داستان فراق
آیا جامانده ایم؟
شاید خودت را جامانده بدانی؟
خوب که فکر کنی می بینی
شاید پاهایت دو سالی است در مشایه قدم نگذاشته، ولی دلت با امواج تصویر با هر ضربان لبیک یا حسین گفته وچشمهایت قدمها را با قطره قطره اشکش جبران کرده است.
جامانده نیستی چنانچه پدرش فرمود: راضی به عمل قومی مانند شرکت کنندگان در آن عمل است.
این روزها بازار داستان فراق گرم است و فراق زینب را با ذره ذره وجودمان لمس می کنیم.
زینب جان صاحب عزای شهدای کربلا!
عجیب دلم برای تحیر در بین الحرمین تنگ شده است.
به قلم مریم رمضان قاسم
#دلنوشته
https://eitaa.com/joinchat/3424976960C9cb4ae84e0
هدایت شده از مرسلات مدیا
✅💠 به یاد علی لندی؛ مرد بودن به سن و سال نیست
علی لندی قهرمان نوجوان ایرانی ، چهرهای زیبا و ماندگار از نوجوان ایرانی را به منصهی ظهور رسانید و مهری ماندگار را در ماه مهر برای همگان به یادگار گذاشت.
🔹مریم رمضان قاسم، عضو گروه نویسندگی صریر
https://hawzahnews.com/xbmn8
#يادداشت
#قرآنی
@taaghcheh
هدایت شده از دوره مدیریت ذهن
چند سطر از یک کتاب:
هیچ چیز به اندازه ذهن تغییر یافته قدرتمند نیست.
شما مي توانيد ظاهر خود را تغيير دهيد، محل اقامتتان راتغيير دهيد، حتی بخشی از زندگی تان را تغيير دهيد،
اما اگر ذهن خود را تغيير ندهيد، و در نتیجه همان تجربه مشابه دائما و بارها و بارها اتفاق خواهد افتاد ، زيرا همه چيز به صورت ظاهري تغيير كرده است؛ اما هيچ تغيير دروني صورت نگرفته است.
تمام مسائل تو را ذهنيت كنونیات خلق کرده است. و اگر بخواهی مسائلت حل شوند ، همان ذهنی که مسئله ساخته قادر به حلش نخواهد بود.
بنابراين ابتدا بايد ذهنيت خود را تغییر دهیم .
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
chashmberah090700.mp3
4.99M
#چشم_به_راه
روزهای جمعه و انتظار...
انتظار برای ظهور حضرت آقا حجت بن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف...
چشم به راه علاوه بر بخشهای متنوع در هر برنامه، همراه با گزارش مردمی و حضور کارشناس به یک سوال خاص پیرامون مباحث مهدویت میپردازد.
اما موضوع برنامه امروز:
🔖موقعیت پیروان دیگر در عصر ظهور چگونه است ؟ آیا همه مسلمان میشوند؟
🔸 کارشناس: جواد حیدری کارشناس کلام و اعتقادات مرکز ملی پاسخگویی 🔹تهیهکننده و نویسنده: هاجر اعظمی 🗓جمعه 9 مهر 🕰12:10
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از طلاب پاسخگو
♨️"انرژی" به جای "خدا" و پیامدهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن
❇️به این کلمات و جملات دقت کنید:👇
« هوشمندی، هوش نامحدود، ارتباط با کائنات، تجسم خلاق، فقط دوست داشته باش... صبح که بیدار شدی، اول به مقابل آینه برو و به خودت سلام کن... هر روز خودت را ببوس... فقط برقص و بخند و شاد باش... بی تفاوت محض باش.. مشکلات دیگران به تو مربوط نیست.. خودت را دوست داشته باش... هیچ چیز را سخت نگیر ... گریه کردن ممنوع... همه چیز توهم است... خدا در درون توست... خدا جمع انسانهاست. (معاذالله)... مثبت باش... خبرهای بد را گوش نکن... »
اینها عصاره و فشرده ای از انواع و اقسام کتاب ها، رمان ها، مقالات و مطالبی است که تحت عنوان "#مثبت_اندیشی"، "راه های #موفقیت"، "روان شناسی و #درمانگری روحی" و... در جامعه ما رواج یافته است. اثاری که نوعی سبک زندگی جدید را به جامعه و خصوصا جامعه جوان ایران، تزریق کرده است. سبکی از زندگی که در آن، خوشی و #لذت_گرایی، اصالت دارد و هر آنچه به این اصل ضربه بزند، دورریختنی و زائد است، حتی اگر به مولفه های دینی و هویتی فرد مرتبط باشد.
〽️حوزه ترجمه و نشر ایران، از دهه هفتاد بدین سو، به انتشار آثار نویسنده ها و سخنرانان این جریان (تحت عنوان چهره های #انگیزشی) پرداخته است. کتاب هایی همه فهم و عامهپسند، (اصطلاحا کتب تجاری روان شناسی) که هر فردی با هر میزان سواد میتواند بسیاری از این کتابها را بخواند، بفهمد و به دلیل القای انرژی مثبتی که در اینگونه کتابها موج میزند، از خواندن آن لذت ببرد.
⚠️"انرژی محوری"، "انرژی کائنات"، " تفکر مثبت بدون تلاش"، "لذت گرایی و سرخوشی" و "خودگرایی"، و نیز نسخه نویسی روان شناسانه بر پایه تجربه شخصی (و نه اصول علمی) وجه مشترک همه این آثار است.
این افراد اگر چه ایده های مختلفی را از جمله در روان شناسی و روش های موفقیت و مدیریت و.. مطرح کرده اند، اما یکی از بخش های اصلی اندیشه و آثار آنها، تعلیمات باطنی و برنامه تغییرات روحی و معنوی است. از همین رو، یا به شکل غیرمستقیم بسترساز عرفانها و معنویتهای انحرافی بوده اند و یا مستقیما با ایجاد برخی مکتبها و عرفانهای کاذب با تکیه بر آموزههای کتب روانشناسی موفقیت و مثبتاندیشی، موج مضاعفی در دین زدایی از درگاه روان شناسی را رقم زده اند.
❌چهره های اصلی این جریان در سه دسته قابل تقسیم بندی هستند:
1️⃣ پیام آوران "انرژی به جای خدا"
ژوزف مورفی، وین دایر، راندا برن، از جمله پیام آوران و تئوریسین های #انرژی به جای #خدا هستند. اساس تفکر آنها، بر مبنای " #قانون_جذب "، "کافی بودن ندای درون برای سعادت انسان" و جایگزینی "انرژی" و "قدرت ذهن بشر" به جای "خدا" به عنوان قدرت لایتناهی و نیروی محرکه هستی است.
2️⃣ تجاری سازی "انرژی به جای خدا"
ناپلئون #هیل، برایان تریسی و آنتونی #رابینز را می توان حلقه های وصل "قانون جذب" و "انرژی خدایی" به تجارت و بازاریابی دانست. آنها قانون جذب را به عنوان تحفه جدید در باب موفقیت و خلاقیت در امر تجارت تئوریزه و تبلیغ می کنند. کتاب هایی چون «موفقیت نامحدود در 20» روز از آنتونی رابینز، «قورباغه را قورت بده» از برایان تریسی، «بیندیشید و ثروتمند شوید» از ناپلئون هیل با همین کارکرد از جمله پرفروش ترین کتاب های سال های گذشته در ایران بوده اند.
3️⃣ "انرژی به جای خدا" و سبک #زندگی
در بعدی دیگر، برخی نویسندگان و سخنرانان نیز به نسخه نویسی بر پایه همین طرز فکر در مسائل جسمی، فردی و جنسی پرداخته اند. «مردان مریخی، زنان ونوسی» از جان گری، «صد راز موفقیت در زندگی زناشویی» از دیوید نیون، «تک نسخه کامیابی» از اندرو متیوس، «عاشق خودت باش» از سارا ماریا، همگی درصدد نشان دادن راه و روش زندگی و موفقیت بر اساس "انرژی_خدایی" در حوزه سبک زندگی برآمده اند.
🔰باید گفت، مهم ترین و خطرناک ترین پیامد و تاثیرگذاری این جریان، بر حوزه اعتقادی و سبک زندگی متمرکز است.
خودمحوری ناشی از نگاه و رویکرد سودگرایی و لذت گرایی، #فردگرایی، بی خیالی، بی تفاوتی و تنبلی ذهنی و عملی و.. از جمله محورهای القایی این کتاب ها در حیطه زندگی فردی و خانوادگی است. مخاطب این آثار، فردی مصرفی در همه ابعاد است و پس از ناکارامدی نسبی روش های ارتعاش و جذب! (بدلیل اینکه بخشی از حقیقت هستند و نه همه آن،) بعد از مدتی دچار #ناامیدی و #افسردگی شده و از هرنوع سخنی که به او انگیزه حرکتی تازه بدهد؛ ابراز بیزاری میکند. این قشر، انتخاب های #سیاسی خاص خود را نیز دارد، تاریخ و سیاست را به شکل عمیق نمی داند و در مسائل سیاسی تابع و دنباله رو جریان های تبلیغاتی و پروگانداست.
✴️پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی🔻
@antihalghe
#نقد_عرفانهای_کاذب
#نقد_قانون_جذب
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
هدایت شده از دوره مدیریت ذهن
🔵تلاش به قدر توان ونه فقط برای بهترین بودن
فتح قله کمال و همیشه کامل ماندن و دست و پا زدن برای رسیده به اهداف عالی، در حالیکه تناسبی با توانایی ها و مقدورات شما ندارد، به شدت به اعتماد به نفس شما آسیب می زند.
زندگی با آدم های کمال گرا که مایلند بی نقص به نظر برسند، به طرز وحشتناکی خسته کننده است.
داشتن هدف و حتی داشتن رؤیا و آرزوهای بلند، می تواند حرکت آفرین باشد؛ اما وقتی سرعت رسیدن به اهداف و نیز مسیر این حرکت را به درستی ترسیم نکنیم، عملا به جای تلاش مثمر ثمر، گرفتار کمال گرائی خواهیم شد.
کمال گرائی رسیدن به اهداف و آرزوها است به هر قیمتی، و شاید بدون حرکت و تلاش منطقی...
پیامبر مهربانی، صلی الله علیه وآله و سلم فرمودند:
وإذا أمَرتُكُم بِأَمرٍ فَأتوا مِنهُ مَا استَطَعتُم .
هرگاه به كارى فرمان دادم ، به اندازه توان خود آن را انجام دهيد .
#کمال_گرائی
هدایت شده از صراط
توهم خوب بودن.mp3
7.74M
🎧 فایل صوتی
💎توهم "خــــوب بودن"
🔸استاد کشاورز
▫️کار خوب یا خوب تر؟
▫️چطور الگوی تشکیلاتی انتخاب کنیم؟
▫️در تشکیلات از کجا ضربه می خوریم؟
▫️کار رو به کاردان بسپارید!
▫️ساخت تشکیلات حکیمانه
▫️توسل و تشکیلات سازی
🍃🌹ـــــــــــــــــــــ
صــراط
@roshangari_samen