🍃قرآن
🔸سوره حجر، آیه ۶٧:
وَجَاء أَهْلُ الْمَدِينَةِ يَسْتَبْشِرُونَ
⚡️ترجمه :
واهل شهر شادى كنان (براى تعرض به مهمانان به سراغ خانه لوط) آمدند.
💥توضیح :
تعبير به «أَهْلُ الْمَدِيْنَة» نشان مى دهد که حداقل، گروه زيادى از مردم شهر، به سوى خانه لوط حركت كردند، و اين امر روشن مى سازد آنها تا چه حدّ وقيح، رسوا و جسور شده بودند، مخصوصاً كه جمله «يَسْتَبْشِرُون» (يكديگر را بشارت مى دادند) حكايت از عمق آلودگى آنها مى كند; چرا كه اين عمل ننگين را، شايد كمتر كسى حتى در ميان حيوانات و چارپايان نظيرش را ديده باشد. اگر كسى هم انجام دهد، لااقل با كتمان و اختفاء و احساس شرمسارى است اما اين ملت زشتكار و فرومايه، آشكارا به يكديگر تبريك مى گفتند!!
➯@Bshmk33
#فضیلت_سوره #شمس
🔅الصّادق (علیه السلام)- الرَّجُلُ إِذَا قَرَأَ وَ الشَّمْسِ وَ ضُحاها فَیَخْتِمُهَا أَنْ یَقُولَ صَدَقَ اللَّهُ وَ صَدَقَ رَسُولُهُ.
🔅امام صادق (علیه السلام)- اگر شخصی وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا را قرائت کرد و این سوره را به پایان رساند، بگوید: «خداوند راست گفت و رسول او نیز راست گفت».
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۱۳۲/تهذیب الأحکام، ج۲، ص۲۹۷
➯@Bshmk33
🌹
🍃🌸جمعه ها بهار صلوات هست
در این آدینه 🌸🍃
دهانمان را خوشبو کنیم به ذکر شریف
صلوات بر حضرت محمد (ص)
و خاندان مطهرش🍃🌸
(🌸)اللّهُمَّ
✨(🌸)صَلِّ
✨✨(🌸)عَلَی
✨✨✨(🌸)مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌸)وَ آلِ
✨✨✨✨✨(🌸) مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌸)وَ عَجِّلْ
✨✨✨(🌸)فَرَجَهُمْ
✨✨(🌸)وَ اَهْلِکْ
✨(🌸)اَعْدَائَهُمْ
(🌸)اَجْمَعِین
➯@Bshmk33