eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
8.9هزار ویدیو
40 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
آذربایجان به زنان بسکتبالیست ایران ویزا نداد 🔹فدراسیون بسکتبال: در حالی که بلیت و مقدمات سفر تیم سه نفره زنان آماده شده بود تا در مسابقات سری زنان شرکت کند، بدلیل عدم صدور روادید از سوی سفارت جمهوری آذربایجان این سفر لغو شد!! 👤 آنتی صهیون: کاش یکی توی این مملکت پیدا می‌شد تا این کوتوله های گستاخ رو سر جاشون بنشونه!!
🔴انتقاد شدید امام جمعه پردیسان از ظریف امام جمعه پردیسان: ▪️این آقا باید پاسخگوی خسارت‌های بی‌شمارش به کشور باشد ▪️این صحبت‌ها حتی با عقل سلیم هم جور درنمی‌آید، مضحکه شده‌ایم ▪️مگر شیعه از مذاهب رسمی نیست؟ از کی شیعه بودن در این مملکت امتیاز منفی شده؟ این اراجیف چیست که گفته شده؟ ▪️این امتیازات با تخصص‌گرایی چه تناسبی دارد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرف تیم مذاکره ای جمع کرده بود هنوز داره ازش جاسوس درمیاد حالا قراره کابینه ببنده ‌.. خدایا خودت بخیرکن ...
🔴ادبیات یک اصلاح‌طلب در مورد شهید رئیسی! 🔻 شرف هم آرزوست! ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه تلویحی سعید حدادیان به انتشار پرتعداد تصاویر پزشکیان در هیأت‌های محرم: بعد از روضه، باید ثابت‌قدم بود و امتحان پس داد حاج سعید حدادیان: 🔹حضور مسئولان در روضه چیز عجیبی نیست و مثل نماز واجب است. 🔹اما بعد از روضه و نماز در مسیر سیدالشهدا باید ثابت قدم بود و آنجا امتحان پس داد.
🔴 هشدار جدی و تکان دهنده کیهان: پزشکیان در محاصره «زاویه‌دارها» و «محکومان امنیتی»
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️مادر بزرگم فراموشی گرفته بود از کهولت سن به او گفتم اسم ائمه را بیاد داری؟ گفت... تا آخر گوش کن خیلی زیباست
⭕️ تایید نشده/ نیروگاه هسته‌ای روستوف دچار حادثه شد 🔻 گفته می‌شود یک ابر رادیواکتیو به سمت داخل روسیه در حال حرکت است؛ میزان پس‌زمینه رادیواکتیو ۷۵ برابر بیشتر از حد معمول گزارش شده است!
⭕️ رژیم صهیونیستی برای ترور سید حسن نصرالله و حمله به بیروت، در حال نهایی کردن برنامه‌های عملیاتی خود است؛ جبهه مقاومت در کل منطقه، طی روزهای گذشته و به اشکال مختلف، تبعات این اقدام جنون‌آمیز را به این رژیم و حامیان آن، یادآور شده‌اند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا