eitaa logo
🇮🇷غواص‌ها بوی نعنا می‌دهند🇮🇷
108 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
44 ویدیو
4 فایل
مرد غسال به جسم و سر من خرده مگیر چند سالیست که از داغ حسین لطمه زنم سر قبرم چو بخوانند دمی روضه‌ی شام سر خود با لبه‌ی سنگ لحد می شکنم ملا شدن چه اسان آدم شدن محال است...
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیا عاشقی را رعایت كنیم ز یاران عاشق، حكایت كنیم از آنان كه بوی خدا می‌دهند به دنیای ما كربلا می‌دهند از آنان كه در جبهه عاشق شدند و با یک تبسم، شقایق شدند ز مردان سرخی كه نورانی اند سحر صورت و ماه پیشانی اند https://eitaa.com/joinchat/2098397195C755e168b84
🌱از تعداد ۲۷۵ شهید شهرستان ابرکوه، ۱۵ نفر وظیفه فرماندهی در جبهه ها را به عهده داشتند و با درجه سرداری به شهادت رسیدند. 💠 ارائه : جناب جامانده از شهدا 📆 چهارشنبه ۱۴۰۰.۰۱.۲۴ ⏰ ساعت ۲۱:۳۰ 🕊گروه جامانده از شهدا http://eitaa.com/joinchat/2098397195C755e168b84 کانال غواص ها بوی نعنا می دهند👇🍃 eitaa.com/booyenaena
از تعداد 275 شهید شهرستان ابرکوه، 15 نفر وظیفه فرماندهی در جبهه ها را به عهده داشتند و با درجه سرداری به شهادت رسیدند.
رسالت نشر فرهنگ عظیم نبوی و علوی را برعهده داشت حجت‌الاسلام عبدالحمید اکرمی که شرکت در بسیاری از عملیات ها از جمله؛ فتح المبین، رمضان، خیبر و کربلای 4 درکارنامه پرافتخارش ثبت است و در طول دفاع مقدس، رسالت نشر فرهنگ عظیم نبوی و علوی را برعهده داشت. وی با عنوان مسئول واحد آموزش عقیدتی لشکر 19 فجر سالیانی از عمر پربرکت خود را در خدمت به اسلام و انقلاب گذراند و با فرهنگ شهادت و در بین شهیدان زندگی می کرد، تا آنکه در چهارم دی ماه 1365 به شهادت رسید.
لحظه شهادت مسئولیت جانشین مهندسی- رزمی را بر عهده داشت سید رسول جلایی در سال 1360 به پیشنهاد یکی از دوستانش به عضویت سپاه درآمد و با پذیرفتن این مسئولیت عظیم، زندگی جدیدی را آغاز کرد. وی از اواخر خرداد 1361 به رزمندگان تیپ 33 المهدی (عجل‌الله‌تعالي‌فرجه) پیوست و با قبول مسئولیت موتوری مهندسی- رزمی، تا اواسط مهرماه به انجام امور محوله پرداخت. پس از آن با عنوان جانشین مهندسی- رزمی تیپ امام سجاد (علیه‌السلام) انجام وظیفه کرد. ولی پس از چند ماه فعالیت مداوم بر اساس ابلاغیه‌ای، به عنوان جانشین مهندسی- رزمی لشکر 19 فجر منصوب و تا لحظه شهادت در این سمت باقی ماند.
از شغل معلمی در مهرآباد به معلمین تاریخ پیوست اصغر جهاني ساکن روستای مهرآباد ابرکوه، در 27 سالگی با پشت سرگذاشتن عملیات های متعدد در جنوب و غرب کشور، همراه با رشادتی مثال زدنی، در عملیات پیروزمندانه بیت المقدس 2 ، در سمت فرماندهی یکی از گروهان های تیپ الغدير در تاریخ 25/10/66 ، دعوت حق را لبیک گفت. جهانی از شغل معلمی مدرسه در مهرآباد، به معلمین تاریخ ملحق شد و به آرزوی دیرینه اش که روزی در هورالعظیم و جبهه های جنوب دنبالش بود رسید.
سرداری که فقط 2 پا و پوتین هایش باقی ماند محمدحسین حاتمی زاده پس از چندین بار که با لباس بسیجی به جبهه رفت، به جمع سبزپوشان سپاه پیوست. او مربی آموزش در واحد تخریب بود و در عملیات های متعددی که لشکر عملیاتی المهدی انجام می داد، مشارکت فعال داشت. در عملیات بدر به عنوان فرمانده گردان تخریب وارد عمل شد و در روز 25/12/63 پس‌ از انجام مأموریت های محوله، با گلوله مستقیم تانک دشمن به قسمت بالاتنه، جان عزیزش را در راه اسلام فدا کرد. تنها اثر باقی مانده از این شهید بی‌سر، دوپای ایشان همراه با پوتین بود. شهید حاتمی‌زاده فردی متدین، متعهد، صبور، ساکت و در شجاعت کم ‌نظیر بود.
تیربارهای دشمن، قلب مالامال از عشقش را نشانه گرفت شهید بزرگوار علی حسن پور به خیل جان‌ برکفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و در واحد پشتیبانی رزم انجام وظیفه کرد و به مرور زمان پله‌های ترقی را طی نمود. به علت رشادت ها و شایستگی هایی که از خود بروز داد، معاونت گردان امام حسین(علیه‌السلام) به وی واگذار شد. او با پذیرفتن این مسئولیت خطیر هم دوش با سرداران شهید حاج مهدی زارع و سیدمحمد کدخدا، در عملیات‌های مختلفی از جمله والفجر مقدماتی و والفجر 8 شرکت کرد. هم‌ زمان با عملیات والفجر8 ، در سحرگاه خونین بیست و دوم بهمن 1364، تیربارهای دشمن بعثی، قلب مالامال از عشق این سردار رشید اسلام را نشانه گرفت و آن عزیز در میان فریادهای یامهدی یامهدی، دنیا را به اهلش وا نهاد و با سینه ای چاک چاک به خیل شهدا پیوست.
شهیدی که در بحبوحه عملیات هم نماز را فراموش نمی کرد علی‌محمد حسینیان به مدت سه سال در جبهه حضور فعال داشت. ابتدا در گردان رزمی و سپس در واحد زرهی لشکر 19 فجر مشغول خدمت بود. در این مدت آموزش های مختلف رزمی را فرا گرفت و مدتی بعد به عنوان عضو رسمی سپاه پاسداران، پاسداری از ارزش های انقلاب را پذیرا گشت. وی در عملیات والفجر مقدماتی و والفجر 1 نقش فعال داشت و جزء فاتحان مجنون در عملیات خیبر بود، در آغاز عملیات بدر حماسه ای فراموش ناشدنی آفرید، 18 ساعت تمام به طور مداوم در هورالعظیم به امر تدارکات و آماده سازی مقدمات عملیات مشغول بود، دائماً به یاد نماز بود و در بحبوحه عملیات هم فریضه را فراموش نمی کرد.
حسینیان از ابتدای سال 64 مسئولیت زرهی تیپ الغدیر را متقبل گشت و به آن واحد سر و سامانی بخشید، تا بهمن آن سال این مسئولیت را برعهده داشت و از بهمن 64 وی برای شرکت مستقیم در عملیات والفجر8 به عنوان مسئول اطلاعات و عملیات تیپ الهادی تلاش شبانه روزی خود را در کنار ساحل خروشان اروندرود آغاز کرد. در شب 21 بهمن 64، همان شب عملیات والفجر8 مسئولیت هدایت و رساندن اولین قایق نیروهای اسلام از تیپ الهادی به آن سوی اروندرود را برعهده داشت و این وظیفه را به نحو احسن انجام داد. خط شکنان ایثارگر از جان گذشته در همان ساعات اولیه ی حماسه، خط دفاعی دشمن را درهم شکسته و طومار حیات نیروهای تیپ 111 عراق را در آن منطقه به هم پیچیدند. با فتح خطوط دشمن بعثی به آرزویی که بیش از سه سال دنبالش بود رسید و با شهدای 22 بهمن 1364 همنشین شد.
در نماز با اصابت خمپاره به سجده گاهش شهید شد نجفقلی رضایی نژاد در سال 1337 متولد شد و تا فرارسیدن دوره سربازی زحمت کشید و به خانواده کمک می‌کرد. پس از اتمام دوره‌ سربازي و تشكيل زندگي مشترك، با عنوان جهادگر در جهاد سازندگي مشغول خدمت شد. در احداث مدرسه، حمام، پل و... در روستاها خالصانه در راه خدا خدمت كرد. در نيمه دوم سال1361 به عضویت سپاه پاسداران درآمد و با حضور پررنگش در جبهه، فرماندهي گروهان را به عهده داشت. سرانجام در تاريخ 4/1/1363 در جبهه‌ طلائيه در حالي كه درون سنگر مشغول نماز بود، تركش خمپاره‌اي به سجده گاهش اصابت كرد و به شهادت رسيد.
دلاوری هایش در کربلای 5 زبانزد بود غلامرضا زارع که متولد روستای کُلُپه‌ ابرکوه بود، در 28 سالگی با عضویت سپاه، فرماندهی گروهانی در تيپ18 الغدير را به عهده داشت. دلاوری های او در عملیات کربلای 5 زبانزد همه کسانی بود که او را دیده بودند و می شناختند. شهید زارع قبلاً در زرهی لشکر19 فجر افتخارات زیادی آفریده بود و در کنار شهیدانی چون منصور خادم‌صاق، علی محمد حسینیان، سیدآقا حسینی و... دشمن بعثی را به زانو در آورده بود. چندین سال بود که در جبهه های جنوب و غرب دنبال گمشده ای می گشت، تا این که در تاریخ 2/11/65 در کربلای شلمچه آن را که مقام قرب الهی بود به دست آورد.
در 23 سالگی فرمانده گروهان شد محمد عمیقی را اکثر رزمندگان بسیجی از سال 1360 می شناسند چون او کسی است که از اوایل جنگ همراه با بقیه دوستان به جبهه می رفت و خواب را از چشم دشمن گرفته بود. پس از مدتی حضور در بسیج، به عضویت سپاه درآمد و به عنوان مربی آموزش نظامی در لشکر19 فجر خدمت می کرد. آخرین بار در سن23 سالگی فرماندهی یکی از گروهان های لشکر را به عهده داشت و در عملیات کربلای چهار در شلمچه شجاعانه شرکت کرد و در صبح گاه 4/10/65 به آرزوی دیرینه اش عندربهم یرزقون، دست یافت.
از نیمه های شب تا صبح درون قایق بر روی آب، منتظر اجرای فرمان بود حجت‌الاسلام محمدباقر فلاح‌زاده اولین اعزام او به لشکر 7 ولی عصر(عجل‌الله‌تعالي‌فرجه) بود که در تثبیت جزایر مجنون به عنوان نیروی پیاده وارد جبهه‌ شد. دومین اعزامش از طریق تیپ 18 الغدیر صورت گرفت و در خط مقدم شلمچه به عنوان منشی گردان خدمت می کرد. در زمستان سال 1364 به همراه جمعی از دوستان طلبه اش از قم به لشکر 5 نصر اعزام و به عنوان سکان‌دار قایق در عملیات والفجر8 شرکت کرد. با فرا رسیدن خرداد 1365 بار دیگر به عنوان نیروی رزمی- تبلیغی روانه جبهه گشت و این بار در تیپ 46 الهادی مشغول به کار شد.
در مهرماه 65 مجددا عازم جبهه شد و با عده ای از طلاب جوان به عنوان نیروی خط‌شکن گردان ویژه شهدا در لشکر 25 کربلا به فعالیت ادامه داد. سپس همراه با دیگر رزمندگان آماده مشارکت در عملیات کربلای4 شدند. از نیمه های شب تا صبح درون قایق بر روی آب منتظر اجرای فرمان بودند که البته آن عملیات نیمه تمام ماند و به مقر خود بازگشتند. در عملیات کربلای5 با مسئولیت جانشین گردان مهندسی- رزمی لشکر 25 کربلا، در خط مقدم زیر آتش شدید دشمن به عنوان یک روحانی سنگرساز، برای رزمندگان خاکریز می زد و در نهایت، تاریخ 5 بهمن 1365 در منطقه شلمچه، غرب دریاچه پرورش ماهی، قلب خداجو و شهادت‌طلبش هدف ترکش خمپاره دشمن قرار گرفت.
سردار ابرکوهی که مزار مطهرش در کرج آرام گرفت ابوالقاسم کشمیری در سن 18 سالگی به دانشگاه امام حسین(علیه‌السلام) رفت، پس از یک سال که در آن دانشگاه بود، با تعهد 5 ساله به استخدام سپاه درآمد. در سپاه متخصص تخریب بود و پس از آن به امر مربی گری نظامی پرداخت. پس از مدتی با رشادت‌هایی که از او مشاهده شد به معاونت گروهان، فرماندهی گروهان و در آخر به فرماندهی گردان ارتقا یافت. وی در مقاطعی فرمانده‌ گردان امام سجاد(علیه‌السلام)، گردان زینب(سلام‌الله‌علیها) و آخرین بار فرمانده‌ گردان علی اکبر بود، که [در عملیات کربلای8 مورخ 18/1/1366] به همراه سه سردار دیگر به شهادت رسیدند. مزار مطهرش هم اکنون در امامزاده محمد کرج آرام گرفته