5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۱۹ قرآن کریم ( آیات ۸۹ تا ۹۷ سوره مبارکه یونس)
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اَلا لا خَیرَ فی قِراءَةٍ لَیسَ فیها تَدَبُّرٌ» آگاه باشید در قرآن خواندنی که تدبر در آن نباشد، خیری نیست. (اصول کافی ۱/۳۶)
🎙 استاد پرهیزگار
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | تقیزادهها و خودکفایی گندم
🍃🌹🍃
🔻 اگر تا به امروز با مشکل گندم، آرد، نان و ... مواجهیم حاصل وجود تقی زاده ها و رزم آراهایی است که درون نظام وجود داشته و دارند و به خودکفایی و استقلال و امنیت غذایی اعتقادی ندارند.
✅ رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان در یکم فروردین ۹۸ فرمودند: کسانی که افکار، سبک زندگی، روشهای غربی و لغات غربی را به طور پیوسته در داخل تزریق و پمپاژ میکنند، در ادبیات و افکار و دانشگاه ها و مدارس ما، اینها همین تقیزادههای جدید هستند. البته امروز به توفیق الهی جوانهای مومن و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرف شان به کرسی بنشیند.
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | عملیات پاکسازی در موزامبیک
🍃🌹🍃
🔻 پایگاه تحقیقاتی دانشگاه #آکسفورد به نقل از کتاب "تاریخ شفاهی، کشتار ویرموریا" مینویسد: در سال ۱۹۷۲، دولت استعمارگر #پرتغال تعداد زیادی از واحدهای ارتش خود را در #موزامبیک برای عملیاتهایی موسوم به #پاکسازی مستقر کرد که دست به قتلعام مردم زنند.
🔸 در ۱۶ دسامبر ۱۹۷۲، گروهان ششم کماندوها، همه ساکنان روستای «ویریامو» از جمله مرد، زن، کودک و نوزاد را در ناحیه «تته» قتل عام کرد.😔
🔹 در این عملیات بین ۱۵۰ (طبق گزارش صلیب سرخ ) تا ۳۰۰ غیر نظامی (بر اساس شهادت سربازان) کشته شدند. روستاییان تنها به اتهام واهی پناه دادن به چریکهای ضداستعمار کشته شدند.
🔸 این اقدام که "عملیات Marosca" نام داشت، توسط مامور "چیکو کاچاوی" طراحی شد. این مأمور به سربازان گفته بود "فرمان این است که همهی آنها (زن،کودک و حتی نوزاد) را بکشید".
🔺 بنا بر تمام گزارشات ثبت شده همه قربانیان غیرنظامی بودند. این تنها یکی از دهها عملیات پاکسازی در مستعمرات آفریقایی پرتغال بود.
#روشنگری | #ثامن | #جنایات_غرب
🆔 eitaa.com/meyarpb
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافی | صفر تا صد ماجرای #ارزترجیحی در بین هیاهوی اخبار متناقض
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | مطالبهگری درست؛ مخرج مشترک پیدا نکنید با دشمن ...
🍃🌹🍃
❌ این کلیپ رو مطالبهگران و عدالتخواهان بویژه در این روزها حتما ببینند!
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
🖼#صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
❌ یورو نیوز: روغن و ماکارونی و تخم مرغ در اروپا کمیاب شده است.
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۲۰ قرآن کریم ( آیات ۹۸ تا ۱۰۶ سوره مبارکه یونس)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «قارِئُ القُرآنِ وَ المُستَمِعُ فِی الأَجرِ سَواءٌ» قاری قرآن و گوشکننده آن در پاداش مساوی هستند. (مستدرک الوسائل ۴/ ۲۶۱)
🎙 استاد پرهیزگار
#روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
70.mp3
2.67M
🇮🇷
🎙#صدای_ثامن(۷۰ )| لزوم جراحی اقتصاد بیمار با اطلاع رسانی صحیح
🍃🌹🍃
🎙 دکتر قاسم حبیبزاده
#روشنگری | #ثامن | #ارزترجیحی
🆔 eitaa.com/meyarpb
⭕️لیلاز در گفتوگو با ایرنا: بزرگترین برنده دلار ۴۲۰۰ تومانی رانتخوارها و دلالها بودند نه مردم
🔻عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه موضوع ارز ترجیحی را باید در دولت خاتمی انجام میدادیم و نکردیم، گفت: این اصلاح در دولت روحانی مبدل به اصلاحات دردناک و در دولت سیزدهم تبدیل به جراحی شده است و اگر دوباره این امر را به تعویق بیندازیم منجر به قطع عضو میشود.
🔻سعید لیلاز از چهرههای اقتصادی جریان اصلاح طلب و عضو حزب کارگزاران است، او در یک گفتوگوی تفصیلی با ایرنا درباره موضوعات مختلفی از جمله تصمیمات اقتصادی دولت روحانی، سیاست خارجی و رویکردهای سیاسی گذشته و فعلی کشور اظهارنظر کرده و ناگفتههای جالبی را هم از پشت پرده و نوع تصمیمگیریهای اقتصادی در دولت تدبیر مطرح کرده و تحلیل جامعی از وضعیت اقتصادی این روزها دارد. آنچه در ادامه میآید بخش کوتاهی از گفتوگوی تفصیلی ایرنا با سعید لیلاز است که مشروح آن به زودی منتشر خواهد شد.
🔻 سعید لیلاز عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، در خصوص اصلاح ارز ترجیحی و دستاوردها و پیامدهای آن گفت: درباره این موضوع ما تعارف نداریم و میدانیم چه ماموریت سنگینی بر عهده آقای خاندوزی است بنابراین تا میتوانیم باید از نظر تبلیغاتی و سیاسی از این دولت حمایت کنیم چراکه بزرگترین برنده دلار ۴۲۰۰ رانتخوارها و دلالها هستند نه مردم.
🔻وی با بیان اینکه آن چیزی که در دولت آقای خاتمی اصلاح بود و باید انجام میدادیم و نکردیم در دولت آقای روحانی مبدل به اصلاحات دردناک و در دولت سیزدهم تبدیل به جراحی شده است ادامه داد: اگر دوباره این امر را به تعویق بیندازیم منجر به قطع عضو میشود اینگونه نیست که شما از بیماری خودت فرار کنی.
🔻این اقتصاددان تصریح کرد: آمارهای بانک مرکزی در دولتهای قبل و فعلی میگوید تا ۷۰ درصد سود ارز ۴۲۰۰ به جیب گروه معدودی میرود همان که مقام رهبری چند وقت پیش گفتند که آقای محمود حجتی وزیرسابق جهاد کشاورزی گفته بودند یک آقایی هست که نمیگذارد ما این ارز را حذف کنیم دیگر این موضوع به لسان رهبری رسید. بنابراین سود اصلی را دلالها و رانتخوارها میبرند. نمیتوانید تصور کنید جلوی چشم من چه ثروتهای میلیاردی یک شبهای با دلارهای رانتی شکل گرفت.
وی افزود: ۷۰ درصد استدلال من برای کوپنی کردن کالاها همین رانت بود که این ارزپاشی که برای دانههای روغنی، شکر، نهادههای دامی و سایر اقلام انجام میدهید به دست مردم نمیرسد چرا اقتصاددان ما باید از این وضع دفاع کند؟
* اگر ارز ۴۲۰۰ را حذف نکنیم با شورشهای بزرگ روبرو میشویم
لیلاز در عین حال با تاکید بر اینکه اگر ارز ۴۲۰۰ را حذف نکنیم با شورشهای بزرگ روبرو میشویم، گفت: ممکن است شما میگویید این وضع منجر به انقلاب و دعوا میشود من میگویم بله میدانم چون این ارز را به موقع حذف نکردیم و به این وضع دچار شدیم اما اگر باز هم نکنیم باید با شورشهای بزرگ روبرو شویم زیرا ما زیرساخت این را نداریم که دائما این دلار ۴۲۰۰ را پرداخت کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با تاکید بر اینکه ۱۵ میلیون ایرانی در خارج از کشور از یارانه دولت ارتزاق میکنند، ادامه داد: ما میگوییم این یارانه باید هوشمند شود یک زمانی کوپن میدادیم این کوپن تقلبی بود؟ وقتی کسی از دنیا میرفت نمیفهمیدیم وقتی تمام شد ۸ میلیون شناسنامه باطل شده داشتیم؛ اکنون نیز طرف به محض اینکه فوت میکند تمام حسابهای بانکیاش بسته میشود پس قدرت و تکنولوژی این را داریم.
* ارز ۴۲۰۰ عامل تلاطمهاست اما باید تدریجی حذف شود
🔻وی بر همین اساس گفت: راهحل این وضعیت این است که پس از مهار تورم که عامل اصلی این تلاطمهاست ارز ۴۲۰۰ را به مرور حذف کنیم نه یک شبه.
🔹لیلاز گفت: هیچ کارشناس دلسوزی نباید پیشنهاد شوک درمانی به آقای رییسی بدهد هر کس به آقای رییس جمهور از این پیشنهادات داد باید به وی شک کرد. چراکه ساختار فعلی ایران تحمل این قبیل اقدامات را ندارد ما باید تدریجی دست به این کار بزنیم. البته مقدار زیادی از این روند تدریجی نیز طی شده است.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔺مشکل تلویزیون کجاست؛ بازیگر، فیلمنامه، مدیر یا رقبا؟
◽️ماراتنِ ماه رمضان و پیشتر نوروز ۱۴۰۱ به پایان رسید و سریالها تقریبا به ایستگاه پایانی رسیدند. اما آنقدر ریزش مخاطب نمایان شد که پیمان جبلی به عنوان رئیس سازمان صدا و سیما به آن اشاره کرد. این برای اولین بار اتفاق میافتاد که مسئولی در رسانه ملّی این موضوع را مورد تأیید قرار دهد و دربارهاش صحبت کند.
◽️کارهایی که این روزها با طرح (سیناپس) آن و وابستگی زیاد از حد به فضای مجازی در بسیاری از کارهای امروز دیده میشود. عدم توجه به نیازهای مخاطب و جامعه و شتابزدگی در تولید علتهای دیگر ضعف در سریالسازی است. تلویزیون در عرصه ساخت سریال انگار مخاطب را فراموش کرده که هر بار به سراغ فیلمنامهها و سوژهها و موقعیتهای تکراری میرود. انگار فراموش کردهاند که امروز مخاطب با رسانهها و مدیومهای مختلفی روبرو است و اگر خوراکِ مناسب و متناسب با ذائقه سختگیرِ امروز مخاطب تهیه نشود، مردم کماکان رسانههای دیگری را برای تماشا انتخاب میکنند.خطر بسیاری جدّی است اگر به نظرات مردم اهمیتی داده نشود و با این روند و اتکا به چند تهیهکننده، فیلمنامهنویس و حتی گروه عوامل، سریالهای تلویزیون همینطور از جامعه و مخاطب دورتر میشوند.
ایرج محمدی یکی از تهیهکنندگان قدیمی سریالهای مناسبتی با اشاره به اینکه باید این تفکر نهادینه شود که کم بسازیم اما خوب بسازیم، تأکید کرد:
◽️اگر "خانه به دوش"، "متهم گریخت" و حتی کارهای دیگر دوباره پخش میشوند و مورد استقبال مخاطب قرار میگیرد باید به واقعیت این اتفاق نه چندان مبارک پی ببریم؛ درست است که مخاطب از رسانه ملی حمایت میکند اما حقیقتاً یا فیلمنامهها ضعیف هستند و یا دیگر عوامل فیلم از جان و دل مایه نمیگذارند. به نظرمن بایستی به کیفیت کار بیشتر احترام گذاشت و امروز شاهد افزایش حجم آثار هستیم. مجموعه عوامل فیلمساز و تهیهکنندگان ما باید این شعار را در عالم دنیای تصویر نهادینه کنند که کم بسازیم ولی خوب بسازیم. آن وقت میبینیم که این آثار هم به محض تکرار برای مردم خاطرانگیز و لذتبخش خواهد شد.
◽️ من به عنوان یکی از تهیهکنندگان قدیمی تلویزیون همه مشکلات در سریالسازی را از طرف فیلمسازان و تهیهکنندگان نمیدانم، چرا که هیچ نهاد، ارگان و سازمان مربوطهای از جریان آموزش و پرورش حوزه بازیگری، کارگردانی و حتی نویسندگی حمایت نمیکنند. دانشگاههای مربوط همه خصوصی شدهاند و استعدادهایی که بضاعت مالی مناسبی ندارند نمیتوانند از این فضاهای آموزشی و پرورشی بهره لازم ببرند. بایستی برای شکوفایی بهتر و اقدام مناسب در جهت رونق سریالسازی تلویزیون برنامهریزی بهتر و اصولیتری داشته باشیم.
◽️اگر درباره سریالها و کارهای قدیمی پرطرفدار و پربیننده صحبت میکنیم حتماً همهچیز فارغ از فیلمنامه، به تهیهکننده، کارگردان و عواملِ کارها برمیگشت. همه عزمشان را جزم میکردند تا یک اثر خوب خلق شود. اما امروز همهچیز به بحثِ معیشت و دستمزد محدود شده و جایِ آن نگاه فرهنگی و هنری به کارها را گرفته است.الان به خاطر تعدد کارها در مدیاهای مختلف، رقابت اقتصادی بیشتر شده تا رقابتِ فرهنگی و هنری! کجا پول بیشتر میدهند به آن سمت میروند؟ این یک ناهنجاری در صنعتِ تصویر ما به وجود آورده، چگونه این ناهنجاری را برطرف کرد. اگر ترازوی اقتصادی هر اثر هنری را با ترازوی فرهنگی و هنریاش تراز کنیم این اثر موردِ پسند مخاطب خواهد شد و در واقع به ماندگاری میرسد. از نظرمن تلویزیون میتواند به عنوان فراگیرترین رسانه و مدیا، اثرگذاری بیشتری داشته باشد اگر این تراز را درست هدایت کند.
◽️ وقتی جایگاه نویسنده در تقسیمِ دستمزدهای یک پروژه آنقدر پایین میآید که کفاف زندگیاش را نمیدهد آن نویسنده به یک باره در چند پروژه حاضر میشود و طبیعتاً نمیتواند اثرِ خوبی را خلق کند. آن فکر در چند زمان و چند دنیای مختلف کار میکند و نمیتواند متمرکز و درست، فیلمنامه را پیش ببرد. کارگردان هم به خودش فرصت نمیدهد بلافاصله در کار بعدی حاضر میشود و آن فرصت مطالعه و شکل دادن نگاهی جدید را در واقع از خودش دریغ میکند. همین نکات است که باعثِ تنزل در کیفیت آثار میشود.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از زمانه
💢 اعتماد 62 درصدی مردم به دولت 💢
🔹نظرسنجی «کیو» در فروردین 1401 و در دومین 100روزه دولت نشان میدهد در حالی که حدود نیمی از پاسخگویان از عملکرد دولت ناراضیاند اما 62 درصد مردم به دولت سیزدهم اعتماد دارند و 54 درصد به بهبود اوضاع امیدوارند
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/BiUO3NnHiFkBBSkgFH0EZc
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا