سعدی بعد از دیدن اتاق من:
جمع نمیشود دگر ، آنچه تو می پراکنی😂😂
@mezahotollab
جنگ ارادهها به زبان ریاضی...
پ ن:
تفاوت «هیچ کاری نکردن» و «یک کار خیلی کوچک را یک سال هر روز تکرار کردن» به زبان ریاضی.
#سید_علیرضا_آل_داود
@bode4om
جمهوری اسلامی به زنان اهمیت نمیده و مدام داره بهشون ظلم میکنه 😐
@mezahotollab
@bode4om
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴«چرا جریانِ نفوذ تلاش دارد سخنانِ رهبر انقلاب شنیده نشود.»
✅سخنِ واضح و آشکار رهبر معظم انقلاب:«حکومت اسلامی موظف است مقابل حرام و گناه بایستد .»
✅ با توجه به سخنِ آشکارِ و غیر قابلِ تحریفِ رهبر انقلاب اسلامی ، وظیفه ی حکومت اسلامی ایستادگی در مقابلِ حرام شرعی بی حجابی و برخوردِ قاطع با مفسدینِ اخلاقی است و همه ملت و دلسوزان انقلاب موظف هستند همدوش با حکومتِ اسلامی و با «جهاد تبیین» سبک زندگی پلشتِ غربی را نقد کرده و با نهی از منکر صحیح و جذاب و موثر اجازه ندهند که فسادِ اخلاقی در جامعه عادی سازی بشود.
◼️ولی جریان نفوذ ، تلاشِ خود را بر اجرای طرحِ آندلسی کردن ایران اسلامی و عادی سازی این حرامِ شرعی متمرکز نموده است و برای رسیدن به این هدف در ابتدا تلاش دارد سخنانِ امام جامعه شنیده نشده و یا تحریف گردد و در ادامه اگر بتواند سخنانِ رهبر انقلاب را وارونه جلوه دهد.
🔴دشمن برای رسیدن به چنین هدفِ شومی (آندلسی کردن ایران اسلامی) تمام ظرفیت های خود را به میدان آورده است ؛ از سیاست بازان بریده از آرمان های امامین انقلاب گرفته تا سلبریتی های فاسدِ اخلاقی و ورزشی ؛ از فلان نماینده ی بی بصیرت در مجلس گرفته تا فلان وزیرِ در دولت ؛ از صدا وسیما با سانسور سخنان رهبر انقلاب گرفته تا فلان مشاورِ تصمیم ساز در دولت که توانسته عدمِ برخوردِ قاطع با مفسدینِ اخلاقی را برای دولتمردان توجیه پذیر نماید ؛ از ... تا...
سید ابراهیم میرپورفرد
#تحلیل
#نظر_کاربران
من نمیدانم این منطق ها را از کجا به خورد جامعه میدهند؟
از چندی قبل در فضای مجازی یا از قول افراد میشنوم که با افتخار اقوالی متحد المفهوم می گویند:
- من هرگز فرزندی را به این دنیا نمی آورم
- فرزندان ما در ورودشان به این دنیا حق انتخاب ندارند
- ما در قبال فرزندانمان مسئولیم و وقتی نتوانیم برای فرزندانمان زندگی درستی از حیث مالی و روحی و ... فراهم کنیم نباید فرزندی را به دنیا بیاوریم و او را بدبخت کنیم
- تولید مثل که هنر نیست، هر انسانی حتی بدون هیچ تلاش خاص و فقط با یک غریزه و یک کار ساده می تواند تولید مثل کند، پس داشتن فرزند یک هنر نیست، هنر آن است که من در کارم موفق باشم و فلان مقدار رشد اقتصادی ایجاد کنم، جامعه را به پیش ببرم و ...
اما نکاتی که به ذهن می میرسد:
1- نشر این افکار که به صورت خلاصه می گویند فرزند نیاور، آثارش بر روی یک انسان در رابطه با پدر و مادر و جامعه و اطرافیان خود چیست؟ یه مقدار فکر کنید، هیچ کدام از ما در خانواده ایده آلی بزرگ نشده ایم، در واقع چون اصلا ایده آلی وجود ندارد، بالاخره کم یا زیاد یا مشکل مالی داشتیم، یا اختلافات جزئی خانوادگی وجود داشته، یا پدر و مادر مجبور بوده اند زیاد کار کنند و وقت نمیگذاشتند برای ما، یا حداقل به عقل پدر مادر در موقعیتی نرسید که برای ما بهترین تصمیم را بگیرند.
حتی اگر هیچ مشکلی نبود، همیشه انسانی با شرایط خانوادگی بهتری متصور بوده که خود را با آن مقایسه کنیم وبگوییم او بهتر است.
مثلا خود من، اگر هیچوقت مشکل مالی نداشتم، پدر و مادرم مثل دو تا کبوتر عاشق بودند و حتی یکبار یادم نمی آید که صدایشان بالا رفته باشد، بهترین جامعه در کنار من بود، بهترین فامیل، در مدرسه بهترین شاگردان عالم و مودب ترین و با خانواده ترین.
حتی من هم در اطرافیانم دارم که پولدار تر هستند و به فرزندشان بهتر از پدر و مادر من رسیدگی کردند.
خروجی این فکر چیست؟
من یک انسان طلب کار هستم، از پدر و مادرم که چرا همه چیز #ایده_آل نبوده؟ از جامعه ام، از اطرافیانم ...
2- در اطرافیانمان افراد موفق و عالی سراغ داریم، کدامشان در #خانواده ایده آل و با وضعیت مالی ایده آل به دنیا آمده اند و کدامشان در خانواده مشکل مالی داشته اند و اتفاقا بخاطر فقر یا مشکلات قوی شده اند؟
روسای فلان برند و فلان کارخانه که گفته اند از صفر شروع کردیم و دست فروشی می کردیم و ... همه در ذهن مثالهایی داریم.
حتی پیروز، بچه یوزپلنگ که همه میشناسیمش هم اگر مداوم برایش خرگوش پرورش دهند و بدهند بخورد بعدا نمی تواند در طبیعت شکار کند و به سیر طبیعی زندگی کند، آیا انسانی که همه چیز برایش فراهم باشد در زندگی پیشرفت خواهد کرد؟
3- به نظرتان اینکه فرزندی به دنیا نمی آوردید و افکار فوق را در ذهن پرورش می دهید، انصافا دلتان برای آن بچه سوخته یا از سختی #بچه دار شدن گریزانید و نمیخواهید مسئولیت بپذیرید؟
دنبال راحتی آن فرزند هستید یا دنبال راحتی خود؟
خودتان فکر کنید و به خودتان پاسخ دهید.
4- گفته شده تولید مثل هنر نیست و حتی حیوانات هم تولید مثل می کنند! ما مشغول رقم زدن قله های هنر هستیم!
ما در زندگی روزمره چه داریم می کنیم؟
کار اقتصادی می کنیم؟ معنایش چیست؟ بیشتر خوردن، بهتر خوردن، راحت تر خوردن، و بعد خورده ها راهی فاضلاب کردن، بعد مانده اش را بعد از مرگ زیر خاک دفن کردن،
بهتر پوشیدن، بیشتر پوشیدن، بجای هر سال هر ماه یک لباس نو خریدن = محیط زیست را بیشتر آلوده کردن!
کار کردن، خانه بزرگتر خریدن، مصالح ساختمانی بیشتری مصرف کردن، بامش را بزرگتر کردن، برفش را بیشتر کردن، هزینه های جانبی اش را زیاد و زیاد تر کردن و دوباره آلودگی بیشتر.
در حوزه سلامت کار می کنید؟ عمر بیشتر برای انسانهایی که بیشتر بپوشند و بیشتر بخوردن و دوباره داروی بیشتری مصرف کنند و تجیزات پزشکی بیشتر؟
موارد فوق هنر هست، ولی حق زندگی به یک انسان بخشیدن، که از کمی و کاستی زندگی درس بیاموزد، پدر و مادر داشته باشد و با پدر و مادرش با دیدنشان عشق کند، روز پدر را به او تبریک بگوید، حس خوب زندگی را احساس کند، و طلبکار نباشد از زمین و زمان، این هنر نیست و حیوانیت است.
اینکه برای فرزند وقت بگذارید که انسان تربیت کنید، به او نیکی آموزش دهید. یک انسان با یک دریا محبت جدید به جامعه تزریق کنید، این هنر نیست!
والسلام.
@bode4om
برای ریختن خون جوونای کشورم
برای سه ماه نا امنی تو کشورم
برای اینکه هموطنام تو شاهچراغ جون بدن و من جایزه بگیرم و #دشمنای ایران تشویقم کنن...
شروین حاجی پور برای بهترین آهنگ در زمینه(تغییرات اجتماعی) برنده ی #جایزه ی "گِرمی" شد و اونو از همسر بایدن دریافت کرد❗️❗️❗️
اگه شروین برای وطنش برای خلیج فارس، برای عزت کشورش آهنگ میخوند آیا جایزه میگرفت؟
حسین دارابی
@bode4om
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#افشاگری دکتر شلی لوبن، بازیگر سابق فیلمهای مستهجن از پشت پرده صنعت کثیف پورن
اینایی که چپ و راست دنبال #آزادی جنسی توی کشور هستند؛ اینایی که هر روز حسرت آزادیهای آمریکا رو میخورند؛ اینایی که سند ۲۰۳۰ رو روی چشماشون گذاشتند....،
تهش میخوان ایران رو به همچین فاضلابی تبدیل کنند.
جالب اینکه حسرت این #تمدن_کثیف_غرب رو هم میخورند!
♦️ بدون حضور کودکان گوش دهید.
@Afsaran_ir
@bode4om
🔲⭕️ پدر بودن در ایران کار سختی است!
نوشته ای از دکتر مجتبی لشکربلوکی
#پدر بودن کار سختی است. در ایران و این برهه زمانی به مراتب سخت تر.
از یک طرف دیگر شوهرسالاری کم رنگ شده و مردان باید به درستی بیشتر از گذشته یاد بگیرند که حق و حرمت و احترام زنان را بیشتر از پیش نگاه دارند نه از سر اجبار که از سر شعور و شرافت. هر چند کار درستی است اما در هر صورت تمرین می خواهد و پوست اندازی.
از طرف دیگر پدرسالاری دیگر در بخش های بزرگی از این سرزمین رنگ باخته است و پدران این سرزمین که خود در روزگار پدرسالاری بزرگ شده اند اکنون در زمان فرزندسالاری به پدری رسیده اند. قضیه این جا سخت تر می شود که آینده این سرزمین هم با عدم قطعیت سرشته شده و حتی اگر پدر امروز نگران خودش و همسرش نباشد اما بی شک نگران آینده فرزندش است. خودش تحت فشار اقتصادی است. خبری از تامین آتیه مطمئن (بازنشستگی مکفی و اطمینان بخش) نیست. احتمالا در میانه راه زندگی نه می تواند برود و نه می تواند بماند.
احتمالا پدران این سرزمین، خود پدر و مادر پیری هم دارند که باید مراقب آن ها نیز باشند.
پدر امروز باید حواسش باشد که پسرش چه چیزی را دانلود می کند و دخترش چه چیزی را آپلود....
در حالی که شاید به اندازه فرزندش تسلط به فضای مجازی ندارد و همین باعث می شود که از نظر ذهنی فرسوده و خسته شود.
و ده ها گرفتاری دیگر.
و بدتر از همه اینکه هیچ کدام از #مهارت های لازم را به صورت رسمی نیاموخته اند. نه مهارت مدیریت استرس بلدند. نه آموزش سواد رسانه ای و دیجیتالی دیده اند. نه سواد مالی آموخته اند. باید بپذیریم که پدران امروز برای شرایط این زمانه تربیت نشده اند
و یادگیری و پوست اندازی آنان مانند این است که یک قطار در حال حرکت را تعمیر کنیم.
☑️⭕️ تحلیل و تجویز راهبردی:**
با توجه به آنچه من از آینده درک می کنم و آنچه در مورد مهارت های قرن 21 خوانده ام، #پدران این سرزمین دست کم نیازمند دو سواد و دو مهارت کلیدی هستند:
▫️سواد دیجیتالی-رسانه ای
▫️سواد مالی (درک و حل مسایل بانکی، بیمه ای، سرمایه گذاری و بازنشستگی)
▫️مهارت گفتگو (که پدران دیروز کمتر به این مساله نیاز داشتند اما هر چه می گذرد پدران امروز بیشتر نیاز دارند).
▫️مهارت حل مسایل پیچیده.
این چیز عجیبی نیست. ظاهرا سال های پیش رو، سرعت تغییرات به شدت بالاتر خواهد رفت و تمام مجامع فکری #جهانی معتقدند که ما برای زندگی در سال های پیش رو نیازمند سواد و مهارت های جدید هستیم و اینجا یک ابرمهارت (مادر مهارت ها) اهمیت دو چندان پیدا می کند: مهارت یادگیری. و جالب تر اینکه ما در گذشته فکر می کردیم یادگیری فقط یعنی فراگیری (افزودن دانش و مهارت و سواد جدید) ولی یادگیری مساوی است فراگیری فعال (Learning) + فراموشی فعال (Unlearning). و به همین خاطر است که مفهوم یادگیری تمام عمر (Life Long Learning) مطرح شده است.
و آخرین نکته: پدر و #مادر بودن کار سختی است علی الخصوص در ایران امروز. در مورد قدر و جایگاه زنان و مادران جای دیگری نوشته ام. اما این بار می خواهم در مورد پدران بنویسم.
با پدران مان مهربان تر باشیم. فراموش نکنیم که آن ها در حال گذار به مردانی هستند نسبت به پدران خود به زنان احترام بیشتری می گذارند، نسبت به پدران خود بیشتر مواظب فرزندان خود هستند و در عین حال عدم قطعیت های بزرگ اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را تحمل می کنند. با مهربانی می توان این پوست اندازی (همان فراموشی فعال) و نوسازی (همان فراگیری فعال) را سریع تر طی کرد. بیشتر حواسمان به هم باشد به ویژه زنان سرپرست خانوار که باید نقش پدری را نیز ایفا کنند. این روزها شانه ها خسته تر از گذشته اند. حواسمان به شانه ها بیشتر باشد.
دکتر مجتبی لشکربلوکی
@Dr_Lashkarbolouki
@bode4om
🔷 کسی که #شکست را برای خود قطعی میداند، طبعاً با چنین روحیه ای توان لازم را برای کسب #موفقیت نخواهد داشت
اگر ما بتوانیم اعتقاد تازه ای را در ذهن تزریق کنیم، مثلاً اعتقاد به این که واقعاً قادر به جبران شکست خود هستیم، این نوع تفکر حتی در رفتار ما هم اثر خود را نشان می دهد.
😕 اگر مدام به جنبههای نامطبوع #زندگی، به آن چیزهایی که خواسته ما نیست و به همه #مشکلاتی که ممکن است ایجاد شود فکر کنیم، ناخواسته خود را در وضعیتی قرار میدهیم که به سود همان رفتارها و نتایج است.
🔸 اگر ما ذهن و روحیات خود را آگاهانه رهبری نکنیم ممکن است محیط ما روحیات نامطلوبی در ما ایجاد کند.
🌱بسیار ضروری است که ما هر روزه بر #دروازه_ذهن خود نگهبانی بگذاریم تا بدانیم چه تصوراتی به طور دائم در ذهن ما ایجاد میشود. باید باغ ذهن خود را هر روز وجین کنیم...
🔔وقتی #روحیه مناسب را در خود ایجاد کردیم بیشتر این امکان برای ما ایجاد می شود که تمام قوای خود را به نحو موثر به کار بگیریم. اگر ما امور را طوری به تصور در آوریم که روحیه ما را تقویت سازد و به ما شهامت برداشتن قدمهایی را بدهد که سرانجام ما را به نتیجه برساند، نتیجه معلوم است...
و اگر نتوانیم #روحیه لازم را ایجاد کنیم یا دست به اقدام نخواهیم زد و یا حداکثر با ضعف و دودلی قدمهای سستی بر می داریم که نتایجی ناچیز به بار می آورد.
+وجین کردن اصطلاح کشاورزی است و به معنای از بین بردن علفهای هرز است که رقیب گیاه اصلی در جذب غذا از خاک و استفاده از آب و هوا و نور است.
📚برگرفته از کتاب: بسوی کامیابی. آنتونی رابینز. مهدی مجردزاده
@manebabarname
@bode4om