eitaa logo
سرباز رهبر
51 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
120 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
* ۱۶ نکته و توصیه قرآنی گلچین شده از سخنان مقام معظم رهبری مدطله العالی"قسمت اول" ۱. این دوران، دوران قرآن است؛... پس، امروز فرصتی تاریخی و استثنایی است؛ برای این که قرآن در هدایت فکر و عمل انسان‌ها، قدرت و چیرگی خود را نشان دهد. ۶۸/۷/۲ ۲. عزیزان من! قرآن نور است و حقیقتاً دل و روح را روشن می‌کند. اگر با قرآن اُنس پیدا کنید، می‌بینید که دل و جان شما نورانی می‌شود. ۷۵/۱/۱۴ ۳. بد است که متخصص ما و شخصیت برجسته علمی ما در سطوح بالای دانشگاهی، در قبال قرآن و مسائل قرآن، عوام محض باشد و به قرآن مراجعه نداشه باشد، از قرآن استفاده نکند و قرآن را هر روز نخواند. این‌ها عیوبی است که الآن وجود دارد. ۸۶/۹/۱۷ ۴. اگر فرزانگان و نخبگان دانشگاهی و تحصیل‌کرده‌های ما، هر روز مقید باشند یک صفحه قرآن را، من گاهی می‌گویم نیم صفحه قرآن را، با توجه به ترجمه بخوانند و در آن تدبر بکنند، این خودش غوغایی به راه می‌اندازد. اگر بخواهیم این را درست کنیم، فرهنگ‌سازی می‌خواهد و احتیاج به تدبیر دارد. ۸۶/۹/۱۷ ۵. در گوشه و کنار جامعه، از جمله در مراکز دولتی و ادارات و دانشگاه‌ها، همه را به پیروی از تعالیم نورانی قرآن تشویق نماید. کتاب خدا در میان مردم حضور واقعی بیابد و آموختن و تدبر و تعمق در آن، برای همه به‌خصوص جوانان و نوجوانان، امری رایج و دایر گردد. ۶۹/۳/۱۰ ۶. فرهنگ غربى باید به‌وسیله‌ نخبگان و روشنفکران، پالایش شود. عناصر مفید آن جذب، و اجزای زیان‌بار و مخرب و فسادانگیز آن از ذهن و عمل جامعه‌هاى اسلامى طرد شود. معیار در این پالایش بزرگ، حکمیت فرهنگ اسلامى و اندیشه‌هاى بارور و راهگشا و هدایتگر قرآن و سنت است. ۷۹/۱۲/۱۲ ۷. عزیزان من! سقف معرفت خودتان را، سایت‌هاى سیاسى و اوراق روزنامه‌ها و پرسه زدن در سایت‌هاى گوناگون قرار ندهید؛ سقف معرفت شما اینها نیست. سطح معرفت را بالا ببرید. با قرآن، با نوشته‌جات مرحوم شهید مطهرى، با نوشته‌جات فضلاى بزرگى که خوشبختانه امروز در حوزه‌هاى علمیه حضور دارند، آشنا شوید. ۹۱/۵/۱۶ ۸. ما در جامعه خودمان مبالغ زیادی از آموزش قرآن عقب افتادگی داریم. باید اینها را جبران کنیم. اگر جوان مسلمان با قرآن اُنس پیدا کند و فرصت تدبّر در قرآن را به خود بدهد، بسیاری از شبهات دشمنان بی‌اثر خواهد شد. البته همه دستگاه‌های فرهنگی کشور باید کمک کنند. ۸۰/۶/۲۸
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
در آن ساعات اولیه فتح، صدای سردار احمد کاظمی در بی‌سیم‌ فرمانده‌ها طنین‌انداز شده بود که با لهجه شیرین اصفهانی‌اش، به علت مفهوم نبودن صدا از پشت بی‌‌سیم، تکرار می‌کرد: "آقا ما تو شهریم و بیش از 6 هزار اسیر پناهنده شدند و شعار ا... اکبر و یا حسین سر می‌دهند، خداوند خرمشهر را آزادش کرد" این در حالی است که قرار بود تازه لشگر 14 و تیپ 55 به کمک آن‌ها بیایندوی از افراد مؤثر در آزادسازی خرمشهر بود و این شهر تا ابد، مرهون رشادت سردار شهیدکاظمی است.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : وَأَمَّا مَنْ أُوتِىَ كِتَابَهُ بِشِمَالِهِ فَيَقُولُ يَا لَيْتَنِى لَمْ أُوتَ كِتَابِيَهْ وَلَمْ أَدْرِ مَا حِسَابِيَهْ يَا لَيْتَهَا كَانَتِ الْقَاضِيَةَ مَآ أَغْنَى‏ عِنِّى مَالِيَهْ هَلَكَ عَنِّى سُلْطَانِيَهْ خُذُوهُ فَغُلُّوهُ ثُمَّ الْجَحِيمَ صَلُّوهُ ثُمَّ فِى سِلْسِلَةٍ ذَرْعُهَا سَبْعُونَ ذِرَاعاً فَاسْلُكُوهُ إِنَّهُ كَانَ لَا يُؤْمِنُ بِاللَّهِ الْعَظِيمِ وَلَا يَحُضُّ عَلَى‏ طَعَامِ الْمِسْكِينِ‏ آيه 25 تا 34 حاقه و امّا كسى كه نامه عملش به دست چپش داده شود، مى‏گوید: اى كاش نامه‏ام به من داده نشده بود.و نمى‏دانستم حسابم چیست؟اى كاش مرگ پایان كارم بود (و دیگر زنده نمى‏شدم).دارائى من رفع نیازى از من نكرد.قدرتم از دستم برفت.(گفته مى‏شود:) او را بگیرید و در غل بكشید.سپس او را در آتش شعله‏ور وارد بیندازید.سپس در زنجیرى كه هفتاد ذراع باشد درآورید.همانا او به خداى بزرگ ایمان نمى‏آورد.و بر طعام دادن به نیازمندان ترغیب نمى‏كرد. نکته ها «ذِراع» فاصله آرنج تا نوك انگشتان است و در قدیم معیارى براى اندازه‏گیرى بوده است و كلمه «هفتاد» یا به معناى حقیقى است و یا كنایه از زنجیر طولانى مى‏باشد. «جَحیم» از «جحمة»، به آتش شعله ور گویند. امام صادق‏علیه السلام فرمود: اگر یك حلقه از آن زنجیرى كه دوزخیان را با آن به بند مى‏كشند، بر دنیا نهاده شود، دنیا از شدّت حرارت، ذوب مى‏شود.(6) در این آیه، كفر و بخل و بى‏تفاوتى نسبت به محرومان در كنارهم آمده است. «لا یؤمن باللّه... لا یحضّ» گرفتن و بستن و كشاندن و به دوزخ پرتاب كردن، بیانگر نهایت حقارت و ذلت دوزخیان است. «خذوه فغلّوه... صلّوه... فاسلكوه»6) تفسیر نورالثقلین.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
عده‌ای از یادگاران دفاع مقدس از شهید کاظمی با نام فاتح خرمشهر یاد می‌کنند؛ حتی سرلشگر قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس گفته بود: من تصورم این بود که وقتی خبر شهادت احمد گفته شد، حداقل تیتر همه روزنامه‌های ما باید این جمله باشد که فاتح خرمشهر شهید شد؛ همان‌‌طوری که وقتی بزرگی از ما در ادبیات، در هنر و در هر چیزی که از بین ما می‌رود بلافاصله تیتر می زنیم پدر علم ریاضی ایران از دنیا رفت.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : پيام ها 1- مقایسه میان عاقبت خوبان و بدان، شیوه‏اى قرآنى براى شناخت بهتر حقایق است. «اوتى كتابه بیمینه... اوتى كتابه بشماله» 2- در تربیت و هدایت، بشارت و هشدار در كنار هم لازم است. «اوتى كتابه بیمینه... اوتى كتابه بشماله» 3- آگاهى از آینده، گامى براى تصمیم‏گیرى صحیح امروز است. «فیقول یا لیتنى» 4- روزنه امید براى خلافكاران در آخرت بسته مى‏شود. تا قبل از دیدن نامه عمل امیدى داشت ولى بعد از آن فقط حسرت مى‏خورد. «یا لیتنى... یا لیتها» 5 - ثروت و قدرت، در قیامت كارآیى ندارد. «ما اغنى عنّى مالیه هلك عنّى سلطانیة» 6- ثروت‏اندوزى در دنیا، سبب حسرت در قیامت است. «ما اغنى عنّى مالیه» 7- كیفر دستهایى كه در دنیا براى هرگونه فساد و ستم باز بود، غل و زنجیر قیامت است. «فغلّوه» 8 - انسانى كه در قلبش نور معرفت خدا و در عملش، خدمت به مردم نباشد، بهتر كه بسوزد. «لا یؤمن... و لا یحضّ» 9- توجه به گرسنگان، در كنار ایمان به خدا مطرح است. «لا یؤمن... و لایحضّ» 10- بر فرض كه خود، توان كمك نداشته باشیم، باید دیگران را براى كمك به گرسنگان تشویق كنیم. «و لا یحضّ على طعام المسكین» 11- رسیدگى به فقرا شرط ندارد كه فقیر، مؤمن باشد. «و لا یحضّ على طعام المسكین»
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
و اینک نخلستان‌های سوخته که امروز در آبادان و خرمشهر سبز و شادابند، نماز‌های شبانگاهی و نیازهای سجده گاهی سردار شهید احمد کاظمی را هنوز بیاد دارند و هرگز فراموش نخواهند کرد.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : وَمِنَ الَّيْلِ فَاسْجُدْ لَهُ وَسَبِّحْهُ لَيْلًا طَوِيلاًإِنَّ هَؤُلَا ءِ يُحِبُّونَ الْعَاجِلَةَ وَ يَذَرُونَ وَرَآءَهُمْ يَوْماً ثَقِيلاً آيه26 و 27 انسان و بخشى از شب را براى او سجده كن و در بخشى طولانى از شب به تسبیح او بپرداز.همانا اینان دنیاى زودگذر را دوست دارند و روز گرانبار (قیامت) را پشت سر مى‏نهند. نکته ها فرمان عبادت و تكرار كلمه «لیل» در یك آیه كوتاه، نشانه‏ى اهمیّت و نقش شب در عبادت است. از امام صادق و امام رضاعلیهما السلام پرسیدند: مراد از فرمان «سبحّه لیلاً طویلاً» چیست؟ فرمودند: نماز شب.(233) 233) تفسیر نورالثقلین.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
یگان سردارشهید خرازی از فرماندهان اصفهانی در عملیات بیت‌المقدس جزو اولین لشکرهایی بود که از رود کارون عبور کرد و به جاده اهواز – خرمشهر رسید و در آزادسازی خرمشهر سهم به سزایی داشت.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : پيام ها 1- محبّت و دلبستگى به دنیا، سرچشمه گناه و كفر و از نشانه‏هاى گناه پیشگان است. «لا تطع منهم آثماً او كفوراً... انّ هولاء یحبّون العاجلة» 2- دنیا، زودگذر و ناپایدار است. «العاجلة» 3- دنیاگرایى و آخرت گریزى، زمینه گناه پیشگى است. «آثما... یحبّون العاجلة و یذرون ورائهم یوماً ثقیلاً» 4- قیامت، روزى بسیار سخت و سنگین است. «یوماً ثقیلاً» 5 - توجه به زودگذر بودن دنیا و سختى و سنگینى روز قیامت، از عواملى است كه مى‏تواند محبّت انسان را از دنیا كم كند. «العاجلة... یوماً ثقیلاً»
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
شرح نبرد سنگین جاده اهواز- خرمشهر، از روایت‌های زیبای مقاومت رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس است که تا پای جان جنگیدند، گردان سلمان فارسی به فرماندهی سردارقجه ای از اصفهان فرمانده شاه کلید فتح خرمشهرو یک گردان شهید در جریان عملیات بیت المقدس که منجر به آزادسازی خرمشهر شد، در این محور در محاصره ماند و همه رزمندگانش به شهادت رسیدند.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
بر اساس آمار مرکز آمار و اطلاعات بنیاد شهید انقلاب اسلامی همه استان‌ها در عملیات بیت المقدس اعزام نیرو داشته‌اند. با توجه به اطلاعات موجود بیشترین درصد شهدا به ترتیب مربوط به استان اصفهان با 2/27درصد، استان تهران با 6/13درصد و استان خوزستان با 3/12 درصد است. اطلاعات موجود نشان می‌دهد که بیشترین درصد فراوانی شهدای عملیات بیت المقدس در رده سنی 20-16 سال(49/4درصد) و 25-21 سال(31/5درصد) قرار داشته‌اند.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
فرمانده کل سپاه پاسداران دردوران دفاع مقدس معتقد است: ما در حقیقت چهار لشکر در دوران دفاع مقدس داشتیم که اینها وقتی هرجا وارد می‌شدند، هیچ خطی در مقابل شان قدرت مقاومت نداشت، حاج همت و لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص)، حسین خرازی و لشکر ۱۴ امام حسین(ع)، احمد کاظمی و لشکر۸ نجف اشرف؛ هر سه فرمانده از استان اصفهان که لشگر8 نجف و 14 امام حسین (متشکل ازبسیجیان و پاسداران استان اصفهان بودند) همچنین مهدی باکری و لشکر ۳۱عاشورا که در هر کجا وارد می‌شدند بدون استثنا با موفقیت همراه بود.