eitaa logo
🇮🇷غواص ها بوی نعنا می ده🇮🇷
109 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
44 ویدیو
4 فایل
مرد غسال به جسم و سر من خرده مگیر چند سالیست که از داغ حسین لطمه زنم سر قبرم چو بخوانند دمی روضه‌ی شام سر خود با لبه‌ی سنگ لحد می شکنم ملا شدن چه اسان آدم شدن محال است...
مشاهده در ایتا
دانلود
با شروع جنگ تحميلي عليرغم مخالفت فرماندهان سپاه و مسئولين استان، ماندن را جايز ندانست و به جبهه رفت. او از روزهای آغاز جنگ در جبهه حضور داشت و مجاهدات زیادی را در راه دفاع از تمامیت ارضی ایران اسلامی انجام داد. علیرضا خزایی یکسال در جبهه حضور داشت، فرماندهان به احترام شخصیت بارز او در این مدت فرماندهی را برای سپاه اسد آباد تعیین نکردند و با منصوب کردن سرپرست این جایگاه را به احترام اوخالی گذاشتند
ابتدا شهید خزایی و یکی از بچه ها برای شناسایی منطقه چندین بار رفته بودند اما در روز عملیات پس‌ از آنکه وارد منطقه شدیم فهمیدیم عملیات لو رفته. اما تکلیف ما انجام عملیات و بازپس‌گیری منطقه بود.
در سحرگاه یازدهم شهریور1360 علیرضا خزایی در جبهه قراويز در خون خود غلطيد وعاشقانه به دیدار خدایش شتافت. به گفته حاتم مرادی تنها بازمانده عملیات قراویز، در زمان عملیات قراویز هنوز هیچ گردانی تشکیل نشده بود و سپاه آن موقع در حال تشکیل گردان و تیپ و لشگر بود. به ‌صورت بسیجی وار به فرماندهی شهید خزایی آماده عملیات شدیم. با هماهنگی‌هایی که صورت گرفته بود دو گردان زرهی و توپخانه‌ای ارتش نیز ما را در این عملیات حمایت می‌کردند.
یک گروه 12 نفره از بچه‌های اسدآباد به سمت منطقه در حال حرکت بودیم که عراقی‌ها ما را غافل‌گیر کردند و 9 نفر از بچه‌ها را به شهادت رساندند و تنها من مانده بودم و علیرضا خزایی و علیرضا راشدی.
شهید خزایی با دیدن این صحنه به سمت سنگر شهید راشدی رفت و زمانی که عراقی‌ها در حال نزدیک شدن به او بودند با دو تن از آن‌ها درگیر شد که اولی را به درک واصل کرد و اما دومی با شلیک چند تیر علیرضا را به شهادت رساند و او در اوج مظلومیت به شهادت رسید.
وی ادامه داد: به محض حمله هرکدام از ما در یک سنگر قرار گرفتیم که نیروهای بعثی عراق سنگر علیرضا راشدی را به گلوله بستند و او را به شهادت رساندند.
همت علی رستمی در سال 1388 کتابی پیرامون زندگی و شخصیت این شهید بزرگوار با نام "یوسف ما" توسط انتشارات صریر آل احمد (ع) منتشر شده است. نگارنده در این كتاب با بهره‌گیری از خاطرات همرزمان و دوستان سردار شهید علیرضا خزاعی حماسه زندگی این سردار شهید را روایت می‌كند. برخی از عناوین و مطالب كتاب عبارتند از: هسته مقاومت، اصول دیالكتیك، انتخاب عاشقانه، گریه، هفتم تیر، فیلسوف یا شهید، و حرف آخر.
جنازه شهید علیرضا خزائی بعد از 11 ماه که در بيابان‌هاي گرم و سوزان سر پل ذهاب مانده بود به هنگام عقب نشيني نيروهاي بعثي به دست نيروهاي خودي افتاد و پس از سال ها تلاش و کوشش در راه دفاع از اسلام ناب محمدی, در گلزار شهدای اسد آباد آرام گرفت.
قسمتي از وصيت نامه شهید خزائي: دنيا محل آزمايش است براي كسانيكه ثابت قدمند و در راه خدا قدم بر مي دارند و اگر هم در راه خدا حركت نكنند مرگ به سراغ آنها خواهد آمد و اگر مرگ را انتخاب نكنند ,مرگ آنها را انتخاب مي كند و آنها نمي توانند از زير حكومت خدا بيرون روند و چه بهتر كه انسان خالصانه در جهت خدا قدم بردارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گزیده وصیتنامه شهید محمد شیخ بابایی شما مسئولیت پیام ما را دارید شما مسئول هستید که پیام این شهدا را به جامعه برسانید شما زبان گویای اسلام هستید بنابراین وظیفه و رسالت شما سنگین‌تر از ماست و اعمال شما و کار شما بسیار بزرگ است بسیار متعالی است 🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷 گروه به یاد شهدا 👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2098397195C755e168b84 کانال غواص ها بوی نعنا می دهند👇🍃 https://eitaa.com/booyenaena برای خواندن خاطرات شهدا ودفاع مقدس وصیتنامه شهدا به کنال غواص ها بوی نعنا می دهند دعوت هستید
طفل بوَد، در نظر پیر عشق   هرکه نگردد سپر تیر عشق 🌷معرفی شهید ارباً اربا شده 🎂زمینی شدن : ۳۲.۰۸.۱۸، روستای مسجدین کبوتر آهنگ - همدان 🕊آسمانی شدن : ۶۶.۰۱.۱۸، شلمچه - کربلای ۸ 🌷مزار شهید : گلزارشهدای امامزاده محمد و سکینه خاتون حصارک کرج 💠ارائه : خانم خادم شهدا 📆شنبه ۹۸.۱۲.۱۷ ⏰ساعت ۲۱:۰۰ 🎊همزمان با میلاد (ع) 🕊گروه به یاد شهدا http://eitaa.com/joinchat/2098397195C755e168b84 کانال غواص ها بوی نعنا می دهند👇🍃 eitaa.com/booyenaena
🕊بسم رب الشهدا و الصدیقین🍃🌷 سلام و عرض ادب خدمت امام زمان (عج) سلام خدمت شهدای حاضر و ناظر؛ و شهدای این روز 💐 سلام و عرض ادب خدمت مهمانان عزیز شهدا و خانواده ی معزز شهدا و همینطور جانبازان عزیزی که در گروه حاضر هستند 🎉ایام با سعادت و ولادت (ع) رو خدمتتون تبریک میگم. امشب معرفی شهیدی رو داریم که بدنشان مثل علی اکبر امام حسین (ع) ارباً اربا شد... از شهدای دفاع مقدس استان همدان برداشت مطالب از وب سایت گردان حضرت علی اکبر (ع) و خبرگزاری دفاع مقدس دوستان در بین معرفی پستی ارسال نفرمایید🌺
شهید منصور عباسی کیان متولد ۱۸ آبانماه سال ۱۳۳۲ در روستای مسجدین کبوترآهنگ همدان بود.
پس از دوران کودکی و شرکت در کلاس های مکتب دوران ابتدایی را در همان مدرسه روستا سپری کرد و از همان کودکی طعم شیرین کار شرافتمندانه را چشید و ضمن اشتغال به درس و مدرسه با توجه به این که پدرش از سن بالایی برخوردار بود و تقریباً پیرمردی میانسال شده بود مشغول به کار شد.
بالاخره از روستا به تهران آمد و در جاهای مختلف مشغول به کار گردید. از جمله کارهایی چون : کار در رستوران، چلوکبابی، قهوه خانه سینما و شاگرد بنایی. در این حین کارهای تاسیساتی از جمله لوله کشی وبرق کشی ساختمان نیز آموخت. استعداد و ذوق فوق العاده ای نیز در یادگیری این گونه کارهای فنی داشت.
در سال ۱۳۵۱ به خدمت سربازی فراخوانده شد و به منطقه عجب شیر اعزام و بعد از مدتی معافیت پزشکی دریافت کرد. پس از اخذ برگه معافیت، باز هم در کارهایی چون برق کشی و لوله کشی و کارهای فنی دیگر در مراکز مختلف مشغول شد و همان زمان به جمع یاران حضرت روح الله پیوست.
سال ۱۳۵۳ ازدواج نمود که ثمره ی این ازدواج سه پسر و دو دختر می باشد. پس از ازدواج مدتی در کارخانه برزنت ایران، کرج مشغول شد اما بعد از مدتی به علت جو نامناسب و ناجوانمردانه که آن رژیم در محیط های کارگری بوجود آورده بود و تبعیضاتی که بین کارفرما و کارگر بود از آنجا بیرون آمد. سال ۱۳۵۵ به کارخانه ماشین سازی ایران خودرو رفت و مدتی نیز در آنجا مشغول بود.
با اوج گیری انقلاب، مسائل را دائم پی گیری می نمود و بین دوستان خود از فکر روشنی برخوردار بود و مسائل را خیلی خوب تحلیل می کرد. او به دلیل فعالیت در انقلاب و شرکت در تکثیر و پخش مخفیانه اعلامیه ها و رساندن پیام های پیر در تبعید و امام انقلاب و شرکت در تظاهرات انقلابی علیه رژیم پهلوی و… از محل کارش اخراج شد و در سال ۱۳۵۹ دوباره به محل کار خود بازگشت.
شهید بزرگوار با توجه به احساس مسئولیتی که در قبال پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی داشت به عنوان نیروی داوطلب با کمیته های انقلاب اسلامی همکاری می نمود، در ماجرای حماسه فتح لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام به همراه سایر توده های خودجوش مردمی در تظاهرات حمایت از خیزش دانشجویان شرکت داشت.
ایشان در خرداد ماه ۱۳۵۹ به عضویت بسج مستضعفین درآمد از همان اوایل دوران پیروزی انقلاب اسلامی عنصری فعال و دلسوز، جهادی و مبارز در پیشبرد اهداف بلند انقلاب بود در انجمن ها و تشکل های اسلامی عضوی ثمربخش بود.
انسانی با صلابت و روحیه جهادی، اهل مطالعه، بسیار پر کار و مسئولیت پذیردرعرصه های گوناگون جامعه بود، از این رو در ایجاد انجمن اسلامی و کتابخانه محل کارش شرکت ایران خودرو نقش بسزایی داشت.
با دفتر حزب جمهوری اسلامی و نخست وزیری وقت ارتباط داشت. و از اعضای فعال در شاخه کارگری حزب جمهوری اسلامی بود. شبی که در حزب جمهوری اسلامی مورخ ۶۰.۰۴.۰۷ بر اثر بمب گذاری عوامل ضد انقلاب و منافقین کوردل انفجار صورت گرفت. شهید مظلوم آیت الله بهشتی و بسیاری از یاران صدیق و با وفای انقلاب به شهادت نایل آمدند، وی نیز در آنجا حضور داشت و از ناحیه سر وصورت مجروح گردید.
عاشق و دلباخته امام خمینی، اسلام عزیز و انقلاب اسلامی بود به واسطه همین ارادتی که به حضرت روح الله امام امت داشت همراه بسیجیان محافظ به عنوان بسیجی فدایی امام بمدت ۱۰ ماه در پایگاه شهید محمد منتظری جماران عاشقانه حاضر شد.
با شدت جنگ تحمیلی او هم مثل بقیه ی عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) داوطلبانه راهی جبهه‌های جنگ شد چندین بار به صورت رزمنده بسیجی در کردستان حضور یافت. بی ادعا در مسیر جهاد و شهادت بود و با اعزام به جبهه های نور علیه ظلمت با سپاهیان طرح لبیک، راهیان کربلا، سپاهیان محمد رسول الله(ص) و پس از آن سپاهیان حضرت مهدی (عج) باحضور در یگان های رزم سپاه همچون تیپ بیت المقدس، تیپ زرهی رمضان همراه بود، به خاطر همین خلوص نیتی که داشت غالبآ به صورت مجاهدی گمنام در جبهه حرکت می کرد.