فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آبروریزی مراسم سالن شیرودی پزشکیان
🔹اصلاحاتی که زمانی سالن ۱۲هزارنفری آزادی رو پر میکرد امروز سالن ۴۰۰۰نفری شیرودی رو مجبوره با اتوبوس پر کنه و اینطوری آبروریزی راه بندازه!
🔹بیاعتبارشدن اصلاحات یعنی این.
#انتخابات_۱۴۰۳
❌ @Bitafavoti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مبالغی که برای عید غدیر پرداخت میکنید، در حقیقت چیزی از دست ندادین و سرمایه گذاری کردین...
❌ @Bitafavoti
❤️❤️ قاضی زاده: سال ۹۸ چه کسی اینترنت جهانی را بست
امیرحسین قاضیزاده هاشمی:
چرا مردم قهر کردند؟ چون دوگانگی دیدند. وزیر مسکنی که مسکن نداشت و خودش در باستی هیلز بود و الان در ستاد آقای پزشکیان است؛ مردم نجیب ما وقتی اینها را می بینند چه فکری می کنند؟
یا اتفاقی که بر سر بنزین در سال ۹۸ رخ داد؛ رفتاری که با مردم شد و نحوه تعامل دولتمردان با مردم، چه اتفاقی رقم زد.
سال ۹۸ چه کسی اینترنت را کلا بست؟ الان مسئولیت دارد در ستاد آقای پزشکیان و قائم مقام ستاد اوست. مردم اینها را می بینند دچار تردید می شوند....
❌ @Bitafavoti
22.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پنج دقیقه طوفانی جلیلی در پاسخ به پورمحمدی، fatf و برجام:
مشکل مملکت این است که در راهرو چیزی را میشنوید و بر اساس آن برای کشور تصمیم میگیرید
#مناظره_چهارم
#سعید_جلیلی
#انتخابات
❌ @Bitafavoti
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 هیچی مثل اطعام غدیر نمیشه!
🔰 بیاید همه در خدمت امیرالمؤمنین(ع) قرار بگیریم
مشارکت در پویش اطعام غدیر:
🔻پرداخت آنلاین:
Ghadir.org
شمارۀ کارت:
6104337302241417شمارۀ حساب:
8888885172شمارۀ شبا:
190120000000008888885172بانک ملت به نام «بنیاد خیریۀ حضرت زهرا» @Panahian_ir
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸غدیر، برای چراغانی و قصیدهخوانی، یا اقامه عدل؟
🇮🇷امام خمینی(ره):زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که چراغانی و قصیدهخوانی و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مسئله این نیست.
←ولایتی که در حدیث غدیر است به معنای #حکومت است، نه به معنای مقام معنوی...
🇮🇷امام خامنه ای: «آن کسانى که سعى کردند اسلام را از مسائل اجتماعى و از مسائل سیاسى برکنار بدارند و آن را منحصر کنند به مسائل شخصى و مسائل خصوصى زندگى افراد و در واقع نگاه سکولار به اسلام داشته باشند جوابشان مسئلهى غدیر است.»
👌با انتخاب درست ، نظام اسلامی را مستعد آماده سازی مقدمات ظهور نمایید که همانا جشن غدیری در نزد خداوند ماجور است که در راستای احیای حاکمیت غدیر در دوران آخرالزمان باشد که این حاکمیت غدیر، امروزه در نظام اسلامی تحت ولایت فقیه متجلی شده است.
❌ @Bitafavoti
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یکی از دولتمردانِ دولت روحانی گفته؛ راه شهید رئیسی باید متوقف شود!😳
در پلیدی و کثیفی اصلاح طلبان باید دعا کنیم که... خدایا شیطان رو از دست اصلاح طلب ها نجات بده🤲
❌ @Bitafavoti
🔴 یک جواب دندان شکن از شیخ انصاری: ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت!
♦️روز عاشورایی، مرحوم شیخ مرتضی انصاری (رحمت الله علیه) جلوی در ورودی صحن مطهر امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) ایستاده بود و از دسته جات سینه زنی استقبال می کرد و در کنار او، أفندی که از طرف حکومت عثمانی حاکم عراق بود، ایستاده بود.
♦️أفندی از شیخ انصاری پرسید ای شیخ، هم ما قبول داریم که حسین بن علی (علیه السلام) مظلوم شهید شده و یزید انسان پست و خونخواری بود و ما هم در عزای آن بزگوار غمگین هستیم، اما پرسش من این است که این مراسم یعنی چه؟
سینه زنی، زنجیرزنی، دسته راه انداختن، گِل به سر مالیدن و …، اینها چه هدفی را دنبال می کنند؟!
♦️مرحوم شیخ انصاری فرمودند سِرّ مطلب این است که ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت و با این مراسم تلاش می کنیم دوباره چنین نشود.
أفندی پرسید یعنی چه؟!
♦️شیخ انصاری فرمود در جریان غدیر،علیرغم اینکه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در برابر صد هزار نفر، علی (علیه السلام) را با صراحت به وصایت خود برگزید اما آن را انکار کردند و گفتند غدیر نبوده یا اگر بوده چیز مهمی نبوده است، فقط سفارش به دوستی با علی (علیه السلام) بوده است.
♦️اشکال از ما بود که ما عید غدیر خم را با سر و صدا و شعار، بزرگ نداشتیم و این چنین شد.
ترسیدیم که اگر عاشورا را هم بزرگ نشماریم و با شعار و تظاهر برگزار نکنیم، انکار کنند و بگویند اصلا حسین (علیه السلام) شهید نشد یا حسین (علیه السلام) را راهزنان میان راه کشتند و یزید (لعنت الله علیه) انسان با تقوایی است‼️
📚صد نکته از هزاران، آیت الله حاج شیخ علی رضائی تهرانی
❌ @Bitafavoti
⭕️حمایت قاطعانه بزرگترین تشکل کارگری کشور از سعید جلیلی پس از مناظره چهارم
🔹کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران با ۷ میلیون عضو، شب گذشته پس از مناظره چهارم کاندیداهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با صدور بیانیهی رسمی "حمایت قاطعانه" خود از دکتر سعید جلیلی را اعلام کرد.
🔹بزرگترین تشکل کارگری کشور: آقای جلیلی تنها نامزدی بود که با ارسال پاسخ رسمی به صورت محترمانه به دردنامه مطالبات کارگران پاسخ دادند. پیش از این نیز وزیر کار وقت گفته بود تنها کسی که از بین کاندیداهای فعلی موافق افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران بود، دکتر جلیلی بود.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
❌ @Bitafavoti