الکاظمی: هنوز به کمک آمریکا نیاز داریم
نخستوزیر عراق:
🔹عراق به حمایت نظامی مستقیم در عرصه میدانی نیاز ندارد اما برای مبارزه با داعش هنوز به کمکهای آمریکا نیازمند است.
🔹«الکاظمی» که قرار است این هفته به آمریکا سفر کند، درباره اینکه حامل پیامی از تهران به واشنگتن است، گفت: من نقش پستچی را در عراق ایفا نمیکنم!
♦️داعش در جنگ تن به تن نابود شد
🔹امیر علی اوجاقی فرمانده دانشگاه افسری امام علی (ع) در گفتگو با مهر: اگر داعش از صحنه محو شد به خاطر رزمندگانی بود که جنگ تن به تن انجام دادند و جانشان را دادند تا شر تروریستها را از سر جهان اسلام کم کنند. دانشگاه امام علی (ع) با توجه به علم روز در حال پیشرفت است و اختراعات و پژوهشهای کلانی دارد
🔹اگر فضای مجازی و سواد رسانهای تا چند سال پیش در واحدهای درسی نبوده اکنون دانشجویان ما هم سواد رسانهای و هم فضای مجازی را فرا میگیرند. دانشگاه افسری امام علی (ع) هفت شهید مدافع حرم دارد
دانستنیهایی درباره حمله راکتی امروز در افغانستان
🔹جشن سالگرد استقلال افغانستان امروز با حمله پیاپی راکتی به صدر خبرها رفت. مراسم بهصورت زنده از تلویزیون ملی پخش میشد که با وقوع انفجارها قطع شد.
🔹درباره مناسبت این جشن #باید_بدانیم، ۲۸ مرداد روز استقلال افغانستان و یادآور قرارداد ۱۹۱۹ با انگلستان است که به واسطه آن انگلیس، افغانستان را که به نوعی مستعمرهاش بود، در جایگاه دولتی مستقل به رسمیت شناخت.
🔹این حمله به محله دیپلماتیک وزیر اکبر خان صورت گرفت که محل استقرار اماکن امنیتی و مهمی چون ارگ ریاست جمهوری، وزارت دفاع، بانک مرکزی، مقر فرماندهی ناتو، سفارت آمریکا و کشورهای اروپایی، ایران و... است که همواره تحت حفاظت شدید قرار دارد.
اشتری: ابهت اراذل و اوباش را میشکنیم
🔹رئیس پلیس کشور: گروههای آموزشدیده را برای مقابله با اراذل در نظر گرفتهایم به گونهای که این افراد برقآسا دستگیر میشوند و چه بسا در یک شب دهها نفر از اوباش را دستگیر کرده، ابهت آنها را در هم شکسته و اقتدار پلیس را نشان دادهایم.
🔹اجازه نمیدهیم اراذل و اوباش و قانونشکنان عرضاندام و به حقوق مردم تعدی کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارش راکت در کابل
🔹جشن سالگرد استقلال افغانستان میهمان ناخوانده داشت. حوالی ساعت ۹:۳۰ امروز بیش از ۱۰ راکت در کابل فرود آمد. بیشتر این راکتها بر خانهها اصابت کرده و ۱۰ نفر زخمی شدهاند.
🔹هنگام اصابت راکتها، اشرف غنی و عبدالله عبدالله و شمار زیادی از مقامهای بلندمرتبه در جشن سالگرد بودند.
💢آغاز ارسال پیامک مالیاتی به مالکان خانههای خالی
🔹وزارت راه: تاکنون دو میلیون و ۷۰۰ هزار خانه خالی شناسایی شده. ۷۳۰۰۰ فرد زیر ۱۸ سال صاحب خانهاند. یک شخصیت حقوقی مالک ۲۳ هزار و ۸۰۰ واحد است.
🔹امروز برای مالکان ۱۰۰ هزار واحد پیامک ارسال شده و این افراد باید در سامانه املاک، وضعیت واحد خود را مشخص کنند. اولین لیست خانههای خالی در شهریور به سازمان مالیات تحویل میشود.
💢توییت فعال رسانهای اهل سیستان و بلوچستان:
با ۱۶۵ میلیاردتومان میشه برای ۳۲ هزار خانوار در سیستان و بلوچستان حمام و توالت ساخت که مجبور نباشند در چنین مکانی حمام کنند، ولی خب با شاهکار وزارت ورزش روحانی قراره این مبلغ رو فقط بدن به ویلموتس
#ترکمنچای_فوتبال
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قاضی زاده هاشمی: درباره رقم قرارداد ویلموتس شائبه وجود دارد/ وزیر ورزش باید پاسخگو باشد
🔸قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس:
🔹وزیر ورزش باید پاسخگوی مجلس باشد.
🔹قراردادهای خارجی سرمربی تیم ملی و یا باشگاهی ما از یک پیش نویس واحدی پیروی نمیکند و تابع سلایق است.
🔹در میزان عدد و رقم قرارداد ویلموتس، شناسایی او، فرآیند انعقاد قراردادش و نحوه ورودش به ورزش کشور شائبه هایی وجود دارد.
🔹چطور میشود انجمنی فرهنگی یک مربی را به وزیر ورزش ما معرفی کند؟
💢هزینه ۱۸ میلیونی درمان بیماران کرونایی در بیمارستانها/ ۹۳ هزار نفر در دوران کرونا رایگان بیمه شدند
🔸سید محمد حسینی، مدیرکل بیمه سلامت استان تهران :
🔹هزینه درمان بیماران کرونایی با توجه به شرایط تفاوت می کند و درمان کرونا برای یک نفر بین ۷۰۰ هزار تا ۸۰ میلیون تومان میتواند هزینه داشته باشد.
🔹به طور معمول هزینه درمان کرونا در بخشهای عادی بین ۶ تا ۸ میلیون تومان و در بخشهای مراقبتهای ویژه بیش از ۱۸ میلیون تومان برآورد میشود.
🔹بیمه شدگان بیمه سلامت وقتی به بیمارستانها مراجعه میکنند و بستری می شوند، ۹۰ درصد هزینه را بیمه پرداخت میکند.
💢 ۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا در اختیار مردم قرار خواهد گرفت
🔸محسن زهرایی، رئیس اداره واکسن وزارت بهداشت :
🔹بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته، قرار است که ۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تهیه و در اختیار مردم قرار گیرد. افراد بیمار و گروه های پر خطر در اولویت اصلی تزریق واکسن آنفلوانزا برای ایمنی در برابر بیماری و پیشگیری از بروز مشکلات ناشی از آن قرار دارند.
🔹واکسیناسیون گروه های پر خطر و حتی افراد عادی در شرایط شیوع بیماری کرونا باعث می شود تا بار کم تری بر سیستم و نظام سلامت کشور وارد شود.
🔹البته با توجه به همزمانی احتمالی شیوع بیماری کرونا و آنفلوانزا در فصل پاییز واکسیناسیون بیماران و افراد پر خطر در اولویت اصلی قرار دارد.