6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد مجری تلویزیون از عوامل فیلم #ابدو_یک_روز
🔺چرا در مقابل سوء استفاده ساسی مانکن سکوت کردید؟
💠تایید حکم دادگاه طبری در دیوان عالی کشور
شنیده شده حکم دادگاه پرونده #طبری و ۱۴ دادگاه دیگر که با شکایت متهمان به دیوان عالی کشور ارسال شده بود، تایید شده و احتمالا در سال جدید اعلام میشود.
اعلام این خبر تاثیر بسیار زیادی بر روی محبوبیت آیت الله رئیسی خواهد گذاشت....
💠بازار داغ نامزدها
🔻#انتخابات1400 در غياب رئيسجمهور حاضر، آقاي دکتر روحاني در صحنه رقابتهاي انتخاباتي برگزار خواهد شد. نبود او در صحنه انتخابات، شرايط متفاوتي را براي انتخابات رياست جمهوري فراهم آورده و بازار شايعات و طرح اسامي نامزدهاي انتخاباتي را داغ کرده است!
🔹 نبود رئيسجمهور حاضر در صحنه رقابتهاي انتخاباتي، شرايط را براي حضور افراد مختلفي آماده ساخته و نوعي توازن در رقابتهاي انتخاباتي ايجاد کرده است. اين امر موجب شده تا افراد بيشتري خود را مستعد موفقيت در انتخابات ديده و با نوعي شوق و شور نامزدهاي متعدد براي حضور در ميدان رقابت انتخاباتي مواجه باشيم. اين وضعيت برخلاف انتخابات دور دوم ریاستجمهوریها در کشور است که تقریباً در آنها پيروزي رئیسجمهور حاضر از قبل قابل پیشبینی است؛ همانطور که در طول چهار دهه اخير چنين بوده است.
🔸 حضور افراد متنوع با گرايشهاي سياسي مختلف در عرصه انتخابات در ذات خود اقدام مذمومي نيست و بايد به آن بهمثابه فرصتي براي کشور توجه کرد. اينکه تعداد بيشتري از فعالين سياسي و مديريتي در خود اين توان را ميبينند که وارد اين ميدان شوند، حکايت از استعداد بالقوه نيروي انساني کشور دارد؛ و حضور اين افراد بر شور و شوق انتخاباتي کشور ميافزايد.
🔹 اين روزها نامهاي مختلفي بهعنوان نامزدهاي احتمالي با آبوتاب فراواني در رسانهاي مختلف شنيده ميشود. بايد توجه نمود که بخش عمدهاي از اين اخبار، شايعات احتمالي و گمانهزنیهایی است که براي تحقق آن بايد تا زمانه ثبتنام کانديداها منتظر باشیم. هنوز معلوم نيست اسامي شنیدهشده تا چه اندازه تمايل ورود به انتخابات را دارند.
🔺 اگر از منظر جرياني به تکثر نامزدهاي انتخاباتي توجه گردد، بايد گفت پيروز انتخابات، جرياني است که بتواند صحنه تکثر نامزدها را در اردوگاه سياسي خود کنترل کرده و آنان را متناسب با شرايط و مبتني بر تقسيم کاري دقيق در صحنه نگه داشته و مبتني بر برنامهای حسابشده، با فعالسازی پايگاه رأی نامزدهای آن جریان و انتقال بهموقع رأی آنان به سبد نامزد نهايي، درنهایت نامزد نهايي را با سنگينترين سبد رأی در ميدان رقابت سياسي پیروز گرداند؛ اما اگر چنين مديريتي در صحنه رقابت سياسي در اردوگاهي سياسي نباشد، حاصل تکثر موجود، تفرق و رقابت درونگروهی بوده و نتيجهاي جز تضعيف و ناکامي نخواهد داشت
✍مهدی سعیدی
💠«محمد» از منظر اصولگرایان
🔺سردار سعید محمد آخرین نفری است که رسما از حضور خود در فضای انتخاباتی و کاندیداتوری خبر داده است. برای همین هم در روزهای اخیر مورد توجه بسیای از سیاسیون و رسانهها قرار گرفته است. مثلا چند روز قبل «شرق» از احتمال ائتلاف او با محسن رضایی نوشت و «اعتماد» نیز در گزارشی تحت عنوان « از «خاتم» به «پاستور»؟» نوشت: « هرچند بخشی از اصولگرایان معتقدند سعیدمحمد چندان شناختهشده نیست و شاید به همین خاطر گزینه مناسبی باشد اما امکان رأیآوری ندارد. اما با این حال برخی بر این باورند که این یک شیوه تبلیغاتی است و این احتمال وجود دارد که در روزهای پایانی، حمایتها از سعید محمد به عنوان گزینهای جوان و عملیاتی تقویت شود و او بتواند دست بالاتر را در فضای سیاسی روزهای منتهی به انتخابات داشته باشد.»
🔺روزنامه «جهان صنعت» نیز در شماره امروز خود از برخی سیاسیون در جریان اصولگرا درباره شانس سعید محمد در این رقابتها پرسیده است. که اکثر اصولگرایان آن را کاندید پوششی و کاندید با شانس کم معرفی کردند
انتخابات 1400
💠خاتمی و روحانی روز یکشنبه با یکدیگر دیدار داشتهاند
🔺جواد امام از دیدار حسن روحانی ریاست جمهوری با محمد خاتمی رئیس جمهوری اسبق در روز یکشنبه خبر داد و اظهار داشت:
🔺از جزئیات بیشتر این دیدار خبر ندارد اما این دیدارها در گذشته پیرامون مسائل روز انجام میشده است.
🔺وی در پاسخ به اینکه آیا پیرامون انتخابات ریاست جمهوری نیز گفتوگویی صورت گرفته است، با تاکید بر بیخبر بودن از جزئیات جلسه گفت: آقای خاتمی قصد کاندیداتوری در انتخابات را ندارند
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
🔴 توصیههایی برای طرفداران احمدی نژاد به قلم دکتر #یدالله_جوانی معاون سیاسی سپاه
🔻 رفتارهای رئیسجمهور سابق در ماههای اخیر نشان میدهد، او تصمیم گرفته است با پیادهسازی چندین سناریو، آمدنش به عرصه انتخابات ۱۴۰۰ را به یک مطالبه مردمی تبدیل کند. به حکم وظیفه در این نوشتار، چند نکته را برای طرفداران ایشان یادآور میشوم؛ امید آنکه با تأسی به سخن مولی علی(ع) که اولین ویژگی اهل بصیرت را تفکر، اندیشیدن و خردورزی (فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ) دانستند؛ این نکات مورد توجه و تأمل مخاطب نوشتار قرار گیرد
🔻طرفداران امروز احمدینژاد را میتوان به دو گروه اصلی تقسیم کرد:
1⃣ گروه اول از طرفداران احمدینژاد، تودههایی از مردم محروم و کم برخورداری هستند که در نگاه آنان، رئیسجمهور سابق فردی دلسوز و اهل خدمت به محرومان نقش بسته است. مشکلات اقتصادی و معیشتی ناشی از سوءمدیریتها و ناکارآمدیهای برخی از مسئولان اجرایی در سالهای اخیر، نگاه به کارآمدی دولت سابق را در نزد قشر یاد شده، پررنگتر کرده است.
🔹️ تصور این طرفداران آن است که تنها و تنها با تجدید ریاستجمهوری او میتوان مشکلات را حل کرد. سخن با این بخش از مردم آن است که تمام آن نشانگان نقش بسته بر اذهان به عنوان مصادیق کارآمدی در سراسر کشور، محصول کار و تلاش و مجاهدتهای شبانهروزی کسانی بود که با انگیزه خدمت در دولت او گردهم آمده بودند؛ ولی آنان هم اکنون، به دلیل حرکت وی در مسیر ناصواب، نه تنها از اطرافش پراکنده شدند، بلکه از منتقدان اصلی او هستند. بنابراین تصور تشکیل دولتی پرتلاش با رویکرد خدمت به محرومان، همانند دولت نهم، تصوری نادرست است؛ چرا که اساساً آن رویکرد معطوف به خدمت، به رویکرد معطوف به قدرت تغییر جهت پیدا کرده است
2⃣ گروه دوم از طرفداران ایشان، به اصطلاح آن لیدرهایی هستند که در تهران و شهرهای مختلف، حلقه اتصال بین احمدینژاد و آن گروه اول هستند. این افراد، هر یک با انگیزههایی خاص، در تکاپو برای به قدرت رساندن مجدد رئیسجمهور سابق هستند. عمده افراد گروه دوم را به لحاظ انگیزه، به دو دسته میتوان تقسیم کرد:
✅ الف: دسته اول کسانی هستند که تصور میکنند با به قدرت رسیدن مجدد احمدی نژاد در موقعیت ریاستجمهوری، آنان هم به پست و مقامی رسیده و دنیایشان تأمین میشود. سخن با این دسته از هواداران آن است که نه تنها از این تنور نانی برای آنان به عمل نمیآید؛ بلکه با رفتارهای ساختارشکنانه انجام گرفته تاکنون و همچنین رفتارهای مخرب پیشبینی ناپذیر در آینده از سوی احمدینژاد، سهم این افراد دقیقاً از دست رفتن همان چیزی است که تصور میکنند با به قدرت رسیدن او نصیبشان میشود!
✅ ب: اما دسته دوم از گروه دوم، کسانی هستند که بر این تصورند آقای احمدینژاد همچنان یک نیروی انقلابی، ولایی و پیروز خط امام و رهبری است و صادقانه میخواهد به اسلام، انقلاب، کشور، نظام، مردم و رهبری خدمت کند. این گروه که سخن اصلی در این نوشتار با آنان است، تصویر ذهنی از احمدینژاد امروز را، همان تصویر ذهنی سال ۱۳۸۴ میدانند. این گروه فکر می کنند تنها کسی که میتواند به رهبری عزیزمان برای حل مشکلات کشور کمک کرده، امور را اصلاح کند، احمدی نژاد است
🔹️ این گروه میگویند تمام مطالبی که به احمدینژاد و از جمله زاویه داشتن با رهبری حکیم انقلاب اسلامی نسبت میدهند، دروغ است و این دروغها و نسبتهای ناروا را کسانی ساخته و پرداختهاند که با تخریب و منحرف معرفی کردن او، قصد به قدرت رساندن و رئیسجمهور کردن فرد مورد نظر خودشان را داشتند! ؛ #صادقانه به این عزیزان میگویم، این استدلال به دور از واقعیت بوده و نادرستیاش، با تأمل در بسیاری از سخنان و مواضع سالهای اخیر آقای احمدینژاد (از نیمه دوم دولت ایشان تاکنون) آشکار میشود که شرح کامل آنها مثنوی هفتاد من کاغذ میشود، اما این عزیزان را به تأمل در سه نکته زیر فراخوانده، برای خود و دیگران از درگاه حضرت حق طلب هدایت میکنم:
1⃣ نکته اول: رهبر معظم انقلاب براساس شناختی که از افراد داشتند، طی نامهای به رئیسجمهور سابق، از ایشان خواستند معاون اولی اسفندیار رحیم مشایی را منتفی کند. ایشان اگرچه با اکراه این کار را کرد، اما از همان زمان هم با کنایهها به مخالفان مشایی، از جمله رهبری نقد داشت و عملاً در هیئت دولت هم اختیاراتی فراتر از معاون اولی به این یار غار خود داد و هم در سال ۱۳۹۲ برای به ریاستجمهوری رساندنش سنگ تمام گذاشت!
ادامه دارد.....
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
⭕️«نقدی بر پروپاگاندای نظامی هراسی»⭕️
«بخش چهارم »
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
🔹آبكش (صافی)به كفگير می گه سه سوراخی
ضرب المثل فوق و مشابه آن( «کور عیب خود است و بینای عیب دیگران»- «کاه چشم مردم را میبینه ولی کوه چشم خودش را نمیبینه و ...) وقتی بکار می رود که افراد و جماعتی، عیوب و اشکالات فراوان ، عمیق و گسترده ای دارند ولی دیگران را به خاطر یک یا دو عیب کوچک و سطحی و یا خود ساخته ، سرزنش می کنند.
🔸مصداق این ضرب المثل، جماعت لیبرال و غربزده ای هستند که از اول انقلاب تاکنون بیشتر زمان ها، حاکمیت در سیطره آنها بوده است و به جای پاسخگویی به مردم بخاطر، تحمیل وضع اسف بار اقتصادی و معیشتی، به بیان استعاره هایی ساختگی و تحریف واژه ها متوسل شده اند و دقیقا شبیه دوره قبل(با شعار مسخره دیوار کشیدن در پیاده روها و حکومت سرهنگ ها و ...،) در یک پروژه هماهنگ، با طرح استعاره های مسخره تری مثل: تبدیل کشور به پادگان نظامی، سیم خار دار کشیدن دور کشور و... به عوام فریبی دامن می زنند.
این جماعت هیچ نقصی به جز نظامی گری برای نیروهای انقلابی نتوانستند پیدا کنند در حالی که خودشان علاوه بر پیری و عدم کارآیی دارای نواقص و عیوب فراوانی هستند که مردم با گوشت و پوست خود آنها را لمس می کنند . برخی از آنها عبارتند از :
❌دوتابعیتی، اختلاس، نفوذی، اشرافی گری، همسر کشی،کشف حجاب، ازدواج سفید، انحراف عقیدتی، ولایت گریزی، واگذاری های رانتی به قوام و نزدیکان ، ذلت پذیری، امضای قرارداد های ننگین ( برجام، کرسنت، استات اویل و...) تحمیل تورم 600 و 800 درصدی به مردم ، تعطیلی کارخانه ها ، به باد دادن سرمایه های مردم در بورس، کاهش وحشتناک ارزش پول ملی، تعطیلی ساخت و ساز مسکن، تاراج طلا و ارز ، حیف و میل سرمایه های ملی، ، قانون گریزی، عدم دست آورد قابل دفاع در 8 سال و...
🔸جماعتی معلوم الحال باچنین ویژگی های شرم آوری در جایگاهی نیستند که دیگران را ملامت کرده و برای آنان عیب تراشی کنند و جامعه را از خدمات آنان محروم سازند .
♦️ یک بام و دو هوا
وقتی دم خروسِ این جریان بیرون می زند که نه تنها با کاندیاتوری و تصدی مسئولیت از سوی نظامیان هم فکر خودشان مخالفت نمی کنند بلکه موضعی کاملا حمایت گرانه و جانبدارانه به خود می گیرند. بزرگترها یادشان است که هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی در گذشته بالاترین مناصب نظامی را داشته اند، این افراد وقتی با اصلاح طلبان زوایه داشتند با بدترین تعابیر (عالیجناب سرخ پوش و...)مورد شماتت واقع می شدند ولی از زمانی که از خط ولایت فاصله گرفتند و به جماعت غرب گرا نزدیکتر شدند، مورد تمجید قرار گرفتند.
🔹 از نظر این گروه اگر نظامیانی مثل : شمخانی ، دهقان و لاریجانی کاندیدا شوند، بسیار پسندیده است ولی اگر نظامیان غیر همسو با آنان بخواهند نامزد شوند، خلاف اصول دمکراسی و مردم سالاری است و به شدت سرزنش و تحقیر می شوند. کابینه روحانی که اکثریتشان(بجز وزیر اطلاعات) نیروهای امنیتی هستند، هیچگاه مورد نقد این جریان قرار نگرفته و نخواهد گرفت.
این استاندارد های دوگانه و تاکتیک نخ نما شده ی «یک بام و دو هوا»، دقیقا کپی برداری از رفتار آمریکا واروپاست که اغلبشان شاگرد آن فرهنگ هستند .
✅ولی این بار مردم با شناخت بیشتر از ماهیت منافقانه لیبرال مسلکان و عدم کارآیی این جماعت در اداره کشور، آنان را به سرازیری تاریخ روانه می کنند .
این بحث ادامه دارد ⏬
#نظامی_هراسی
#انتخابات1400
#دولت_انقلابی1400
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
⭕️«نقدی بر پروپاگاندای نظامی هراسی»⭕️
«بخش پنجم و پایانی »
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
🔷نسبت غربزده ها با اسلامیت و جمهوریت
بررسی ادبیات کتبی و شفاهی و رفتار جماعت کدخدا پرست آشکارا نشان می دهد که با آموزه های اسلام و فرهنگ شیعی بیگانه هستند و برداشتهای وارونه و تفاسیر انحرافی از اسلام دارند (کافی است مروری به سخنان سروش، کدیور، گنجی، خاتمی، حجاریان، تاجزاده ، روحانی و ... داشته باشید) خودشان هم هیچ ادعایی در این زمینه ندارند و اصولاً اسلام را برای اداره جامعه مناسب نمی دانند. ( اعتقاد به سکولاریزم و نفی #اسلامیت_نظام)
♦️اما شعار« #جمهوریت» و مردم سالاریِ اینها، گوش فلک را کر کرده است . جالب توجه است که علاوه بر شورش علیه رای مردم در مقاطع مختلف بویژه در فتنه 88 ، در این خصوص این موضوع مورد بحث ما نیز عدم اعتقادشان به مردم سالاری به خوبی نمایان است. در جمهوری اسلامی تصدی پست ریاست جمهوری و بسیاری از مناصب با رای مردم صورت می گیرد، سوال این است که اگر مردم در انتخاباتی که خود شما مجری آن هستید به یک « نظامی» رأی بدهند، شما چرا برآشفته می شوید و آن را غیر دمکراتیک تلقی کرده و از الان زمینه های شورش علیه این تصمیم مردم را تدارک می بینید (جمله حجاریان در تحریک اقوام علیه انتخاب یک نظامی ) .
🔹تجربه نشان داده است(مثل انتخابات دوره نهم و دهم ریاست جمهوری ) که از نظر این جماعت اگر مردم تنها و تنها به خودشان رای بدهند، فهیم و با شعورند و انتخابات آزاد و دمکراتیک است در غیر این صورت رأی مردم (جمهوریت نظام) را قبول ندارند و نوچه های خود را به شورش و ریختن به خیابان دعوت می کنند و تا آستانه براندازی نظام پیش می روند.، حتی با دعوت از کمک خارجی و دشمنان نظام! ( مثل :در خواست افزایش فشار ها و تشدید تحریم ها و...)
والعاقبه للمتقین
#نظامی_هراسی
#انتخابات1400
#دولت_انقلابی1400
هدایت شده از پاتوق کتاب
📍در دیدار خاتمی و روحانی چه گذشت؟
@entekhaab1400
🔺فصل انتخابات که باشد هر دیدار و جلسهای اهمیت دارد. به خصوص اگر یکی از شرکتکنندگان از جلمه چهرهای شاخص و اثرگذار باشد. سیدمحمد خاتمی برای اصلاحطلبان چنین جایگاهی دارد و در آستانه انتخابات نیز همه چشمها به دهان او دوخته میشود، بنابراین وقتی خبر میرسد که دیداری داشته همه توجهها جلب میشود. به خصوص اگر مصاحب او در این ملاقات رئیس جمهور باشد!
🔺دیدار بین حسن روحانی و خاتمی گویا شنبه گذشته انجام شده است. از آنجایی که زندگی این روزها با کرونا گره خورده و بیش از همه روحانی به پروتکلهای بهداشتی پایبند است و دیداری انجام نمیدهد، برگزاری این جلسه اهمیت ویژهای دارد. جواد امام، مدیرعامل بنیاد باران و از چهرههای نزدیک به سیدمحمد خاتمی اما میگوید که این دیدار انتخاباتی نبوده است!
🔺سوال اینجاست که اگر این دیدار نه برای انتقاد از دولت بوده، نه سخن گفتن از نامه خاتمی به رهبری و یا حتی انتخاباتی پس برای چه بوده است؟ مشورتهایی که جواد امام میگوید در چه زمینهای میتواند باشد خاصه آنکه دولت محترم در ماههای پایانی است و آقای خاتمی اگر بنای مشورت دادن داشت باید خیلی پیشتر از اینها دست به کار میشد.
🗳 اخبارلحظه به لحظه وحواشی انتخابات ایران رادر«#انتخابات1400»ببینید
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠آخرین وضعیت انتخاباتی نامزدهای اصلاحطلبان
از عارف، جهانگیری و خرازی تا ظریف، پزشکیان و لاریجانی
🔺هرچه به انتخابات ریاستجمهوری 1400 نزدیک میشویم، بر تعداد نامزدهای احتمالی اصلاحطلبان افزوده میشود؛ جمعی که شاید رسیدن به اجماع در میان اصلاحطلبان را سختتر کند. اما تا اینجای کار کدام یک از ایشان شانس بیشتری برای اجماع دارند؟
🔺محمدرضا عارف، فردی است که در سال92 نیز در انتخابات ریاستجمهوری نامزد شد که متعاقب دستور تشکیلاتی خاتمی علیرغم میل باطنیاش کنار کشید.
🔺عارف اعلام کرده است که در انتخابات 1400 نامزد میشود و به نظر میرسد که اگر بر او اجماعی هم صورت نگیرد، به صورت مستقل وارد انتخابات میشود اما در عین حال بعید به نظر میرسد که عارف گزینه نهایی نهاد اجماعساز اصلاحطلبان باشد.
🔺اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت هم یکی از گزینههای محتمل برای ریاستجمهوری است. او عضو جزب کارگزاران سازندگی است و در عین حال یک اصلاحطلب و نه نیروی ائتلافی محسوب میشود.
🔺گرچه طیفهایی از اصلاحطلبان از حضور او حمایت کردهاند اما در عین حال به نظر میرسد که به دلیل عملکرد نامناسب دولت برخی اصلاحطلبان تمایل به حمایت از او ندارند؛ چنانکه حتی حزب متبوعش یعنی کارگزاران نیز بیشتر به علی لاریجانی گرایش دارد تا جهانگیری.
🔺صادق خرازی، دبیر کل حزب ندای ایرانیان، نامزد اختصاصی حزب نداست. او به عنوان اصلاحطلبی میانهرو شناخته میشود که البته اختلافات عدیدهای با حزب اتحاد ملت دارد.
🔺برخی خرازی را یک اصلاحطلب اصیل نمیدانند؛ بنابراین به نظر میرسد که شانس او گرچه برای آنکه در میان نامزدهای اصلاحطلب حضور داشته باشد، بالاست اما برای اجماع مسیرسختی در پیش رو دارد.
🔺شاید بتوان گفت ظریف تنها گزینهای است که بیش از دیگران برای اجماع شانس دارد زیرا اصلاحطلبان تصور میکنند ظریف میتواند عامل ایجاد دوقطبی مذاکره-مقابله باشد و با این حربه که در سال92 نیز آن را پیش بردند بر رقیب فائق آیند.
🔺گرچه اگر ظریف نامزد شود، شانس بالایی برای رسیدن به اجماع میان اصلاحطلبان دارد اما در بین اصلاحطلبان هستند کسانی که او را اصلاحطلب نمیدانند و میگویند تا وقتی ظریف رسما وابستگی خود به اصلاحطلبان را اعلام نکند، از او حمایت نمیکنیم.
🔺ظریف در مواجهه با جامعه مشکل بزرگتری دارد زیرا مردم از عملکرد دولت خاصه در حوزه سیاست خارجی رضایت ندارند و میپرسند، برجام چه دستاوردی داشت؟
🔺پزشکیان هم در بین نامزدهای احتمالی اصلاحطلبان مطرح است اما او در میان آحاد مردم چندان مورد توجه نیست مگر در بخشهای آذرینشین ایران.
🔺علاوه بر این مسعود پزشکیان در تمام اینسالها به عنوان یک اصلاحطلب طراز اول محسوب نشده است. به هر حال برخی میگویند که شاید در شرایطی اصلاحطلبان بر او به اجماع برسند.
🔺علی لاریجانی تنها در یک صورت میتواند گزینه نهایی اصلاحطلبان باشد که آنها بخواهند مانند سال92 و 96 با گزینه ائتلافی وارد میدان شوند.
🔺تا اینجای کار عموم اصلاحطلبان گفتهاند که تحت هیچشرایطی با گزینه ائتلافی به میدان نمیآیند اما حزب کارگزاران سازندگی در چندمقطع تمایلش به حمایت از لاریجانی را نشان داده است.
🔻جنگندههای ائتلاف سعودی ۲۷ بار یمن را بمباران کردند
🔹منابع یمنی گزارش دادند، جنگندههای ائتلاف سعودی در ساعات گذشته ۲۷ بار مناطق مختلف یمن را بمباران کردند.
🔹هواپیماهای ائتلاف سعودی، استانهای مأرب، صنعا، بیضاء و صعده را هدف قرار دادند.