eitaa logo
بسیج جامعه پزشکی قم 🇮🇷
844 دنبال‌کننده
17هزار عکس
9.3هزار ویدیو
253 فایل
ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/parandehmohajer برای اطلاع از اخبار سازمان بسیج جامعه پزشکی استان قم و شرکت در برنامه های فرهنگی و جهادی، از طریق لینک زیر وارد کانال بسیج شوید:
مشاهده در ایتا
دانلود
🗞 روزنامه های سه شنبه، 15 مهر 99
لغو غیرمنتظره جلسه سران قوا از سوی رئیس جمهور 🔹جلسه سران قوا که قرار بود فردا به میزبانی رئیس مجلس، در محل مجلس برگزار شود از سوی رئیس جمهور لغو شد. 🔹گفته شده دلیل لغو این جلسه حضور رئیس مجلس در بین بیماران کرونایی و احتمال انتقال بیماری به حسن روحانی بوده است. 🔹محمدباقر قالیباف ظهر امروز دوشنبه بازدید سرزده‌ای از بخش‌های مختلف مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) داشت و در بخش ICU کرونایی این بیمارستان حضور یافت و با بیماران گفت‌وگو کرد.
🔴رسانه های ارمنی از کشته شدن دست کم ۹۳ تروریست سوری در جریان جنگ قره باغ خبر می دهند. ▪️ آذربایجان و ترکیه تعداد زیادی تروریست تکفیری اهل سوریه را در جنگ قره باغ استفاده می کنند ، این در حالی است که همگی آن ها را در مرز با استان های آذری ایران مستقر کرده اند و تا کنون ۳۰ خمپاره با مبدا ناشناس به سمت مناطق آذری نشین ایران پرتاب شده ، مناطقی که در آن صد ها کودک آذری زندگی میکنند.
🔺خب بالاخره طراح عروسک موهن شبکه قرآن هم پیدا شد! ✅ واقعا انتظار داریم از این شاهکارها الگوی حجاب دربیاد؟ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 صحبت های شنیدنیِ کشیشی که به پیاده روی اربعین رفته بود ❤️در انجیل مسیحیان آمده است که خداوند آنجا ذبحی دارد... ♻️شبکه سایبری ثامن
🔴تنها کسی که برای خداحافظی با امام رفت 🗓به مناسبت سالروز هجرت امام خمینی از عراق به پاریس ♦️شیخ محمدرضا نعمانی شاگرد شهید صدر می‌نویسد: صبح روزی که امام راحل آیت‌الله‌العظمی خمینی تصمیم گرفت عراق را به مقصد کویت ترک کند، شهید صدر به‌رغم نظارت شدید رئیس جنایتکار سازمان امنیت صدام بر خانۀ امام، تصمیم گرفت به خانۀ ایشان برود و با او خداحافظی کند. شهید صدر صبح به خانه امام رفت، اما متأسفانه ایشان کمی قبل از آن حرکت کرده بود. بااین‌حال شهید صدر مدتی در خانۀ امام ماند تا تأیید خود را از ایشان نشان دهد و با افرادی که بعد از رفتن امام در خانه بودند همدردی کند. ♦️شهید صدر برای من تعریف کرد که یکی از سؤالات بازجویی در بازداشت ماه رجب از ایشان این بوده که از دیدار آن روز چه هدفی داشته است؟ مدیر کل امنیت به او گفته بود: این کار از نظر حکومت مصداق برنامه‌ریزی و هماهنگی با خمینی است، وگرنه چرا سایر مراجع و علما برای خداحافظی یا دیدار وی اقدام نکرده‌اند؟! ♦️ شهید صدر می‌گفت: «من برای شهادت برنامه‌ریزی کرده بودم و به ذهنم هم خطور نمی‌کرد که زنده به نجف اشرف برگردم، برای همین به او گفتم: «هرطور می‌خواهید این کار را تفسیر کنید. من برای این رفتم که آشکارا و نه مخفیانه با ایشان خداحافظی کنم.» رئیس سازمان امنیت که انتظار نداشت من چنین جوابی بدهم از دست من عصبانی شد. چون خیال می‌کرد من الان بابت آن کار عذرخواهی می‌کنم». ♦️ در حقیقت ارزش این‌گونه موضع‌گیری‌ها را فقط کسی می‌داند که در آن جو خفقانِ حاکم بر عراق زندگی کرده و با روش‌های رژیم برای سرکوب مخالفانش آشنا باشد. 📚شرح صدر، ص١٧۵ ♻️شبکه سایبری ثامن
💯سفیر اتریش در تهران: ایران خیلی جلوتر از کشورهای اروپایی است ✅ «استفان شولتس» در گفت‌وگو با «همشهری» اذعان کرد: «تهران یک شهر سرزنده است. متروی تهران دسترسی به نقاط مختلف شهر را راحت کرده و هنوز هم در حال توسعه است؛ خطوط ویژه اتوبوسرانی هم فوق‌العاده است. ۲ تا از فرزندانم چند وقت قبل در تهران عمل جراحی داشتند؛ باید بگویم که کیفیت خدمات پزشکی در تهران با وین برابری می‌کند. استفاده از فنّاوری‌های مدرن در زندگی شهری در تهران بسیار مشهود است؛ انقلابی که در حوزه فنّاوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی در اینجا رخ داده، بسیار قابل توجه است. ایران در این حوزه‌ها خیلی جلوتر از بسیاری از کشورهای اروپایی ازجمله کشور خود من است.»
✅یادداشت/ 🛑آمریکا به دنبال جبران شکست خود در سوریه است 🔻 آمریکا از سال 2011 با پشتیبانی از گروه تروریستی داعش به دنبال براندازی دولت مردمی سوریه برآمد. کمک به داعش بعد از مدتی از طریق همراهی نیروهای تروریستی‌ـ نظامی آمریکا ادامه یافت، ولی آمریکا هرگز به اهداف خود در سوریه نرسید، البته همچنان تلاش دولتمردان آمریکایی بر تأثیرگذاری در ساختار قدرت آینده این کشور از طریق اعمال فشار و نفوذ در قانون اساسی جدید این کشور متمرکز شده است. 🔷گزاره خبری: رئیس‌جمهور سوریه در مصاحبه‌ای اعلام کرده است: «آمریکا و متحدانش به کار کمیته قانون اساسی سوریه به شکلی سازنده اهمیت نمی‌دهند و خواسته‌های آنها تضعیف دولت سوریه و تجزیه این کشور است و واشنگتن بر بسیاری از مناطق و کشورها قانون‌های اساسی تحمیل کرده تا آنجا را به فتنه و هرج و مرج بکشد.» 🔺گزاره تحلیلی: حضور مستقیم آمریکا در کنار تروریست‌های داعش و دلارهای سعودی نتوانست این کشور را به اهداف شوم خود در سوریه برساند. ایجاد ائتلافی از کشورهای حامی تروریست‌ها در سوریه و ارسال پیشرفته‌ترین سلاح نظامی به داعش و گروه‌های همتراز آن تنها بخش جزئی از تلاش آمریکا برای تسخیر سوریه بود، اما نتیجه آن شکست سنگین ایالات متحده و هم‌پیمانان آن در سوریه تا به امروز بوده است. از این رو کاخ سفید به دنبال دخالت در ساختارها و قوانین سوریه برآمده است تا اهداف خود را با هزینه کم و به صورت به ظاهر قانونی به دست آورد، سیاستی که رویکرد جدید غرب در قبال کشورهای مخالف خود در وضعیت کنونی تلقی می‌شود. حال که سوریه در نبرد میدانی بر آمریکا غلبه پیدا کرده، نباید اجازه نفوذ آمریکا در ساختارها و قوانین خود را بدهد. با این حال باید متذکر شد که جایگاه سوریه از لحاظ داشتن قدرت تصمیم‌گیری و استقلال به مراتب بالاتر از کشورهایی همچون عربستان، امارات و سایر کشورهای وابسته به آمریکاست. در وضعیت فعلی سوریه به عنوان فاتح نبرد با آمریکا و متحدان آن، در جامعه بین‌المللی مورد پذیرش است و کشورهای مختلف یکی پس از دیگری سفارت خود را در دمشق بازگشایی می‌کنند. 🔴(نویسنده: اکبر معصومی)
🖼 ۱۰۰کلمه| چرا در قره‌باغ صلح نمی‌شود ▪️۱. رییس‌جمهور آذربایجان گفته علت اینکه مذاکره نمی‌کند این است که میانجی‌ها روی قطعنامه‌های شورای امنیت پافشاری نمی‌کنند. ▪️۲. منظور علی‌اف قطعنامه‌هایی‌ست که حدود ۳۰ سال پیش در جنگ قره‌باغ صادر شد اما عملی نشد. ▪️۳. آن زمان ارمنستان توانسته بود قره‌باغ کوهستانی ارمنی‌نشین را که جزو خاک آذربایجان است از آن خود کند. ▪️۴. جنگ قبلی بدون پس‌گرفتن این مناطق توسط آذربایجان با آتش‌بس تمام شد. ▪️۵. حالا در اوج جنگ جدید برخی دوباره حرف از آتش‌بس می‌زنند. ▪️۶. این‌بار ترکیه و آذربایجان می‌گویند: صلح نه! باید تکلیف برای همیشه مشخص شود. ▪️۷. منظور آن‌ها عمل به همان قطعنامه‌هاست که در آن‌ها آمده: ارمنستان باید از قره‌باغ خارج شود.
❌سناریوی آینده تکفیری‌ها برای ایران 💢براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، شرکت‌های امنیتی تحت فرمان سازمان اطلاعات ترکیه در روزهای اخیر گروه جدیدی از عناصر تروریستی را از مناطق در تصرف در کشور لیبی و مناطق اشغالی سوریه به کشور آذربایجان منتقل کرده‌اند. ❇️به گفته منابع میدانی، سازمان اطلاعات ترکیه در دور جدید تلاش‌ها، بیش از ۵۳۰ نفر از عناصر تروریست را به خاک آذربایجان منتقل کرد؛ با انتقال جدید صورت گرفته تعداد تروریست‌ها در خاک آذربایجان حداقل به ۹۰۰ نفر افزایش یافته است. براساس اطلاعات به دست آمده، عناصر گروهک‌های تروریستی در لیبی از جبهه‌های «طرابلس، مصراته، زواره، مرغاب و سرت» فراخوانده و به آذربایجان انتقال داده شدند؛ در سوریه نیز تروریست‌ها از مناطق اشغالی در استان‌های «حلب، ادلب، لاذقیه، شمال الرقه و الحسکه» تجمیع و منتقل شدند. 💢اگر چه خروج تعداد قابل توجهی از عناصر گروهک‌های تروریستی از سوریه فرصتی مناسب برای آغاز عملیات و پاکسازی مناطق اشغالی در شمال غرب این کشور است، اما باید توجه داشت حضور صدها نفر از تروریست‌ها در نزدیکی مرزهای شمال غرب کشورمان با پشتیبانی گسترده ترکیه به بهانه بازپس‌گیری منطقه «قره باغ» می‌تواند سناریوی از پیش طراحی شده ائتلاف غربی‌ـ عبری‌ـ عربی برای ایجاد مشکل در خاک ایران باشد که یک خطر جدی برای منافع ملی به شمار می‌آید؛ به ویژه اینکه در روزهای گذشته تعداد خمپاره‌های شلیک شده به روستاهای مرزی کشورمان افزایش یافته است.
✳سناریوی آینده تکفیری‌ها برای ایران براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، شرکت‌های امنیتی تحت نظر سازمان اطلاعات ترکیه در روزهای اخیر گروه جدیدی از عناصر تروریستی را از مناطق در تصرف در کشور لیبی و مناطق اشغالی سوریه به کشور آذربایجان منتقل کرده‌اند. ❇️به گفته منابع آگاه، سازمان اطلاعات ترکیه در دور جدید تلاش‌ها، بیش از ۵۳۰ نفر از عناصر تروریست را به خاک آذربایجان منتقل کرد؛ با انتقال جدید صورت گرفته تعداد تروریست‌ها در خاک آذربایجان حداقل به ۹۰۰ نفر افزایش یافته است. براساس اطلاعات به دست آمده، عناصر گروهک‌های تروریستی در لیبی از جبهه‌های «طرابلس، مصراته، زواره، مرغاب و سرت» فراخوانده و به آذربایجان انتقال داده شدند؛ در سوریه نیز تروریست‌ها از مناطق اشغالی در استان‌های «حلب، ادلب، لاذقیه، شمال الرقه و الحسکه» تجمیع و منتقل شدند. 💢اگر چه خروج تعداد قابل توجهی از عناصر گروهک‌های تروریستی از سوریه فرصتی مناسب برای آغاز عملیات و پاکسازی مناطق اشغالی در شمال غرب این کشور است، اما باید توجه داشت حضور صدها نفر از تروریست‌ها در نزدیکی مرزهای شمال غرب کشورمان با پشتیبانی گسترده ترکیه به بهانه بازپس‌گیری منطقه «قره باغ» می‌تواند سناریوی از پیش طراحی شده ائتلاف غربی‌ـ عبری‌ـ عربی برای ایجاد مشکل در خاک ایران باشد که یک خطر جدی برای منافع ملی به شمار می‌آید؛ به ویژه اینکه در روزهای گذشته تعداد خمپاره‌های شلیک شده به روستاهای مرزی کشورمان افزایش یافته است.
✳به تاسیس دولت جدید نیازی نیست! 🔹اخیرا یکی از اعضای اتاق بازرگانی، مطالبی پیرامون کارکرد وزارت صمت بیان کرده‌اند که بی‌ارتباط با بحث تفکیک ماموریت بازرگانی از صنعت و معدن نیست. ایشان گفته‌اند "شخصی که در این مدت کم به عنوان وزیر انتخاب می‌شود، ریسک بزرگی را پذیرفته است. به این دلیل که کنترل تورم و تامین ارز، خارج از اراده وزیر صمت است و تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم به عهده ایشان خواهد بود". 🔹اگر بخواهیم شرایط مطلوبی که این عضو اتاق بازرگانی ترسیم می‌کند، تحقق یابد، باید نه تنها یک وزارت بازرگانی تاسیس کنیم، بلکه وظایف کنترل تورم و تامین ارز را نیز از بانک مرکزی بگیریم و به این وزارتخانه منتقل کنیم! این نگاه غلط به مدیریت کشور، فارغ از اینکه از تمایل طبیعی اعضای اتاق بازرگانی به خلاصه کردن اقتصاد در تجارت ناشی می‌شود، ریشه در یک رویکرد غلط به کارکرد دولت دارد. این نگاه می‌گوید اگر می‌خواهیم بازرگانی کشور درست شود، باید یک وزارت بازرگانی داشته باشیم. دقیق‌تر که می‌شود، می‌بیند خیر، همین مسئله بازرگانی به تامین ارز و کنترل تورم هم ارتباط دارد و باید متولی این امور هم وزیر بازرگانی باشد. در آینده دقیق‌تر هم بشود، خواهد دید که برای انجام بازرگانی، یک سری زیرساخت‌ها نیز نیاز است و فی‌المثل پیشنهاد خواهد کرد که چون تجارت از دریا و جاده انجام می‌شود، باید مدیریت این امور نیز از سازمان‌ها و دستگاه‌های دیگر گرفته شده و به وزارت بازرگانی سپرده شود. همین طور که پیش برویم، کم کم نیاز به تشکیل یک دولت دیگر با عنوان وزارت بازرگانی برای اداره امور خواهیم بود! 🔹فلسفه تشکیل دولت در همین‌جاست. وظایفی در اداره کشور شناسایی شده، میان دستگاه‌ها تقسیم‌کار شده و در اصل ۱۳۴ قانون اساسی، رئیس جمهور موظف به هماهنگی میان این دستگاه‌ها و نظارت بر اقدامات آنها شده است. یعنی این رئیس‌جمهور است که متولی اتخاذ تدابیر و تدوین برنامه و تعیین خط مشی برای حل مسائل، تقسیم کار میان دستگاه‌ها، هماهنگی میان آنها و نهایتا جمع‌کردن کار است. ما تقریبا هیچ مسئله بخشی در کشور نداریم که حل آن فقط از عهده یک وزارتخانه بر بیاید. اگر بخواهیم مسائل کشور توسط یک وزارتخانه حل شود، باید کل دولت را به آنجا منتقل کنیم! این آشفتگی و سردرگمی وقتی پیش می‌آید که رئیس‌جمهور وظایف خود را درست نشناسد یا درست انجام ندهد. 🔹اخیرا همکارانم در دفتر اقتصاد و مدیریت مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی، تدابیر ابلاغ شده از سوی رهبر حکیم انقلاب در رابطه با موضوع ارز را استخراج و دسته‌بندی کرده‌اند که این گزارش نشان می‌دهد برای حل مسئله ارز، ۳۲ تکلیف برای ۱۱ دستگاه دولتی وجود دارد. از سازمان برنامه و بودجه تا وزارت نفت، از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا بانک مرکزی، هر کدام وظایفی دارند که باید انجام دهند تا نظام ارزی کشور سامان یابد. بدیهی است که وقتی حل مسئله ارز صرفا از بانک مرکزی خواسته شود، رئیس بانک مرکزی بیاید گلایه کند که وقتی قاچاق انجام می‌شود، من چگونه نرخ ارز را کنترل کنم؟ با این موضع رئیس کل بانک مرکزی، آیا باید برای حل معضل، مبارزه با قاچاق را به بانک مرکزی بسپاریم؟ 🔹اگر بخواهیم مسئله ارز حل و فصل شود، این رئیس جمهور است که باید انجام آن ۳۲ تکلیف توسط ۱۱ دستگاه مکلف را مدیریت کند. اگر رئیس‌جمهور وظیفه خود در مدیریت فرابخشی امور را انجام ندهد، تعارض‌ها و ناهماهنگی‌ها میان بخش‌هایی که رابطه سلسله‌مراتبی با یکدیگر ندارند و از هم دستور نمی‌گیرند، اوضاع را روز به روز وخیم‌تر خواهد کرد. طی سال‌های گذشته کشور از این ناحیه لطمات زیادی دیده است. جبرائیلی
🔴 | چهار هیجان‌ساز در بورس 🔻 روز دوشنبه برای دومین مرتبه در سه ماه اخیر شاهد عقب‌نشینی شاخص کل بورس تهران به سطوح پایین‌تر از 1.5 میلیون واحد بودیم تا کف جدیدی از تیر۹۹ شکل گیرد. 🔹 هیجان منفی معامله‌گران سهام سبب شده تا با وجود عقبگرد بیش از ۲۸ درصدی دماسنج سهام، همچنان شاهد فشار تمام‌نشدنی فروش در غیبت خریداران باشیم. 🔹 این رفتارهای هیجانی که هم در دوره‌های صعودی و هم اصلاحی دامن سهامداران را می‌گیرد در مجموع به چهار عامل مهم برمیگردد: 1⃣ فقر تحلیلی بازار 2⃣ حرکت‌های توده‌وار ناشی از محدودیت‌های خودساخته 3⃣ فرصت‌سوزی سیاست‌گذار در دوره رونق برای توسعه عرضی بازار 4⃣ سلب اعتماد ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسانه 🔹 جایی که در روزهای رونق که هر روز رکورد جدیدی در متغیرهای اصلی بازار جابه‌جا می‌شد، شاهد انفعال سیاست‌گذار و رشد قیمت‌ها بودیم و در شرایط اصلاحی نیز اصل مهم بازار یعنی نقدشوندگی سهام مورد تهدید قرار گرفت.
🔴 | پروژه القای نظامی‌گری انتخابات ۱۴۰۰ 🔻 در روزهای گذشته نشریات زنجیره ای اصلاح طلب به همراه رسانه های ضدانقلاب ، تمرکز ویژه ای در برجسته سازی گزینه نظامی در انتخابات ریاست جمهوری کرده‌اند. موضوعی که به یک معنا از اساس وجود خارجی ندارد. یعنی قرار نیست که یکی از فرماندهان نظامی فعلی کشور وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شود. اگر گزینه های نظامی همچون محسن رضایی و یا قالیباف و یا حتی حسین دهقان هم مطرح می شوند ، اساسا این افراد به عنوان یک مسئول ارشد نظامی اینک محسوب نمی‌شوند و بلکه چه بسا سوابق سیاسی و مدیریتی آنها از بسیاری از چهره های اصلاح طلب مدعی ریاست جمهوری هم بالاتر است. 🔻 بنابراین چرا این موضوع در دستور کار همزمان نشریات اصلاح طلب و رسانه های ضدانقلاب و خارج نشین قرار گرفته است. 1️⃣ اصلاح طلبان و ایضا اپوزسیون خارج نشین طبق یک اصل تبلیغاتی و رواشناسی اجتماعی معتقدند برجسته سازی هدفدار حضور نظامیان به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری در واقع القای دوباره غیر مستقیم سایه جنگ در افکار عمومی در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ است. به اعتقاد آنها این القائات روانی نهایتا می تواند زمینه ترس اجتماعی از گزینه های همچون قالیباف، محسن رضایی، حسین دهقان و... را نیز فرآهم کند و بدین ترتیب تعدادی از رقبای احتمالی را منزوی کنند. 2️⃣ اما دلیل دوم که بحث را از یک رقابت سیاسی فراتر می‌برد و حتی علائمی از خط دهی خارجی را نمایان می کند این مساله است که برجسته سازی دروغین گزینه نظامی و نظامی گری در انتخابات ریاست جمهوری در راستای ضربه به گفتمان برجسته شده اقتدار خواهی در میان مردم ایران است. گفتمانی که نوید انتخاب دولتی را در ایران می دهد که در برابر طرف خارجی مقتدر باشد و امتیازگیری از او بسیار سخت شود. از این منظر تلاش می‌شود که طرح گزینه نظامی معادل اقتدارخواهی جلوه کند و عملا این گفتمان در افکار عمومی دچار آدرس های غلط و تردید شود. شکستن روحیه تقویت شده مقاومت خواهی مردم ایران و خدشه به مطالبه تشکیل دولت مقتدر، یکی از بزرگترین پروژه های دشمن تا انتخابات ۱۴۰۰ است. 3️⃣ همچنین شواهد خارجی نیز نشان می دهد که نگرانی جدی سرویس اطلاعاتی آمریکا روی کارآمدن یک دولت انقلابی در ایران و توقف روند نفوذ و پایان امتیازگیری از طریق روند یک طرفه مذاکرات و اجرای تعهدات است. 🖌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترامپ بیمارستان را به مقصد کاخ‌سفید ترک کرد/ برداشتن ماسک به محض ورود! 🔹ترامپ که هنوز یک بیمار کرونایی به شمار می آید به محض خارج شدن از بالگرد در حیاط کاخ‌سفید، ماسک خود را برداشت و با دادن سلام نظامی وارد ساختمان‌ کاخ‌سفید شد.
🔻پوتین: سریعا جنگ قره‌باغ را تمام کنید 🔹رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر ارمنستان بر لزوم خاتمه فوری درگیری‌ها و خصومت بین باکو و ایروان تاکید کرد. 🔹درگیری نظامی بین آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ کوهستانی وارد دومین هفته خود شده و دو طرف طی این مدت یکدیگر را به آغاز درگیری متهم کرده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناپدید شدن نهاده‎ دامی بعد از واردات! 🔹مديرعامل اتحاديه مرغداران گوشتی: یک بخش از دولت می‎گوید نهاده را کامل وارد کردیم، بخش دیگر می‎گوید نهاده کافی در اختیار من قرار نگرفته. 🔹بعد می‎بینیم که نهاده در بازار آزاد فراوان است.
🔵یک تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ برای می شود که آنها را از گرفتاریهای آن عالم نجات میدهد. تا می توانید برای اموات خود صلوات بفرستید که انتظارند.
در خرید سهم پنج نکته رو رعایت کنید حتما سود میکنید . اول اینکه سهم بنیاد خوبی داشته باشد ، دوم اینکه در نمودارش اصلاح خوبی داشته باشد به اصطلاح در حمایت نمودار باشد نه اینکه در قله باشد ، سوم اینکه بعد از اصلاح چند روزه جمع شدن صف فروشش ملموس باشد ، چهارم اینکه خرید پله ای یعنی با بخشی از سرمایه باشد و در صورت اصلاح بیشتر پله بعدی و بعدی برای کم کردن میانگین ، خرید شود ، پنجم اینکه بعد از تکمیل خرید صبور باشید که صبر شاه کلید یک خرید موفق است .