✅فرزند بیشتر #یارانه_کمتر!
#فرهنگ_سازی_غلط
سیاست دولت در اعطای یارانه به مردم بر این مبنا استوار است که هرچه تعداد افراد خانواده بیشتر باشد، سهم اعضای خانواده از یارانه کاهش مییابد و اگر خانواده بیش از ۵ عضو داشته باشد، به عضو ششم یارانه تعلق نمیگیرد. شما اگر مجرد باشید، مجموع یارانهای که دریافت میکنید، ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما اگر عضو خانواده ۵ نفره باشید، یارانه شما به ۸۶هزار و ۵۰۰ تومان کاهش مییابد، اگر عضو خانواده شش نفره باشید، سهم شما از یارانه حدود ۷۲ هزار تومان است و این روند کاهشی ادامه دار است.
🔺این رویکرد تخصیص یارانه هم بار منفی فرهنگی دارد و نوعی تقبیح اجتماعی فرزندآوری است، و هم نوعی جریمه مالی خانوادههایی که فرزندان بیشتری میآورند. لذا یک رویکرد کاملا ضدجمعیتی و ضدخانواده است.
🔺دولت در تخصیص یارانه، نه تنها باید این رویکرد ضدجمعیتی را کنار بگذارد، بلکه باید معادله را دقیقا برعکس کند. یک فرد متاهل باید یارانه بیشتری نسبت به یک فرد مجرد بگیرد. عضو یک خانواده شش نفره حتما باید یارانه بیشتری نسبت به عضو یک خانواده سه نفری بگیرد. میتوان با همین ارقامی که برای یارانه در نظر گرفته شده و بدون افزایش میزان کل یارانه، این معادله را برعکس کرد تا هرچه بر تعداد جمعیت خانوار افزوده میشود، یارانه دریافتی بیشتر شود.
🔺درباره بحران جمعیتی پیش روی کشور، سخن بسیار گفته شده، رهبر حکیم انقلاب نیز پیوسته در این باره هشدار میدهند که آخرین مورد آن، در دیدار اخیر با مسئولان نظام و فعالان اقتصادی پس از افزایش قیمت سوخت بود. دولت ما آنگونه که باید سیاستهای حمایتی از فرزندآوری اجرا نمیکند، اما حداقل انتظار این است که رویکردهای ضدجمعیتی اینچنینی اتخاذ نکند. از جناب آقای رئیس جمهور انتظار میرود در اسرع وقت دستور اصلاح سیاست جمعیتستیز تخصیص یارانه را صادر کنند.
#تدبیر! #امید!
@khabartollab
🔹 این تصویر ایسنا دقیقا در مسیری است که فیک نیوزها قدم برداشتند. چرا در این اوضاع باید ایسنا خبرگزاری نظام جمهوری اسلامی این چنین تیتر بزند.
#عملیات_روانی
@bsansoor
🚫در خلاء تحلیل نکنیم
🔶️میپرسد بهتر نبود حضرت آقا سکوت میکردند؟ اینطور دستکم برای خودشان هزینه نمیتراشیدند، چرا باید برای اقدام نسنجیده یک دولت فشل و ناکارآمد آبروی خود را هزینه کنند؟
میپرسد اصلاً چرا دستور لغو این سیاست پرهزینه را ندادند، فوقش رئیس جمهور عصبانی میشد و استعفا میکرد که چه بهتر، نظام انتخابات زودهنگام برگزار میکرد و کشور از دست این دولت نجات پیدا میکرد.
میدانم اینروزها شما هم شبیه این سوالها را از زبان جوانان مومن انقلابی شنیدهاید. کسانیکه ذرهای هتک حرمت و ناراحتی رهبرشان را تاب نمیآورند.
به اعتقاد من اغلب این دوستان جوان در خلاء تحلیل میکنند. غالباً از صحنه تحولات تصویری کلان و ماهوارهای ندارند و به تجربههای تلخ و پرهزینهی گذشته کشور توجهی ندارند.
کشوری که آماج اوج دشمنیهاست و علیرغم وجود یک دولت مستقر توسط مزدوران آموزش دیده ظرف ۲۴ ساعت صحنه آشوب و اغتشاش و آتش زدن اموال عمومی و تعرض به مردم میشود، در صورت استعفا و فقدان دولت در یک خلاء چند ماهه تا انتخابات زود هنگام بعدی چگونه خواهد بود؟ کدام حزب و جریان و شخص کارآمدی آمادگی دارد بلافاصله همهی مسائل و مشکلات را حل و فصل کند و اگر نکند آنوقت چرا دوباره عدهای خواهان انتخابات زودهنگام دیگری نشوند؟ و اساسا چه کسی قرار است مسولیت اینهمه کار نکرده را بر عهده بگیرد و آنوقت معدود طرفداران سیاسی تندرو که فتنه ۸۸ را رقم زدند با شعار "مرگ بر دیکتاتور" برای سوزاندن وطن با انواع دیگری از اراذل و اوباش و گروهکیها ائتلاف نمیکنند؟ و آیا در آستانه انتخابات پیام شکست و عقب نشینی نظام برای اغتشاشات بعدی مخابره نمیشود؟
⚠️حالا تصور کنید مثلا رئیس جمهور کشور ایندولند بخواهد عامدانه با اجرای غلط و پرهزینه و ناگهانی یک سیاست اقتصادی، رهبر و نظام را تحت فشار قرار دهد تا با عقب نشاندن آنها، در جای دیگری مثلا سیاست خارجی خطوط ممنوعهای را زیر پا بگذارد. آیا در این صورت مردم ایندولند هم باید چوب اقدامات اقتصادی غلط دولت را بخورند هم پیاز یک رفتار غلط در سیاست خارجی را؟!
🔶️رهبر انقلاب چند روز پیش به معترضین عراقی لبنانی هشدار دادند که "امنیت" اولویتی است که اعتراضات اقتصادی و معیشتی نباید آنرا تحتالشعاع قرار دهد. تشخیص رهبری این است که تغییر باید از طریق صندوق رای اتفاق بیفتد و یک انتخابات درست در یک کشور ناامن و بیثبات برگزار نخواهد شد.
🔶️آبروی رهبری خرج دولت یا رئیس جمهور نشده و نمیشود، آنچه رخ داده تشخیص اهم از مهم و دفع افسد به فاسد است که این تشخیص خود شاخصهی درایت رهبری است. از امام و رهبر انقلاب آموخته ایم که اسلام، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی از آبرو و حتی جان رهبری مهمتر است و این درس را بار دیگر رهبری به همه ما تذکر دادند.
وحید یامین پور
@bsansoor
🔴 کانال «اسرائیل فارسی» در خود ایران است
بررسيها نشان ميدهد همزمان با محدوديت اينترنت كشور (۱۵ نوامبر) اكانت توييتری و کانال تلگرامی "اسرائيل فارسی" نيز تا (۱۹ نوامبر) از دسترس خارج شده است
كانالهای «عاليجناب»، «فيگارو فارسی» و «تقاطع» نیز از ديگر كانالهای تلگرامی شاخص ضدانقلاب هستند كه همزمان با قطع اينترنت با اختلال مواجه شده و چند روز در دسترس نبودهاند و اكنون با فيلتر شكنهاي ارائهشده مجدداً فعال گشتهاند!
@bsansoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فریبکاری به روایت تصویر
مراقب انتخاب هامون باشیم...
@bsansoor
#درد_دلی از سر بغض و ناراحتی!
🔴آقایان نهادها و سازمان های انقلابی فعال در فضای مجازی، با میلیاردها میلیارد بیت المال چه کردید؟!/گل بگیرید درب این سازمانهای بی مصرف را!
متأسفانه ایتا امشب #مجبور شد ورودیش رو ببنده
با دولت که نمیشه حرفی بزنم
اما یه سوال از نهادهای انقلابی دارم
با اون همه بودجه ای که برای فضای مجازی در اختيار داشتید چکار کردین؟!
آیا نیرو تربیت کردید؟!
آیا تشکیلات ساختید؟!
آیا نتیجه مثبتی داشتید؟!
که بشه به ما مردم گزارش بدین
🔴اگه آره پس این یه هفته کجا بودن کسانی که این همه بودجه گرفتند و وقتی نیازشون داریم غیب میشن؟!
اینکه حزب اللهی ها رو ببرید تو توئیتر و مشغول کنید و در فضای داخلی فعال نباشند، چه نتیجه ای داده؟!
هربار که اغتشاش شده، با یه بستن اینترنت که وابسته های به شما هم بسته شدن! 😡
میشه یکی بیاد جواب مارو بده؟!
با ما هم که الحمدلله کار نمیکنید و تنها شرطتون هم اینه که باید بیایم ذیل شماها(عمرا)
اما از شما میپرسم
کو اون همه سازمان ها و نهادهای مدعی مدیریت فضای مجازی؟!
کو او همه نیرویی که میگین تربیت کردین؟!
کو اون همه بیت المال میلیاردی که خرج شده؟!
🔸️ یعنی الان ایتا باید #مجبور بشه به خاطر 100 تا سرور، محدودیت ثبت نام ایجاد کنه و روی همین چند میلیون نگه داره؟!
🔴خداییش رسالت شماها چیه؟
🔹توئیت بازی و دورهمی توئیتری و...
🔹 یا حمایت از فعالین فضای مجازی انقلابی(چنتا مثال بزنم که از خجالت آب بشن برخیها)
🔹 یا هدر دادن بیت المال
چه کسی الان باید از ایتا حمایت میکرد؟
من، یا دولت يا شمااااااااا؟!
یکی به ما بگه
کی قراره دستور رهبری مبنی بر حمایت از داخلی ها عملی بشه، یا اصلا توسط کجا باید حمایت بشه؟!
دولت یا شمااااااااا؟؟
بروید خودتان گل بگیرید درب اسمهای بزرگ و گنده و البته بی مصرف سازمانهای بی خودی فعالتان را!
پ.ن: متاسفانه این چندروز برخی فشار میآورند که آقا توئیتر و اینستاگرام رو باز کنید تا ما بتونیم فعاليت کنیم، خب بسم الله، فردا و پسفردا باز است، ببینم میخواین کجای دنیا رو بگیرید با اون شبکه سازی های مخوفتون😏
دلم خونه از دست خودی هایی که میفهمند، اما عمل نمیکنند.
✍آقای الف
@bsansoor
🔴چه کسانی از پشت بر پیام رسان داخلی خنجر میزنند؟
مهم
ایتا مجبور شد ورودی روزانهش که برخی روزها تا 550.000 نفر بود رو ببنده
استقبال عالی بود
اما محدویت امکانات داره
ایتا فقط 70 سرور داره
اما تلگرام 50.000 سرور داره
حالا تفاوت رو ببینید
میلیاردها تومان سالانه به اسم کار در فضای مجازی بدون هیچ دستاوروی حیف و میل میشود، اما سر یک بزنگاه مهم مثل روزهای اخیر ،یک پیام رسان مهم و اثر گذار مانند ایتا فعالیتش لنگ ۱۰۰ تا میشود
@bsansoor
🔴 متأسفم برای این تیتر و این متن غیرحرفه ای!
خبرگزاری فارس خبری در مطلب تحلیلی به نقل از یک رسانه به نام نور نیوز، تیتر می زند: «رمزگشایی از اظهارات کم سابقه سرلشکر رشید/آیا کشور با تهدید نظامی مواجه است؟» و سپس در بدنه مطلب اظهارات کم سابقه(!!!) سرلشکر رشید را تحلیل کرده که نه منظور وی تهدیدهای «جنگ موج چهارمی» است!
اولاً تیتر غلط است و هیچگونه رمزگشایی نشده!
ثانیاً تیتر دوم غلط است چون منفی است و ذهن مخاطب و عوام را مشوش می کند!
ثالثاً اینگونه اظهارات فرماندهان نظامی نه کم سابقه است نه کم نظیر! فرماندهان نظامی در هر سخنرانی معمولاً علیه تهدیدهای آمریکا موضع گیری می کنند و سالهای سال است که این موضع گیری تکرار می شود و البته بجاست.
رابعاً مخاطب عوام چه می داند «جنگ موج چهارمی» چیست؟ چه می داند موج چهارم یعنی چه؟
خامساً اگرچه سعی کرده بگوید نه منظور سرلشکر رشید تهدیدنظامی نبوده، ولی با این متن ذهن مخاطب را درگیر کرده و عملاً شبهه را بدون پاسخ نشر می دهد!
رمزگشایی(!) از یک اظهارنظر تکراری هیچ نیازی نیست و اگر هم نیاز است توضیح ساده ای می طلبد که منظور سرلشکر تهدیدنظامی نیست بلکه تهدیدهای نرم و کودتای مخملین و براندازی از طریق آشوب و مدیریت رسانه ها و ... است!
اگرچه مشخص است که حتی نظر سرلشکر رشید همین تهدید نرم هم نبوده بلکه اظهارنظر معمولی و همیشگی نسبت به تهدیدهای همیشگی آمریکایی ها بوده؛ خاصه آنجا که می گوید: «آمریکا نسبت به حفظ جان سربازان خود در خلیج فارس مسئولانه عمل کند»؛ این اظهارنظر هیچ ربطی به آشوب و براندازی نرم و تهدید رسانه ای ندارد!
@bsansoor
➖ جسد نماینده اسبق مجلس در ساختمان نیمهکاره پیدا شد!
🔸 #پیکرحجتالاسلام سیدعلی حسینی زاده" نماینده سابق #مجلس چهارمحال و بختیاری که از سه روز پیش مفقود شده بود، در یک ساختمان نیمه کاره در یاسوج کشف شد.
این گزارش حاکی است؛ پیکر "حجتالاسلام سیدعلی حسینی زاده" معروف به (سیدعلی صفدر) که حدود سه روز پیش مفقود شده بود، در چاله آسانسور طبقه زیرین در یک ساختمان نیمهکاره در خیابان ابوذر ۱۰ یاسوج پیدا شد.
این روحانی که حدودا ۶۰ سال سن داشت در سالهای اخیر در اداره کل ارشاد استان کهگیلویه و بویراحمد در شهر یاسوج، مشغول به کار بود.
هنوز دلیل یا دلایل فوت و مفقود شدن جسد این روحانی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در سالهای ۶۳ تا ۶۷، مشخص نشده است.
@bsansoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ نقدی نیاز نیست همینها رو نشر بدیم کافیه 😄
#بنزین_روحانی
@bsansoor
🔴آمارهای غیرواقعی از ضرر و زیان کسب و کارهای اینترنتی با چه هدفی منتشر میشود؟!
🔸️ این روزها برخی از سایتها و کانالهای خبری دارن آمارهایی رو منتشر میکنن مبنی بر اینکه قطع شدن اینترنت چقدر به کسب و کارهای اینترنتی ضرر زده. از ۷۰۰ میلیارد آمار دادن تا ۴۳۰۰ میلیارد!
اما این آمارها که ظاهرا از ضرب درآمد روزانه مجموع این کسب و کارها در تعداد روزهای قطعی اینترنت به دست اومده یه اشکال اساسی داره که با یه مثال ساده خدمتتون میگم.
🔹قطع شدن اینترنت تو کل کشور مثل این میمونه که مثلا کل فروشگاههای مواد غذایی سراسر کشور به هر دلیلی اعلام کنن که مثلا ۳ روز به طور کامل تعطیلند؛ و بعد بیان ادعا کنند که چون تو این سه روز فروش نداشتند به اندازه سه روز هم ضرر کردند. در صورتی که مردم تو این سه روز نیازهاشون به مواد غذایی از بین نمیره بلکه بخش زیادی از نیازهای این سه روزشون رو جمع میکنن و به یکباره در روز چهارم از فروشگاهها خرید میکنن. یعنی فروشگاهها اگه سه روز فروش نداشتن در عوض در روز چهارم به یکباره به اندازه دو الی سه روز فروش میکنن و عدم فروششون تا حد زیادی جبران میشه.
🔹خیلی از مشتریهای کسب و کارهای اینترنتی هم همین طورند. بعد از اتصال اینترنت به یکباره نیازهاشون رو عرضه میکنن و بخش قابل توجهی از عدم فروش این چند روز کسب و کارها رو جبران میکنن.
لذا این آمارهای عجیب، غیرواقعی و سطحیه. قطعا عدهای از این کسب و کارها ممکنه سود ماهانشون کاهش پیدا کنه ولی نه در این حجمی که با یه ضرب و تقسیم ساده به دست اومده.
✅تاکید میکنم، #کاهش_سود و نه لزوما ضرر.
🔸اینترنت باید به خاطر حفظ امنیت کشور قطع میشد، چون اصلیترین راه ارتباطی اغتشاشگران با خارج از کشور بود.
با این تفاسیر این کانالها و سایتهای خبری شفاف بگن که هدفشون از انتشار این آمارهای بیپایه و اساس چیه؟ آیا میخوان اثبات کنند که قطع کردن اینترنت کار اشتباهی بوده؟! خوب این که میشه همنوایی با دشمن. اگر هم میخوان مسئولین امنیت کشور رو مجاب کنند که زودتر وصلش کنند، ازشون سوال میکنیم که مگر شما چقدر از شرایط امنیتی کشور آگاهی دارید که تصور میکنید اینترنت رو میشه وصل کرد.
🔹در ضمن کسب و کارهای اینترنتی باید بپذیرند که چنین شرایطی ممکنه به هر دلیلی مجددا پیش بیاد و اون رو به عنوان یه واقعیت توی کارشون بپذیرند. مشکل اصلی این کسب و کارها اینه که ماهیت خودشون رو در وابستگی صددرصد به اینترنت تعریف کردند، در حالی که هیچ کسی تا کنون ضمانت برقراری مستمر و مادامالعمر اینترنت رو نداده.
✍ فريبرز حاجيوند(مدرس اقتصاد مقاومتی)
@bsansoor