eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
552 دنبال‌کننده
25.5هزار عکس
23هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
واریز وام ۳۰ میلیونی به حساب بازنشستگان 🔹معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی از واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان این سازمان خبر داد و گفت: طی روزهای آینده مرحله نخست واریز وام انجام می‌شود.
وزیر نفت: شاهکار دیپلماسی انرژی امضای سند انتقال گاز روسیه به ایران است 🔹این قراداد می‌تواند موجب انقلاب اقتصادی و تامین امنیت انرژی کشورهای همسایه منطقه از طریق ایران باشد.
اوجی: مشکلی در تامین سوخت پایدار نداریم وزیر نفت: 🔹سوخت پایدار نیروگاه‌ها و جایگاهی سوخت در سراسر کشور تامین شده است مشکلی در این زمینه نداریم. 🔹۲۶۵ میلیون لیتر سوخت مایع توزیع می‌شود و ارزش سالانه این میزان، حدود ۶۷ میلیارد دلار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر راه و شهرسازی: در روزهای آینده دوخطه شدن خط ریلی اهواز-اندیمشک به طول ۱۱۰ کیلومتر به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود. 🔹ترمینال فرودگاه بین‌المللی رامسر هم به مدار خدمت‌رسانی شبکه فرودگاهی افتتاح خواهد شد. هم‌چنین ترمینال فرودگاه ایلام بهره‌برداری خواهد رسید و شبکه فرودگاهی را در جنوب‌غرب کشور توسعه می‌دهد. 🔹با پیگیری‌های شهید رئیسی و همچنین آقای مخبر، سفارتخانه جدید آذربایجان در تهران بازگشایی شد. با این کشور کارهای خوبی در حوزه ترانزیتی برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 🔹ترانزیت کالا در حوزه جاده‌ای رشد ۷۰ درصدی داشته؛ تا پایان سال از میزان ۲۰ میلیون تن نیز عبور خواهیم کرد. 🔹قانون ساماندهی بازار املاک و مسکن ابلاغ شد و سقف اجاره‌بها مشخص شد. مکانیزم‌های سخت‌گیرانه‌ای در نظر گرفته شده که به نفع مردم است. 🔹هم‌چنین سامانه خودنویس نیز فعال است و روزانه حدود ۸ هزار قرارداد اجاره در سامانه ثبت می‌شود.
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واردات خودروهای کارکرده برای همه ایرانیان آزاد شد سخنگوی دولت: 🔹در جلسات اخیر دولت، آخرین گام برای مقابله با انحصار صنعت خودرو در کشور برداشته شد؛ این کار در امتداد برنامه دولت برای اصلاح بنیادین در صنعت خودروسازی صورت بگیرد. 🔹ما در سابق یکی از آرای تاریخی در محکومیت یکی از فعالان صنعت خودرو داشتیم و ۵ همت محکومیت صادر شد به‌خاطر گران‌فروشی و تخلفاتی که نسبت به مردم صورت گرفته بود. مشابه این اقدامات سلبی دیگر هم صورت گرفته بود. 🔹افزایش تولید و تامین زیرساخت‌های مورد نیاز برای این امر منجر به ۱.۵ میلیون خودرو در سال عملیاتی شده بود و برای امسال هم تولید ۱.۷ میلیون خودرو در برنامه است. 🔹بعد از چند سال ممنوعیت واردات خودرو، این امر اتفاق افتاد و خودروهای برقی، آمبولانس و غیره تاکنون وارد شده بود و با آیین‌نامه اخیر، واردات خودرو به شرطی که سال ساخت آن از ۲۰۱۹ به بالا بوده و استانداردهای مد نظر را داشته باشد برای همه ایرانیان مجاز شد صرفاً فقط اشخاص حقوقی این امکان را نخواهند داشت و همه ایرانیان می‌توانند این واردات را انجام دهند. 🔹مجوز این مصوبه نیز از مجلس گرفته شده است؛ این کار به زدوده شدن انحصار در صنعت خودرو کمک می‌کند. منابع و روش‌های تامین ارز باید به تایید بانک مرکزی برسد. هم‌چنین واردات خودرو از مناطق آزاد به داخل کشور نیز مصوب شده است.
اسماعیلی: انتصاب جدید در وزارت ارشاد نداشتیم وزیر فرهنگ: 🔹در وزارت ارشاد هیچ انتصاب جدید خارج از رویه اتفاق نیفتاده است. نمی‌دانم این بحث‌ها برای چه پیش آمد و این مقدارش را هم جزو بداخلاقی‌های رسانه‌ای می‌دانم. 🔹بحث‌هایی که مطرح شده بود ۷۰ تا ۸۰ درصدش کذب محض بود و دوستان ما هم درباره آن‌ها توضیح دادند. اساسا بعضی چیزها هم وجود خارجی نداشت که مطرح کرده بودند.
رکورد کاهش نرخ بیکاری شکست وزیر کار: 🔹در فصل بهار رکورد کاهش نرخ بیکاری شکست و این نرخ به ۷.۷ درصد رسیده است. نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان ۵ درصد کاهش و جمعیت بیکاران هم کاهش داشته است. 🔹نرخ بیکاری در ۱۹ استان روند کاهشی دارد و تقریباً در ۱۶ استان نرخ بیکاری تک‌رقمی شده است. ما در برنامه داشتیم نرخ بیکاری تا پایان سال در کانال ۶ درصد کاهش یابد.
واکنش زاکانی به جلسه جنجالی شورای شهر شهردار تهران: 🔹یک اقلیت مخالفی در شورای شهر حضور دارند و حرف خود را می‌زنند که نظرشان برای ما محترم است. 🔹اما انتقادات آنها نادرست است زیرا ما در شهرداری تهران ۱۳۳ افتتاح داشتیم و برخی از این دوستان حتی در یک افتتاح هم شرکت نکردند. 🔹توزیع ارزاق عمومی از طریق سامانه شهرزاد کار بسیار بزرگی است که در حال انجام است و روز به روز هم گسترده‌تر می‌شود تا مردم از آن بهره ببرند.
مبارزه با موش‌های پایتخت به روش جدید کلید خورد مدیر کنترل جانوران مضر سازمان مدیریت پسماند: 🔹برای مبارزه با موش‌ها، اولین‌بار از نانو پودر غیرسمی «شوک بوم» به صورت پایلوت در مناطق ۱۱و ۱۲ استفاده شد. 🔹با توجه به اینکه موش موجود باهوشی است و بدن آن به سم عادت می‌کند، هر سه ماه، سم را تغییر می‌دهیم. 🔹در روش فیزیکی مبارزه با موش‌ها از تله چسبی و دریچه‌های یک‌طرفه هم استفاده می‌کنیم‌ و بکارگیری روش مکانیکی هم آغاز شده است.
دیدار باقری و لاوروف در نیویورک 🔹«علی باقری» سرپرست وزارت امور خارجه و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه طی دیدار در نیویورک، در خصوص آخرین وضعیت همکاری‌های دوجانبه و مسائل منطقه‌ای رایزنی نمودند.
صبح چند نفر این فیلمه رو برام فرستادن ،اصلا اعصابم بهم ریخته حالا یه عده رو هم گرفتن ، هیئت رو هم منحل کرده باشن فکر میکنین تموم میشه؟