#چهل_چراغ_آیه_های_قرآنی
#گروه_الصالحین
🔷🔷سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ مراسم چهل چراغ آیه های قرآن (تجلیل از برندگان سی یکمین مسابقات قرآنی بسیج مرحله حوزه ای و ناحیه در محل سالن فرمانداری شهرستان برگزار گردید.
🔷در ابتدای برنامه با قرائت قاری قرآن کریم وپخش سرود جمهوری اسلامی وعرض خیر مقدم جناب سرهنگ انواری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان تیران وکرون واجرای گروه سرود برگزار گردید.
🔷وسخنرانی :
حجت الاسلام والمسلمین بابایی
کارشناس سیاسی برگزار گردید .
🔷و در ادامه نوای ملکوتی قاری کلام الله مجید :
حجت الاسلام والمسلمین سرافزار
و تقدیر از ۸۰ نفر منتخب مسابقات قرآنی شهرستان تیران وکرون باحضور مسئولین شهرستان برگزار گردید .
┄┅════✧❁﷽❁✧════┅┄
🌱#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🕯#نذر_فرهنگی_ده_ساله_شهید....
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─┅══✿🍃📓📔🍃✿══┅─
🔍☆◁#کنفـــــــرانـــــــــس
📖☆◁#طلبه_ی_دانشجو_و_دانشجوی_طلبه
─┅══✿🍃📔📓🍃✿══┅─
◁جنـاب استــاد #بـــابـــــایی
۞◁سوال
🆔@ilyan313
🗓تاریخ#دوشنبه1403/09/26
⏰ســــاعت..18/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی_عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @bisimchee1400
🚫#کپی برداری از #نام_ابتکارات
#طراحی و#تنظیمات_کنفرانس ها_کپشن ها و#بنرهای_اتحادیه
#عماریون_بدون_اجازه_و_به_هر_نحوی_شرعا_جایز_نیست_و_حق_الناسه
─┅════༅𖣔🌺𖣔༅════┅─
🔮#اتحــــــــادیه_عمـــــــاریون
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📔📓🍃✿══┅─
🔘◁بیست و هفتم آذرماه، یادآور عروج سرخِ مجاهدی خستگی ناپذیر و عالمی ربانی، آیت اللّه مفتح، است که از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بود.
💬 این شهید والامقام در راه تحقق این اندیشه و آرمان بلند که از اندیشه بلند امام راحل رحمه الله برخاسته بود، تلاش های بی وقفه ای انجام داد.
❀ به پاس فعالیت های چشم گیر شهید مفتح در راه تحقق وحدت حوزه و دانشگاه لزوم ارتباط، همکاری و هم فکری این دو قشر اندیشمند، روز 27 آذر •که سالروز شهادت دکتر مفتح نیز می باشد • روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری شده است.
─┅═══༅𖣔1⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📔📓🍃✿══┅─
📖◁شهید محمد مفتح در سال ۱۳۰۷ در خانوادهای روحانی در روستای کله سر در بخش فامنین از توابع شهر همدان متولد شد. پدرش شیخ محمود مفتح از روحانیان همدان بود.در همدان نزد افرادی چون آخوند ملا علی، دروس اولیه فقه را فرا گرفت و در سال ۱۳۲۲ و در ۱۵ سالگی برای ادامه تحصیل راهی شهر قم شد.
❖ در آنجا در محضر درس. سید روحالله خمینی، سید حسین طباطبایی بروجردی، سید محمدرضا گلپایگانی، سید محمدحسین طباطبایی، داماد و حاج آقا رحیم ارباب حضور یافت و به آموختن درس آنان همت گماشت.اما علاقه او باعث شد تا به تحصیلات جدید نیز بپردازد.
🗯 با گذشت زمان، علاوه بر این که یکی از مدرسین معروف حوزه علمیه شد، موفق به اخذ درجه دکتری در رشته فلسفه گردید. در طول این مدت در دبیرستانها تدریس میکرد و مدتی نیز مدرس حوزه بود.
─┅═══༅𖣔2⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📔📓🍃✿══┅─
🔘◁او همراه با درس و بحث به منبرها میرفت و سخنرانی میکرد. مقالات متعددی در روزنامهها و مجلات اسلامی علیه حکومت پهلوی به رشته تحریر درمی آورد و به جذب دانشجویان و طلاب میپرداخت.
💬به شهرهای مختلف ایران از جمله... آبادان، اهواز، خرمشهر، کرمان، اصفهان، یزد و شیراز مسافرت میکرد. در جلسات سخنرانی چند هزار نفری شرکت میجست و علیه حکومت پهلوی سخنرانی میکرد. به خاطر فعالیتهای سیاسی و مخالفت با حکومت پهلوی وی را به زاهدان تبعید کردند و از ورود به استان خوزستان ممنوعش ساختند.
❀ در سال ۴۸ پس از آزادی به تهران آمد و در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، دانشگاه تهران، همگام با مرتضی مطهری به تدریس پرداخت.
☄وی در ۲۷ آذر ۱۳۵۸ هنگام ورود به دانشگاه تهران توسط گروه فرقان هدف گلوله قرار گرفت و به همراه دو محافظش جواد بهمنی و اصغر نعمتی در مقابل دانشکده الهیات دانشگاه تهران با رگبار گلوله کشته شد.
─┅═══༅𖣔3⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📔📓🍃✿══┅─
📖◁در کوران حوادث اوج گیری قیام مردم مسلمان ایران، امام راحل رحمه الله همسو کردن دو قشر حساس و تاثیرگذار جامعه; یعنی روحانیون و دانشجویان را به عنوان مهمترین شاخص ها در رهبری خویش مدنظر داشتند.
❖ پس از پیروزی انقلاب نیز از روشن ترین مواضع حضرت امام رحمه الله، تاکید بر حفظ این وحدت و یکپارچگی بود که در مقاطع مختلف و مناسبت های گوناگون بر آن پای می فشردند.
🗯 از آن جا که دشمن ثمره این وحدت را در شکست خفت بار خویش یافت، با تمام وجود برای نابودی آن تلاش کرده، با برنامه های گوناگون به این امر پرداخت. از بین شیوه های مختلفی که برای ایجاد تفرقه بین حوزه و دانشگاه در نظر گرفته شده بود، بررسی و تحلیل جانبدارانه از وحدت در قالبی علمی و زیبا بود.
🌀 آنان با طرح این مطلب که •آیا وحدت بین حوزه و دانشگاه امکان وقوعی دارد یا نه؟• و تئوریزه کردن این مطلب که °وحدت بین حوزه و دانشگاه غیرممکن و یا حداقل غیر مفید است،° سعی کردند اذهان دانشگاهیان را به این جهت سوق دهند که تلاش برای وحدت حوزه و دانشگاه حرکتی بی ثمر و بدون نتیجه خواهد بود
─┅═══༅𖣔4⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃📔📓🍃✿══┅─
🔘◁این روش ضمن اینکه طرفداران تفرقه را بی غرض جلوه می داد، از لعاب علمی هم برخوردار بود، از این رو می توانست عده ای را به سوی خود جلب کرده، براساس این تفکر عملکردها را تغییر دهد.
💬 از این رو بر مبلغان دینی و رهبران معنوی جامعه ضرورت این امر پوشیده نبودکه ضمن تبیین مبانی وحدت بین حوزه و دانشگاه، به بحث در موضوع راهکارهای عملی دستیابی به وحدت بپردازند.با دقت در ایجاد هسته اولیه وحدت و رهنمودهای امام امت رحمه الله، خواستگاه وحدت و اهداف آن به خوبی روشن می شود.
❀ زمانی وحدت برای همسوئی در جهت حذف نظام شاهنشاهی و زمانی در جهت تثبیت پایه های حکومت اسلامی بود و اکنون این دو مجموعه عظیم می توانند با همدلی جهت شکوفائی و بالندگی انقلاب از سوئی و رویاروئی با توطئه های دشمنان از دیگر سو، در کنار یکدیگر قرار گرفته و بدخواهان را برای همیشه مایوس کنند.
─┅═══༅𖣔5⃣𖣔༅═══┅─