eitaa logo
سرباز رهبر
51 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
120 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
احادیثی در مورد چگونگی حال مومن با کافر در لحظه مرگ 1- امام سجاد (ع) فرمودند: مرگ برای مومن مانند کندن یک لباس چرکین پرحشره و گشودن غل و زنجیرهای سنگین و تبدیل آن به بهترین لباسها و خوشبوترین عطرها و راهوارترین مرکبها و مرفه ترین منزلهاست. و نسبت به کافر مانند کندن یک لباس فاخر و نقل مکان از منزلهای مرفه و تبدیل آن به کثیف ترین و خشن ترین لباسها و وحشتناکترین منزلها و عظیم ترین عذابهاست. 2- امام صادق (ع) فرمودند: مرگ نسبت به مومن همچون عطر بسیار خوشبویی است که آن را می بوید و حالتی شبیه به خواب به او دست می دهد و درد و رنج به کلی از او قطع می شود و نسبتن به کافر مانند گزیدن افعیها و عقربها و یا شدیدتر از آن است.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
استان اصفهان در برهه های مختلف انقلاب اسلامی افتخار پیش قراولی و نقش آفرینی در عرصه های مختلف را داشت از جمله در دوران دفاع مقدس نقش فرماندهان استان اصفهان و رزمندگان درعملیات بیت المقدس.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
ترسیم گویایی از لحظه مرگ در حدیثی از امام علی (ع) سکرات مرگ توأم با حسرت از دست دادن آنچه که داشتند بر آنها هجوم می آورد، اعضای بدنشان سست می گردد و رنگ از صورتهایشان می پرد. کم کم مرگ در آنها نفوذ کرده میان آنها و زبانشان جدایی می افکند. در حالی که او در میان خانواده خویش است. با چشمش می بیند و با گوشش می شنود و عقل و هوشش سالم است اما نمی تواند سخن بگوید. در این می اندیشد که عمرش را در چه راه فانی کرده؟ و روزگارش را در چه راهی سپری نموده است؟ به یاد ثروتهایی می افتد که در تهیه آن چشم بر هم گذارده و از حلال و حرام و مشکوک، جمع آوری نموده و تبعات و مسئولیت گردآوری آن را بر دوش می کشد در حالی که هنگام جدایی و فراق از آنها رسیده است، آن به دست بازماندگان می افتد. آنها از آن متنعم می شوند و بهره می گیرند اما مسئولیت و حسابش بر اوست.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
اثرات یاد مرگ از دیدگاه امام صادق (ع) یاد مرگ شهوتهای سرکش را درون آدمی می میراند، و ریشه های غفلت را از دل بر می کند قلب را به وعده های الهی نیرو می بخشد و به طبع آدمی نرمی و لطافت می دهد. نشانه های هواپرستی را در هم می شکند، آتش حرص را خاموش می کند و دنیا را در نظر انسان کوچک می کند و این است سخن پیامبر (ص) که فرمود: یک ساعت فکر کردن بهتر از یک سال عبادت است.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
خبر آزادی خرمشهر، مردم سراسر میهن اسلامی را به وجد آورد. با اعلام خبر فتح خرمشهر، مردم ایران مانند خانواده ای بزرگ که فرزند از دست رفته خود را باز یافته باشد، اشک شادی و شعف خود را به روح شهدای حماسه آفرین صحنه های شورانگیز این نبرد نثار کردند. برای پی بردن به عظمت این نبرد حماسی، کافی است بدانیم فرماندهان ارتش متجاوز عراق، پیش از نبرد سرنوشت ساز رزمندگان ما برای آزادی خرمشهر، در اطلاعیه ای به نیروهای خود دستور داده بودند، دفاع از خرمشهر را به منزله دفاع از بصره، بغداد و تمام شهرهای عراق بدانند. فتح خرمشهر، ضربه ای سهمگین و کمرشکن به توان رزمی و جنگ طلبی های دشمن مهاجم وارد کرد. این پیروزی، توازن نظامی مورد نظر امریکا را در منطقه خاورمیانه برهم زد. در پی فتح خرمشهر، وزیر سابق امور خارجه امریکا الکساندر هیک) به طور رسمی در شورای امور خاورمیانه وزارت خارجه امریکا گفت: «پیروزی های اخیر ایران در جنگ با عراق، برای امریکا نگران کننده است و منافع غرب به ویژه امریکا را در منطقه به خطر انداخته است». آزادی خرمشهر، مرهون ایثار کسانی است که مسجد جامع را پایگاه مقاومت مردمی کردند و تا آخرین نفس جنگیدند. شش هزار شهید، در خون خود غلتیدند تا تاریخ حماسه خرمشهر جاودانه بماند. هنوز پس از 27 سال، خاطره شیرین آزادسازی خرمشهر در اذهان ملت ایران، همچنان غرورآفرین است. یاد فاتحان خرمشهر، شهید محمد جهان آرا، شهید حسین خرازی، زنده یاد حاج احمد متوسلیان، شهید مهدی باکری، شهید حسن باقری، شهید صیاد شیرازی، شهید احمد کاظمی و دیگر شهیدان این حماسه پرشکوه را گرامی می داریم.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
پیامها و نکات برخی از آیات جزء بیست و نهم قرآن کریم : وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُواْ لِيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُواْ الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ‏ و نزدیك بود كسانى كه كفر ورزیدند، چون قرآن را شنیدند، تو را چشم بزنند و مى‏گویند: او دیوانه است. در حالى كه آن قرآن جز مایه بیدارى براى جهانیان نیست. آيه51و 52 قلم در آغاز این سوره به تهمت جنون به رسول اللّه‏صلى الله علیه وآله اشاره شد و در این آیه كه پایان این سوره است به این نسبت تصریح شده است. «و یقولون انّه لمجنون» «لیزلقونك» از ماده «زلق» به معناى لغزیدن و به زمین افتادن و كنایه از هلاكت و نابودى است. آیه 51، بیانگر شدّت غضب كفّار است كه به هنگام شنیدن آیات قرآن مى‏خواهند با چشمانشان تو را نابود كنند و مراد از آن، یا نابود كردن طریق چشم زخم است و یا كنایه است، همان طور كه مى‏گوییم فلانى بانگاهش مى‏خواست مرا بخورد. بغض و كینه انسان را به تضادگویى وادار مى‏كند. از یك سو قرآن را عظیم مى‏داند به نحوى كه حسادتش مى‏خواهد پیامبر را نابود كند و از سویى دیگر او را به پریشان گویى و دیوانگى متّهم مى‏كند.دشمن با دست مى‏جنگد، با زبان تهمت مى‏زند، و با چشم قصد نابودى دارد. آغاز سوره، سخن از قلم و نوشتن بود و پایان سوره، بیدارى تمام جهانیان. شاید اشاره به این باشد كه كلید بیدار شدن جهانیان، ابزار فرهنگى است.
هدایت شده از  حجه الاسلام شیخ حسن بابایی
29-قرآن نور جاويدان أنزل عليه الكتاب نورا لا تطفأ مصابيحه... فهو معدن الايمان و بحبوحته، و ينابيع العلم و بحوره، و رياض ‍العدل و غدرانه، و أثافى الاسلام و بنيانه. خداوند بر پيامبر صلى الله عليه و آله قرآن را نازل فرمود نورى است كه چراغ هاى آن خاموش نمى شود... كه آن ايمان و كانون آن است، بستان هاى عدالت و آبگيرهاى آن است، سنگ بناى اسلام و بنيان آن است. خطبه 198.