eitaa logo
سرباز رهبر
51 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
120 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
یکی از حجب که مانع فهم قرآن شریف و استفاده از معارف و مواعظ این کتاب آسمانی است، حجاب معاصی و کدورات حاصل طغیان و سرکشی نسبت به ساحت مقدس پروردگار عالمیان است که قلب را حاجب شود از ادراک حقایق و باید دانست برای هر یک از اعمال، چنانچه در عالم ملکوت صورتی مناسب با آن است، در ملکوت نفس نیز صورتی است که به واسطه آن، در باطن ملکوت نفس، یا نورانیت حاصل و قلب مطهر و منور گردد و در این صورت نفس چون آینه صیقل صافی گردد که لایق تجلیات غیبی و ظهور حقایق ومعارف آن شود، و یا ملکوت نفس، ظلمانی و پلید شود و در این صورت، قلب چون آینه زنگار زده و چرکین گردد که حصول معارف الهی و حقایق غیبی در آن عکس نیفکند.امام خمینی (ره)
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
سردار شهید کاظمی فاتح خرمشهر اولین فرماندهی بود که خبر آزادسازی خرمشهر را در سوم خرداد سال1361 از طریق بی سیم با لهجه شیرین اصفهانی اعلام کرد.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : فَأَمَّا مَنْ أُوتِىَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ فَيَقُولُ هَآؤُمُ اقْرَءُواْ كِتَابِيَهْ إِنِّى ظَنَنتُ أَنِّى مُلاَقٍ حِسَابِيَهْ فَهُوَ فِى عِيشَةٍ رَّاضِيَةٍ فِى جَنَّةٍ عَالِيَةٍ قُطُوفُهَا دَانِيَةٌكُلُواْ وَ اشْرَبُواْ هَنِيئاَ بِمَآ أَسْلَفْتُمْ فِى الْأَيَّامِ الْخَالِيَةِ آيه19 تا 24 سوره الحاقه پس هر كس كه نامه عملش به دست راستش داده شود، (شادى كنان) مى‏گوید: بیائید كتاب مرا بخوانید.من مى‏دانستم كه با حساب خودم رو به رو خواهم شد.پس او در زندگى رضایت بخشى است.در بهشتى برین.كه میوه‏هایش در دسترس است. به خاطر اعمالى كه در دوران گذشته انجام داده‏اید، بخورید و بیاشامید و گوارایتان باد. نکته ها «هاؤم» اسمى است كه معناى امر دارد، یعنى بیایید. «قُطوف»، جمع «قَطف»، میوه چیده شده یا آماده چیدن است. «ظن» در امور دنیوى، باورى همراه با شك است ولى در امور اخروى به معناى اطمینان است. «اسلفتم» از «اسلاف»، تقدیم چیزى است كه امید مى‏رود بهتر از آن برگردد. هر انسانى در قیامت نامه و پرونده‏اى دارد و نامه خوبان به دست راستشان داده مى‏شود. شاید آنچه در سوره واقعه به نام اصحاب یمین مى‏خوانیم همین گروه باشند. مراد از علوّ در «فى جنّة عالیة» ممكن است علوّ مقامى باشد نه مكانى. در قیامت هم نعمت مادى است و هم روحى، راضى بودن انسان، نعمت روحى و بهشت برین نعمت مادى است. «هنیئاً» از سوى خداوند، كامیابى را افزون‏تر و گواراتر مى‏كند. در قرآن چهار مرتبه كلمه «هینئاً» بكار رفته كه سه بار آن براى نعمت‏هاى بهشتى است.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
وصيت نامه : شهید حسین بیدخ چنان زندگي کن که از رفتن وحشت نداشته باشي.آنان که به هزار دليل زندگي مي کنند نمی توانند به يک دليل بميرند و آنان که به يک دليل زندگي ميکنند با همان يک دليل نيز مي ميرند.بعد از يک عمر گناه، حال بايد در يک آزمايش الهي آماده سفر مرگ شوي،بعد از يک عمر معصيت، حال بايد افسوس يک عمر خطا را بخوري.بعد از يک عمر خنده، حال بايد نشست و بر يک عمر اشتباه رفتن و نفهميدن گريست. ديگر جاي خنده نيست.بعد از يک عمر حساب نکردن، حال بايد حساب پس داد: ((حاسبوا قبل ان تحاسبوا)) ديگر چاره اي جز گريه نيست، گريه به حال خويش و افسوس بر گذشته ای که هرگز به عقب برنمي گردد.خواهرم! حجاب تو سنگري چون خون من است، مي دانم بالاتر از آن هستي که سفارش به پوشش و حجاب کنم ولي بدان تفنگي که در دست من است چادري است که بر سر توست، اگر ميل به سلاحم داري چادرت را سلاحم بدان.برادرم! زندگي چند صباحي بيش نيست، نيامده مي گذرد، آن چنان سريع مي گذرد که رود به دريا مي پيوندد.چنان زندگي کن که فردا براي رفتن وحشتي نداشته باشي.خدايا گناهکارم! خطا از من است مي دانم هميشه مغلوب نفسم شده ام، خدايا! از من درگذر که جز گذشت تو منزلگاه من جز دوزخ نيست.خدايا! اي مهربانترين مهربانها! اي عزيزترين عزيزانم! اي زيباترين زيبارويان در نزدم! اي سريع الرضا! اي کاشف البلا!به هر نحو مي خواهي مرا بکشي، بکش، به هر گونه مي خواهي مرا ببري، ببر.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
لشکر 8نجف اشرف به فرماندهی سردار شهید کاظمی که اول از همه از سمت شلمچه به خط خرمشهر زده بود؛ در همان ابتدا شهر را با چند هزار اسیر عراقی و کمترین تلفات به کنترل خود درآورد.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : پيام ها 1- در قیامت، پرونده عمل هر كس را در اختیارش مى‏گذارند. «اوتى كتابه» 2- خداوند در قیامت، بر اساس پرونده مكتوب و مستند، مردم را محاكمه و كیفر و پاداش مى‏دهد. «اوتى كتابه» 3- نه یقین، بلكه حتّى ظنّ و گمان به وقوع قیامت، مى‏تواند انسان را كنترل كند. «انّى ظننت انّى ملاق حسابیه» 4- قیامت، دوره برداشتِ دانه‏هایى است كه در دنیا كاشته شده باشد. «بما اسلفتم فى الایّام الخالیة» 5 - علاقه به كشف كمالات، امرى فطرى است وتا قیامت وجود دارد. «هاؤم اقرؤا كتابیه» 6- اگر ایمان به حساب و كتاب سبب تقوا و پرهیز از لذّت‏هاى حرام دنیوى و محرومیت‏هاى موقّت مى‏شود، در عوض زندگى در بهشت، كاملاً رضایت بخش خواهد بود. «فى عیشة راضیة فى جنّة عالیة»
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
* ۱۶ نکته و توصیه قرآنی گلچین شده از سخنان مقام معظم رهبری مدطله العالی"قسمت اول" ۱. این دوران، دوران قرآن است؛... پس، امروز فرصتی تاریخی و استثنایی است؛ برای این که قرآن در هدایت فکر و عمل انسان‌ها، قدرت و چیرگی خود را نشان دهد. ۶۸/۷/۲ ۲. عزیزان من! قرآن نور است و حقیقتاً دل و روح را روشن می‌کند. اگر با قرآن اُنس پیدا کنید، می‌بینید که دل و جان شما نورانی می‌شود. ۷۵/۱/۱۴ ۳. بد است که متخصص ما و شخصیت برجسته علمی ما در سطوح بالای دانشگاهی، در قبال قرآن و مسائل قرآن، عوام محض باشد و به قرآن مراجعه نداشه باشد، از قرآن استفاده نکند و قرآن را هر روز نخواند. این‌ها عیوبی است که الآن وجود دارد. ۸۶/۹/۱۷ ۴. اگر فرزانگان و نخبگان دانشگاهی و تحصیل‌کرده‌های ما، هر روز مقید باشند یک صفحه قرآن را، من گاهی می‌گویم نیم صفحه قرآن را، با توجه به ترجمه بخوانند و در آن تدبر بکنند، این خودش غوغایی به راه می‌اندازد. اگر بخواهیم این را درست کنیم، فرهنگ‌سازی می‌خواهد و احتیاج به تدبیر دارد. ۸۶/۹/۱۷ ۵. در گوشه و کنار جامعه، از جمله در مراکز دولتی و ادارات و دانشگاه‌ها، همه را به پیروی از تعالیم نورانی قرآن تشویق نماید. کتاب خدا در میان مردم حضور واقعی بیابد و آموختن و تدبر و تعمق در آن، برای همه به‌خصوص جوانان و نوجوانان، امری رایج و دایر گردد. ۶۹/۳/۱۰ ۶. فرهنگ غربى باید به‌وسیله‌ نخبگان و روشنفکران، پالایش شود. عناصر مفید آن جذب، و اجزای زیان‌بار و مخرب و فسادانگیز آن از ذهن و عمل جامعه‌هاى اسلامى طرد شود. معیار در این پالایش بزرگ، حکمیت فرهنگ اسلامى و اندیشه‌هاى بارور و راهگشا و هدایتگر قرآن و سنت است. ۷۹/۱۲/۱۲ ۷. عزیزان من! سقف معرفت خودتان را، سایت‌هاى سیاسى و اوراق روزنامه‌ها و پرسه زدن در سایت‌هاى گوناگون قرار ندهید؛ سقف معرفت شما اینها نیست. سطح معرفت را بالا ببرید. با قرآن، با نوشته‌جات مرحوم شهید مطهرى، با نوشته‌جات فضلاى بزرگى که خوشبختانه امروز در حوزه‌هاى علمیه حضور دارند، آشنا شوید. ۹۱/۵/۱۶ ۸. ما در جامعه خودمان مبالغ زیادی از آموزش قرآن عقب افتادگی داریم. باید اینها را جبران کنیم. اگر جوان مسلمان با قرآن اُنس پیدا کند و فرصت تدبّر در قرآن را به خود بدهد، بسیاری از شبهات دشمنان بی‌اثر خواهد شد. البته همه دستگاه‌های فرهنگی کشور باید کمک کنند. ۸۰/۶/۲۸
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
در آن ساعات اولیه فتح، صدای سردار احمد کاظمی در بی‌سیم‌ فرمانده‌ها طنین‌انداز شده بود که با لهجه شیرین اصفهانی‌اش، به علت مفهوم نبودن صدا از پشت بی‌‌سیم، تکرار می‌کرد: "آقا ما تو شهریم و بیش از 6 هزار اسیر پناهنده شدند و شعار ا... اکبر و یا حسین سر می‌دهند، خداوند خرمشهر را آزادش کرد" این در حالی است که قرار بود تازه لشگر 14 و تیپ 55 به کمک آن‌ها بیایندوی از افراد مؤثر در آزادسازی خرمشهر بود و این شهر تا ابد، مرهون رشادت سردار شهیدکاظمی است.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : وَأَمَّا مَنْ أُوتِىَ كِتَابَهُ بِشِمَالِهِ فَيَقُولُ يَا لَيْتَنِى لَمْ أُوتَ كِتَابِيَهْ وَلَمْ أَدْرِ مَا حِسَابِيَهْ يَا لَيْتَهَا كَانَتِ الْقَاضِيَةَ مَآ أَغْنَى‏ عِنِّى مَالِيَهْ هَلَكَ عَنِّى سُلْطَانِيَهْ خُذُوهُ فَغُلُّوهُ ثُمَّ الْجَحِيمَ صَلُّوهُ ثُمَّ فِى سِلْسِلَةٍ ذَرْعُهَا سَبْعُونَ ذِرَاعاً فَاسْلُكُوهُ إِنَّهُ كَانَ لَا يُؤْمِنُ بِاللَّهِ الْعَظِيمِ وَلَا يَحُضُّ عَلَى‏ طَعَامِ الْمِسْكِينِ‏ آيه 25 تا 34 حاقه و امّا كسى كه نامه عملش به دست چپش داده شود، مى‏گوید: اى كاش نامه‏ام به من داده نشده بود.و نمى‏دانستم حسابم چیست؟اى كاش مرگ پایان كارم بود (و دیگر زنده نمى‏شدم).دارائى من رفع نیازى از من نكرد.قدرتم از دستم برفت.(گفته مى‏شود:) او را بگیرید و در غل بكشید.سپس او را در آتش شعله‏ور وارد بیندازید.سپس در زنجیرى كه هفتاد ذراع باشد درآورید.همانا او به خداى بزرگ ایمان نمى‏آورد.و بر طعام دادن به نیازمندان ترغیب نمى‏كرد. نکته ها «ذِراع» فاصله آرنج تا نوك انگشتان است و در قدیم معیارى براى اندازه‏گیرى بوده است و كلمه «هفتاد» یا به معناى حقیقى است و یا كنایه از زنجیر طولانى مى‏باشد. «جَحیم» از «جحمة»، به آتش شعله ور گویند. امام صادق‏علیه السلام فرمود: اگر یك حلقه از آن زنجیرى كه دوزخیان را با آن به بند مى‏كشند، بر دنیا نهاده شود، دنیا از شدّت حرارت، ذوب مى‏شود.(6) در این آیه، كفر و بخل و بى‏تفاوتى نسبت به محرومان در كنارهم آمده است. «لا یؤمن باللّه... لا یحضّ» گرفتن و بستن و كشاندن و به دوزخ پرتاب كردن، بیانگر نهایت حقارت و ذلت دوزخیان است. «خذوه فغلّوه... صلّوه... فاسلكوه»6) تفسیر نورالثقلین.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
عده‌ای از یادگاران دفاع مقدس از شهید کاظمی با نام فاتح خرمشهر یاد می‌کنند؛ حتی سرلشگر قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس گفته بود: من تصورم این بود که وقتی خبر شهادت احمد گفته شد، حداقل تیتر همه روزنامه‌های ما باید این جمله باشد که فاتح خرمشهر شهید شد؛ همان‌‌طوری که وقتی بزرگی از ما در ادبیات، در هنر و در هر چیزی که از بین ما می‌رود بلافاصله تیتر می زنیم پدر علم ریاضی ایران از دنیا رفت.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : پيام ها 1- مقایسه میان عاقبت خوبان و بدان، شیوه‏اى قرآنى براى شناخت بهتر حقایق است. «اوتى كتابه بیمینه... اوتى كتابه بشماله» 2- در تربیت و هدایت، بشارت و هشدار در كنار هم لازم است. «اوتى كتابه بیمینه... اوتى كتابه بشماله» 3- آگاهى از آینده، گامى براى تصمیم‏گیرى صحیح امروز است. «فیقول یا لیتنى» 4- روزنه امید براى خلافكاران در آخرت بسته مى‏شود. تا قبل از دیدن نامه عمل امیدى داشت ولى بعد از آن فقط حسرت مى‏خورد. «یا لیتنى... یا لیتها» 5 - ثروت و قدرت، در قیامت كارآیى ندارد. «ما اغنى عنّى مالیه هلك عنّى سلطانیة» 6- ثروت‏اندوزى در دنیا، سبب حسرت در قیامت است. «ما اغنى عنّى مالیه» 7- كیفر دستهایى كه در دنیا براى هرگونه فساد و ستم باز بود، غل و زنجیر قیامت است. «فغلّوه» 8 - انسانى كه در قلبش نور معرفت خدا و در عملش، خدمت به مردم نباشد، بهتر كه بسوزد. «لا یؤمن... و لا یحضّ» 9- توجه به گرسنگان، در كنار ایمان به خدا مطرح است. «لا یؤمن... و لایحضّ» 10- بر فرض كه خود، توان كمك نداشته باشیم، باید دیگران را براى كمك به گرسنگان تشویق كنیم. «و لا یحضّ على طعام المسكین» 11- رسیدگى به فقرا شرط ندارد كه فقیر، مؤمن باشد. «و لا یحضّ على طعام المسكین»
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
و اینک نخلستان‌های سوخته که امروز در آبادان و خرمشهر سبز و شادابند، نماز‌های شبانگاهی و نیازهای سجده گاهی سردار شهید احمد کاظمی را هنوز بیاد دارند و هرگز فراموش نخواهند کرد.