May 11
«نهج البلاغه» با شرح آیت الله العظمی مکارم شیرازی مد ظله را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=makarem.ir.nahjolbalagheh&ref=share
✅ نشست تأمین امنیت بنیاد بین المللی غدیر و بوستان نهج البلاغه با حضور جناب سرهنگ سلیمان پور و همکارشان و فرمانده محترم پایگاه مقاومت بسیج شهدای محراب جناب آقای ضروری و نماینده محترم شهرداری منطقه۲ کرج جناب آقای عزیزی و همکاران بنیاد دکتر انصاری، آقای صبری و فتحی برگزار شد.
▫️دبیر بنیاد بین المللی غدیر استان البرز حجتالاسلام والمسلمین فتحی، ضمن تبیین جایگاه بنیاد به مشکلات موجود در محوطه بنیاد پرداختند.
▫️گشت تلفیقی و محصور کردن اطراف ساختمان بنیاد و اجرای برنامه های فرهنگی جزو مصوبات جلسه میباشد.
🌐 www.aghadir.blog.ir
شرح نهج البلاغه.apk
15.81M
📚 عنوان : نرم افزار شرح نهج البلاغه علامه محمدتقی جعفری
📖موضوع نرم افزار : نهج البلاغه
#نرم_افزار
#شرح_نهج_البلاغه
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «Manoto» با صدای مجتبی الله وردی
بنی امیّه فقط شیعیان نادانی
فریب خورده و بی اختیار می خواهد!
هدایت شده از ابوالفضل نبوی نجمآبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدی که #جهل_جماعت سال های سال #ذوالفقار_علی را به دیوار کلبه اش آویخت
و کلنگ چاه کنی دستش داد!
معجزه جهل، از ذوالفقار علی بالاتر است؟!
آیا با مکر عمروعاص ها، یک ملت قهرمان هایش را فراموش می کند؟!
#سپاه
💠وصف امام به بیان امام رضا علیه السلام
امام رضاعلیه السلام در توصیف مقام و مرتبه امام معصوم میفرماید:
امام، یگانه روزگار است؛ نه کسی با او برابری میکند و نه دانشمندی همانند اوست؛ نه جایگزین دارد و نه مثل و مانندی؛ همه فضیلتها از آن اوست، بدون این که آن را کسب و تحصیل کرده باشد؛ بلکه از الطاف و تفضل خداوند متعال برای اوست. کیست که بتواند به شناخت حقیقی امام دست یابد یا او را انتخاب نماید؟ هیهات! هرگز! عقلها در او گم گشته، خاطرها سرگردان، خردها حیران، چشمها کور، بزرگان کوچک، حکیمان در حیرت، بردباران درمانده، خطیبان بی زبان، هوشمندان گیج و نادان، شاعران لال و گنگ، ادیبان و بلیغان ناتوان از توصیف یکی از شؤون و مقامات او و درک فضیلتی از فضایل اویند و همه به عجز و تقصیر اعتراف دارند. چگونه میتوان کنه او را وصف کرد یا اسرارش را فهمید؟! کیست که بتواند جانشین او شود و نیازها را برآورد؟! هرگز! چطور و چگونه؟! او مانند ستاره ای است که از دسترس جویندگان و توصیف واصفان به دور است. اختیار بشر کجا و انتخاب امام کجا؟! عقل انسان کجا و مقام امام کجا؟! کجاست که همانند او یافت شود؟! آیا گمان میکنند چنین شخصیتی در غیر اهل بیت علیهم السلام یافت میشود؟!...
----------
📚اصول کافی، ج ۲، ص ۱۲۴.
#امام
#امام_شناسی
#اوصاف_امام
#بنیاد_بین_المللی_غدیر_استان_البرز
🆔 @bonyadeghadir
👌کانال بنیاد غدیر در واتس آپ:
https://chat.whatsapp.com/LJK1JOSeHFk8fyefQaSjUr
💠اختصاصی ترین لقب
أَمِیرُ الْمُؤمِنین
▫️«امیر المؤمنین» به معنای امیر، فرمان روا، آقا و سالار همه ایمان آورندگان به خدا و رسول است که از زیباترین، مشهورترین، مهم ترین و اختصاصی ترین لقب امام علی علیه السلام میباشد.
رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: این لقب به علی اختصاص دارد که خداوند متعال برای او برگزیده، نه قبل از ایشان و نه بعد از ایشان برای کسی نامیده نشده است. [۱]
هرچند برخی از غاصبان، هم خلافت و مقام امیر المؤمنین را غصب کردند و هم نام و لقب مبارک حضرت را، در صورتی که نقل شده: حتی برای سایر امامان نیز، از این عنوان استفاده نشود. [۲]
از امام صادق علیه السلام سؤال شد: آیا با عنوان «امیر المؤمنین» به امام زمان علیه السلام سلام کنیم؟
فرمود: هرگز؛ چون این اسمی است که خداوند فقط برای امام علی علیه السلام برگزیده است و هیچ کس، نه قبل از وی و نه بعد از وی، به آن نامیده نشده؛ مگر کافر باشد. [۳]
خداوند به جبرئیل امر کرد که با این عنوان به علی علیه السلام سلام کند.
امیر المؤمنین گفت: ای رسول خدا! صدایی را میشنوم؛ ولی چیزی را نمی بینم. حضرت فرمود: این جبرئیل است که این گونه سلام میکند و میگوید که مردم نیز چنین کنند.
در اخبار و روایات متعددی وارد شده که رسول خداصلی الله علیه وآله به مردم امر فرمود:
«سَلِّمُوا عَلی عَلِی ّ بِإِمْرَةِ الْمُؤْمِنِینَ». [۴]
«علی علیه السلام را با عنوان امیرالمؤمنین سلام کنید».
شخص پیامبرصلی الله علیه وآله نیز، بسیاری از اوقات، آن حضرت را با این عنوان خطاب میکرد.
📚برخی از منابع و کتابهایی که به این مطلب اشاره دارد، از این قرار است:
الارشاد مفید ۱/۴۸؛ الاصول الکافی ۱/۳۹۲؛ الخرائج والجرائح ۲/۸۰۵؛ الخصال صدوق ۲/۴۶۴؛ خصائص الأئمّة ص ۶۷؛ رجال برقی ص ۶۴؛ رجال کشّی ص ۹۴؛ رسالة فی معنی المولی ص ۳۹؛ روضة الواعظین ۱/۹۹؛ سعد السعود ص ۱۱۵؛ شرح نهج البلاغة ۱۲/۲۶؛ الصراط المستقیم ۲/۵۴؛ الصوارم المهرقة ص ۱۱۰؛ العدد القویة ص ۱۸۲؛ عیون أخبار الرضا ۲/۶۸؛ الفصول المختارة ص ۲۳؛ الفضائل ص ۱۳۳؛ قصص الانبیاء راوندی ص ۳۵۵؛ کتاب سلیم بن قیس ص ۷۲۹؛ کشف الغمّة ۱/۳۴۰؛ کشف الیقین ص ۱۱۲؛ مسار الشیعة ص ۳۹؛ مناقب آل ابی طالب ۳/۵۳.
----------
[۱]: ۱۴. بحارالانوار، ج ۳۷، ص ۲۹۴؛ امالی صدوق، ص ۴۰۷؛ اصول کافی، ج ۱، ص ۴۱۲.
[۲]: ۱۵. وسائل الشیعه، ج ۱۴، ص ۶۰۰.
[۳]: ۱۶. بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۷۳.
[۴]: ۱۷. ارشاد مفید، ج ۱، ص ۴۸.
#بنیاد_بین_المللی_غدیر_استان_البرز
🆔 @bonyadeghadir
❓اولين مخالف غدير چگونه عذاب شد؟
✅ حارث بن نعمان فهري خود تقاضاي عذاب كرد و آنقدر مغرور بود كه ميپنداشت كه قدرتي وجود ندارد تا او را كيفر دهد. وقتي رسول خدا (ص) به او فرمود اعلام ولايت اميرالمؤمنين (ع) و فرمان بيعت عمومي به دستور خدا انجام گرفت و من وظيفه اي جز ابلاغ و اجراي آن نداشتيم. نعمان پس از شنيدن اين جواب، خشمناك شده سر به آسمان بلند كرد و گفت: (خدايا اگر آنچه را كه محمد درباره علي ميگويد از طرف تو است، و به امر توست، سنگي از آسماني بر من فرود آيد و مرا عذاب كند) هنوز سخنان حارث بن نعمان به پايان نرسيده بود كه از آسمان سنگي بر او فرود آمد و او را به هلاكت رساند كه آيات ۱ و ۲ سوره معراج نازل شد.
#بنیاد_بین_المللی_غدیر_استان_البرز
🆔 @bonyadeghadir