🔰رقیب خودساخته در انتخابات ریاستجمهوری ششم
✅خاطرات هاشمی، ۲۱ خرداد ۱۳۷۲
#تاریخ_معاصر
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰ناراحتی هاشمی از نتیجه انتخابات ریاستجمهوری ششم
✅خاطرات هاشمی، ۲۲ خرداد ۱۳۷۲
#تاریخ_معاصر
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰نگاه محسن رضایی به نتیجه انتخابات ریاستجمهوری ششم
✅خاطرات هاشمی، ۱۶ تیر ۱۳۷۲
#تاریخ_معاصر
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 چپ و راست بدنبال سهمخواهی در کابینه دولت دوم هاشمی
✅خاطرات هاشمی، ۴ مرداد ۱۳۷۲
#تاریخ_معاصر
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔻 بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه در دانشگاه در برنامه شبکه افق :
▪️غرب تمام تمدن و تاریخ و پیشینه چند صد ساله اش را یکجا خرج کشور جعلی و جنایتکار اسرائیل کرد و برایش دیگر هیچ آبرویی نماند.
واقعا تعبیر شگرف و نویی بود و حقیقتا غرب برای دفاع از این نطفه حرام استعماری اش تمام تاریخ و تمدنش را به فنا داد..
▪️ جامعه ایران به خاطر احاطه شدن توسط رسانه های فارسی زبان بیگانه و به خاطر مشکلات داخلی اش از معیشت گرفته تا هر چه هست تب دار است و هذیان می گوید و توده ای و گله وار عمل می کند. به بیمار تب دار نمی توان چندان خرده گرفت. اما وای بر آن روشنفکرانی که از کینه جمهوری اسلامی به دفاع از شر مطلق و کثافت محضی چون اسرائیل برخاستند. از آنها بیزاری می جویم و بسیار گله دارم...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
شماره 1 مهر ماه تحلیل اساتید در خصوص موضوع غزه.pdf
9.59M
🔰 دیدگاه ها و تحلیل هایی درخصوص موضوع جنگ غزه و تحولات فلسطین در مهرماه ۱۴۰۲
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 هرکس پرسید «چرا اسرائیل حرامزاده است»؟! این ویدیو را به او نشان بدهید!😔
#کودکان_غزه
#بدم_المظلوم_یاالله
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰فرآیند استحاله اصلاحطلبان
🔹علیرضا علوی تبار از نیروهای فکری رادیکال و جزو اصلاح طلبان ساختاری بر این باور است زمانی آغوش اصلاح طلبان بر افرادی همچون لاریجانی باز خواهد شد که فرایند تغییر آن ها کاملا طی شده باشد. وی در گفتگویی و در پاسخ به این پرسش که «آقای روحانی و آقای لاریجانی که به نوعی میانهرو محسوب میشوند. به نظر شما آیا اصلاحطلبان آغوش بازی برای آنها خواهند داشت؟»، تاکید می کند، به شرطی که فرآیند تغییر آنها کامل طی شده باشد. آقایانی که نام بردید بالاخره سوابقی دارند.
اصلاحطلبان وقتی شروع کردند از نقد سوابقشان شروع کردند یعنی تحولشان یک شبه نبود. برای مخاطب باورپذیر بودند چون این نیرو مدتها به نقد خود پرداخته بود. این نیروهایی که شما گفتید اگر نشان بدهند که به قواعدی پایبند هستند، این قواعد هم مستلزم یکسری فداکاریها و گذشتن از منابع، امکانات و فرصتهاست، به علاوه اگر اینها نشان بدهند که خب چه نقدی به گذشته دارند که آنان را به اینجا رسانده است.نمیتوان اظهار طرفداری از اسلام فقاهتی سال ۶۰ کرد ولی گفت حالا میخواهم جامعهای بسازم که حقوق همهی شهروندان را به رسمیت بشناسد.
باید جایی این چنین مواردی را نقد کرده باشم و از آن گذر کرده باشم. اگر این نیروهایی که شما نام بردید چنین کرده باشند حتما آنچه شما میگویید ممکن است. در جامعهی ما بسیاری افراد را میبینید که از اصلاحطلبان هم رادیکالتر شدهاند اینها بعضا پیشتر اصولگراها یا راستهای رادیکالی بودهاند. اینها از نقد خود شروع کردند و در عمل هم اقداماتی انجام دادند که نشان میدهد تحولی اساسی رخ داده است. بله، آنچه شما میگویید ممکن است و چه اشکالی دارد؟! اگر اصلاحطلبان فعلی را هم قبول ندارد خودش میتواند اصلاحات انجام دهد.
#تاریخ_معاصر
#اصلاحطلبان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰ارزیابی کوتاه از عملکرد اقتصادی دولت
1⃣ قبل از هر چیز لازم است بدانیم که موفقیت ها و ناکامی های یک دولت را باید در چارچوب امکانات و موانع آن دولت ارزیابی کرد. از این جهت لازم به یادآوری است که دولت در ابتدای شروع با شاخص های اقتصادی بسیار ضعیف و همچنین چالش های اساسی در زمینه های مختلف و بخصوص سلامت روبرو بود.
2⃣ ملاک دوم در ارزیابی دولت، میزان تحقق شعار آن دولت است. دولت سیزدهم، شعار مردمی بودن را برگزید و انصافا هم توانست با حضور در مردم، فاصله آنها را با کارگزاران کم کند.
3⃣موضوع سوم وعده هایی است که دولت آنها را بر زبان جاری کرد: سه وعده ی مسکن، افزایش قدرت خرید و خودرو در راس وعده های دولت بود:
🔺در مسکن دولت نتوانسته وعده خود را عملی کند. اختلال در راس مدیریت بخش مسکن، کمبود منابع، مشکلات ساختاری و ... از موانع بودند.
🔺در افزایش قدرت خرید، با وجود افزایش بی سابقه دستمزد و درآمد اقشار مختلف همچون کارگران، فرهنگیان، و کارمندان و ...، اما عملکرد نه چندان موثر دولت در زمینه تورم، مانع از حس شدن اقدامات مربوطه توسط مردم است.
🔺 در خودرو با وجود افزایش محسوس تولید کارخانه، اما قیمت ها در بازار مهار نگردید و عملا دستاوردها به چشم نمی آید.
4⃣ وجه چهارم ارزیابی دولت، رویکردها می باشد. در رویکردها شاهد ایجاد تغییرات محسوس و معنادار در جهت گیری دولت در مسائل داخلی و مسائل جهانی در حوزه اقتصاد هستیم. تعدد زمین های بازی در روابط بین الملل و استفاده از ظرفیت های توأمان شرق، غرب و کشورهای منطقه، از جمله مهمترین رویکردهای جدید است که بازخورد آن را می توانیم در افزایش فروش نفت کشور و بهبود درآمدهای نفتی مشاهده کرد.در رویکردهای داخلی، نیز اصلاح و تقویت قوانین مربوط به مالیات ها، صدور مجوزها، کنترل تقاضای کاذب در بازارهای مالی، قانون حذف ارز ترجیحی و ... از جمله ی این موارد است. هر چند به دلایل متعدد اهداف کامل سیاست گذار در اصلاح جهت گیری های داخلی محقق نشده است.
5⃣ شاخص های زیربنایی و کلان اقتصادی: منطبق بر داده ها و آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار، دولت در بسیاری از شاخص های کلان اقتصادی مثل جذب سرمایه گذاری، کنترل نقدینگی، امید به زندگی، رشد تولید ناخالص داخلی، فاصله طبقاتی( ضریب جینی)، اشتغال،بهبود فضای کسب و کار و ... دولت سیزدهم توانسته است، وضعیت را بهبود بخشد. ثمره ی این شاخص ها در بلند مدت نمایان خواهد شد.
6⃣ و بالاخره مهمترین قسمت ارزیابی دولت، شاخص های روبنایی است: منظور از شاخص های روبنایی، مواردی هستند که مشخصا توسط مردم قابل لمس و احساس می باشند. از جمله، تورم و نظارت بر بازار. متاسفانه دولت به دلایل مختلف در زمینه کنترل و نظارت نتوانسته است انتظارات را برآورده نماید و در این زمینه نیاز به تلاش بیشتر دارد .
🔚اگر شعارها، وعده ها، رویکردها و عملکردهای دولت سیزدهم را در چارچوب موانع و چالش های برجای مانده از دهه نود و امکانات موجود بنگریم، آنگاه می توان نمره ی قبولی را به دولت داد.
📝علی محمدی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰عکس یادگاری رؤسای کشورها در نشست سران کشورهای عربی و اسلامی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj