ایات مهدوی 7.mp3
3.2M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 7
❇️جلسه هفتم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران:
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [7]سوره انعام، آیه44
💠«فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ فَتَحْنَا عَلَيْهِمْ أَبْوَابَ كُلِّ شَيْءٍ حَتَّىٰ إِذَا فَرِحُوا بِمَا أُوتُوا أَخَذْنَاهُمْ بَغْتَةً فَإِذَا هُمْ مُبْلِسُونَ» میفرماید پس چون حقایقی را که حالا به عنوان عبرت گرفته شدگانشان به آنها یادآوری شده فراموش کردن درهای همه نعمت ها را به روی آنها گشودیم تا هنگامی که به آنچه داده شدن مغرورانه خوشحال گشتند به ناگاه آنها را گرفتیم (یعنی در عذاب قرار گرفتن) 🍂پس یکباره از نجات خود درمانده و ناامید شدند.
👈نسبت به این آیه امام باقر (ع) میفرماید قول خداوند که میفرماید در این آیه «فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ» یعنی آنگاه که ولایت امام علی (ع)🔆 را رها کردند. مردم دورانی که باید می آمدند امیرالمومنین را یاری می کردن بعد از ارتحال پیامبر بزرگوار مردم امام را رها کردند، ولایت را رها کردند❌ در حالی که به آن مأمور بودند و باید این کار را میکردند.
🔐«فَتَحْنَا عَلَيْهِمْ أَبْوَابَ كُلِّ شَيْءٍ» درهای دنیا به روی آنها باز شد «حَتَّىٰ إِذَا فَرِحُوا بِمَا أُوتُوا أَخَذْنَاهُمْ بَغْتَةً فَإِذَا هُمْ مُبْلِسُون» اینجا مراد دوران قیام حضرت مهدی علیه السلام هست. خُب چندتا نکته در اینجا وجود دارد؛👇
1⃣. اگر راهی را که خداوند حکیم برای ما معین کرده طی کنیم، سعادت دنیا و آخرت را به دست می آوریم وگرنه به سمت و سوی ذلت دنیا و عذاب آخرت را خواهیم چشید. «فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِه»
💭می گوید وضعیتی که امت اسلام پس از رحلت رسول خدا داشتند تا به امروز به همین سبک بوده، آنهایی که باید نگاه به امامتشان و جانشینی پیامبران از غدیر میگرفتند، از سقیفه عده ای گرفتند! نتیجه طی مسیر سقیفه به جای غدیر وضعیتی درست کردند که انسانها به سمت سوی تفرقه و انحراف🚫⚔ بروند. پس لذا باید آن نعمتی را که خدا به اینها عطا کرده بود توجه داشتند.
2⃣. یکی از سنت های الهی می گویند مجازات استدراجی است یعنی اینقدر نعمت به آنها می دهد، این مجازات به این روش است که خداوند گناهکاران، طغیانگران💥 جسور فورا آنها را مجازات نمیکند بلکه درهای نعمت را به روی آنها باز می کند، هر چه بیشتر در طغیان شان گام🚶♂ بردارند نعمت خودش را بیشتر میکند این از دو حال خارج نیست؛
☝️یا اینکه نعمت ها آنها را به سمت و سوی بیداری می آورد. بیداری آنها را به دنبال دارد، خُب در این صورت هدایت الـهی عملی شده.✌️یا اینکه نه آن نعمتهایی که به آنها داده می شود و روز به روز بیشتر می شود به غرور و بی خبری آنها اضافه می شود که در این صورت مجازات آنها به هنگام رسیدن به آخرین مرحله خیلی خطرناک است.
⚠️که امیرالمومنین (ع) در حکمت [25] اشاره می کند می گوید که اگر پیوسته از سوی خدا به سوی نعمت ها میآیید در حالی که تو اهل معصیت❌ هستی بترس. لذا این نکته خیلی مهم است که باید توجه به آن نعمت هایی که می کنیم و این نعمت ها سرانجام این نعمت به کجاست؟ ما را به خداوند و توحید فرامین خدا می رساند یانه؟؟
3⃣. نکته سومی که از این آیه برداشت میشود برخورد امام مهدی (ع) است با ظلم و ظالم!💥 آن هم در جهت رهایی بشر از ظلم. مانند یک طبیب حاذقی که تیغ جراحی را برای قطع غده های چرکین و جهت درمان انسانهاست، سختی هایی هم دارد دردهایی هم دارد اما نتیجه ی بسیار شیرین و خوبی دارد. ⚠️لذا باید این توجه را بکنیم اگر در جامعه ای که ظلم و فساد زیاد باشد این ظلم و فساد سختی هایی را به هر حال دارد که اگر ما می خواهیم مبارزه ی با ظلم بکنیم، ریشه ظلم و فساد را از بین ببریم به تبع سختی هایی را هم باید در جامعه تحمل بکنیم.
⬇️⬇️⬇️
4⃣. منتظران با یادآوری پیوسته
وعده الهی خود را از آن ناامیدی در امان میدانند و برای آن روز خودشان را آماده می کنند همانطور که ما در دعای ندبه میخوانیم 👈«متی تَرانا و نَراک و قد نَشَرْتَ لِواءَ النَّصرِ تُری»👉 یک نوع ندبه ای است که در این فراز از دعای ندبه با امام زمان خودمان داریم، می گوییم مولا جان کی می شود تو را ما ببینیم؟ یعنی آرزو داشتیم تو را ببینیم. حالا مراد از دیدن فقط ملاقات حضوری با امام نیست؛
✅یعنی آن جامعه مهدویت که جامعه سراسر توحید و سراسر امنیت و عدالت و معنویت هست ما بتوانیم ببینیم در حالی که پرچم های یاری برافراشته شده، مردم آنها را ببینند👥 و اینجا ما در دعای ندبه حتی این تقاضا را داریم که می گوید آیا میشود روزی را ببینم😍 که دور شما را گرفته باشیم و تو امامت امت را به عهده داشته باشی تا زمین را پر از عدل و داد کنی و بر دشمنانت عذاب الهی که می آید آنها را ما ببینیم، سرکشان و منکران را که نابود میشوند ما اینها را ببینیم و ریشه مستکبران را قطع بکنیم و اساس ستمگران را ما کاملا بتوانیم ان شاءالله از بین ببریم.
📜در فراز پایانی دعا واقعا همین را میگوییم «وَنَحْنُ نَقُولُ الْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعالَمينَ» در این حال ما می توانیم بگوییم این آرزو که کردیم بگوییم «الحمدُللهِ رَبِّ العالَمین». ان شاءالله که آن روز را شاهد باشیم که جامعه نابودی کامل از ریشه های ظلم و ظالمین باشد، همانطوری که در آیه [44] سوره انعام اشاره📚 شده و امام باقر هم این جریان را به دوران ظهور و توجهی که مردم باید میکردند به ولایت و انشاءالله این توجه را امروزه داشته باشیم و ولایت خودمان را با ولایت آقا امام زمان (ع)☀️ گره بزنیم و بتوانیم رهروان خوبی برای امام زمان باشیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 7
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
ایات مهدوی 8.mp3
3.15M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 8
❇️جلسه هشتم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [8]سوره اعراف، آیه71
💠خدای تبارک و تعالی میفرماید؛
«قَالَ قَدْ وَقَعَ عَلَيْكُمْ مِنْ رَبِّكُمْ رِجْسٌ وَغَضَبٌ أَتُجَادِلُونَنِي فِي أَسْمَاءٍ سَمَّيْتُمُوهَا أَنْتُمْ وَآبَاؤُكُمْ مَا نَزَّلَ اللَّهُ بِهَا مِنْ سُلْطَانٍ فَانْتَظِرُوا إِنِّي مَعَكُمْ مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ» ذیل آیه که پس منتظر باشید و من هم با شما از منتظران هستم.. چند نکته در این آیه وجود دارد👇
⬅️نکته اول: امام رضا (ع) می فرماید چقدر صبر کردن و انتظار فرج کشیدن زیبا و نیکو است. آیا نشنیدید که عبد صالح فرمود «انْتَظِرُوا إِنِّي مَعَكُمْ مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ» پس منتظر باشید، من هم با شما از منتظرانم.👥💕
📚روایات زیـادی ما نسبت به ″انتظـار فـرج″ داریم. ⚠️مهمترینش پیامبر بزرگوار فرمود؛ «أَفْضَلُ الْعِبَادَةِ انْتِظَارُ الْفَرَج» انتظار فرج برترین عبادت است. هر کسی در زندگی خودش انتظار و امیدی✨ دارد البته زندگی به این امیدهاست واقعا! اگر چراغ امید خاموش شود دیگر کسی دنبال کاری نمی رود. منتهی بـاید دید چه انتظـاری ارزش دارد⁉️ همه افراد امید دارند.
🌀کسی که نگاه فکریش وسیع باشد، انتظار صلح جهانی باشد و برای همه مردم فکر بکند این یک انتظار زیبا خواهد بود. اگر خواستید 👀ببینید فردی چقدر ارزش دارد ببین آرزویش چقدر است! آرزوی یک بچه یک بستنی🍦🍬، یک پفک، یک آدامس.. اما هر چه روح بزرگتر می شود امیدهای او هم بزرگتر می شود
👈👈بزرگترین افراد آنهایی
هستند که در انتظار حضرت مهدی (ع) و منجی عالم بشریت هستند چون انتظار حضرت یعنی امید جهانی، خیر جهانی، عدالت جهانی، امنیت جهانی.. هر چه آرزو کوچکتر باشد 🎐نشان می دهد شخص کوچک است. هر چه آرزو بزرگتر باشد شخصیت فرد و این شخص نشان می دهد که چقدر بزرگ است.
⚠️انتظار حضرت مهدی (ع) یعنی
انتظار همه خوبی ها💕 و محو همه بدی هاست. لذا باید بدانیم که انتظار در عمل نشان می دهد یعنی عملا یک عمل است، نه حالت. در روایت هم تأکید به این شده «أفْضَلُ الاْعْمالِ» نمی گوید «افضل الحالات» لذا در بعضی از جاها انتظار فرج به عنوان یک امر جهاد مطرح شد، در جهاد انسان یکجا نمی نشیند🚫، حرکتی انجام میدهد، کاری می کند، اقدامی می کند.
✅پس انتظار عمل است، نه حالت و سکوت و سکون. انسانی که منتظر مسافرش است یا کشاورزی که منتظر رسیدن میوه هاست🍐، آسوده خاطر نمینشیند، ما که منتظر آقا و مولایمـان امام زمان (ع) هستیم باید رفتارمان با رفتار آن آقا ❤️✨ یک سنخیتی داشته باشد. پس منتظر یعنی انسان تلاشگر، انسان کوشـا، پویـا، روز به روز باید تحول و رو به جلو داشته باشند.
⬅️نکته بعدی: انتظار یعنی اعتراض به وضع موجود و امید به باز شدن درهای رحمت و معرفت🌸. انتظار یعنی من منتظرم جهان پر از عدل بشود، من منتظرم که انسان به سعادت واقعی برسد.
📖در دعای افتتاح که در ماه مبارک رمضان ان شاءالله خیلی به آن ممارست داریم و منسوب به امام زمان (ع) است، ما در بخشی از دعای افتتاح می خوانیم «اللَّهُمَّ نَشْکُو إِلَیْک» خدایا ما به تو شکایت می کنیم😔، یعنی نظام های طاغوتی موجود در روی زمین را قبول نداریم، پس چه حکومتی را قبول داریم⁉️
در همان دعا پاسخش می آید «اَللّهُمَّ اِنّا نَرْغَبُ اِلَیْکَ فى دَوْلَةٍ کَریمَةٍ» کسی که واقعا منتظر مصلح هست، واقعا خودش هم باید صالح باشد.⚠️ انسان بی تفاوت، انسان بی غیرت، انسان بی پول، انسان بی قدرت که نمی تواند بگوید یابنالحسن تشریف بیاور، حجت بن الحسن بیا!😔
👥کسانی که در انقلاب و نظام اسلامی نقشی نداشته و ندارند، اول از خدا بخواهند به آنها نقشی بدهد بعد دعای ندبه بخوانند. وقتی می گوییم مهدی بیا، حضرت بیاید چه کند⁉️
💭لابد می گوید او خواهد آمد تا از حق مردم دفاع کند. خیلی خُب! وقتی هشت سال جنگ تحمیلی⚔️ بود شما چقدر از حق دفاع کردید؟ در این حوض چقدر شنا کردید‼️ که حالا اقیانوس اطلس میخواهید؟ کسانی که در انقلاب هیچ نقشی نداشتند اصلا رویشان می شود که بگویند مهدی بیا..😔 لذا باید در یک عملی در دنیا برای ظلم ستیزی، اطلاح گری و جهت برنامه های امام زمان یک قدمی طرف بردارد. علامت اخلاص انتظار فرج است.
⬇️⬇️⬇️
📜روایتی است از امام جواد (ع) در کتاب کمال الدین شیخ صدوق، که از امام جواد درباره ی چرایی لقب ☀️منتظر برای امام زمان سوال کردند؟ ایشان فرمود زیرا ایام غیبتش طولانی⏳، مدتش زیاد می شود، مخلصان در انتظار قیامش هستند، شکاکان انکارش می کنند، منکران یادش را به مسخره می گیرند.😔
🔹ابوبصیر روایت کرده از📝
امام صادق آیا شما را از چیزهایی آگاه نکنم که خداوند بدون آن هیچ عملی را از بندگان نمیپذیرد⁉️ بعد حضرت اشاره میکند اینکه پیامبر (ص).. اقرار می کنیم به هر چه خداوند امر فرمود، ولایت ما و بیزاری از دشمنان ما و پرهیزگاری، کوشش و خویشتن داری و انتظار حضرت مهدی (ع).🌸 یعنی انتظار فرج اینقدر مهم هست که توجه ویژه ای باید به آن انجام بگیرد.
👥پس بزرگواران! انتظار فرج یک عملیست عمل اصلاح گری، نه عملیست خدای ناکرده گناه بکنیم، یا در مقابل کسی گناه می کند سکوت بکنیم. نه! باید توجه به این داشته باشیم، ⚠️حرکت رو به جلو با خودسازی خودمان و جامع سازی بتوانیم دگرسازی را در جامعه ان شاءالله فراهم کنیم. خدا گرا✨ باشیم و بعد ولی گرا میشویم. انسان خدا گرا می تواند ولی گرا و دگر گرا در جامعه باشد و تحول در جامعه ایجاد بکند. یعنی حرف و عمل انسان منتظر باید یکی باشد.
🌷ان شاءالله ما هم جزء منتظرین امام زمان (ع) قرار بگیریم و بتوانیم بستر سازان خوبی برای فرج امام زمان باشیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 8
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
ایات مهدوی 9.mp3
3.41M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 9
❇️جلسه نهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [9]سوره اعراف، آیه96
💠خدای تبارک و تعالی میفرماید؛
👈«وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَٰكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُون» اگر مردم شهرها و آبادی ها ایمان آورده و تقوا پیشه کرده بودند قطعا برکات آسمان و زمین را بر آنها می گشودیم، ولی آنها آیات ما را تکذیب کردند❌ پس ما هم بخاطر عمل کردنشان آنان را به قهر خود گرفتیم.
📌این آیه به نوعی زمینه سازی
برای ظهور امام زمان (ع) 🌟 را اشاره دارد. خُب می دانیم کلمه ی برکات، جمع برکت به معنای موهبت های ثابت و پایدار است. در معنای برکت هم کثرت، خیر و افزایش وجود دارد. برکات شامل برکت های مادی و معنوی می شود مثل برکت در عمر، برکت در دارایی 💶، برکت در علم، برکت در فرزند، در کتاب.
👌از مصادیق بارز این آیه دوران
ظهور حضرت مهدی (ع)⏳ است، که به گفته ی روایات آن زمان برکات از آسمان و زمین زیاد می شود، امام صادق می فرماید چون حضرت مهدی قیام کند؛
⚖️به عدالت حکم می کند و در آن دوران ستم گرفته می شود مبارزه با ظلم جدی می شود⚔️، راه ها امن می شود، حتی زن اگر از شرق به غرب عالم برود کسی متعرض او نمی شود🧕، امنیت، عدالت، کرامت محوری، فضیلت محوری، اخلاق محوری، انسان بهتر می تواند و بلد میشود آن زمان چگونه از طبیعت و منابع طبیعی🍀 استفاده کند، چگونه زندگی کند، چگونه بخورد، چگونه در نگاه رفتاری خودش برنامه ها را انجام دهد لذا دوران دوران زیبایی ست.
🔸«آمَنُوا وَاتَّقَوْا» یعنی ایمان به
تنهایی کافی نیست! بلکه تقوا هم لازم است. ایمان و تقوا کنار هم باید به عنوان زمینه سازی برای آن جامعه ی بسیار زیبا تدارک ببیند.
👈«آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَات» سرمایه گذاری باید روی فرهنگ و معنویت جامعه باشد تا 📈بازده اقتصادی هم انجام بشود یعنی در نگاهی که ما داریم عقل و فهم و شعور را باید ارتقا دهیم و تفکرهای ما را باید روی یک مسیر درستی قرار دهیم، اینطوری که مقام معظم رهبری در گام دوم فرمودند تمدن سازی و آمادگی برای ظهور. 🌐تمدن موقعی شکل میگیرد که فرهنگ ها تغییر کند فرهنگ ها توحید محور شوند فرهنگ ها امام محور شوند.
👈«بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ...» عامل
محرومیت ها و مشکلات عملکردهای خود ماهاست یعنی خود ما اگر در یک مسیر نادرستی❌ زندگی یمان را قرار بدهیم طبیعی است که در مسیر گمراهی قرار میگیریم. 🔐عوامل پیروزی هم در این مسیر کاملا روشن است. شما بزرگترین حرکت را در این زمان می توانید با محوریت قرآن✨ و عترت و اطاعت از امام و توجه به امام✨ به یک آمادگی مطلوب برسانید.
✅گرچه آمادگی در حد یک
مختصر، شاید بگوییم شکل گرفته، اما آمادگی عمومی را باید توجه داشته باشیم. زمینه های لازم را برای آن فراهم کنیم. امام زمان وقتی ظهور🌤 می کند که آمادگی از هر جهت وجود داشته باشد از نظر فکری، از نظر جسمی، از نظر روحی، از نظر عملی، از نظر مباحث مختلف در زندگی سیاسی، اعتقادی، اجتماعی باید یک آمادگی با 💭اندیشه های قرآنی و عترتی را در جامعه ایجاد کنیم.
☝️لذا کسانی که منتظر حضرت مهدی و مصلح هستند خودشان هم باید در عمل آدم صالحی باشند🍃، آدم های صالح را تربیت کنند «مُجِدُّونَ فُی طاعَةِ اللّه» جدیت در اطاعت خدا داشته باشند. نمیشود آدم ♥️منتظر مصلح باشد ولی خودش صالح نباشد، نمی شود صبر کنیم تا امام زمان بیاید بگوییم همه چیز را درست می کنیم ما شب ها منتظر خورشید☀️ هستیم اما خودمان هم چراغ روشن میکنیم💡؛ پس باید هم منتظر امام باشیم هم خودمان تلاش کنیم.
❌گر چه بعضی ها شاید خورده
بگیرند 🗣بگویند شما حرکت هایی را که انجام می دهید و به نوعی قیام هایی انجام میدهید این قیام قبل از قیام امام زمان است و این درست نیست، و این باطل است در روایات داریم...
⚠️اینها باید بدانند که این حرکت
نسبت به این ادبیاتشان در برداشت های ناصحیح از روایات📚 است. کسی که اگر خود 👈ادعای مهدویت و امامت کند آن قیام باطل است❌. والا نهضت های اصلاحی مثل انقلاب اسلامی ایران🇮🇷 و حرکت های ظلم ستیزی و حرکت های اصلاح گرایانه در دنیای امروز که الحمدلله دارد روز به روز بیشتر می شود اینها حرکت های بسیار درستی✔️ است که باید در برابر ظلم این حرکت بیشتر انجام بگیرد. لذا ما باید توجه بیشتری کنیم به این مقوله.
⬇️⬇️⬇️
⚠️نکته بعدی که وجود دارد
برای پیروزی هم باید تلاش کرد هم دعا کرد. رزمنده ها اگر فقط به پای دعا بنشینند پیروز نمی شوند❌ دعای آدم بی کار مستجاب نیست، لذا توجه داشته باشید اسلحه منهای معنویت مفید نیست! همانطوری که معنویت هم بدون اسلحه موفقیتی ندارد! امام حسین در شب عاشورا هم شمشیرش⚔️ را تیز می کرد و هم نماز شب میخواند، هم اشک و هم شمشیر، هم دعا هم تلاش.
👥مردم ایران در انقلاب هر دو را داشتند در زمان هشت سال دفاع مقدس همه مسجدهای ما دعا میکردند🕌، ولی رزمنده ها مشغول بودند جهاد می کردند، تلاش می کردند. لذا باید این توجه را داشته باشیم و امروزه ما باید ضمن شناخت به امام زمان (ع)✨ در زندگی خودمان تلاش مضاعفی کنیم، امام زمان را به همه معرفی کنیم، انتظار فرج و دعا را کنار هم، در عمل و هم در زبان باید داشته باشیم.
📚خواندن دعاها و توجه مردم به امام زمان را جزو تکالیف خودمان بدانیم. هر وقت مردم بتوانند امام و رهبری برحق معصوم🔆 را بپذیرند آن وقت امام ظهور خواهد کرد. والا ظهور امام زمان آمادگی فکری، اخلاقی باید اینها را در تربیت های خودمان، در بچه ها ببینیم.
❌مسلما اگر خدایی ناکرده بازاری کلاهبرداری کند منتظر ظهور امام زمان نیست‼️ کسی که کم کاری می کند، کم فروشی می کند، بدکاری می کند، خیانت می کند منتظر امام زمان نیست‼️
ما اگر واقعا منتظر هستیم باید حواس خودمان را خیلی جمع کنیم.
📖دعای ندبه یعنی دعای اعتراض به طاغوت های جهان. یعنی دعای انتظار و امید به آمدن حکومت حق⚠️. اگر جمع میشویم و دعای ندبه می خوانیم در فکر حکومت حق هستیم، باید در فکر تلاش برای زمینه سازی آن حکومت هم باشیم. ان شاءالله که جزو زمینه سازان فرج امام زمان (ع) باشیم و بتوانیم فرج امام زمان را سرعت بدهیم و بستری🍃 آماده کنیم برای ظهور امام زمان.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 9
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
ایات مهدوی 10.mp3
2.28M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 10
❇️جلسه دهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [10]سوره توبه، آیه32
💠«يُريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا ✨نُورَ اللهِ
بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَى اللهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ كَرِهَ الْكافِرُونَ» خدا میفرماید؛ می خواهند نور خدا✨ را با دهانهای خودشان خاموش کنند ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را به کمال برساند هر چند کفار ناراحت باشند.
👆این آیه دشمنان اسلام و مهدویت و شِگردهای🔞 آنان را اشاره دارد و به نوعی هشدار است برای انسان های منتظر.
👱♂شخصی از امام کاظم پرسید
«يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ...» یعنی چه⁉️ حضرت در جواب فرمود میخواهند ولایت امیرالمومنین را با فوت کردن از طریق دهانشان خاموش کنند ولی نمی توانند.
👈(«یُرِیدُونَ» فعل مضارع است نشان میدهد که توطئه ی دشمنان دائمی و بی وقفه است، نشانه ی استمرار و تداوم است.
👈«نُورَ اللَّهِ» احکام اسلام و دین خدا نور است، نور سرچشمه ی حیات است.
👈«لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ» هر چند، هر دسته از کفار با هر هدف خاصی تلاش کنند اما هدف همه دشمنان خاموش ساختن نور الهی است.)
💭در ادامه امام کاظم (ع) میفرماید «وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ» یعنی ولایت حضرت مهدی (ع) کامل می شود. «لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ» تلاش دشمنان مثل فوت کردن به خورشید☀️ است، تلاش بسیار بسیار بی نتیجه ای خواهد بود. «بِأَفْوَاهِهِمْ» یکی از فعالیت های ❌دشمنان تبلیغات سوء است، شروع می کنند جنگ روانی راه میاندازند، شروع می کنند با تلاش و کوشش خودشان، با شایعات از تمام مبانی تلاش و کوشش می کنند که این نـور را خاموش کنند.
📢اگر ندای اسلام از زبان پیامبر
نور است، تداوم آن در شکل امامت نور است. اگر آن زمان دشمن در مقابل رسول خدا می ایستاد که این نور🌟 را خاموش کند قطعا تا ظهور حضرت مهدی (ع) دشمن دست از کار نمی کشد، سعی می کند این نور را خاموش کند🕯، تلاشش این است که این نور و این نعمت الهی را از بین جامعه ما بیرون کند. لذا اینجاست که خداوند به طرفدارانش وعدهی🤝 پیروزی می دهد و تلاش و کوشش دشمن را به عنوان یک تلاش بیهوده میداند.
⚠️دشمن هم برای خاموش کردن
نور از هر راهی وارد🚶♂می شود تهمت و نگاه استهزاء و به نوعی جامعه را در مباحث معرفتی وارونه جلوه می دهند، دنبال این هستند حتی رقیب تراشی برای جامعه انجام می دهند🌐، مدعیان دروغین مهدویت ما کم ندیدیم،
👥مردم را از شنیدن آیات الهی باز میدارند مردم را امروزه تلاش می کنند از معارف ناب مهدویت دور کنند تلاششان بر این است که با استهزاء در مقابل این فرهنگ بایستند سعی در تحریف این دارند سعی در بدعت گذاری❌ این دارند
☝️حتی آدم هایی را تربیت میکنند در قالب اسم👲 مستشار و مستشرق و توریست و جهانگرد و حتی بعضی موقع ها افرادی را به اسم متخصص تربیت می کنند دانشگاه های متعدد افراد زیادی را در مباحث آخرالزمان🔮 امروزه می بینیم به خصوص از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران چقدر همت و تلاش کردند که این جریان را در یک مسیر دیگری قرار دهند. حتی 📚در تعابیر، امام زمان این امام «رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ» را به عنوان دجال به دنیا معرفی کردند، فیلم های زیادی ساختند تلاش های زیادی کردند چه با نگاه تخریبی، چه با نگاه انکاری دنبال این هستند که این نور پر نور🌟 را از بین ببرند.
🌀لذا انسان های منتظر، باید
تلاش و کوشش کنیم دشمن شناسی را در معارف اعتقادی خودمان در بحث مهدویت جدی بگیریم و دشمنان شیوه ها و شگردهایشان را رصد کنیم و حیله هایشان را افشاگری کنیم،⛔️
❌جهل زدایی کنیم در جامعه. خدایی ناکرده بی تفاوت نباشیم! و ایجاد حساسیت کنیم در مسائل اعتقادی و دینی خودمان، به خصوص در متون درسی خودمان📑 در آموزش و پرورش ما، در دانشگاه های ما، در حوزههای ما، عزیزان منبری ما سخنوران ما🎤، در برنامه های متعددی که دارند، ضمن تلاش و کوشش به ارتقاء معرفت، فضای آسیب ها خاصه در بحث آسیب ها بحث دشمن را برای انسان های منتظر بیشتر معرفی کنیم.
👆تا اینطوری که آنها تلاش می کنند این نور را از بین ببرند، ما تلاش کنیم جامعه را زیبا تر و جامعه را با نشاط تر🌼 برای مردم معرفی کنیم تا ان شاءالله زمینه ی ظهور حضرت را فراهم کنیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 10
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
ایات مهدوی 11.mp3
1.85M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 11
❇️جلسه یازدهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [11] سوره یونس ، آیه 35
💠«أَفَمَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَقِّ أَحَقُّ أَنْ
يُتَّبَعَ أَمَّنْ لَا يَهِدِّي إِلَّا أَنْ يُهْدَىٰ فَمَا لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ» می گوید آیا کسی که به سوی حق هدایت می کند برای پیروی شایسته تر است یا کسی که خود هدایت نمی شود مگر هدایتش کنند، شما را چه می شود، چگونه داوری می کنید⁉️
👌آیه به نوعی دارد شایسته سالاری را در امر هدایت مطرح می کند «أَفَمَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَقِّ» امام رضا (ع) می فرماید خداوند انبیاء و ائمه را که موفق دارد و از خزانه علم و حکمت📚🍃 خودش به آنها داده، در این مسیر قرار داده. یعنی آنها منتخب و شایسته هستند در امر هدایت.
📜در حدیث دیگری امام باقر (ع) میفرماید؛ مراد از «مَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَق» پیامبر و آل ایشان هستند.
⚠️پس نکته اینجاست که هادی بشر که انسان را در 🌈مسیر هدایت قرار می دهد خداوند است، اما حاکم بودن نظام اسباب و مسببات بر این عالم، امر هدایت توسط افراد برگزیده الهی صورت می گیرد. یعنی افرادی هستند که برگزیده و منتخب خدا هستند. و خداوند🔆 در این آیه در امر واسطه هدایت بین دو نفر تقابل ایجاد کرده سپس عقل را به داوری فرا خوانده..
⁉️کدام یکی از این دوتا شایستگی امامت را دارند؟
⬅️1- کسانی که به سوی حق هدایت میکنند
⬅️2- کسانی که برای هدایت شدن او به هدایت، یک هدایت کننده ای نیاز دارند. طبیعی است که همه 🍃انسانها وقتی به دنیا میآیند چیزی نمی دانند کم کم بر فهم و عقل🧠 آنها اضافه می شود و با هدایت هدایتگران الهی زمینه هدایت آنها شکل میگیرد.
⚠️پس نتیجه: دسته اول باید کسانی باشند که هرگز حتی برای یک لحظه گمراه نباشند🕥 تا نیاز به هدایت داشته باشند، وگرنه در گروه دوم قرار می گیرند. بنابراین با استفاده از این تقابل نتیجه میگیریم دسته اول کسانی هستند پیوسته در هدایت بودن🍃 مانند حضرت عیسی در آغاز تولد گفته من بنده خدا هستم..
👆به عبارت دیگر این ویژگیای که این دسته دارند از مقام والای عصمت برخوردارند و به طور طبیعی عقل آدمی کسانی👥 که پیوسته هدایت الهی را مطرح می کنند لایق می داند که سکان دار امر هدایت بشر و اولوالامر باشند، نه کسانی که خود به هدایت این هادیان نیاز دارند. لذا باید توجه بکنیم که امامان ما عملا در دوران امروز یعنی 🌟حضرت مهدی (ع) شایسته امر هدایت بر مردم هست و شایسته هدایت برای مدیریت امامت در دوران فعلی یست،
☝️یعنی عملا او حجت خداست، او ولی خداست، او خلیفه الله❣️ است، لذا شایسته امر هدایت در این مسیر به دست مبارک امام زمان خواهد بود و لذا ما هم باید رنگ و لعاب زندگی خودمان، برنامه های خودمان📋، بینش و منش مان، ارزش های زندگی خودمان را بر پایه رضایت ولی خدا و حجت خدا قرار بدهیم. و همان طوری که امام شایسته هست در امر هدایت، ما هم می توانیم با کمک به امام و توجه به امام زندگی یمان را در مسیر الهی و خدایی✨🍃 قرار بدهیم. انشاءالله بتوانیم در این راه موفق بشویم و یاران شایسته ای برای امام زمان (ع) باشیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 11
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
ایات مهدوی 12.mp3
3.48M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 12
❇️جلسه دوازدهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [12] سوره هود ، آیه 86
💠«بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ
مُؤْمِنِينَ..» این آیه اشاره دارد به اینکه ″بقیة الله″ در این آیه به معنای درآمد و سودی است که از یک سرمایه حلال و خدا پسندانه برای انسان باقی می ماند. یعنی صددرصد💯 حلال است.
📙اما در روایات به هر وجود مبارکی که به اراده خداوند✨ برای بشریت باقی میماند ″بقیةالله″ گفته می شود، از جمله سربازان مومنی که پیروزمندانه از جبهه جنگ با کفار برمی گردند، زیرا به اراده الهی باقی ماندند. به امام عصر هم بقیةالله میگویند که یکی از لقب های زیبایی است که برای امام زمان🌸 ما می شناسیم. به خواست خداوند برای هدایت مردم ذخیره شده. البته به سایر معصومین هم لقب بقیةالله داده می شود.
🌀امام صادق (ع) درباره چگونگی سلام به امام مهدی می فرماید اینگونه سلام بدهید؛ «اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بَقیَّةَ اللهِ..» سپس در ادامه این آیه را حضرت تلاوت کردند📖 «بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ..»
💭امام باقر (ع) می فرماید؛
هنگامی که حضرت ظهور می کند به کعبه تکیه می زند🕋 و 313 نفر یاران خاص حضرت دور او جمع می شوند اولین سخنی که بیان می کند این آیه هست «بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»☀️ یعنی منم بقیه خدا در روی زمین و جانشین حجت خدا بر شما هستم. یعنی حضرت خودشان را معرفی🔖 می کند، هیچ سلام کننده ای به او سلام نمی کند جز اینکه می گویند «اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بَقیَّةَ اللهِ فی أرضِه»
👌دعـا می کنیم به بـرکت این ماه پر خیر و برکت و ان شاءالله به برکت همین آیه نورانی سوره هود آن روز را شاهد باشیم، یا حداقل جزو 👥 کسانی باشیم زمینه هایی را فراهم کنیم، دخیل باشیم که بتوانیم وقتی حضرت ظهور☀️ می کند می آید این سلام را می دهد، ما نیز شریک باشیم.
⭕️⭕️چند نکته در این آیه👇
1️⃣-در ادامه ی سفارش های حضرت شعیب علیه السلام به مردم👨👩👧👦 مدین در پرهیز از مال حرام به خیر بودن مال حلال تأکید دارد، ما در قرآن هم داریم می گوید مردم تلاش کنید مالتان «حَلَالًا طَيِّبًا» باشد. خُب حلال بوده، چرا طیب آورده⁉️ یعنی در نهایت پاکی باشد، شبهه ناک هم نباشد. چون بعضی موقع ها در زندگی فرد جنسی را خرید و فروش می کند ولی انصاف را رعایت نمی کند. بله از نظر فقهی معامله اش درست است اما انصاف را رعایت نکرده. 👨🌾یا در محیط کار دارد کار می کند آنجوری که باید سنگ تمام بگذارد نمی گذارد، می گوید چقدر به من می دهند که من خودم را زحمت بدهم.
👈مال حلال که شبهه در آن نبـاشد رضایت امام زمان (ع) را دارد.⚠️
📜لذا در حدیثی که حدیث قدسی هم هست، در کتاب با عظمت و با ارزش علامه ی مجلسی در 📚″بحار، ج74، ص 27″ خطاب می کند «يا أحمد، إنَّ العِبادَةَ عَشرَةُ أجزاءٍ» می گوید عبادت ده جزء دارد «تِسعَةٌ منها طَلَبُ الحَلالِ» نه جزء آن در طلب حلال است. پس توجه به این داشته باشید در حفظ و حمایت از حجت و ولی خدا اگر واقعا می خواهیم به آن قله بندگی خدا✨ نزدیک بشویم سوختی که برای خودمان داریم باید پاک باشد. آیا مالهایی که وارد زندگی می کنیم امام زمان رضایت از آن دارد، می پسندد⁉️ آیا در زندگی یمان در مال خودمان میخواهیم امام زمان را شریک بکنیم، نعوذبالله در مال حرام و شبهه ناک امام شرک می شود؟
2️⃣-نکته ی دومی که در این آیه
می توانیم به آن اشاره بکنیم امامان معصوم🔆 همانطور که عرض کردیم لایه های درونی هستند که معمولا پرده بر میدارند از اسرار آیات📖، مراد از بقیة الله اینجا به نوعی نگاه عام به همه اهل بیت و به طور خاص الان آخرین ذخیره و حجت الهی حضرت مهدی (ع) است، که توجه ویژه ای باید ما داشته باشیم و این آخرین ذخیره و این نعمت بزرگ که بتوانیم نعمت های زیادی از این منبع 💕فیض استفاده کنیم.
3️⃣-نفهمیدن این حقیقت که امام خیر مطلق است. قدرناشناسی ❌ مردم در مورد اهل بیت سبب شده تا وقتی نوبت به آخرین ذخیره الهی رسید و اینکه زمین از حجت خالی نباشد چاره ای نبوده جز غیبت ایشان!!!😔 و جهان به بلای غیبت گرفتار شده. خداوند هیچ نعمتی را به گروهی داده تغییر نمی دهد جز اینکه خودشان تغییر.. یعنی کفران نعمت می کنند.
⚠️توجه به این داشته باشید امام یک نعمت بزرگ💎 است. دوازده قرن است امام غایب است!! ما برای قطع شدن گاز منطقه، آب منطقه، برق💡 منطقه، سیل که می آید، زلزله که می آید ستاد بحران تشکیل می دهیم، آیا امام زمان غیبتش برای ما، بخصوص برای آن منتظرین واقعی بحران نیست⁉️ نباید یک ستاد بحران تشکیل بدهیم چرا امام نمی آید!؟ عاشق امام مگر نیستیم؟😔 این ذخیره الهی را باید توجه بکنیم.
⬇️⬇️⬇️
4️⃣- مال حرام سبب جدایی از بقیة الله میشود. خطبه ای که امام حسین (ع) در عصر عاشورا خطاب به کوفیان کرد، گفت شما عموما امر مرا اطاعت نمی کنید گوش به سخن من نمی دهید!❌ چون شکم های شما پر از لقمه های حرام شده.
⚠️چون شکم پر از لقمه حرام بشود قلب ها، مهرها تبدیل به قساوت می شود، قساوت قلب🚫 ایجاد بشود جلوی دید انسان را می گیرد، چگونه می خواهد امام خودش را بشناسد! شمر می گوید تا روی سینه امام هم رفت😔 گفت «حقَّ مَعْرِفَتِهِ» خوب هم تو را میشناسم.. اما امام را به عنوان امام قبول نداشت، شناختش نقص داشت. شناختی که او را به عنوان صراط مستقیم ببیند، او را در مسیر بندگی خدا ببیند نبود.
👈لذا این توجه را داشته باشید از این ذخیره الهی به نحو احسن استفاده کنیم و خودمان را جزء منتظرین امام زمان قرار بدهیم و بتوانیم ان شاءالله جزء کسانی باشیم که اسم ما را در لیست زمینه سازان و بستر سازان ظهور امام زمان (ع) قرار داده باشند.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 12
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
ایات مهدوی 13.mp3
4.06M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 13
❇️جلسه سیزدهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [13]سوره یوسف، آیه58
💠«وَجَاءَ إِخْوَةُ يُوسُفَ فَدَخَلُوا عَلَيْهِ فَعَرَفَهُمْ وَهُمْ لَهُ مُنْكِرُونَ» سرزمین کنعان که قحطی فرا گرفت، برادران یوسف البته در پی مواد غذایی🍪 به منطقه مصر آمدن و وقتی بر حضرت یوسف وارد شدن آنگاه حضرت یوسف آنها را شناخت ولی آنها یوسف را نشناختن.
👤محمد بن مسلم می گوید بر
امام باقر وارد شدم 💭می خواستم از قیام کننده و مهدی موعود پرسش کنم، اما امام پیش از اینکه من سوال کنم فرمود؛ ای محمد بن مسلم شباهتی با پنج تن از انبیاء وجود دارد.. که اینجا حضرت شباهت با حضرت یوسف بن یعقوب (ع) را اشاره می کند. البته در نوع شباهت ها بین انبیاء منابع و روایات📚 زیادی داریم
👈مثلا مخفی بودن ولادت🌤
شبـاهتش را به حضرت ابراهیم، زنده بـودن حضرت عیسی را باز به امام زمان و همچنین در این سوره غیبت حضرت یوسف را به امام زمان و شبیه همین را به حضرت صالح که از قومش👥 غایب شد و وقتی برگشت عده ای او را انکار کردن. و خود حضرت یونس هم وقتی که بازگشت از غیبت داشت به صورت جوان... ما هم در روایات داریم امام زمان وقتی که ان شاءالله ظهور کند☀️ «شابًّ المنظر، بعدَ کِبَرَ السِّن..» با وجود اینکه عمر زیادی خدا به ایشان دادن ولی جوان به نظر می رسد که این خودش یک بحثی دارد که چرا جوان⁉️ و یاران حضرت اکثرا جوان هستند؟ ..
*️⃣لذا امام باقر می گویند؛
شباهت حضرت مهدی (ع) به حضرت یوسف این است که از خاص و عام غایب می شود و او از برادرانش مخفی بود و امر او بر پدرش هم پوشیده بود با وجود اینکه مسافت بین او و پدرش و خاندان و شیعیانش کم بود. به نوعی امام زمان هم همین طور است، ما را می شناسد ولی ما او را نمی شناسیم😔. وقتی که امام زمان ظهور کند در روایت داریم بعضی از مردم می گویند ما ایشان را قبلا دیـده بـودیم 😍 «فَعَرَفَهُمْ وَهُمْ لَهُ مُنْكِرُونَ.» یعنی یوسف علیه السلام برادرها را شناخت اما برادرها او را نشناختند.
⚠️لذا امام باقر در این شباهت دارد بیان می کند برادرانش با او معامله کردند و سخن گفتن ولی او را نشناختند. و امام زمان به فرموده امام باقر در زیبایی و سخاوت شبیه حضرت یوسف (ع) است.
⚠️پس توجه به این داشته باشیم. چون یکی از شیوه هایی که بیان قرآن به صورت غیر مستقیم سرگذشت پیشینیان را وقتی بیان می کند، به نوعی برای ما درس و عبرت است، لذا 📖قرآن یک کتاب هدایت و نسخه ی شفا برای ماست، باید توجه به بکنیم. اینکه عین حقیقت و واقعیت است و قرآن باطل و دروغ❌ در او راه ندارد، قرآن فقط به آنچه در راه رستگاری و سعادت مندانه اثر و مفید است می پردازد، که یکی از زیباترین ماجراها همین ماجرای حضرت یوسف✨ و برادران آن است که نکات بسیار ارزشمندی در عرصه مهدویت ما می توانیم احصا بکنیم.
🔹یک نکته دیگر این است آیا گرفتاری بشر جز بخاطر قدرنشناسی و بدرفتاری با حجت خداست⁉️ قرآن می گوید اگر شهرها و آبادی ها ایمان می آوردند تقوا پیشه می کردند برکت های آسمان و زمین بر آنها می گشودیم. خُب نشان می دهد از روی غفلت ها، و قدرنشناسی ها و عدم معرفت درست🚫 به امام است که این مسیر گمراهی دارد ایجاد میشود.
🌀نکته بعدی قدرناشناسی در رابطه با حجت خدا نتیجه چه چیزی است⁉️ چیزی جز جهل نیست. امام مانند خورشیدی☀️ است که ما به او نیاز داریم. امام زمان در توقیعی می فرمود خدا با ماست و هیچ نیازی به غیر او نداریم. حق با ماست پس هرگز جدا شدن دیگران از ما موجب وحشت ما نمی شود. لذا کسی که می گویند خانه ات🏡 را در مقابل خورشید درست کن تا از نورش، از گرمایش، از فایده هایش بهره مند بشوی، طرف می رود زیر زمین سقف های زیادی می زند او ضرر کرده. 🗣بنابراین وقتی زراره از امام صادق (ع) می پرسید اگر در زمان غیبت حضرت مهدی (ع) هستیم چه بکنیم؟ حضرت دعا معرفت را می گوید مداومت داشته باشید ««اَللّهُمَّ عَرِّفْنى..»
⬇️⬇️⬇️
🌤غیبت امام هم دقت بکنید به معنای ناشناس بودن ایشان است، مانند حضرت یوسف، که برادران او آمدند و بر او وارد شدن. او آنها را شناخت ولی آنها او را نشناختند. تا اینکه به اذن الهی گفت بله من یوسف🤴هستم. یعنی باید این را دقت داشته باشیم که ما در زمان غیبت و دوران فعلی طوری عمل نکنیم که شرمنده روی امام زمان باشیم،😔 طوری عمل نکنیم که با دیدن حضرت از او شرمنده بشویم.
⚠️فرج نیازمند صبر همراه با تقواست.
⬅️لذا باید توجه داشته باشیم که
وقتی نسبت به امام زمان اظهار ارادت میکنیم🌷 شناخت و معرفت طوری باشد که غیبت امام برای ما در حالت حضور و زمان امام را باشیم، یعنی طوری باشیم که انگار در کنار امام باشیم حالا من ببینم ظاهر من، باطن من، دین من، نماز، عبادات من 🤲، اخلاق من.. را امام زمان چقدر میپسندد؟ یعنی اگر واقعا به اینجا برسم امام مرا می بیند پرونده اعمال مرا می خواند من چگونه رفتار می کنم⁉️ لذا این را می طلبد برسیم به اینجا که حجت های الهی را مظهر اسمای✨ حسن های خدا و در پی سعادت و نجات ما هستند.
💭وقتی یوسف گفت امروز ملامت و توبیخی بر شما نیست، و خداوند شما را می بخشد و او مهربانترین💐 مهربانان است یعنی به نوعی او هم حجت خداست، امروزه هم همین است ما از خدا بخواهیم ما را در مسیری قرار بدهد که امام زمان از ما راضی باشد و ان شاءالله که پرونده ی ما به دست امام زمان می رسد پرونده پر از نور، پر از زیبایی🔆 و پر از نگاه های روشن و توحیدی باشد. ان شاءالله ما هم در 🚶♂️مسیری قرار بگیریم که جزء زمینه سازان و بستر سازان خوبی برای حجت خدا باشیم و در انجام تکالیف خودمان سنگ تمام بگذاریم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 13
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
ایات مهدوی 14.mp3
1.23M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 14
❇️جلسه چهاردهم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/3788111884C8df9e48f18
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [14] سوره نحل ، آیه1
💠«أَتَىٰ أَمْرُ اللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ» وقتی که فرمان خدا آمد پس در آن شتاب نکنید، چون خدا منزه و برتر از هر چیزی ست که برای او شریک می سازند.
👈نکته اول، گرچه مورد آیه عجله کفار برای نزول قهر خداوند است اما جمله ی «أَتَىٰ أَمْرُ اللَّهِ» اختصاصی به فرمان قهر الهی فقط ندارد. 👇بلکه شامل همه ی فرمان های خداست، همچون فرمان جهاد، فرمان ظهور امام زمان (ع)🌤 و فرمان برپایی روز قیامت..
👈«أَتَىٰ» فعل ماضی ست، گویا میفرماید عذاب آمده. فرمان های الهی قطعی و وقوع قهر آن هم حتمی ست.
👈«أَتَىٰ أَمْرُ اللَّهِ» خداوند به وعده های خود عمل می کند.
👈«فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ» در کار خدا عجله نکنید، که کار او حکیمانه و در وقت مناسب آن انجام می شود.
🗣عبدالرحمن بن کثیر می گوید
خدمت امام صادق (ع)✨ بودم، یکی از یاران وارد شد و عرض کرد قربانت شوم به من خبر بدهید این امری که در انتظارش هستیم چه زمانی واقع می شود⁉️ حضرت فرمود وقت گذاران برای ظهور دروغ می گویند، عجله کنندگان هلاک هستند، تسلیم شوندگان هستند که نجات پیدا می کنند.
⚠️و امروزه یکی از آسیب هایی که در مواضع مهدویت ما می بینیم بحث استعجال است.⚠️ اگر در امر ظهور طرف عجله بکند، به نوعی در جامعه اگر منتج به ظهور نشود شک و تردید❌ در بین انسانهای منتظر ایجاد می شود. رویکرد به منحرفین و مدعیان دروغین زیاد می شود، به نوعی این فرد دنبال این نیست که مسئله 💥ظهور را با تسلیم اراده و حکمت الهی بداند، لذا انسان در این امر صبرش را از دست می دهد.
🌟امام صادق (ع) می فرماید؛
شتاب مردم برای اینکار آنها را هلاک میکند، خداوند به جهت شتاب مردم شتاب نمیکند، برای این امر مدتی ست که باید پایان بپذیرد، اگر پایانش فرا رسد آن را ساعتی🕞 پیش و پس نمی افتد.
⚠️لذا باید توجه بکنیم که ″تسلیم
اراده و حکمت الهـی″ باشیم، همراه با آرزوی ظهور❤️ و داشتن آمادگی برای ظهور امام زمان. ان شاءالله که جزء منتظرین باشیم و تسلیم در برابر امام زمان علیه السلام.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 14
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
5⃣2⃣
مهدویت در کلام امام حسن مجتبی
┈┈••••✾•🌹🌹🌹•✾•••┈┈•
🔰 مختصری از زندگانی امام حسن:
امام دوم جهان تشیع در #نیمه_ماه_رمضان سال سوم هجری در شهر مدینه به دنیا آمد.
حسن بن علی 7 سال با #جد_بزرگوارشان و تقریبا 30 سال در کنار #پدرشان زندگی کرد. پس از شهادت امام علی، به مدت ده سال #امامت_امت را بر عهده گرفت و در سال 50 هجری با توطئه معاویه بر اثر مسمومیت در سن 48 سالگی به #شهادت رسید و در قبرستان «بقیع» مدفون گشت.
🔰 مهدویت در کلام امام مجتبی:
عصر ایشان، عصر غربت امام و کمتوجهی به دین و جایگاه ولیّ خدا بود. روایات بسیار محدود امام مجتبی نشان از وضعیت فضای فکری و بحران اجتماعی عصری دارد که آغاز تسلط بنیامیه و اوج تلاطم و آشفتگی شدید در جامعه شیعه است. اگرچه روایات امام مجتبی در بحث مهدویت بسیار محدود است، اما #اعتبار و #اتقان بیشتری دارد که در ادامه به مهمترین کلمات امام در این رابطه اشاره میشود.
1⃣ امام مهدی نهمین فرزند امام حسین؛
در روایتی اصبغ بن نباته می گوید: «سَمِعْتُ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ يَقُولُ: الْأَئِمَّةُ بَعْدَ رسولاللَّهِ اثْنَا عَشَرَ تِسْعَةٌ مِنْ صُلْبِ أَخِيَ الْحُسَيْنِ وَ مِنْهُمْ مَهْدِيُ هَذِهِ الْأُمَّةِ»؛ شنیدم حسن بن علی میفرمود: ائمه پس از رسول خدا دوازده نفرند؛ نه [نفر] از پشت برادرم حسین و از آنهاست مهدی این امت.»
2⃣ ویژگیهای امام؛
در روایت دیگری امام مجتبی ضمن برشمردن #ویژگیها و #فضایل حضرت مهدی
علیه السلاماشاره به اموری مانند ولادت مخفی، پنهان و ناشناخته بودن امام، عمر طولانی و نبودن بیعت ظالمان بر گردن او دارد که با این کار، ذهنیت شیعه را برای شرایط کاملاً نامأنوس و دشوار غیبت آماده میکند. 3⃣ سختی روزگار غیبت و جهل مردم و بروز اختلافات شدید در جامعۀ شیعه از زيد بن وهب نقل است كه گفت: وقتى امام حسن در مدائن مجروح شد، کلماتی در باب جنگ با معاویه ایراد و در پایان به #حکومت_مهدوی اشاره کردند و فرمودند: «حَتَّى يَبْعَثَ اللَّهُ رَجُلًا فِي آخِرِ الزَّمَانِ وَ كَلَبٍ مِنَ الدَّهْرِ وَ جَهْلٍ مِنَ النَّاسِ؛ تا آنکه خداوند مردی را در آخرالزمان و روزگار سختی و جهالت مردم بر میانگیزد.» 4⃣ تأییدهای پروردگار با ملائک 5⃣عصمت یاران و نصرت با آیهها 6⃣ پیروزی او بر اهل زمین ✅برای خواندن ادامه متن به سایت ویکی مهدویت(کلیک کنید) مراجعه نمائید🙏 . #ماه_خدا #امام_مهدی #نیمه_ماه_خدا #میلاد_امام_حسن #ویکی_مهدویت ┈┈••••✾•🌹🌹🌹•✾•••┈┈• https://eitaa.com/joinchat/798097721C322d53feb9