💠میرحسین موسوی جوری بیانیه داده که اگر مشارکت بالا رفت و مردم ظاهرا زیر میز زدند و همتی رای آورد، با بیانیهاش در تناقض نباشد و اگر مشارکت پایین بود، باز هم با بیانیهاش در تناقض نباشد. رادیکالترین جمله بیانیه جدید او این است و او صراحتا از رای ندادن خودش یا تحریم انتخابات، خبر نداده است:
«بنده به عنوان یک همراه کوچک، در کنار کسانی خواهم ایستاد که از انتخاباتهای تحقیرآمیز و مهندسی شده به جان آمدهاند.»
با این حال در مجموع، بیانیه جدید او، حاکی از این است که بزرگان اصلاحات حس کردهاند در متقاعد کردن مردم برای رای دادن به همتی، موفق نخواهند بود.
💠پاسخ کوتاه آیت الله سیّد محمّد رضا مدرسی یزدی از فقهای شورای نگهبان در مورد پرسش از عدم اعلام دلیل رد برخی داوطلبان ریاست جمهوری:
1️⃣ ذکر دلیل در صورت درخواست قانونی شخص داوطلب است، نه درخواست رسانهای.
2️⃣ جواب هم به خود داوطلب است به صورت #مکتوب، نه اعلان رسانهای.
3️⃣ چنانچه قبلاً مکرراً و رسماً اعلام شده، قانون موجود مربوط به ردّ صلاحیت است، نه #عدم_احراز_صلاحیت که ملاک رأی گیری در مسأله انتخابات ریاستجمهوری است.
💠بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس در حمایت از سید ابراهیم رئیسی
🔹فراکسیون اهل سنت یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بیانیهای «حمایت قاطع» خود را کاندیداتوری سید ابراهیم رئیسی اعلام کرد.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
🔹پیرو بررسی برنامه های ارائه شده توسط کاندیداهای محترم ریاست جمهوری، مصاحبه های منتشر شده آن نامزدها در رسانه ها، مناظره های انتخاباتی، نشست های فراکسیون نمایندگان اهل سنت با تعدادی از کاندیداها و در راستای تقویت و اهمیت مواردی مثل: تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری، اهمیت مشارکت مردم در شرایط امروز و مشکلات داخلی و بین المللی، مسئله مطالبات مناطق قومی و مذهبی و نیاز به حل سریع مشکلات این مناطق و در نهایت توسعه زیرساختها، رفع فقر و محرومیت زدایی و با عنایت به نشست مشترک فراکسیون اهل سنت مجلس یازدهم در مورخه بیستم خرداد سال ۱۴۰۰ با جناب آقای رئیسی و بررسی دیدگاه های ایشان در تمامی موارد اشاره شده فوق و همچنین رایزنی فراکسیون با تعداد زیادی از علما و نخبگان معزز و برجسته مناطق مختلف سنی نشین، اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس یازدهم با اکثریت آرا حمایت قاطع خود را از کاندیداتوری آیت الله سید ابراهیم رئیسی اعلام می دارد و انتظار میرود مردم عزیز در حوزههای انتخابیه با مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ حمایت لازم را از ایشان به عمل آورند تا زمینه رفع مشکلات این مناطق فراهم شود.
بااحترام
فراکسیون اهل سنت یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی»
💠 "این هشدار را جدی بگیرید! "
✅در اولین دور مناظره نامزدهای ریاست جمهوری، آقای همتی ادعا کرد که از میان ۵ نامزد جبهه انقلاب فقط یکی از آنها نامزد واقعی است و حضور چهار نامزد دیگر «پوششی» است! و تاکید کرد که اگر چنین نیست، از هماکنون سوگند یاد کنند که هیچکدام به نفع دیگری کنار نخواهند رفت!
🔸اظهارات جناب همتی را باید فرمول و طرح مورد نظر مجموعه جبهه اصلاحات،کارگزاران و دولت تدبیر و امید برای شکستن آرا در طیف نامزدهای انقلاب و نهایتاً ناکامی این جبهه در انتخابات پیشروی و یا دستکم، پیروزی با آراء حداقلی تلقی کرد.
🔹یکی از مدعیان اصلاحات و عضو مرکزیت حزب منحل شده مشارکت در مصاحبه با نشریه «صدا» میگوید: «مهمترین هدف اصلاحطلبان، تعمیق شکاف در حاکمیت است. مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران فرآیند ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت اصولگرایان تندرو با سایر اصولگرایان است. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، به لحاظ تاریخی مهم است. اصلاحطلبان باید نقش گُوِه را بازی و این شکاف را به جدایی کامل برسانند. دولت روحانی به دلایل گوناگون، حتی بهتر از اصلاحطلبان میتواند بخشی از این اهداف را محقق کند».
🔸آنچه مصاحبهکننده بر زبان آورده است سخن خود او نیست.طرح مرکزیت مدعیان اصلاحات است که از طریق او نشت کرده و ظاهراً با ملامت و توبیخ مرکزیت هم روبهرو شده است!
🔹اخبار موثق حاکی از آن است که شماری از مدعیان اصلاحات با پوشش سرخوردگی از اصلاحطلبان در ستاد برخی از نامزدهای جبهه انقلاب حضور یافته و با ارائه اطلاعات غلط درباره میزان رای آنها، تلاش میکنند آنان را از انصراف به نفع دیگران منصرف سازند!
🔸خوشبختانه شواهد موجود حاکی از آن است که این ترفند در مواجهه با مراتب تقوی و از خودگذشتگی نامزدهای جبهه انقلاب با بنبست روبهرو شده است .
🔹بدیهی است که از میان ۷ نامزد احراز صلاحیت شده تنها یک نفر شانس (بخوانید توفیق) خدمت در کسوت ریاست جمهوری را پیدا خواهد کرد.
🔸بیتردید میتوان گفت که هر ۵ نامزد احراز صلاحیت شده از جبهه نیروهای انقلاب، شایستگی لازم برای حضور در جایگاه سرنوشتساز ریاست جمهوری را دارند و برخلاف ادعای آقای همتی پوششی نیستند بلکه آمدهاند تا در جریان رقابتهای انتخاباتی حضور داشته و پست ریاست جمهوری را برای خدمت به مردم در اختیار بگیرند اما، بدیهی است که وظیفه و تکلیف انسانهای مؤمن و انقلابی با شرایط روز رقم میخورد و چهبسا تکلیفی که تا دیروز برعهده داشتهاند با ورود و پیدایش متغیرهای جدید، تغییر کند.
🔹 به قول حضرت امام - رضوانالله تعالی علیه- (به نقل از مرحوم حجتالاسلام والمسلمین توسلی در کتاب مجموعه آثار، ج١٣، ص ٨٧) «چه کسی گفته که حرف مرد یک کلام است»؟ به قول حضرت ایشان، تصمیمها و برنامههای یک انسان وارسته و خداجوی با تغییر شرایط و مناسبات، تغییر میکند و در هر مقطع زمانی با توجه به شرایط زمان و مسائل و مقتضیات تازهای که پدید آمده است، قابل تغییر و تجدید نظر است.
#حسین_شریعتمداری
💠👆رژیم اشغالگر قدس از شکاف های بزرگ اجتماعی و سیاسی رنج میبرد این رژیم علی رغم تبلیغات نمایشی فشلتر از این حرفهاست کسی نیاز نیست این رژیم را نابود کند این خود به خود در حال نابودی است .....انشاءالله
💠خالی بندی های نتانیاهو در کنست (پارلمان اسرائیل):
🔹ما سرسختانه با ایران مبارزه کردیم تا مانع دستیابی این کشور به سلاح هستهای شویم.
🔹قدرت و قاطعیت ما جهت مقابله با ایران بود که به دولت قبلی آمریکا انگیزه داد تا از توافق هستهای با ایران خارج شود.
🔹معادله زمین مقابل صلح را به معادله صلح مقابل صلح تغییر دادیم و با چهار کشور عربی روابط عادی برقرار کردیم
♦️نتانیاهو: ایرانی ها امروز جشن گرفتن ؛ آنها میدانند که اگر تلاش های ما نبود آنها مدتها پیش زرادخانه ای از بمب های هسته ای داشتند.
♦️آنها می دانند که دولت جدید اسراییل ضعیف خواهد بود و خود را با جامعه جهانی همسو می کند
♦️پیام من به آنهایی که در تهران جشن گرفتنه اند این است که ما به زودی برمیگردیم
💠هم زمان با سخنرانی نفتالی بنت در جلسه رای اعتماد به کابینه ائتلافی اسرائیل، اعضای نزدیک به نتانیاهو فریاد «کلاهبردار بیشرم دروغگو» را علیه وی سر دادند.
🔹رئیس کنست اسرائیل شماری از اعضای حزب صهیونیسم مذهبی را به دلیل تحریم و قطع سخنان بنت از نشست امروز اخراج کرد
💠دانشگاه تهران- ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ (بعد از مناظره سوم)
=======
نرخ مشارکت در شرایط فعلی: ۴۸ درصد
=======
درصد رای فعلی کاندیداها
* رئیسی: ۶۶
* همتی: ۳
* مهرعلیزاده: زیر ۱
* رضایی: ۶
* جلیلی: ۴
* زاکانی: ۳
* قاضی زاده: ۴
* نا معلوم: ۱۳
=======
حاشیه خطا: +/- ۴ درصد
💠سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب، چهارشنبه ساعت ۲۰
🔹حضرت آیتالله خامنهای در آستانهی برگزاری سیزدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۲۰ به صورت زنده و مستقیم با ملت ایران سخن خواهند گفت.
🔹این برنامه از شبکههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی بهصورت زنده پخش خواهد شد.
💠 «تواصی به حق» برای شکست پروژه «ایران ضعیف»
✍ قسمت اول
🔹با نزدیک شدن به موعد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، موضوع انتخابات و میزان مشارکت در آن مورد توجه رسانههای داخلی و خارجی قرار گرفته است. بهنظر میرسد نظام سلطه و جریانات متصل به آن نگاه ویژهای به این موضوع داشته و سناریوی خاص و هدفمندی را درباره آن دنبال میکنند.
علاوه بر این قرائن و شواهد نشان میدهد برخی جریانات داخلی نیز دانسته یا نادانسته در حال بازی در زمین تعریفشده نظام سلطه هستند. در این یادداشت بهطور اجمالی ابعادی از پروژه مدنظر نظام سلطه مورد واکاوی قرار میگیرد.
🔹بعد از روی کار آمدن «بایدن» در کاخسفید، راهبرد آمریکاییها در قبال ایران وارد مرحله جدیدی شد و هدف راهبردی آن تحمیل توافقی فراتر از برجام است که مؤلفههای قدرت ج.ا.ا. همچون توانمندی دفاعی و نفوذ منطقهای آن را مهار نماید. تحمیل چنین توافقی کار سادهای بهنظر نمیرسد و نیازمند تضعیف ایران از درون و سطحی از مشغولسازی درونی است. در این میان دشمن که میداند «ایران قوی» مهمترین مانع در برابر تحمیل توافق ناعادلانه است، «مردمسالاری دینی» بهعنوان مؤلفه بنیادین قدرت ملی را هدف تهاجم خود قرار داده و میکوشد با پایین آوردن سطح مشارکت در انتخابات پیش رو با استفاده از ابزارهای رسانهای و تبلیغاتی، «ایران ضعیف» را ترسیم نماید.
🔹ضلع دیگر پروژه «ایران ضعیف» از سوی پادوهای سیاسی، امنیتی و رسانهای نظام سلطه یعنی جریانات ضدانقلابی همچون سلطنتطلبان و منافقین و ... دنبال میشود. این جریانات مأموریت دارند اولاً تا حد ممکن مانع از افزایش مشارکت مردم در انتخابات شده و ثانیاً با آمادهسازی تیمهای تروریستی و ضدامنیتی، پس از انتخابات، پروژه «تابستان داغ» را بهعنوان برجستهترین نماد «ایران ضعیف» کلید بزنند. بر این اساس است که یک عضو سازمان منافقین در آنتن زنده شبکه سعودی به مردم ایران توصیه میکند: «رأی ندهید تا بتوانیم ایران را به آتش بکشیم و جنگ خیابانی راه بیندازیم.»
🔹درعینحال این پروژه بازیگران داخلیای نیز دارد که در حال تکمیل پازل آن هستند. یکی از بازیگران، جریان انحراف است که بهخوبی میداند در آتیه سپهر سیاسی ایران دیگر جایی ندارد، ازاینرو همت خود را بر تلاش برای کاهش مشارکت در انتخابات پیش رو گذارده است. تصریح چندباره محمود احمدینژاد مبنی بر «رأی ندادن» از یکسو و پیگیری موج «مطالبه حکم حکومتی» در میان بدنه (با هدف جلوگیری از متمایل شدن هواداران به نامزدهای انتخاباتی) بخشی از سناریوی این جریان برای مانعتراشی در مسیر مشارکت عمومی است.
🔻ادامه دارد......
💠 «تواصی به حق» برای شکست پروژه «ایران ضعیف»
✍ قسمت دوم و پایانی
🔹از سوی دیگر جریان غربگرای داخلی و بهویژه فتنه گران که شدت نارضایتی مردم از وضع موجود و مسببان آن را بهخوبی فهمیدهاند و شانس چندانی برای پیروزی در انتخابات (حتی قبل از اعلام نتایج احراز صلاحیتها در شورای نگهبان) متصور نبودند، تلاش میکنند، بر «سرد جلوه دادن تنور انتخابات» تأکید کرده و سناریوی خود را بر مرحله پس از انتخابات متمرکز کنند. آنها امیدوارند تا میزان مشارکت در سطحی پایینتر از انتخابات گذشته ریاست جمهوری باشد تا با غیردموکراتیک و غیرقانونی خواندن آن پروژه «ضرورت ابطال و تجدید انتخابات» مشابه فتنه 88 را کلید بزنند. طبیعی است که فتنه گران اگر مشارکت به عدد و نصاب قابل قبولی هم برسد آن را غیرواقعی و ساختگی اعلام خواهند کرد.
🔹بر این اساس در سناریوی «ابطال و تجدید انتخابات» که یکی از ابعاد پروژه «ایران ضعیف» است جریان فتنه و انحراف به نقطه وحدت رسیده و همصدا بر طبل انتخابات مجدد خواهند کوبید، انتخاباتی که بدون بررسی صلاحیتها انجام شود. در اینجا در صورت عدم تحقق این سناریو، فاز خیابانی این سناریو دنبال خواهد شد که پدید آوردن چالشهای امنیتی و بهتبع آن چالشهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای کشور و تلاش برای «ضعیف کردن ایران» است.
🔹این فاز امنیتی، میتواند نقطه اتصال جریانات فتنه و انحراف از یکسو و جریان ضدانقلاب بوده و در ذیل «تابستان داغ» مسیر را برای تحمیل توافق مطلوب غرب برای تضعیف مؤلفههای اقتدار ملی ایران، هموار سازد.البته نمیتوان میل جریان غربگرای کدخداپذیر داخلی که به دنبال امضای یک توافق حتی حداقلی و بد قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم هستند، تا برای خود یک پیروزی ثبت کنند، را نادیده گرفت.
🔹با توجه به آنچه اشاره شد، نقطه کانونی برای تضعیف ایران، تأثیرگذاری بر مشارکت عمومی در انتخابات است و طیف وسیعی از جریانات سیاسی و امنیتی در این بازی نظام سلطه بازیگری میکنند. در این میان مهمترین سنگر در مقابل این تهاجم به قدرت ملی، سنگر اجتماعی است و مردم ایران اصلیترین خنثیکنندگان این توطئه هستند. مهمترین باطلالسحر این پروژه چندلایه و پیچیده، دعوت به حضور در پای صندوق رأی است. فراتر از اینکه افراد به چه کسی رأی دهند و نهایتاً چه کسی بتواند اعتماد اکثریت مردم ایران را به خود جلب نماید، تک تک شهروندان ایرانی برای خود مسئولیتی در قبال ایران عزیز متصور باشند و با دعوت یکدیگر به ایفای این نقش ملی، پروژه نظام سلطه را عقیم سازند.
🔹بر همین اساس است که رهبر معظم انقلاباسلامی حضرت آیتالله خامنهای با «تواصی به حق» دانستن دعوت به حضور توصیه نمودند: «همهی آحاد مردم، تکتک آحاد مردم خودشان را موظّف بدانند که علاوه بر اینکه در انتخابات شرکت میکنند دیگران را هم به شرکت در انتخابات دعوت کنند؛ این، تواصی به حق است: «وَ تَواصَوا بِالحَق» که در قرآن کریم هست؛ این، توصیه کردن به حق است؛ این وظیفه است و این کار را انجام بدهند؛ افراد خانواده، دوستان، همکاران، معاشرین، آحاد مردم و کسانی که با آنها سر و کار دارید را به [شرکت در انتخابات] دعوت کنید.»
دکتر رضا سراج
💠کدخدایی در سال 1397: سادهانگارانه است فرض کنیم مقامی به شورای نگهبان میآید و میگوید ایشان رأی میآورد و شورای نگهبان هم او را ردصلاحیت کند
❗️در این صورت اصلاً شورای نگهبان نداریم
🔻عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در سال 1397 در گفت وگو با «سازندگی» در موضوع تعیین صلاحیت ها، گفته بود:
🔸گاهی افراد وقتی مراجعه میکنند مستنداتی میآورند که ما از نظرمان برمیگردیم. اینکه خیلیها سؤال میکنند چرا فردی در یک دوره رد میشود یا تأیید و دور بعد شرایط تغییر میکند دقیقاً به دلیل همین اسناد و مدارکی است که به دست شورا میرسد.
❓این موارد و محکومیتها که قطعاً در مورد آقای هاشمی صادق نبوده است. خود ایشان گفت که وزیر اطلاعات وقت به شورای نگهبان آمده و توضیحاتی درباره رشد آرای ایشان در نظرسنجیها داده و گفته اگر او را تأیید کنید همه رشتههای ده ساله ما پنبه خواهد شد»...
🔺واقعاً شما همین تصور را از شورای نگهبان دارید؟!
❓واقعیت این است که تصویر چندان مثبت نیست. شورای نگهبان واقعاً به چنین اظهارات یا درخواست اشخاص بهخصوصی بیاعتناست؟
👈من هم این مطالب را شنیدم. خیلی سادهانگارانه است که فرض کنیم مقامی به شورای نگهبان میآید و میگوید ایشان رأی میآورد و شورای نگهبان هم او را ردصلاحیت کند. خب در این صورت اصلاً شورای نگهبان نداریم. بلکه تعدادی آدم داریم که نه خدا سرشان میشود نه قانون و نه شرع و اینجا نشستهاند تا هرکسی حرفی زد بر آن اساس عمل کنند. فکر نمیکنم چنین تصوری درست باشد که شورای نگهبان را به اندازه یک جمع فرصتطلب تابع هوا و هوس و تابع معادلات ناسالم تلقی کنیم. اصلاً ما در انتخابات ریاستجمهوری ردصلاحیت نداریم. پس با جرأت میگویم که مرحوم آقای هاشمی اصلاً ردصلاحیت نشدند.
❗️ما نتیجه را به ایشان اعلام کردیم اما برای دلایل هیچوقت ایشان مراجعه نکردند. اگر مراجعه میکردند توضیح میدادیم. در انتخابات ۸۸ ایشان بیاناتی داشتند که به صورت مکتوب برای بقیه آقایان دیگر هم فرستادم و درباره آن صحبت کردیم و از ایشان خواستیم وقتی بگذارند و بیایند جریان انتخابات را توضیح دهند. اما ایشان آن موقع هم مایل نبودند و هیچ وقتی نگذاشتند که توضیح دهند. ما هم اصراری نکردیم اما در زمان تصمیمگیری تصمیم خودمان را میگیریم و اعلام میکنیم.
متن کامل گفت گو:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1513244
🕌 @jamarannews
⛔️نقشه اصلاح طلب ها برای شکستن رأی آقای رییسی
خیلی مهم توجه کنید
چرا میگیم اصلاح طلبها خدای فریبکاری و حیله گری هستن، با دقت به چت های زیر که توسط ادمینهای کانالهای اصلاح طلبی؛ بین خودشون در حال رد و بدل شدن هست توجه کنید👇
⭕️یه گام بلند برای همتی اینه که همه باید روی برنامه داشتن جلیلی مانور بدن، اصلا لازم نیست کسی رو قانع کنید که به همتی رای بده، کافیه قانع کنید که جلیلی برنامه داره...
⭕️"اینقدر خوشحال میشم همه هی میگن عوضش جلیلی برنامه داره"😃
⭕️اصلا لازم نیست کسی رو قانع کنید به همتی رای بده کافیه قانع کنید جلیلی برنامه داره...
⭕️ما اصلاح طلبا باید به جلیلی کمک کنیم تو نظر سنجی ها سقفش بیاد بالا، برای شکستن رای رئیسی؛ جلیلی باید در انتخابات باقی بمونه...
⭕️یادتون نره تا روز انتخابات چیزی نمیگید جز اینکه جلیلی خیلی برنامه داره حیفه....
⭕️چون شانس همتی بالای 20درصد نیست ما باید رای رئیسی رو با حمایت از جلیلی بشکنیم تا رای رئیسی بیاد زیر 50 درصد و انتخابات به دور دوم کشیده بشه، تکیه کلام همه ما" جلیلی خیلی برنامه داره حیفه....
⭕️ما اصلاح طلبا باید جوری از جلیلی و برنامه هاش حمایت کنیم که بچه انقلابیها بهم بگن؛ ببینید حتی فلانی که اصلاح طلبه یا انتخابات رو تحریم کرده یا منتقده یا براندازه یا دکتره یا لوله کشه یا مهندسه یا بقاله هم میگه جلیلی برنامه داره حیفه...
👆مطالب بالا رو خوندید؟ متوجه شدید چه اتاق فکر قدرتمندی دارن، من فقط دعا میکنم امسال دیگه کلاه گشاد اصلاح طلبها سر مردم نره و همه با حمایت قاطع از آقای رئیسی طومار این دغل بازها رو بپیچیم
💠حمله ۱+۵ به رئیسی؛
چرا از ۶ جهت می زنند؟!
♦️آقای رئیسی در قوه قضائیه، با دزد ها و مفسدان دانه درشت از سه قوه، مبارزه کرد و حاشیه امن و خط قرمز آنها را شکست. بنابراین طبیعی بود آنها هم، کینه او را به دل بگیرند و دشمنی کنند..
🔹حالا در اقدامی کاملا تصادفی، همتی و مهر علیزاده به او حمله می کنند، تندروهای حزب مشارکت و اتحاد ملت هم. نهاد اجماع ساز خاتمی نیز، در تصمیمی بی ربط به مسئولیتش، دستور داده سیاسیون و رسانه های تحت امر این طیف، هر طور که می توانند به رئیسی حمله کنند!
♦️طیف سوم، برخی مدیران اجرایی هستند که مستقیم و غیر مستقیم، رئیسی را زیر ضرب گرفته اند، چون آمدن او را کابوسی برای میز و موقعیت خود می دانند. عجیب این که حتی رئیس سابق مجلس، به هنگام ثبت نام، به "دادگاه" (بدل از رئیسی) حمله ور شد!
🔹طیف چهارم، محافل ضد انقلاب هستند که قبل از دیگران فعال بوده و از انتخابات 96، به همراه برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، علیه رئیسی عقده گشایی کرده اند.
♦️غیر از این چهار طیف، طیف پنجمی هم هستند که نقاب دروغین عدالت خواهی بر چهره دارند، اما به نیابت از طیف های قبلی، کینه جویی می کنند؛ حلقه انحرافی در این طیف جا می گیرند. آنها عصبانی هستند از این که آمدن رئیسی و اعتبار و محبوبیت او میان مردم، موجب کساد بازار شان شده است.
🔹از این پنج طیف که بگذریم، برخی مدعیان همراهی با انقلاب و نظام، با کدام توجیه، در ترور شخصیت آقای رئیسی، کنار مفسدان دانه درشت و ضد انقلاب نشاندار می ایستند؟ نفوذی در میان شان است؟ آلودگی دارند؟ یا دچار کج فهمی هستند؟ و گرنه که نباید به جای مفسدان سیاسی و اقتصادی، رئیسی را بزنند!
♦️ضد انقلاب، و مفسدان اقتصادی و سیاسی، در دشمنی اشتباه نمی کنند. آنها آماج تهاجم خود را دقیق انتخاب کرده اند و درست می زنند. اما برخی مدعیان عدالت و انقلابیگری، چه؟ آیا فقط خط مواجهه دوست و دشمن را گم کرده اند که به سمت جبهه خودی شلیک می کنند، یا فراتر از آن، سربازگیری شده اند؟
محمد ایمانی
⛔️موضع رسمی جامعه مدرسین حوزه علمیه در انتخابات 1400
🔺دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در مورد حمایت جامعه مدرسین از کاندیدای اصلح در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیانیهای صادر کرد.
🔸در فرازی از این بیانیه آمده است: «هر چه به زمان انتخابات نزدیکتر میشویم باید بدانیم حفظ آرامش فضای جامعه یک ضرورت است و کسانی که بدنبال ایجاد تفرقه هستند در حقیقت به ملتهب شدن فضا کمک میکنند و باید بدانند با این امور نه رأی علما تغییر میکند و نه میتوانند از تأثیرگذاری رأی داده شده جلوگیری کنند.»
🔹جامعه مدرسین در پایان این بیانیه موضع رسمی خود در انتخابات 1400 را بدینصورت اعلام نمود: «مصوبه اکثریت اعضای حاضر در جلسه جامعه مدرسین، نسبت به اصلح بودن حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی بر قوت خود باقیست و هیچ تردیدی در آن حاصل نشده است.»
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
💠تشخیص این فقد صلاحیت
معطل نظر مصلحی نبود
🔹آقای مصلحی (وزیر سابق اطلاعات) و نامزد انتخابات خبرگان، اخیرا در گفت و گویی ادعا کرده "بر اساس گزارشات ما از کف خیابان در سال ۹۲ آقای رفسنجانی پیروز انتخابات می بود. جمع بندی من این بود باتوجه به شرایط نظام، مصلحت این بود ایشان رد صلاحیت بشوند و دلایل آن را هم نوشتم. فقها و حقوقدانان شورای نگهبان هر چقدر در ذهنشان گشتند که یک ان قلت در جمع بندی من بیاورند نتوانستند".
♦️این سخنان، مخدوش است. سخنگوی شورای نگهبان برای دومین بار اعلام کرد" آقای مصلحی، هرگز چنین مطلبی را در جلسه شورا بیان نکرد. نسبت به دیگر مطالب کلی ایشان نیز به شدت اعتراض شد و اعضا آن را قبول نداشتند. نمی خواهم برخورد آقایان را در جلسه با ایشان بگویم".
🔹سخنگوی شورای نگهبان، سال 97 نیز در گفت و گو با روزنامه سازندگی، ضمن رد ادعای مذکور تصریح کرده بود:
🔻"خیلی سادهانگارانه است که فرض کنیم مقامی به شورای نگهبان میآید و میگوید ایشان رأی میآورد و شورا هم او را ردصلاحیت کند... اصلاً ما در انتخابات ریاستجمهوری ردصلاحیت نداریم...
🔻نکته دوم، آقای هاشمی آدم ناشناسی نبودند که منتظر باشیم وزیر اطلاعات اظهارنظر کند. حداقل این سه نفر از بزرگان شور (آقایان جنتی، مؤمن و یزدی) از قبل از انقلاب با ایشان حشر و نشر، و شناخت و نظر داشتند. بقیه اعضا هم به اندازه خودشان شناخت داشتند...
🔻آن زمان آقای مصلحی به شورا آمد و مباحث کلان کشوری را مطرح کرد. حتی کسی سؤال کرد که آیا نظر شما نسبت به آقای هاشمی منفی است و ایشان جواب داد من اصلاً نیامدهام در این باره صحبت کنم... سخنان ایشان ربطی به آقای هاشمی نداشت. وزیر اطلاعات وقت مگر بهتر از آقای یزدی، ایشان را می شناخت؟ ارزیابی اکثر افراد در شورا این بود که ایشان برای این دور واجد شرایط قانونی نیستند".
🔹از سوی دیگر آقای ابراهیمیان، عضو وقت شورای نگهبان که به گرایش طیف هاشمی و لاریجانی نزدیک است، درباره ادعای آقای مصلحی گفته است "در زمان ما در جلسات رسمی شورای نگهبان چنین مواردی نبود و برخی از همکاران ما مثل آقای اسماعیلی و بنده قطعا راضی به چنین مصلحت سنجیهایی نبودیم و دوره ما حداقل در جلسات رسمی اطلاعی نداریم که چنین چیزی رخ داده باشد".
♦️مطابق آنچه گفته شد -و در صورتی که توضیح جدیدی از سوی آقای مصلحی در میان نباشد-، به نظر می رسد شورای نگهبان باید عدم صلاحیت آقای مصلحی برای نامزدی انتخابات خبرگان را اعلام کند.
🔹آقای هاشمی سال 92، به لحاظ شرایط سنی و جسمی، توانایی بر دوش کشیدن بار اجرایی سنگین ریاست جمهوری را نداشت. اما مهم تر از این، عملکرد وی در فتنه 88 و پس از آن بود که جایی برای احراز صلاحیت (تایید) باقی نمی گذاشت. این چیز پنهانی نبود که وزیر اطلاعات بخواهد آشکار کند. تصمیم آن روز شورا، عین عمل به مسئولیت قانونی در پاسداری از قانون اساسی بوده است.
♦️شاید کسانی بگویند با این منطق، موضع احمدی نژاد درباره عزل مصلحی از وزارت اثبات می شود. پاسخ این است که میزان، حال فعلی افراد است. رفتار آن روز احمدی نژاد، منفعل از نفوذ مشایی برای گماشتن برخی عناصر ناصالح و بد سابقه در دستگاه اطلاعاتی محسوب می شد؛ گذشت زمان هم نشان داد که او در کدام سراشیبی افتاده است.
🔹"میزان، حال فعلی افراد است". افراد ممکن است در یک مقطع زمانی واجد صلاحیت باشند و این صلاحیت تداوم پیدا کند؛ ممکن هم هست است که به علل مختلف، آن را از دست بدهند. اینجا مقصر افراد هستند و نه قانون. به حکم عقل و شرع، تایید صلاحیت، چک سفید امضا و ابدی نیست.
♦️آقای احمدی نژاد یا هاشمی، در مقطعی از زمان دارای صلاحیت بودند (ولو همدیگر را قبول نداشتند) و در مقطعی دیگر به اعتبار اراده و عملکرد خود، فاقد آن شدند.
محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستگیری اراذل میلیاردر در پایتخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وزیر اطلاعات دولت احمدینژاد: مشایی نفوذی امآی ۶ انگلیس بود/ اطلاعات برخی دستگاههای جاسوسی درباره مذهب تشیع از حوزه علمیه بالاتر است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمایش قدرت پوتین به بایدن با انجام بزرگترین رزمایش پس از جنگ سرد
🔹در آستانه دیدار پوتین و بایدن، ارتش روسیه یکی از بزرگترین رزمایشهای خود را با مشارکت دهها رزمناو، زیردریایی و جنگنده در اقیانوس آرام برگزار کرد