مردم به امید بهتر شدن وضعیت کشور به پای صندوق رای آمده و رسالت خود را به سرانجام رساندند و اکنون نوبت مسئولین و منتخبین است که ادای دین نموده و مطالبات آنان را پاسخ نمایند. از این منظر رسالت مجلس دوازدهم چیست و اساسا چه اولویت هایی باید در دستور کار قرار گیرد.
1️⃣_گام اول این است که توان و تلاشی که توسط جریانات و کاندیدها برای پیروزی و ائتلاف سازی در انتخابات صرف شد، اکنون باید با سطحی چند برابر در زمینه برنامه سازی جهت حلوفصل معضلات کشور صرف شود. لذا کانون اصلی و تمرکز جریانات سیاسی باید از سیاست زدگی فاصله گرفته و با تزریق فضای آرامش و امید به کشور، به سمت تدوین برنامه های عملیاتی در خصوص اولویت اول کشور یعنی اقتصاد و معیشت مردم و اولویت بلندمدت یعنی فرهنگ سوق داده شود. نمایندگان منتخب ذیل جریان خود موظفند که سریعا برنامه های خود را برای حل مشکلات کشور ارائه نمایند.
2️⃣_موضوع دومی که باید مورد توجه منتخبین ملت باشد آن شأنیتی است که مجلس برای آن شکل گرفته است؛ یعنی شأن قانونگذاری و نظارت. البته به نظر می رسد در دوره جدید باید رسالت نظارتی مجلس در اولویت قرار گیرد و از این اهرم مهمی که حاکمیت و قانون اساسی در اختیار این نهاد مهم قرار داده بیشتر و موثرتر استفاده نماید. اهمیت و اولویت قرار گرفتن شأن نظارتی مجلس نسبت به دیگر شئون آن از این جهت است که نظارت ، کنترل و هدایت از مهمترین نواقص اقتصادی موجود و منشا بسیاری از چالش های فعلی می باشد.
3️⃣_منتخبین مجلس می توانند به چهار شکل بر دولت، نهادها و سازمان های مختلف و امور مالی کشور نظارت نمایند. از حیث اقتصادی و نظر به سطح اهمیت و اولویت اقتصاد در مسائل کلان کشور، به نظر می رسد نظارت، کنترل و هدایت منابع و سرمایه از اولویت ویژه ای برخوردار باشد. مخصوصا که مطالبه اصلی مردم موضوع اقتصاد است.
4️⃣ نظارت و کنترل منابع و سرمایه در همه ارکان کشور بخصوص دولت از دو طریق دیوان محاسبات و تصویب بودجه شکل می گیرد. مسئله اصلاح ساختار بودجه و نظارت بر حسن تخصیص و هزینه کرد آن همچنان از معضلات اساسی و خواسته های رهبر انقلاب می باشد که اگر در اولویت مجلس دوازدهم باشد و مطابق انتظارات حل و فصل شود، می تواند زمینه بهبود شرایط اقتصادی و تحقق مطالبات مردم را فراهم نماید.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
May 11
🔰فاصله معنا دار پیش بینی سیاسیون از نتایج انتخابات:
🔹مرتضی الویری/ نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی / ۳۰ درصد
🔹عباس عبدی/ فعال سیاسی اصلاح طلب / ۳۵ درصد
🔹محمد مهاجری/ بین ۳۰ تا ۳۵ درصد
🔹 روزنامه اعتماد / ۳۰ درصد
🔻اسدالله بادامچیان/ دبیر کل حزب موتلفه اسلامی / بالای ۵۰ درصد
🔻محمدرضا ترقی/ عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی / بالای ۵۵ درصد
🔻حبیب الله بوربور/عضو شورای مرکزی خانه احزاب / بالای ۵۰ درصد
🔻مرتضی آقاتهرانی/ رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری / بالای ۵۰ درصد
📍محمدرضا باهنر/ دبیرکل جبهه خط امام و پیروان رهبری / ۳۴ درصد
📍منصور حقیقت پور/نماینده ادوار مجلس / ۲۰ تا ۲۵ درصد
📍حسین کنعانیمقدم / ۳۰ درصد
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj