eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
9.3هزار ویدیو
41 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🪖بیسیمچی🪖
⭕️در نامه‌ای به رئیس جمهور مطرح شدانتقاد از رویه شورای عالی امنیت ملی در برخورد با دوستداران جبهه م
🔴واکنش سخنگو به خبر دستگیری چند تن از سران گروه‌های آذربایجانی سخنگوی وزارت خارجه: 🔹خبرهایی که منتشر می‌شود بعضا یا دقیق نیست و یا در ورای آن انگیزه‌های خاصی نهفته باشد. 🔹در این ارتباط اطلاعات ریز و دقیقی ندارم اما به طور عام هر فردی اعم از ایرانی و خارجی مرتکب تخلف شود و قوانین را نقض کند طبیعتا با اقدام مراجع ذی ربط رو به رو خواهد شد و استثنایی هم وجود ندارد. 🔹از طرح موضوعات غیر دقیق در این گونه زمینه‌ها پرهیز شود و مراجع ذی ربط نیز اطلاع رسانی خواهند کرد.
⭕️ واکنش میثم مطیعی به شهادت جوان غیور سبزواری
⭕️بازوبند خیانت دروازبان پارس جنوبی جم 🔻یاد گرفتن برای گرفتن اقامت امریکا توی ایران خودشیرینی کنن/مسئولين مربوطه باید این جماعت رو علاوه بر اخراج ممنوع الخروج کنن تا روزگار به این جماعت هرزه پسند بفهماند ایران جای لجن پراکنی نیست...البته اگر مسئولین از لاک فرهنگی به اعمال قانون در مقابل محارب خارج شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر در محل دوربین وجود نداشت رسانه‌های می‌نوشتند؛ بسیجی که به دو دختر بابت مزاحمت ایجاد کرده بود توسط جوانان انقلابی کشته شد! بارها این دست از موارد را اینگونه رسانه‌های برانداز وارونه جلوه دادند و از اوباش قهرمان‌ ساختند با وجود تهدیدات امنیتی و رسانه‌ای بسیار بالا علیه ایران مطلبد تمام سطح کشور دوربین نصب شود.
اسماعیل صفدری یکی از ۱۲۰۰کارگری است ک توسط سازمان تروریستی مجاهدین‌خلق ب شهادت رسیده‌اند منافقین پس ازترور اسماعیل،بتول وعباس مهمانان اسماعیل رانیز بشهادت رسانده و باعلم ب زنده بودن نجمه دوساله(خواهرزاده اسماعیل)خانه را آتش و وی را زنده‌زنده سوزاندند
✍🏻اگر چند دقیقه قبل از این حادثه، جوان غیور سبزواری به آن دختر تذکر می‌داد خواهرم حجابت رو رعایت کن؛ احتمالا با یکی از این واکنش‌ها روبرو می‌شد: «به تو چه عوضی، موی خودمه، به تو چه ربطی داره، تو چشاتو ببند، دوست دارم آزاد باشم! یا بدون حرف رد می شد» اما وقتی که مورد تعرض چند هوس‌باز قرار گرفت، آن جوان غیور نگفت: «جون خودمه، به من چه ربطی داره، اون پسرا آزادن هر کاری بکنن یا بی تفاوت رد بشه» بله، فرقه بین آزادی عوضی‌ها با آزادگی غیرتی‌ها 👌 ➕ دعــــوت شـــــهــــدا هستیـــــد
🔴احتمال ریزش داربست‌ در خیابان شریعتی مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ: 🔸️با توجه به احتمال ریزش داربست‌های ساختمان در حال احداث واقع در خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، نبش خیابان خاقانی، محدودیت تردد وسائل نقلیه از خروجی های بزرگراه صدر به خیابان شریعتی شمال و جنوب همچنین شمال به جنوب خیابان شریعتی از زیر پل صدر و در ادامه جنوب به شمال خیابان شریعتی از کلاهدوز اعمال شده است. 🔸️لذا از رانندگان عزیز درخواست می‌شود ضمن همکاری با ماموران پلیس راهور از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پاسخ حجت الاسلام والمسلمین محسن قنبریان به استاد حقوقی که به شهید الداغی صفت نفله شدن را داد / وجدان عمومی بیدار جامعه این حرف‌‎ها را بر نمی تابد محسن قنبریان در گفتگو با دانشجو: 🔸بهتر است سر یقینی ها به اشتراک برسیم، امداد رساندن به یک فرد وقتی مورد تجاوز واقع می شود یک اجماع اخلاقی و عرفی در همه جای دنیاست. 🔸اگر این مرحله را هم زیر سوال ببریم به این معناست که اگر کسی قربانی سرقت،تجاوز یا هر نوع شرارتی قرار گرفت کسی هیچ اقدامی نکند. 🔸اینکه بگوییم اقدام شهید الداغی کاری نفله شدنی یا بیهوده است حرف اشتباهی است و وجدان عمومی بیدار جامعه این حرف‌‎ها را بر نمی تابد.