☑️ رمز موفقیت جامعه اسلامی
🔴 «تقوای الهی که مورد سفارش همه انبیا و اولیای الهی است، مظاهری گوناگون دارد و از بهترین مظهرهای آن، #اطاعت امّت از امام و رهبر جامعه است. در نظام ولایی رمز موفقیت جامعه اسلامی در گرو اطاعت از رهبری است؛
🔵 اگر مردم در صحنه های اجتماعی و سیاسی حضور فعال نداشته باشند رهبر آنان اگر شخصیتی بی مانند همچون #علی بن ابی طالب علیه السلام نیز باشد، آن جامعه بـه شکست محکوم است، چون داشتن رهبر خوب بخشی از عامل موفقیت است و بخش عظیم دیگر آن را حضور مردم در صحنه و پایداری آنان تأمین می کند...»
#منبع: سَلُونِی قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِی..
(تحریر نهج البلاغه) ج۳ ص۳۱۳
#فاطمیه
#شهدایراسک
#غزه
#بنیادغدیراستان_همدان
https://eitaa.com/joinchat/476774485Cbca8965924
🔻جاسوس موساد اعدام شد
🔹صبح امروز حکم اعدام فردی که به اتهام ارتباط با سرویسهای بیگانه از جمله موساد در سیستانوبلوچستان محاکمه و محکوم شده بود، اجرا شد.
🔹این فرد ضمن ارتباط با سرویسهای بیگانه از جمله موساد بهصورت آگاهانه اقدام به جمعآوری اطلاعات طبقهبندی شده کرده و با مشارکت مرتبطین خود، اسناد را در اختیار سرویسهای بیگانه بهویژه موساد قرار میداد.
📌 فردا کلیپ هایی داریم که در کانال بارگزاری میشه و از کلیپ ها مسابقه بمناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برگزار خواهدشد.
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞
◉ به خدا، شِكوه مىبَرَم!
⁙ نالههای امام علی(ع) بر مزار فاطمه زهرا(س)⁙
«سلام بر تو اى رسول خدا! ...
بى گمان، امانت، باز گرديد و گرو، باز رهيد و زهرا ناگهانى و به سرعت پر كشيد و چه بى خير و بركتاند آسمان و زمين! اى پيامبر خدا! اندوهم، جاودانى و شبم، بيدارمانى است. اندوه از دلم بيرون نشود تا خداوند براى من نيز همچون سرايى كه تو در آن اقامت دارى، برگزيند. غمى است چركين و اندوهى است هيجانآفرين. چه زود ميان ما جدايى افتاد! من به خدا، شِكوه مىبَرَم.
زودا كه دخترت به تو از هجومِ پشتْ در پشتِ امّتت بر من و خوردن حقّ خود او از سوى آنان، تو را خبر دهد. حال را از او بپرس كه بسى درد در سينهاش در تلاطم است كه راهى براى اظهار آن نمىيابد، و به زودى براى تو باز مىگويد و خداوند حكم مىكند و او بهترينِ حكمكنندگان است.»...
✧ السَّلامُ عَلَيكَ يا رَسولَ اللّهِ مِنّي، ...
لَقَدِ استُرجِعَتِ الوَديعَةُ، واُخِذَتِ الرَّهينَةُ، وَاختُلِسَتِ الزَّهراءُ، فَما أقبَحَ الخَضراءَ وَالغَبراءَ، يا رَسولَ اللّهِ! أمّا حُزني فَسَرمَدٌ، وأمّا لَيلي فَمُسَهَّدٌ، لا يَبرَحُ الحُزنُ مِن قَلبي أو يَختارَ اللّهُ لي دارَكَ الَّتي أنتَ فيها مُقيمٌ، كَمَدٌ مُقَيِّحٌ، وهَمٌّ مُهَيِّجٌ، سَرعانَ ما فُرِّقَ بَينَنا، وإلَى اللّهِ أشكو. وسَتُنَبِّئُكَ ابنَتُكَ بِتَظافُرِ اُمَّتِكَ عَلَيَّ وعَلى هَضمِها حَقَّها، فَاستَخبِرهَا الحالَ، فَكَم مِن غَليلٍ مُعتَلِجٍ بِصَدرِها لَم تَجِد إلى بَثِّهِ سَبيلاً، وسَتَقولُ، ويَحكُمُ اللّهُ وهُوَ خَيرُ الحاكِمينَ.
◌ حکمتنامه فاطمی، ص۷۰۰
#فاطمیه
عمر پدر آباد که گفت این شرف ماست
این حاصل عمر سپری گشته ی باباست
پایان حیاتِ من و تو ختم بخیر است
این خاصیتِ دوستیِ حضرت زهراست
#سید_حسین_میرعمادی
1️⃣اعتراف بخاری عالم بزرگ اهل تسنن به دفن شبانه #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها به علت خشم آن حضرت(سلام الله علیها) از ابوبکر!
👤ابوعبدالله محمد بن بن اسماعیل بخاری(متوفی سال ۲۵۶ هجری قمری) در صحیح خود می نویسد :
📋«فَأَبَی أَبُوبَکْرٍ أَنْ یَدْفَعَ إِلَی فَاطِمَةَ(س) مِنْهَا شَیْئًا، فَوَجَدَتْ فَاطِمَةُ(س) عَلَی أَبِی بَکْرٍ فِی ذَلِکَ، فَهَجَرَتْهُ فَلَمْ تُکَلِّمْهُ حَتَّی تُوُفِّیَتْ، وَ عَاشَتْ بَعْدَ النَّبِیِّ(ص) سِتَّةَ أَشْهُرٍ، فَلَمَّا تُوُفِّیَتْ دَفَنَهَا زَوجُهَا عَلِیٌّ(ع) لَیْلًا، وَلَمْ یُؤْذِنْ بِهَا أَبَا بَکْرٍ وَ صَلَّی عَلَیْهَا»
♦️ابوبکر از اینکه فدک و چیزی از آن را به صدیقه طاهره(س) برگرداند، روی گرداند. در مقابل عکسالعمل حضرت فاطمه(س) این بود که بر خلیفه اول غضبناک شدند و بعد از این قضیه هرگز با او صحبت نکردند تا اینکه ایشان به شهادت رسیدند؛ حضرت(سلام الله علیها) بعد از رحلت رسول اکرم(ص) شش ماه زنده بودند.
وقتی از دنیا رفتند، امام علی(علیه السلام) او را شبانه به خاک سپردند و اجازه ندادند ابوبکر بر پیکر فاطمه(سلام الله علیها) نماز بخواند.(۱)
#اسناد_دفن_مخفیانه
📚منبع :
۱)صحیح بخاری، ج۵، ص۱۳۹
#بنیادغدیراستان_همدان
https://eitaa.com/joinchat/476774485Cbca8965924
باسلام
به اطلاع میرساند تدوین کلیپها فعلا انجام نشده لطفا صبوری بفرمائید 🌺
ان شاالله کلیپ ها برسه به دست ما فورا بارگزاری شده و مسابقه انجام خواهد شد.🌼
به درخواست عده ای از اعضای محترم چون خیلی ها مراسم شام شهادت تشریف دارند فردا بارگزاری و متعاقبا زمان مسابقه اعلام میگردد.
🔸#حديثروز: فضيلت اخلاص
🔴 عنه عليه السلام : طُوبى لِمَن أخْلَصَ للّه ِ عَمَلَهُ و عِلْمَهُ ، و حُبَّهُ و بُغْضَهُ ، و أخْذَهُ و تَرْكَهُ ، و كَلامَهُ و صَمْتَهُ ، و فِعْلَهُ و قَولَهُ.
[تحف العقول : ص100 .]
🔵 امام على عليه السلام : خوشا آن كه عمل و علمش، دوستى و دشمنيش ، انجام دادن و ترك كردنش ، سخن و سكوتش، و كردار و گفتارش فقط براى خدا باشد.
🇮🇷#بنیادغدیراستان_همدان
https://eitaa.com/joinchat/476774485Cbca8965924