eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
8.6هزار ویدیو
39 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
تخلفات لاریجانی را به شورای نگهبان فرستادم/جهانگیری حکم یک سال انفصال از خدمت را دارد! نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس یازدهم در گفتگو با خبرفوری: 🔹جهانگیری محکومیت مالی و یک سال انفصال خدمت داشته‌ است 🔹جهانگیری فرصت درخواست تجدیدنظر بر حکم را داشته‌است اما اقدامی برای درخواست تجدیدنظر نکرده‌ است در نتیجه حکم قطعی و لازم‌ الاجرا است 🔹تخلفات لاریجانی را به شورای نگهبان فرستاده‌ام تا بررسی صلاحیتش به آن‌ها رسیدگی شود 🔹اگر لاریجانی اجازه بدهد تخلفاتش را اعلام عمومی می‌کنم تا مردم مطلع شوند.
📊 | 🔻 اینفوگرافی عملیات بیت المقدس 🌷 ۳ خرداد ماه سالروز آزادسازی خرمشهر گرامی باد
از خرمشهر تا سامرا با حاج قاسم سردار شریعتی: در عملیات آزادسازی خرمشهر، تیپ عاشورا با مسولیت حقیر و تیپ 41 ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی، در کنار هم، علیه ارتش بعثی عراق برای آزادسازی خرمشهر می‌جنگیدیم. روزی در عراق خدمت حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی مهندس بودم. در بین صحبتها، حاج قاسم یک مرتبه گفت: امین، تو واقعا روزی فکر می کردی که با این همه مشکلاتی که در جنگ داشتیم و با ارتش عراق در دوره صدام در جنگ بودیم، یک روزی اینگونه با هم در عراق باشیم؟ اصلا فکر می کردی با همان ارتش عراق که می جنگیدیم، امروز در کنار هم مثل یک برادر باشیم؟ اصلا فکر می کردی روزی اینگونه در سامراء حضور پیدا کنی و با همان ارتش، برادرانه، در کنار بچه‌های الحشدالشعبی قرار بگیری و برای امنیت و آسایش و رفاه زائرین اینگونه با هم برنامه ریزی و کار کنید؟ فکر می کردی یک روز حماسه اربعین اینگونه رقم بخورد؟هرگز تصور می کردی که حضور میلیونی زائران در سامرا، با استقبال گرم و صمیمانه شیوخ و اهالی این منطقه مواجه شود؟ حاج قاسم دست مرا گرفت و گفت: اینها همه الطاف الهی است که از سوی امام و شهدا به ما هدیه شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ یک بام و دو هوای غرب و دولت غربگدا در برجام برقی! از طرفی می گویند ایران که از سوخت های فسیلی بهره مند است چه نیازی به انرژی هسته ای دارد که حالا بخواهد برق هسته ای تولید کند! و از طرفی با نگذاشتند نیروگاه های گازی مان را توسعه دهیم. 👤 علی اکبر رائفی پور ⁦🇮🇷⁩
⭕️ شرکته برق گفته دیگه برق نمیره روزی دو ساعت میاد... 👤 حسین مقدسی 😂😂😂
⭕️ این که رو امضا کنی و به خاطرش تولید برق رو کاهش بدی، بعد که کشور دچار قطعی شد بیای به مردم بگی تقصیر چینه، یک سطحی از رذالته که خود ابلیس هم گردن نمیگیره؛ دولت راستگویان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نام اثر: وقتی جلیلی با تانک از روی لاریجانی رد می‌شود 😌
⭕️ خرمشهر رو با سه لایه دفاعی عجیب و غریبش، به فرماندهی این جوانها آزاد کردیم؛ که کشور را به عده ای پیرمرد ترسو تسلیم نکنیم!
سلام علیکم ✅چه کسی را انتخاب کنیم؟ ✍جواب را از امام جعفر صادق علیه السلام دریافت کنیم؛ شخصی از امام صادق عله السلام پرسید: بین دو حاکم در تردید هستم، چکنم؟ امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن. شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟ امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند. شخص گفت: اگر نفهمیدم؟ امام فرمود: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می‌پسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آنها را خشمگین می‌کند، او را برگزین. 📚« اصول کافی جلد ۱ص ۶۸» ┄┄
۳۰ بیل روحانی