🔔 چرا باید امام را بشناسیم؟!
🚩 امام بزرگوار، روح جمهوری اسلامی است؛ اگر این روح از جمهوری اسلامی گرفته بشود و مورد بیتوجّهی قرار بگیرد، نقشی بر دیوار باقی خواهد ماند...
🚩 شناسایی امام برای نسل جوان از این جهت اهمّیّت دارد که به آنها کمک میکند برای ادارهی بهینهی آیندهی کشور؛
🚩 امام، فقط امامِ دیروز نیست؛ امامِ امروز هم هست، امامِ فردا هم هست.
🚩 نسل جوان و هوشمند ما که قرار است مسئولیّت ملّی و انقلابی گام دوّم این انقلاب را بر عهده بگیرد و آیندهی این کشور را اداره بکند، احتیاج دارد به یک نرمافزار واقعی؛ برای اینکه بتواند راه انقلاب را درست طی کند که این راه انقلاب، ایران را و ملّت ایران را به منتهای قلّه خواهد رسانید، احتیاج دارد به یک نرمافزار مطمئن و جامع که بتواند به او کمک کند. این نرمافزار که میتواند شتابدهنده باشد، کمککننده باشد و حتّی در مواقعی تحوّلآفرین باشد، عبارت است از درسهای امام؛
🚩 درسهایی که هم در گفتار امام، هم در رفتار امام میتوان آنها را جستجو کرد و یافت.
#حکیم_انقلاب 14 خرداد 14010
#جهاد_تبیین
#جریان_تحریف
#امام_زدایی
@bimemoj
🌍 شاهکارهای تمدن غرب
♨️غربیها سه قرن دنیا را غارت کردند!
❗️از شرق آسیا، از #اندونزی، از #فیلیپین، از #نپال، از شبهقارّهی #هند بگیرید تا آسیای مرکزی و آسیای غربی و تا شمال #آفریقا، بخشهای مغرب آفریقا و تا سرتاسر آفریقای سیاه؛ غربیها سه قرن اینها را غارت کردند؛
❗️به اینجا اکتفا نکردند، #آمریکای_جنوبی را هم دست گذاشتند، آنجا را هم غارت کردند؛
❗️قارّهی آمریکا را! قارّهی آمریکا هم صاحبانی داشت، تمدّنی داشت، ملّتهایی داشت؛ اینها با حیلههای گوناگون ــ که همهی اینها در تاریخهای دقیق مشخّص است؛ کتاب بخوانید انشاءالله، این حقایق را بیشتر از نزدیک درک کنید ــ فاجعه آفریدند؛ #قتل، #غارت، #کشتار_جمعی، #شکنجه، #فشار، #بردهگیری، #بردهداری؛ این کارها را غربیها کردند.
‼️در این سه قرن، در همان حالی که غربیها در عمل این جور مشغول جنایت بودند، روشنفکرانشان و متفکّرانشان برای دنیا قانون حقوق بشر کشف میکردند و وضع میکردند!
یعنی این تناقض در عمل و قول، این ریاکاری غربیها [مشهود است]. در عمل آن جور، در زبان این جور؛ کشورهای اروپایی، بعد هم آمریکا به معنای واقعی کلمه در سرتاسر دنیا انواع و اقسام #جنایت ها را انجام دادند.
❌خب اینها #شاهکارهای_تمدن_غرب است!
#حکیم_انقلاب ۱۴۰۱٫۳٫۱۴
@bimemoj
💠 مرتجع» یعنی چه؟
🔻ما وقتی میگوییم «مرتجع»، ذهن بعضیها میرود به کسی که یک عرقچینی بر سرش است؛ نه، مرتجع آن کسی است که در سیاست و سبک زندگی، تابع سیاست و سبک زندگی غربی است؛ این مرتجع است.
🔻این [وضع] در کشور ما بود؛ در دوران حاکمیّت فاسد و وابستهی پهلوی، سبک زندگی غربی در کشور بود، انقلاب آمد آن را پس زد؛ هر کس به آن برگردد مرتجع است.
🔻ممکن است این شخصی که مرتجع است تیشرت و شلوار لی و پاپیون و اودکلن فرانسوی هم بزند، امّا مرتجع است.
🔻هر کسی که به سمت زندگی و فرهنگ و سبک زندگی غربی برود، او مرتجع است.
🚩 نگذارید کشورتان به سمت ارتجاع برود؛
🚩 نگذارید ارتجاع در بدنهی کشور جاگیر بشود و نفوذ کند.
#حکیم_انقلاب ۱۴۰۱٫۳٫۱۴
#جهاد_تبیین
#ارتجاع
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ صبا کمالی بازیگر سینما:
هفتاد درصد کسانی که در سینما کار میکنند، فاسد هستند! (سال ۱۳۹۴)
#Me_Too
#سبک_زندگی
@bimemoj
🔺هنر حکمرانی حکیمانه
🔹سرمقاله 1049
🖊مهدی سعیدی - کارشناس سیاسی
📝رهبر حکیم انقلاب اسلامی و شاگرد برجسته حضرت امام(ره) در دل چنین نگاهی تربیت یافته و در جایگاه اجتهاد قرار گرفتهاند؛ همان نگاهی که معتقد است: «حکومت در نظر مجتهد واقعی، فلسفه عملی تمامی فقه در تمامی زوایای زندگی بشر است، حکومت نشاندهنده جنبه عملی فقه در برخورد با تمامی معضلات اجتماعی و سیاسی و نظامی و فرهنگی است. فقه، تئوری واقعی و کامل ادارۀ انسان و اجتماع از گهواره تا گور است... هدف اساسی این است که ما چگونه میخواهیم اصول محکم فقه را در عمل فرد و جامعه پیاده کنیم و بتوانیم برای معضلات جواب داشته باشیم.»
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ کاش من هم عبور تو را دیده بودم ...
صل الله علیک یا ابالحسن❤️
اللهم انی اتقرب الیک بحبهم و بولایتهم ...
@bimemoj
🎋 روز انحطاط!
🔻روحيه و آرمان انقلابي، بدين معني است که ميل به زندگي راحت و مرفه، جامعه و مسؤولان را به سازشکاري و تسليم در برابر زورگويي قدرتهاي جهاني و غفلت از توطئهي استکبار و بياعتنايي به پيام جهاني انقلاب نکشاند.
🔻آن روزي که خداي نخواسته جمهوري اسلامي، رفاه و آبادي را هدف عمدهي خويش قرار داده و در اين راه حاضر به چشمپوشي از آرمانهاي انقلابي و جهاني و فراموشي از پيام جهاني انقلاب شود، روز انحطاط و زوال همهي اميدها خواهد بود؛ و خدا چنين روزي را انشاءاللَّه هرگز نخواهد آورد.
🔻بيشک، ملت ايران براي دفاع از اسلام عزيز و استقلال ملي آماده است که همه چيز خود را فدا کند.
#حکیم_انقلاب (23 تیر 1368)
#زندگی_مکتبی
#روحیه_انقلابی
#سبک_زندگی
#مبارزه
#ارتجاع
@Bimemoj
🎄 راه کسانی که به آنها اینگونه نعمت دادی!
🔻ما هر روز، بارها در سوره حمد بايد جملهاي را که بهنحوي اشاره به همين حقيقتِ تلخ دارد، تکرار کنيم:
🔻«اهدناالصّراط المستقيم، صراط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم و لاَالضّالّين»؛ راه کساني که به آنان نعمت دادي.
🔻منتها، کساني که خدا به آنان نعمت داده است دو نوعند:
🔹اوّل کسي که دچار بلاي غضب الهي و بيماري ضلالت بعد از هدايت شده است، که ميگويد: «خدايا مرا جزو اين انعام شدهها قرار نده.»
🔸نوع دوم، کسي که انعام بر او شده است، اما ديگر مورد غضبِ بعدي و دچار ضلالتِ بعدي نشده است.
🔻ميگويد: «مرا جزو اينها قرار بده.» «صراط الذين انعمت عليهم غيرالمغضوب عليهم، ولاَالضالين.»
🔻مرا از انعام شدگاني که از قبيل «فاُولئک مع الّذين انعم اللَّه عليهم من النّبين و الصّدّيقين و الشّهدا(نساء: ۶۹)» هستند قرار بده،
🔻نه از قبيل آنهايي که دربارهشان فرمودهاي: «اذکروا نعمتي الّتي انعمت عليکم و أني فضلتکم علي العالمين(بقره: ۴۷ و ۱۲۲).» يعني بنياسرائيل.
🔻بنياسرائيل هم جزو کساني بودند که خداي متعال برايشان انعام کرد و قرآن مصرّح اين معناست: «يا بني اسرائيل أذکروا نعمتي الّتي انعمت عليکم»؛ «من به شما هم انعام کردم.» و «أني فضلتکم عليالعالمين»؛ «نعمت بسيار بزرگي هم دادم؛ که شما به خاطر آن نعمت، بر همه بشريت فضيلت پيدا کرديد.» اما همين بنياسرائيل، کساني بودند که بعدها کارشان به جايي رسيد که خداي متعال، لعنت دائمي بر آنان فرستاد و در روايات داريم که مراد از «المغضوب عليهم»، يهود است.
#حکیم_انقلاب (73/10/15)
#ارتجاع
@bimemoj
🎋 انقلاب اسلامی در معرض آفت ارتجاع
🔻ارتجاع متأسفانه به جوامع و ملتهايي مربوط است که در بهترين حالات معنوي و الهي هستند. يعني به مردمِ دوران جاهليت مربوط نيست، بلکه به مردمِ دوران اسلام مربوط است.
🔻چون اينها هستند که ممکن است اين ميکروب در مزاجشان اثر بگذارد.
🔻آن، يک بيماري است که مخصوص کشورها و ملتهايي است که با حرکتي عظيم، يک قدم به جلو برداشتهاند و به تعبير امروز، انقلاب کرده، به جايي رسيده و خود را به خدا نزديک کردهاند.
🔻به تعبير ديگر، آن بيماري، مخصوص کساني است که خداي متعال به آنان انعام کرده است.
#حکیم_انقلاب (73/10/15)
@bimemoj
📭 فلسفه وجودی مسوولین
🚩فلسفه وجود بنده و امثال بنده و دیگر مسؤولان، خدمت است.
🚩ما نوکر و خدمتگزار مردم هستیم.
اعتبار و آبروی ما به این است.
🚩اسلام این را برای ما معیّن کرده است.
🚩ما حقّی به گردن مردم نداریم؛ مردم به گردن ما حق دارند...
🚩کسانی که این روحیه را از دست بدهند و یا دیگران را به خروج از این روحیه تشویق کنند، به ملت خیانت کردهاند.
#حکیم_انقلاب (82/11/15)
@bimemoj
⛱دوستان ما آن اوقاتي که اين قضايا اتّفاق افتاد، به بنده مرتّب توصيه کردند که اسم انقلاب رنگي را نياورم؛ من هم چون معتقد به مشورتم - بالاخره مشاورين نظر دارند و اهل فکرند - اسم انقلاب رنگي نياوردم امّا خب انقلاب رنگي بود؛ درواقع کودتاي رنگي، يک کودتاي رنگي ناموفّق
#حکیم_انقلاب
#فتنه
#بصیرت
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎄 نواهای سلام فرمانده از کجا گرفته شده است؟
پاسخی به تخریب گران
@Bimemoj
🔴 افراطی دیروز، ضدانقلاب امروز.
✅ آقای حمید داودآبادی خاطرهای را از مرحوم خسروشاهی نقل کردهاند: چند سال پیش در منزل مرحوم حجت الاسلام سیدهادی خسروشاهی میهمانش بودیم. ایشان که سالهای اول پیروزی انقلاب مسئولیتهای مهمی داشت، دربارۀ روحیه افراطی *" مصطفی تاجزاده "* گفت:
اوایل انقلاب، تاجزاده از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب، مدیرکل مطبوعات و نشریات وزارت ارشاد شد. او روحیۀ بسیار افراطی داشت و خود را شدیدا (!) مقلد امام خمینی میدانست.
آن زمان عربستان سعودی در انگلستان نشریات عرب زبان بسیاری منتشر میکرد که مُروّج تفکرات وهابیهای ضدشیعه بودند به خصوص علیه انقلاب اسلامی ایران شدیدا فعال بودند.
باتوجه به این مسئله، قصد کردیم مجلهای به زبان عربی در لندن منتشر کنیم. هنگامی که خدمت امام خمینی رسیدم، قضیه را گفتم. ایشان خیلی خوشش آمد و فرمود: کار بسیارخوبی است، انجام دهید.
به امام گفتم: بنده آمده ام از شما یک اجازه بگیرم. امام با تعجب فرمود: چه اجازهای؟
گفتم : چون این مجله در انگلستان برای مسلمانان آنجا منتشر میشود، میخواهم از شما اجازه بگیرم که در این مجله، تصویر شما را روی جلد چاپ نکنیم.
امام با تعجب فرمود: "مگر قرار است در هر شماره عکس بنده روی مجلهتان چاپ کنید؟ نخیر. به هیچ وجه حتی در داخل مجله عکس مرا چاپ نکنید."
با این توصیه امام، مجله "العالم" را به زبان عربی در لندن منتشر کردیم. چند شماره چاپ شد که نامه ای از مصطفی تاجزاده مدیرکل مطبوعات وزارت ارشاد به دستم رسید که شدیدا از کار ما اظهار نارضایتی کرده بود.
یک روز در تهران بودم که تاجزاده مرا دید. جلو آمد و با عصبانیت گفت: آقای خسروشاهی، شما ضدولایت فقیه هستید!
اول فکر کردم شوخی میکند، ولی قیافهاش خیلی جدی بود و به شوخی نمیخورد. آن هم این شوخی مهم و سنگین!
با تعجب گفتم: ببخشید آقای تاجزاده، منظورتون بنده است؟ گفت: بله. وقتی علت را جویا شدم، گفت: "شما به چه حقی روی جلد مجله العالم عکس حضرت امام خمینی را منتشر نمی کنید؟ "
گفتم : برای چی باید این کار بشود؟ گفت: "همین نشان می دهد که شما با امام خمینی مخالفید و ضد ولایت فقیه هستید!"
وقتی توصیۀ شخص امام را گفتم، تاجزاده نپذیرفت. چند روز بعد امام خمینی با مسئولین مملکتی دیدار داشتند که اتفاقا بنده و تاجزاده هم آنجا بودیم. بعد از دیدار، تاجزاده را بردم جلو و به امام عرض کردم: "حضرت امام، برخی آقایان ما را به خاطر اینکه روی جلد مجله العالم تصویر شما راچاپ نمی کنیم، ضد ولایت فقیه میدانند."
امام خندید و فرمود: "قبلا هم گفتم که، به هیچ وجه حتی توی صفحات داخلی مجلاتتان عکسی از بنده چاپ نکنید چه برسد روی جلد!"
از امام تشکر کردم، نگاهی به قیافه گرفته تاجزاده انداختم و رفتم.
🔹 این روزها فرصتی در اختیار مصطفی تاج زاده قرار نمیگیرد مگر آنکه پنجهای به روی امامین انقلاب میکشد. سر منشاء همه مشکلات را اصل ولایت فقیه میداند و از گذشتهاش توبه میکند.
تاجزاده اولین مصداق روایت امیرالمومنین نیست، طبعا آخرین هم نخواهد بود
*علی علیه السلام فرمود :جاهل را نمیبینی مگر در حالت افراط یا تفریط...*.
@bimemoj
💠 روایت تقلب و تغافل هواداران
🔻سه روز پس از برگزاری انتخابات در 25خردادماه سال1388 بود که هزاران هوادار موسوی در خیابانهای پایتخت جمع شدند تا اعتراض خود به نتیجه انتخابات را اعلام کنند. آنان گمان داشتند در انتخابات تقلب شده و ممکن نیست نامزد موردعلاقه ایشان بازنده باشد! این تجمع بدونمجوز قانونی، هرچند به ظاهر برای اعتراض به نتیجه انتخابات شکل گرفته بود، اما از جانب طراحان در پازلی بزرگتر، «اردوکشی خیابانی» بود که در قالب «کودتاهای رنگی» قابلتفسیر بود و برای تحقق اراده سیاسی یک جریان سیاسی خاص جهت «ابطال انتخابات» طراحی شده بود. دراین زمان اذهان جامعه با 2روایت متفاوت از صحنه انتخابات، در 2جبهه مقابل هم قرار گرفته بود که یکی بر «سلامت» و دیگری بر «تقلب» در انتخابات تأکید داشت. در این میان سؤال اصلی آن است که روایت دوم که بهنوعی خلاف عرف و قاعده 3دهه حکمرانی در جمهوری اسلامی بود، چگونه در ذهن بخشی از جامعه شکلگرفت و دروغپردازان چگونه توانستند روایت غلط خود را در میان آن بخش از جماعت بنشانند و برای چند روزی آنان را به کف خیابان آورده و بهعنوان اهرم فشاری برای تحقق مطالبات غیرقانونی خود به خدمت گیرند؟ پاسخ را باید در کلیدواژه «انقلاب رنگین» یا «کودتای مخملین» جستوجو کرد...
📣 متن کامل یادداشت در صفحه اول روزنامه همشهری (چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۱)
🔹 https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/163354/
#فتنه
#جهاد_تبیین
@bimemoj
⛱ما آفریقا را مظهر مظلومیت ملتها و مظهر قهر و مبارزه آنان علیه استکبار جهانی میدانیم.
در رژیم گذشته زمانی که تحت اختناقی شدید بسر میبردیم از شجاعت و گستاخی یک انسان مبارز مانند آقای نکرومه که دنیای استکبار را به مبارزه میطلبید احساس قدرت میکردیم.
#حکیم_انقلاب، 64/5/5
#مبارزه
#شاهکار_تمدن_غرب
@bimemoj
هدایت شده از هیئت امام جعفر صادق علیه السلام
*┄┅═✧❁﷽❁✧═┅*
#اطلاعیه
#مراسم_هفتگی
🌷 هیئت امام جعفر صادق علیه السلام
🔅 انقلاب و خطر ارتجاع
🎙 سخنران: دکتر مهدی سعیدی
🎙قرائت مناجات خمس عشر
📆 پنجشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ساعت ۲۱
📌 خزانه بخارایی، فلکه دوم، ک صادقیان، بیت الحسین علیه السلام
📡 پخش زنده از طریق صفحه اسکایپ هیئت به آدرس:
🅰️ https://join.skype.com/fvxwO8LC3cbY
🔅🔅🔅
🆔 @emamsadegh1360
✅ ارتباط و کار امام با مردم
رهبر و امام ما با آن قدرت الهی بزرگ و با عظمتش مردم را همیشه به حساب آورد. در روزهای اوّلی که امام از پاریس به تهران وارد شده بودند_یعنی در حساسترین لحظات این تاریخ، در آن لحظاتی که تمام نگرندگان جهانی، همهی ناظران سیاسی ایران را به عنوان کانون بزرگترین حوادث قرن به حساب می آوردند و همه نگران بودند که در ایران چه خواهد شد و چه به وقوع خواهد پیوست._در آن لحظات حسّاس وقتی وارد شد از اولین لحظات رفت میان مردم.
پیرمرد هشتاد ساله استراحت و خواب و آسایش خود را گذاشت به حساب مردم و در اختیار مردم.
سیاستمداران آمدند گفتند به آقا بگوئید اینقدر وقتش را صرف مردم نکند، اجازه بدهد سیاستمداران، متفکران، هوشمندان بیایند بنشیند با آقا صحبت کنند در زمینهی مسائل بزرگ سیاسی.
امام در جواب همهی اینها گفت من با سیاستمداران و مغزها و کلهگنده ها کاری ندارم من با مردم کار دارم.
می آیند، بیایند توی مردم و او درست فهمید، و او درست تشخیص داد
و اگر قرار بود پای صحبت سیاستمداران بنشیند هنوز که هنوز است ما بایستی از مجلس شورای غیر ملّی نطق آقای بختیار را بشنویم!
آمد با مردم رو برو شد، بین او و مردم حفاظ و حجابی نبود، صد بار هزار بار گفتند آقا جان شما در خطر است، گفت بگذارید در خطر باشد من اگر کشته هم بشوم برای این ملت نافع خواهد بود.
بدون حفاظ، ... در مقابل هزارها هزار مردم ایستاد با آنها صحبت کرد؛
زن ها، مردها، کودکان آمدند بچه ها را از بغل ها گرفت بوسید، نوازش کرد، به مادرهایشان به پدرهایشان برگرداند، میان مردم آمد، با مردم کار خود و تلاش خود را ادامه داد، روی مردم حساب کرد و دیدید که پیروز شد.
🎁 سخنرانی #حکیم_انفلاب با موضوع اهمیت هوشیاری عمومی در مقابل توطئهها 1358/05/24
@bimemoj
🔰 توهمات بنیصدر
یکی دیگر از مسائل، ماجرای فتاوی نظرخواهی ایشان [بنیصدر] است در مورد محبوبیت در بین مردم، که ایشان یک نظرخواهی کرده بودند که نتیجهاش این بود که آقای بنیصدر (شاید ارقام را اشتباه کنم، درست یادم نیست، ولی نسبتها نزدیک به این مقدار است.) در میان 80 درصد مردم محبوبیت دارد، امام 53 درصد در میان مردم محبوبیت دارد و بقیه هم که جای خود دارند. ایشان این را آوردند در شورای انقلاب و گفتند که نظرخواهی ما این را نشان میدهد که محبوبیت من از امام امروز در جامعه بیشتر است! و همین را ایشان در یک مصاحبهی خارجی گفته بود و بعد در شورای انقلاب مطرح شد. آقای بهشتی سؤال کرد که شما این را گفتی؟ گفت: «نه، این یک دروغ است.» یادش نبود که خودش در شورای انقلاب این را به ما هم گفته است و از اصل قضیه اظهار بیاطلاعی میکرد.
✅ نطق #حکیم_انقلاب در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر ۱۳۶۰/۳/۳۱
@Bimemoj
🎁 اعتماد به بازرگان
امام به معرفى بعضى از دوستانمان و با سابقهى آشنائیهاى خودشان مهندس بازرگان را به عنوان رئیس یک دولت موقتى که باید زمینه را براى استقرار جمهورى اسلامى فراهم بکند معین کردند،
و مهندس بازرگان با سوابقى که داشت و معرفتى که همهى ماها و از جمله خود شخص شخیص امام نسبت به سوابق فکرى ایشان داشت، داراى چیزى که بتوان روى آن به عنوان نقطهى منفى انگشت گذاشت نبود؛
یک فرد معتقد به اسلام بود که رهبرى امام را پذیرفته بود و قول مىداد که در خط امام حرکت بکند و هیچ کار عملىاى هم قبلاً در این موردها، در این زمینهها از ایشان دیده نشده بود، حسن ظنّ همه را به خود جلب مىکرد؛ و لذا بود که ایشان به نخست وزیرى انتخاب شد.
منتها بعد ترکیب دولت موقت و برنامههایى که پیش آمد یک مقدارى متصورات قبلى را تغییر داد، و همانها هم موجب شد که عاقبت هم ایشان از دولت، از این حکومت کنار بروند و دولت ایشان ساقط بشود، یا استعفا بدهد.
♨ مصاحبه مطبوعاتی *حکیم_انقلاب، ۱۳۶۱/۱۰/۳۰
@bimemoj
❌حدود ده شب بود تقریباً، یک وقت دیدیم که از در حیاط داخلی [مدرسهی] رفاه - که از آن کوچهِ باز میشد یک در کوچکی بود - یک صدای همهمهای احساس کردم من و یک چند نفری آنجا سر و صدا کردند و {پیدا شد} معلوم شد که یک حادثهای واقع شده.
🚩 من رفتم از دم پنجره نگاه کردم دیدم بله امام، تنها از در وارد شدند...
🚩 همینطور طول حیاط را طی کردند رسیدند به پلههایی که به حال طبقهی اول منتهی میشد و آن پلهها پهلوی همان اتاقی هم بود که من توی آن اتاق بودم. من از پنجره آمدم دم در اتاق وارد هال شدم که امام را از نزدیک ببینم. امام وارد شدند. تو هال هم عدهای از بچهها بودند اینها هم رفتند طرف امام، دور امام را گرفتند که دست ایشان را ببوسند.
🚩 من هر چی کردم نزدیک بشوم دست امام را ببوسم دیدم که به قدر یک نفر مزاحمت برای امام ایجاد خواهد شد و علیرغم میل شدیدی که داشتم بروم خدمت امام دست ایشان را ببوسم، کنار ایستادم و امام از دو متری من عبور کردند. من نزدیک نرفتم چون دیدم شلوغ است دور و ور ایشان و رفتنِ من هم به این شلوغی کمک خواهد کرد.
🚩 عین این احساس را من توی فرودگاه هم داشتم. توی فرودگاه همه میرفتند طرف امام من هم خیلی دلم میخواست بروم، اما خودم را مانع شدم.
⚠ #حکیم_انقلاب در پاسخ به سوال خبرنگار اطلاعات هفتگی مصاحبه مطبوعاتی درباره دهه فجر ۱۳۶۲/۱۰/۲۴
@bimemoj
🎁 هدیه به دکتر شریعتی
❗ #حکیم_انقلاب حدود ۵ سال پس از قیام ۱۵ خرداد در سال ۱۳۴۸ (۱۶ ذیحجه ۱۳۸۹ هجری قمری) کتاب «مسلمانان در نهضت آزادی هندوستان» که ترجمه ایشان است را به دکتر شریعتی هدیه دادند.
#تاریخ_معاصر
@bimemoj
4_5850194526047572218.mp3
5.95M
❌سیاست «فوتبالیزه» کردن انتخابات!
💠چگونه «انتخاب» به «تعصب» بدل شد؟!
🔻حال و هوای رقابتهای انتخاباتی سال 1388 متفاوت از گذشته بود! در ستاد انتخاباتی موسوی رنگ سبز بر دستان جوانان بسته میشود. نمادهای سبز رنگ به تدریج در تجمعات هواداران موسوی برافراشته میشود. ستاد مهدی کروبی نیز رنگ زرد را برگزیده است!
#انتخابات
#تقلب
#تعصب
#فوتبالیزه
#مهدی_سعیدی
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
🆔 @bimemoj
🎁 چمراني ديگر
(تشابه خصوصيات شخصيتي شهيدان چمران و سليماني)
🚩 کشف تقارنها و تشابهات گاه آنقدر شعف آورند که آدمي نميتواند در مشاهده شان به وجد نيايد و فريادشان نزد! زيباييهاي زلال تکرارپذيري که از حقانيت يک راه حکايت دارد. در اين بين آنچه بيش از هر چيز ديگر اين مشابهات را شيرين ميکند، تجلي آن در اسطوره هاي انساني است! آنجا که دو قهرمان ويژگيهايي را در وجود هم به اشتراک گذاشته اند که اين دو را از ديگراني متمايز مي کند! يک روح در دو جسم که در دو زمانه و شرايط متفاوت ظهور و بروز يافتهاند اما از حقيقتي واحد سخن ميگويند و مسيري يکسان را طي ميکنند و آرمان مشترکي را طلب ميکنند! و از منبعي واحد انرژي ميگيرند!
🚩 در روند يافتن اين مشابهات در صفحات تاريخ معاصر اين سرزمين به نام دو اسطوره مبارزه و مقاومت ميرسيم که هر يک به تنهايي امتي بودند!: "چمران و حاج قاسم!" بزرگمردان ميدان مبارزهاي که هر دو زندگي عادي خود را رها کرده و خودشان و زندگي شان و همه وجودشان را وقف مبارزه با جهل و ظلم و استکبار و تلاش براي تحقق عدالت و آزادي و انسانيت کردند! و در نهايت به نامردترين دشمنان اين ملت به شهادت رسيدند!
🚩 البته در اين ميان بيشک بايد از تاثيرپذيري حاج قاسم از چمران سخن گفت، آنجا که چمران بزرگ به مثابه راه هدايتي براي همه انقلابيون و مبارزان پس از خود در همان ابتداي آغاز انقلاب اسلامي طلوع کرد!
🚩 نشانههاي مشابهت چمران بزرگ و حاج قاسم عزيز را هم ميتوان در زواياي مختلفي از شخصيت اين دو مشاهده نمود که در اين نوشتار تنها به دست نوشتههاي به جاي مانده از ايشان اشاره ميشود. به عنوان نمونه مصطفي چمران در آخرين دست نوشتهای که لحظاتي قبل از شهادت تحرير کرده است به گونهاي رقم زده است که حال و هواي آن را ميتوان در وصيت نامه حاج قاسم مشاهده نمود.
🚩 چمران مينويسد: «اي حيات! با تو وداع ميكنم، با همة مظاهر و جبروتت. اي پاهاي من! ميدانم كه فداكاريد، و به فرمان من مشتاقانه به سوي شهادت صاعقه وار به حركت در ميآييد؛ اما من آرزويي بزرگتر دارم. به قدرت آهنينم محكم باشيد. اين پيكر كوچك؛ ولي سنگين از آرزوها و نقشهها و اميدها و مسئوليتها را به سرعت مطلوب به هر نقطه دلخواه برسانيد. در اين لحظات آخر عمر، آبروي مرا حفظ كنيد. شما سالهاي دراز به من خدمتها كردهايد. از شما آرزو ميكنم كه اين آخرين لحظه را به بهترين وجه، ادا كنيد. اي دستهاي من! قوي و دقيق باشيد. اي چشمان من ! تيزبين باشيد. اي قلب من ! اين لحظات آخرين را تحمل كن. به شما قول ميدهم كه پس از چند لحظه همة شما در استراحتي عميق و ابدي آرامش خود را براي هميشه بيابيد. من چند لحظة بعد به شما آرامش ميدهم ؛ آرامشي ابدي. چه، اين لحظات حساس وداع با زندگي و عالم، لحظات لقاي پروردگار و لحظات رقص من در برابر مرگ بايد زيبا باشد»
🚩 دقت در زندگي اين دو قهرمان اسطورهاي ايران زمين ابعاد مختلفي از اين تشابه را آشکار خواهد کرد که درک و کشف آن براي جوانان مومن انقلابي سرزمينمان ميتواند شورانگيز و هدايتگر باشد!
@bimemoj