معروف است که یوزپلنگ از هر ده بار تلاش برای شکار، تنها در یکی از آنها موفق میشود!
🔘 وقتی یوزپلنگ نُه بار تلاش میکند و نتیجه نمیگیرد؛ با خود نمیگوید که من برای این کار ساخته نشدهام؛ من شکارچی نیستم؛ بهتر است بروم علف بخورم!
او برای دهمین بار نیز تلاش میکند؛ او آنقدر تلاش میکند تا به نتیجه دلخواه خود برسد.
🔘 اگر ناملایمات مسیر ما را خسته کردند، از تلاش دست برنداریم؛ زیرا ماهیچ وقت نمیدانیم تا چه اندازه به موفقیت نزدیک شدهایم.
یادمون باشه که هیچ موفقیتی بدون درد و رنج نیست!
#رنج_۲۱
#سواد_زندگی
@booyebaran313
هدایت شده از پاسخ سرای اصفهان
✍وسواس فکری نوجوانان:
وسواس فکری میتواند شما را در هر سنی درگیر خود کند. وارد سیکلی از رفتارهای اجباری و افکار آزاردهندهای میشوید که نمیتوانید از دستشان خلاص شوید. پژوهشها نشان داده که از هر صد نوجوان یک نفر به اختلال وسواس فکری مبتلاست. این آمار شوخی نیست و با این حساب میلیونها کودک از اختلال وسواس فکری رنج میبرند چه بدانند و چه ندانند.
چرا نوجوان من دچار اختلال وسواس فکری شده است؟
هیچکس مقصر نیست. شما نمیتوانید همه چیز را در زندگی کنترل کنید. خصوصا ژنها یا محیط زندگیتان. حتی اگر باور دارید پدر و مادر خوبی نبودید باید بگوییم که این مسئله تقصیر شما نیست. خودتان را سرزنش نکنید.
وسواس فکری دوره خاصی ندارد و مانند بلوغ برههای گذرا نیست. وسواس تا همیشه با فرد میماند و هر چه قدر درمان آن را به تاخیر بیاندازد خود و اطرافیانش را بیشتر آزار خواهد داد.
برخی علائم و نشانهها در نوجوانی که وسواس فکری دارد
نمیتواند درس بخواند زیرا از عملکردش راضی نیست، یا بیش از حد درس میخواند.از مریض شدن میترسد.بیش از حد دستانش را میشوید.از خدا و صحبت و سوال کردن درمورد خدا میترسد.همه چیز را مرتبا میشمارد و بررسی میکندکیف مدرسهشان را چندین بار میچینند و هرگز از آن راضی نیستند.همیشه میترسند دوستشان نداشته باشید یا شما را از دست بدهند.در چنین صورتی بهترین کار مراجعه به یک روانشناس خوب و کمک گرفتن از مشاور است.
#کارشناس_مشاوره
#وسواس_فکری
@pasokhsara
IMG_20231229_221336_189_18.mp3
1.21M
امام زمانم!
غیبت از ماست.
تقصیر ماست غیبت طولانی شما
بغض گلو گرفتهی پنهانی شما
بر شوره زار معصیتم گریه می كنی.
جانم فدای دیده ی بارانی شما
پرونده ام برای شما دردسر شده
وضع بدم،دلیل پریشانی شما
ای وای من! كه قلب شما را شكسته ام
آقا چه شد تبسم رحمانی شما؟!
ای یوسف مدینه مرا هم حلال كن
« عفو و گذشت» سنت كنعانی شما
آیا حقیقت است كه اصلا شبیه نیست؟!
رفتار ما به رسم مسلمانی شما
ایران ما اگر چه بسی شاه دیده است!
چشم امید بسته به سلطانی شما
صدها هزار نوح و سلیمان نشسته اند
در انتظار منسب دربانی شما
عشاق شهر یكسره تعریف می كنند
از لحن و صوت مكی قرآنی شما
نشنیده یاد روضهی گودال كرده ام
دل می برد تلاوت روحانی شما
این اشك روضه حال مرا خوب كرده است
رد خور نداشت، نسخه ی درمانی شما
#استاد_میرزا_محمدی
@booyebaran313
💠 نخودچیپز، نخودها را در یک دیگ ریخته بود و روی آتش شدید گذاشته بود و کفگیر میزد. اوّل نخودها داد و قال میکردند و میگفتند سوختیم و از جا میپریدند. تا اینکه یکی از نخودها گفت: گویا میخواهند با ما نخودچیگُل درست کنند و در مجلس سلطان بگذارند و سلطان ما را بخورد.
نخودها گفتند اگر اینطور است، پس نخودچیپز کار خوبی میکند، ای کاش آتش را تندتر کند و بیشتر کفگیر بزند. کار که به اینجا رسید، نخودچیها تقریباً بو داده شده بودند و اتفاقاً برعکس خواستهی نخودها، آتش را کم کرد و دیگر کفگیر هم نزد.
#سواد_زندگی
#رنج_۲۲
@booyebaran313
داریم به روز مادر نزدیک میشویم با دیدن پروفایل دوستی که مادری امروزی است این مطلب در ذهنم جرقه زد؛ تفاوت اکثر مادران سنتی با بعضی از مادران مدرن و فرامدرن امروزی در چیست؟
در اینکه اکثر مادران سنتی خود را به فراموشی سپرده و خواسته ها و عواطف خویش را پنهان می نمودند اما برخی از مادران امروزی به سمت روانشناسیهای زرد (شبه روانشناسیها) رفته که در آنها توصیه به دوست داشتن خود میشود و اینکه باید خودشان به فکر خودشان باشند و دیگران را نادیده انگارند و گمان کنند هیچ کس به فکر آنها نیست، غافل از اینکه همسری که ساعتها از عمر خویش را صرف اشتغال و تحصیل روزی برای آنها میکند؛ اولین کسی است که آنها را فراموش نکرده است هرچند برخی زبان ابراز ندارند و گمان می کنند زنان زیرکی دارند که دوست داشتنهایشان را از پس تلاشهای آنها کشف میکنند. این افراد به زعم خود متمدن پدر و مادرشان را که سالها آنها را زیر سایهی مهر خویش پروراندهاند را به فراموشی سپردهاند چه رسد به خویشان، دوستان و آشنایان. اما با این وجود همه و همه حتی همان خویشاوندانی که دیگر این بانوان آنها را به خویشاوندی نمیپذیرند دعاگوی این خانمها هستند و برای خوب شدن حالشان و خوشبختی آنها دست به دعا برمیدارند.
آری دوست داشتن خود و به دنبال خوب کردن حال خود خوب است اما به شرطی که محبت دیگران را نسبت به خویش نادیده نگیریم.
✅ یکجانب نگر نباشیم
پس نه مانند اکثر مادران سنتی خودمان را فراموش و نه مانند برخی از مادران امروزی دیگران را فراموش کنیم.
نگاه الاکُلنگی کار دستمان میدهد و خروجی آن خیانتها و طلاقهایی است که در جامعه شاهد آن هستیم.
به امید روزی که مادران سرزمینم با نگرشی متعادل فرزندان متعادلی نیز پرورش دهند.
✍مریم رمضان قاسم
#سواد_زندگی
@booyebaran313