eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
552 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
22.9هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
سعی میکرد با تبر درخت را قطع کند وقتی خسته شد زیر سایه اش خوابید! بعضی ها اینجوری با وطن خود برخورد میکنند،اما نمیدانند اگر سقوط کند او اولین کسی است که هلاک می شود !بعضی ها مغرضانه و بعضی ها نا آگاهانه ....
❌️کنسرت ساسی در مسقط عمان با پیگیری دیپلماتیک ایران لغو شد 🔻احتمال دستگیری ساسی در عمان و استردادش به ایران وجود دارد
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت متفاوت اینترنشنال از سیل بلوچستان 🔹در چند روز اخیر رسانه‌های بیگانه به ویژه اینترنشنال اینگونه به مردم وانمود می‌کردند که هیچگونه امکاناتی در اختیار مردم نیست؛ اما واقعیت را ببینید.
دستور رئیسی برای انتقال آب از سد کارون ۳ به ایذه رئیس جمهور در جمع مردم ایذه: 🔹ایل بختیاری نشان داده‌اند که غیرت در این مردم موج می‌زند و علاقمند به استقلال ایران بوده‌اند، حضور مردم این منطقه در دفاع مقدس بسیار روشن است. 🔹دشمن قصد فتنه انگیزی در این منطقه را داشت، اما مردم این منطقه با هوشیاری تمام توطئه‌های دشمنان را نقش برآب کردند و اجازه ندادند دشمن در این منطقه توطئه‌ای داشته باشد. 🔹مسئله آب به عنوان مشکل اصلی منطقه است لذا انتقال آب از سد کارون ۳ به ایذه سریعا باید انجام شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازدحام جمعیت بختیاری‌های ایذه ماشین رئیس‌جمهور را متوقف کرد
اراده دولت در نهضت آبرسانی به خوزستان 🔹طرح‌هایی که در سفر آیت‌الله رئیسی به استان خوزستان افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید به بهره‌برداری از میادین نفتی سپهر و جفیر می‌توان اشاره کرد. 🔹طرح میان مدت غدیر به منظور آبرسانی به ۲۶ شهر و ۱۰۰۰ روستای استان خوزستان افتتاح می‌شود. 🔹از طرح آبرسانی و پایدارسازی آب پایانه‌های شلمچه و چذابه و بیش از ۱۷۰۰ روستا بهره‌برداری می‌شود.
دیدار باقری و مورا در دوحه قطر 🔹معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از دیدار و رایزنی با علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در دوحه قطر خبر داد. 🔹مورا: همکاری نظامی ایران و روسیه، جنگ و بعد منطقه‌ای، تعهدات هسته‌ای و لغو تحریم‌ها در چارچوب برجام و موضوعات دوجانبه در دستور کار قرار دارد.
بایدن: یک اسکله موقت در ساحل غزه می‌سازیم رئیس‌جمهور آمریکا: 🔹به ارتش آمریکا دستور داده‌ام مسئولیت رهبری یک مأموریت اضطراری برای احداث اسکله‌ای موقت در دریای مدیترانه و در ساحل غزه را بر عهده بگیرد. 🔹این اسکله می‌تواند محموله‌های بزرگی از غذا، آب، دارو و پناه‌گاه‌های موقت را تحویل بگیرد. هیچ نیروی نظامی آمریکایی در آنجا مستقر نخواهد شد. 🔹اسرائیل باید اجازه ورود کمک و کالاهای بیشتری را بدهد و اطمینان حاصل کند که نیروهای کمک‌رسان هدف تبادل آتش قرار نمی‌گیرند. 🔹راهی غیر از راهکار دو دولتی برای تضمین امنیت اسرائیل وجود ندارد.
🔴 آمریکا در کنار یک محموله کمک به غزه، 100 هواپیمای حامل موشک می‌فرستد عضو شورای مرکزی جنبش حزب الله لبنان با اشاره به آمریکا در خصوص جنگ علیه غزه که با کمکهای نمایشی، بیش از پیش خود را نشان داد، گفت که اسرائیل در جنگ وضعیت خوبی ندارد و به واسطه‌ها التماس می‌کند تا بتواند صهیونیستها را به منازلشان بازگرداند.
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گوشه‌ای از ویرانی‌ها در شهر خان یونس در جنوب نوار در نتیجه حملات و بمباران‌های ارتش رژیم صهیونیستی
بایدن: اسرائیل حق دارد به مقابله با حماس برود رئیس‌جمهور آمریکا: 🔹پیام من به پوتین ساده است. ما پا پس نخوایم کشید و تسلیم نخواهیم شد. سربازان آمریکا عازم اوکراین نخواهند شد. 🔹شورش‌گرهای هوادار ترامپ که به ساختمان کنگره حمله کردند میهن‌پرست نبودند. نمی‌توان کشور را تنها هنگامی که برنده می‌شوید دوست داشته باشید. 🔹اسرائیل حق دارد به مقابله با حماس برود. حماس می‌تواند با آزاد کردن اسرا، پایین گذاشتن سلاح و تسلیم کردن مقصران ۷ اکتبر جنگ را به اتمام برساند.