🔻 امیرعبداللهیان: عاشورا به ما آموخت که دیپلماسی و میدان دوبازوی امنیت ملی هستند
🔹️وزیر پیشنهادی امور خارجه: همه میدانیم که منافع و اقتدار ملی مورد توجه همه کشورهاست و ما نیز از این مولفه عافل نمیشویم و با استفاده از طرفیت دیپلماسی عزت مند میتوان منافع ملی را محقق کرد
🔹️توجه به سه اصل عزت حکمت مصلحت مورد توجه ماست.
🔹️سیاست متوازن یعنی با در نظر داشتن اولویتهای سیاست آقای رییسی که آسیا و منطقه است.
🔹️سیاست خارجی متوازن یعنی سیاست خارجی ما متوقف در یک قاره و منطقه نخواهد ماند.
🔹️تقویت رابطه با کشورهای همسایه از مصادیق سیاست خارجی متوازن است.
🔹️دیپلماسی اقتصاد 40 درصد برنامه های سیاست خارجی در دولت سیزدهم است.
🔹️توجه به تجارت مرزی؛ توریست؛ امنیت غذایی، صادرات غیر نفتی و ارزآوری برای کشور از مصادیق دیپلماسی اقتصادی است.
3.pdf
619.9K
💢 #سخنواره_ثامن
✅ الـزامات خدمت رسانیِ دولـت سیـزدهم
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#خدمت_رسانی
#ثامن۱۳
فرزند آوری؛تکلیف یا دوست داشتن
🎙بانکی پورفرد، رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت مجلس شورای اسلامی :
طبق پیش بینی ها، رشد جمعیت 1% دیده شده بود اما امسال طبق اعلام صدا وسیما رشد جمعیت 7 دهم درصد بوده این در حالیست که هنوز آثار کرونا خودنمایی نکرده است.
🔹باید منتظر آثار کرونا بر رشد جمعیت درسال 1400 باشیم با اینکه پیش بینی آمار زاد ولد دهه شصتی ها، رقم بالایی را نشان می داد اما متاسفانه رشد جمعیت در سال قبل با 12% کاهش نسبت به سال های قبل ثبت شد در دراز مدت و با در نظر گرفتن جمعیت دهه هفتادی ها که تقریباً نصف دهه شصتی ها هستند، در آینده نمی توانیم کمبود جمعیت را جبران کنیم.
🔹او با بیان اینکه ایران در چند قدمی سیاه چاله پیری جمعیت قرار دارد افزود: اگر کاهش جمعیت کشور با وجود دهه شصتی ها جبران نشود بعداً دیگر جبران پذیر نخواهد بود.
دکتر محمد اسماعیل اکبری: «در هیچ کجای دنیا طی 70 سال گذشته سقوط موالید به اندازه جمهوری اسلامی نبوده است».
🔻آینده چه خواهد شد؟
🔻بر سر کشورمان چه خواهد آمد؟
🔻و....
🔔زنگ تفکر
از هر چیز تعریف کردند،
بگو مالِ خداست و کارِ خداست
مبادا خدا را بپوشانی
و آن را به خودت یا دیگران نسبت دهی..!
#حاج_اسماعیلدولابی
.
توصيه هاى مهم استاد محمد رضا حکیمی:
من از سر پیری و سالخوردگی و با استفاده از فرصت به خود اجازه میدهم که چند نکته را در راه " خودسازیهای عالی" و "شدنهای متعالی" به جوانان تذکر دهم. تذکر سودمند است:
۱.از توجه به " نماز " و اهمیت آن غفلت نکنند.
۲.گاه گاه " در غیر ماه رمضان " نیز روزهای بگیرند تا بر حیوانیت نفس غلبه کنند.
۳.به نامحرم توجهی نکنند و چشم خود را " پاک " نگه دارند تا به دیدن پاکها موفق شوند. چشم ناپاک طبیعی است که پاکها را نبیند.(پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز!)
۴.پاسدار ناموس دیگران باشند تا دیگران نیز پاسدار ناموس آنان باشند.
۵.در برابر محرومان خاضع باشند و گاه یک وعده غذایی کم و بیخورش بخورند تا به یاد انسانهای محروم و بی پناه بیفتند و به آنان برسند.
۶.به اشراف و قارونان به چشم خواری بنگرند تا شاید آنان بیدار گردند و وظایف مالی و خدماتیای را که در برابر جامعه دارند ادا کنند. در روایات رسیده است که حق محرومان در اموال توانگران است و باعث فقر و گرسنگی و و نرسیدن طبقات مستضعف و کمدرآمد و بیدرآمد به فرهنگ و تربیت توانگرانند. دوست داشتن محرومان نشان رضایت خداوند است.
آیا 🤔🤔🤕
نعل اسب🐎 رو نماد خوش شانسی؟!!!🧲
🎤استادرائفی پور:
📝یه سوال ;
🛑مگه امام حسین (ع) در گودال به شهادت نرسیدن،پس باید محل دفن حضرت هم همون گودال باشه.اونایی که رفتن کربلا میدونن بین محل گودال و ضریح مطهرفاصله هست.چرا؟
تو کربلا یه عده اومدن گفتند نه،براین پیکر باید اسب تاخته شه.
این "باید"رو کی تعیین کرده بود؟(نقش یهود در حادثه کربلا)
تو گودال نمیشد اسب تاخت.پیکر مطهر رو از گودال بیرون کشیدند بردند یه محل صاف و هموار و ده اسب که بهشون نعل زده بودندبراین پیکر تاختند...😔
واین چهل نعل اسب به عنوان تبرک از پای اسبهاجدا میشه.
بعدها که در دوره قاعونی بغدادمیشه مرکز یهودیان، نواده های همین اشقیا این نعل اسبها رو با افتخار درخونه هاشون میزدند که ما از هموناییم
اینا بعدها کوچ کردند به شبه جزیره ایبری در اسپانیا و همین سنت رو هم باخودشون بردندو نعل اسب رو کردند نمادخوش شانسی...
حالا یه عده از مردم خودمونم نا اگاهانه نعل اسب رو به عنوان نماد خوش شانسی استفاده میکنند
🔹ایت الله جوادی آملی;
تبرک جستن به نعل اسب از موهومات بعد از حادثه کربلاست.به این جهت که این اسبها نعوذ بالله بر آدمهای خارج از دین تاختند پس با ارزش میباشند.چنانچه برخی فرق اسلامی دهه اول ماه محرم را جشن میگیرند و متاسفانه فرهنگ ناشایست نعل اسب به میان مردم ما هم رواج یافته.😔
✅ابو ریحان بیرونی:
ستم هایی که بر حسین بن علی کردنددر هیچ ملتی با بدترین افراد نکردند.
او را با شمشیر ونیزه و سنگ باران از پای در اوردند سپس اسب بر بدنش تاختند...😔
بعضی از این اسبها به مصر رسید.بعضی مردم این نعل اسبها را کندند و برای تبرک بر در خانه های خود نصب کردندواین عمل در میان مردم مصر سنتی شد که بعد از ان هر کسی بالای در خانه خود نعل اسب نصب میکرد...
در تاریخ آمده : یزید (علیه لعنه) در عصر عاشورا بعد از به شهادت رساندن امام حسین (ع)و یارانش دستور داد اسب ها ( که نعل تازه شده بودند) را بر بدن شهدای کربلا تازاندند .
یزیدیان این روز را روز برکت و پیروزی نام نهادند که در زیارت عاشورا هم به آن اشاره می شود (...یوم تبرکت به بنوامیه و ....)و برای افتخار بر این پیروزی (قتل خاندان مطهر پیامبر )و رواج تفکر شیطانی خودنعل اسبهای خود را کندند و در سراسر شهر ها و کشورها گرداندند...شهر به شهر و کشور به کشور به نشانه ی پیروزی .
در شامات در عراق در قسطنطنیه در روم در ایران و در سراسر جهان مدرن 1400 سال قبل...
و این شد سبب آنکه در سرتاسر جهان از 1400 سال پیش تاکنون نعل اسب را نشانه ی برکت و شانس و پیروزی می دانند
اين خرافه به اروپا هم رسيد شايد این اعتقاد از اسپانیا به اروپا رسیده (اندلس قدیم)به اندلسی ها هم از امویان این اعتقادرسیدهامویان به عنوان تبرک نعل اسب نگه میداشتن اما اروپایی ها چون معنی تبرک رونمی دونستن میگفتن شانس میاره
حالا امویان این اعتقادو از کجا آورده بودن ؟
تو عاشورا بعداین که 10 تا اسب روی پیکر امام حسین (ع) تاختتند 40 تا نعل اسب ها رو به عنوان تبرک در آوردن و بین خودشون تقسیم کردند این نعل ها رو از خونه هاشون آویزون می کردنو بعد از مدتی به عنوان یک شی با ارزش به هم می فروختند ، تا اینکه تقلبی این نعلها هم اومد و کم کم آویزون بودن یه نعل تو خونه ها یه رسم شد.