رهبر انقلاب در پیامی در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم
🔰 سخننگاشت | محکوم نکردن این جرم بزرگ به بهانه آزادی بیان، عوام فریبی است
🔻رهبر انقلاب: گناه بزرگ و نابخشودنی یک نشریّهی فرانسوی در اهانت به چهرهی نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) بار دیگر عناد و کینهی شرارتبار دستگاههای سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعهی مسلمانان را آشکار ساخت. بهانهی آزادی بیان برای محکوم نکردن این جرم بزرگ که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوامفریبانه است. ۹۹/۶/۱۷
@bronsi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مبانی فکری در برنامه تربیتی
🔻رابطه بین رفتارها و مبانی فکری در یک انسان چیست؟ اگر «برآیند رفتارهای» یک انسان بررسی شود، میتوان «مبانی فکری» او را بدست آورد. برنامه تربیتی یک رفتار است. بنابراین وقتی یک «برنامه تربیتی» ارائه میدهیم چه خودآگاه و چه ناخوآگاه، در حال تبعیت از یک «مبانی فکری مشخصی» هستیم!
#کلیپ
#مبانی_تربیتی
#استاد_اعتصامی
@bronsi
🔰 سخننگاشت | آینده متأثر از همت و حکمت معلمان است
معلم باید شأن خودش را والا بداند؛
🔻رهبر انقلاب: معلّم بداند که آیندهی کشور متأثّر از همّت او و حکمت او است؛ بداند کاری که او الان سر کلاس انجام میدهد آیندهی کشور را میسازد؛ هر معلّمی بایست این را احساس بکند. این به او اعتماد به نفْس، امید و انگیزه میدهد که بتواند کار خودش را خوب انجام بدهد، شأن خودش را والا بداند.
🏷 ارتباط تصویری رهبر انقلاب با سی و چهارمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش
@bronsi
🔰 ادب، اولین مرحله از فراگیری مهارت مبارزه با نفس در کودکان
🔻 امیرالمومنین (ع) می فرماید: «ضبط النفس عند الرعب و الرهب من افضل الأدب؛ خویشتنداری در برابر خواهش نفس،در بیم و امید، از برترین ادب هاست» (غررالحکم)
اولین دوره آموزشی مبارزه با نفس برای فرزندان از سن ۷ سالگی آغاز میشود. پدر و مادر از هفت سالگی باید رعایت «ادب» را به فرزندان خود آموزش بدهند، تا بچه ها اصل مبارزه با هوای نفس را درک کرده و بدانند که باید با «دلم میخواهد» های نابجای خودشان مبارزه کنند. طبق دستور اسلام، ادب و نظم را از ۷ تا ۱۴ سالگی و در خانواده باید یاد گرفت، نه از ۱۸ سالگی و در سربازی که امروزه برخی پسر ها تنها در طول خدمت سربازی رعایت نظم و برخی آداب را تمرین می کنند؛ ۱۸ سالگی برای این منظور خیلی دیر است!!
حجت الاسلام پناهیان
#روایات
#حجت_الاسلام_پناهیان
#تربیت_کودک
@bronsi
🌹گیاه مایهی برکت زندگی بشر
💐گزارش #فضاسازی کلاستون
👈 دوستاتون با استفاده از گلدون های گل که دور و برشون بوده یه * فضای زیبا * برا کلاسشون درست کردن👌
💥 *منتظر گلدون های گل قشنگتون هستیم و تصاویر کلاستون داخل کانال بارگذاری میشه*
@ma_bronsi
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آغازسالتحصیلیجدید
🎥 مروری بر برنامه های مدرسه در سالی که گذشت در آستانه مهرماه ، ماه مدرسه
📍به امید اینکه سال تحصیلی جاری سالی پربرکت برای دانش آموزان عزیز باشد...
@bronsi
#مجتمعآموزشیتربیتیشهیدبرونسی
#تشکیلپروندهتربیتی
🗂پرونده تربیتی دانش آموزان🗂
📝مدرسه در حال تشکیل پرونده تربیتی جهت تمامی دانش آموزان مجتمع شهید برونسی می باشد.
🗃در این پرونده ویژگی های مزاجی ، وضعیت جسمانی ، استعدادهای فردی ، شرایط خانوادگی ، میزان مهارتهای دانش آموز در زمینه های مختلف و خلقیات او ثبت می شود.
📋از جمله فواید این طرح بسیار ارزشمند رصد رشد دائمی دانش آموز در عرصه های گوناگون ، هدفمند کردن آموزشها و رسیدگی دقیق و موثر به آسیبها می باشد.
📆 با برگزاری جلسات متعدد فرمهای این پرونده در ۱۵ شهریور نهایی شد و از شنبه ۲۲ شهریور با کمک والدین محترم تکمیل این فرمها آغاز می شود.
@bronsi
🔰 سخننگاشت | ارتقای مدارس دولتی؛ راه تحقق عدالت آموزشی
🔻رهبر انقلاب: یک نکته در باب عدالت آموزشی بحث مدارس دولتی است. بایستی ما سطح مدارس دولتی را، هم از لحاظ آموزش و هم از لحاظ پرورش، جوری بالا بیاوریم که خود آن دانشآموز احساس اعتماد کند، خانوادهی او هم که میخواهند این فرزند را بفرستند به مدرسهی دولتی، احساس نکنند که دارند او را به یک جایی بیپناه میفرستند. ۹۹/۶/۱۱
🏷 ارتباط تصویری رهبر انقلاب با سی و چهارمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش
@bronsi
🔰 آیا روشهای تربیتی ثابت هستند؟
🔻لازم است روشهای تربیتی در «میدان پویای ارتباط بین مربی و متربی»، هر لحظه «خلق و ابداع» شود. شخصیت مربی و متربی بیانکنندهی هر روش تربیتی است که از تعامل دوجانبهای بهوجود آمده است. با این تحلیل نمیتوان رفتار را در یک رابطهی خطی و مکانیکی تعریف کرد.
دکتر عبدالعظیم کریمی، ص۴۱و ۴۲- تربیت چه چیز نیست؟
#روش_های_تربیتی
#دکتر_عبدالعظیم_کریمی
@bronsi