eitaa logo
🇮🇷غواص ها بوی نعنا می ده🇮🇷
110 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
44 ویدیو
4 فایل
مرد غسال به جسم و سر من خرده مگیر چند سالیست که از داغ حسین لطمه زنم سر قبرم چو بخوانند دمی روضه‌ی شام سر خود با لبه‌ی سنگ لحد می شکنم ملا شدن چه اسان آدم شدن محال است...
مشاهده در ایتا
دانلود
روایتی از حضور سردار سلیمانی در جبهه مقاومت از زبان سردار حجازی سردار حجازی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا با حضور سردار سلیمانی این نیرو قدرتمندتر شد گفته بود که بله، با آمدن شهید سلیمانی به نیروی قدس، گستردگی کمی و کیفی بزرگی پیدا کرد، زیرا از واحد به نیروی قدس تبدیل شد. دیگر مثل یک اداره نبود بلکه نیرویی بود با همه ابعاد. شخصیت سردار سلیمانی که شخصیتی فعال، دورنگر و پرتلاش و اهل ریسک بود و شجاعت لازم را داشت، سبب توسعه نیرو شد. اتفاقات پیاپی که در منطقه افتاد، سبب گسترده شدن فعالیت نیروی قدس شد از جمله عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان و بعدا جنگ سی‌وسه روزه و بعد اتفاقات دیگر تا داعش و دیگر نیرو‌های تروریستی در منطقه... هر جا مسئولیت و ماموریت باشد سبب تحرک و بالندگی و بلوغ و رشد می‌شود. اقدامات دشمن در منطقه مثل اشغال عراق، افغانستان، حمایت دشمن از داعش و تروریست‌ها در منطقه و جنایاتی که در حق فلسطینی‌ها شد، عواملی شد برای توسعه نیروی قدس.
شهید سردار سرتیپ پاسدار سیدمحمد حسین‌زاده حجازی که بیشتر به نام سردار حجازی شناخته می‌شد، سال ۱۳۳۵ در اصفهان چشم به جهان گشود. دوران ابتدایی و دبیرستان خود را در زادگاهش گذراند و پس از اخذ دیپلم با وقوع انقلاب اسلامی و تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عضویت این نهاد انقلابی درآمد. سردار حجازی از اعضای هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) بود که توانست تا مدارک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی را از دانشگاه تهران و دکترای مدیریت استراتژیک را از دانشکده عالی دفاع ملی اخذ کند.
شهید سید محمد حجازی در سالهای اولیه انقلاب در مناطق آشوب‌زده کردستان و آذربایجان غربی حضور داشت و پس از مهار ناآرامی‌های کردستان توسط نیروی مسلح ایران، با آغاز جنگ ایران و عراق به جبهه‌های جنوب منتقل گردید. حجازی در طول سال‌های جنگ ایران و عراق، به سازماندهی و اعزام نیروهای مردمی اشتغال داشت و دوره‌ای مسئول اعزام نیرو به جبهه‌های جنوب بود. وی مدتی نیز مسئولیت ستاد سپاه منطقه دوم کشور را برعهده داشت، سپس تا پایان جنگ در جایگاه‌های جانشین فرمانده سپاه منطقه چهارم، جانشین فرمانده
فرمانده سپاه منطقه چهارم، جانشین فرمانده قرارگاه سلمان در جبهه‌های میانی و غرب، جانشین فرمانده قرارگاه قدس سپاه حضور داشت. حجازی پس از پایان جنگ در سمتهایی چون معاون هماهنگ‌کننده و معاون نیروی انسانی نیروی مقاومت بسیج فعالیت نمود.
مرحوم سردار حجازی پس از دفاع مقدس در سپاه و بسیج و نیز ستاد کل نیروهای مسلح مسئولیت‌های خطیر و مهمی عهده‌دار شد که از جمله آنها می‌توان به فرماندهی نیروی مقاومت بسیج به مدت ۱۰ سال، ریاست ستاد مشترک سپاه ، جانشین فرمانده کل سپاه و معاونت آماد ، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح اشاره کرد .
سردار حجازی که در کارنامه خود مدتی مسئولیت سپاه در لبنان را داشت در سال‌های اخیر تجارب ارزنده خود را برای یاری بخشی به مدافعین حرم و کمک به جبهه مقاومت اسلامی در عرصه مقابله با داعش و تروریسم تکفیری به کار گرفت و پس از شهادت سردار دلها سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی به پیشنهاد سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه ، با حکم سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، به سمت جانشینی فرماندهی این نهاد منصوب و خدمات ارزنده ای به یادگار گذارد.
موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت شهادت آن سردار عالیقدر ، وارسته و مخلص را محضر مقام معظم رهبری و ملت قدرشناس ایران اسلامی تسلت عرض می کند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این شهدا در اوج غربت و مظلومیت و در دورانی که حتی بردن نامشان و ذکر خاطراتشان ممنوع بود! شهید شدند
جانباز هاشم اسدی - روایتگری اولین جانباز مدافع حرم از اولین شهدای مدافع حرم
خردادماه 1383 اوج درگیری­های مدافعان حرم در شهرهای کربلا و نجف و کوفه با آمریکایی­ها بود؛ با یکی از دوستان، تصمیم گرفتیم، بیاییم و از نزدیک شرایط را بررسی کنیم و اگر میدان حقی یافتیم، به آن ملحق شویم.
زمانی که ما به کربلا رسیدیم درگیرها در همه ­ی نقاط فروکش کرده بود؛ بعد از بررسی و گفت و شنود با مجاهدان عراقی متوجه شدیم تعدادی داوطلب ایرانی در کوفه به مدافعان پیوسته ­اند و تا قبل از آمدن ما دو نفرشان هم شهید شده بودند.
خودمان را به کوفه رساندیم و برادران ایرانی را که حدود 15 نفر بودند پیدا کردیم و پس از گفتگوی مفصل با آن­ها، تصمیم به ماندن گرفتیم؛ وقتی از طریق قاسم اهوازی (از اعراب اهواز) درخواست خود را به مسئول مدافعان در کوفه رساندیم، بدون گذراندن مراحل گزینش و تشریفات خاصی، از ما پرسیدند: چه سلاحی می­خواهید؟
برای ما مایه ­ی تعجب بود که به این راحتی ما را پذیرفتند! اما خیلی زود دلیل این اعتماد بی چون و چرا معلوم شد! دلیل چیزی نبود جز رشادت و غیرتی که آن دو شهید بزرگوار ایرانی (یعنی شهید احمد کریمی و علی نیسیانی) از خود نشان داده بودند.
وقتی ما به مدافعان حرم پیوستیم، چند هفته­ ای از شهادت این دو عزیز می­گذشت و ما توفیق درک این دو شهید را نداشتم؛ اما حماسه­ ای که این دو (به خصوص شهید کریمی) به پا کرده بودند، چنان اثری در عراقی­ها گذاشته بود، که همه ­ی ایرانی­ها را به سنگ آن دو می­سنجیدند و احترام می­کردند!
عراقیها از شهید کریمی ­پرسیده بودند: چرا آمده­ ای اینجا؟ جواب داده بود: امام حسین(ع) را در خواب دیدم که به من فرمود:«احمد! مگر نمی­خواستی شهید بشوی؟ بیا به نزد ما!» و گفته بود که من خیلی زود شهید می­شوم!
احمد کریمی بعد از ظهر اولین روز حضورش در جمع مدافعان، پس از ثبت حماسه ­ای ماندگار شهید می­شود!