🔴 تلاش برای گرفتن فرصت حل مشکلات از کشور/ از فتنه تقلب ۸۸ تا فتنه برق ۱۴۰۰
🔹️ بی کفایتی های مشکوک در کشور آنهم درست بعد از انتخابات ۲۸ خرداد که در قطعی های بی برنامه و بدون اعلام برق در کشور و همچنین لختی و کندی در واکسیناسیون بروز یافته چند نکته مهم دارد که مردم باید به آنها توجه داشته باشند:
🔸️اول: یقین دشمن به اینکه دولت جدید توانایی حل مشکلات را دارد بنابراین برای جلوگیری از این موضوع نباید شرایط آرام و مساعد برای استقرار و تشکیل دولت فراهم باشد |جریان نفوذ داخلی با خرابکاری در قطعی برق و مدیریت کرونا و... و ضد انقلاب خارجی و برخی سلبریتیها با آتش بیاری رسانه ای، در یک اقدام هماهنگ تصمیم گرفته اند فضای ملتهب و نا مساعد برای استقرار دولت جدید را رقم بزنند چرا که ایمان دارند دولت جدید در صورت تمرکز کافی، با سرعت بیشتری به مشکلات کشور رسیدگی خواهد کرد.
🔸️دوم: تکرار تلخ کامی مردم بعد از پیروزی ۸۸ اینبار با فتنه قطع برق و سوء مدیریت کرونا | آخرین باری که جریان غربگرا در انتخابات ایران شکست خورد با پهن کردن بساط فتنه در کشور هم کام شیرین مردم از پیروزی را تلخ کرد و هم شکست جریان غربگرا به حاشیه رفت تا زمینه برای روی کار آمدن دولت ناکارآمد روحانی بعد از سال ۸۸ فراهم شود. اینبار نیز در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ علاوه بر اخلال در رای گیری و عصبانی کردن مردم، شاهد بی کفایتی روشن در مدیریت برق و انرژی و کرونا در کشور هستیم تا حماسه ۲۸ خرداد به حاشیه رود.
🔸️سوم: اعتراف به ایجاد عامدانه فشار بر زندگی مردم | همانطور که گفته شد، ایجاد شرایط ملتهب در کشور با بی کفایتی های متعدد، عملا تلاش برای بر هم زدن تمرکز دولت جدید در روزهای استقرار است چراکه یقین دارند نتیجه جهت گیری های دولت رئیسی کاهش مشکلات مردم است. معنای دیگر این موضوع اعتراف به عامدانه بودن روی زمین گذاشتن مشکلات و مطالبات مردم در گذشته است.
🔹️نتیجه گیری: برهم زدن آرامش روانی مردم و بر هم زدن تمرکز دولت جدید در ماه های پیش رو تا پایان سال از سوی برخی جریانهای سیاسی داخلی و رسانه های خارجی در دستور کار است چرا که ایجاد ثبات در کشور با همکاری مردم، آخرین امیدهای جریان غربگرا را به باد می دهد.
✅ تیمورا
https://eitaa.com/bshmk33
⭕️ آمار مبتلایان به کرونا در اسپانیا
19 ژوئن: 1962 مورد
2 جولای: 13056 مورد
در کشوری که حدود 43 میلیون دز واکسن تزریق شده و 18/5 میلیون نفر( حدود 40% جمعیت) کاملا واکسینه شده اند چرا طی دو هفته آمار مبتلایان 6 برابر شده؟
2pic 👤 جناب آقای استیون
https://eitaa.com/bshmk33
راز عقده گشایی جدید خط تحریف
🔹شاید از خود بپرسید چرا رسانه های معاند، سوء مدیریت موجود در موضوع برق را بهانه عقده گشایی علیه رهبر انقلاب قرار داده اند؟ پاسخ ساده و کوتاه این است که دشمنند و از دشمن دریوزه، توقعی جز این نیست.
🔹اما پاسخ دقیق تر، بازخوانی نگاه راهبردی ایشان به مسائل مهم کشور و از جمله مسئله تامین انرژی پایدار است؛ واقعیت موثری که غیظ دشمنان کینه توز را بر می انگیزد. رهبر انقلاب ۱۰ مرداد سال گذشته ضمن بیاناتی فرمودند:
🔻"من به شما بگویم که اگر #جریان_تحریف شکست بخورد، #جریان_تحریم قطعاً شکست خواهد خورد؛ زیرا که عرصه، عرصهی جنگ ارادهها است؛ وقتی جریان تحریف شکست خورد و ارادهی ملّت ایران همچنان قوی و مستحکم باقی ماند، قطعاً بر ارادهی دشمن فائق میآید و پیروز خواهد شد.
🔻ببینید، یک عدّهای متأسّفانه تحت تأثیر همین حرفهای دشمن میگویند «آقا [انرژی] هستهای به چه درد ما میخورد؟» همینهایی که در روزنامهها و مانند اینها گاهی یک چیزی مینویسند.
🔻من [قبلاً] گفتم که [انرژی] هستهای نیاز قطعی فردای کشور ما است.(۱۵) ما تا چند سال دیگر حدّاقل به بیست هزار یا سی هزار مگاوات برقِ ناشی از انرژی هستهای نیاز داریم؛ که این را از راه دیگر نمیتوانیم به دست بیاوریم یا مقرونبهصرفه نیست.
🔻خب آن روزی که ما احتیاج پیدا کردیم، چه کار کنیم؟ برویم درِ خانهی چه کسی؟ از آمریکا، از اروپا درخواست کنیم، گدایی کنیم که آقا بیایید به ما برق هستهای بدهید یا بیایید برای ما غنیسازی راه بیندازید؟ میکنند؟ ما امروز بایستی فکر فردا را بکنیم.
🔻این نیازها، نیازهایی نیست که در ظرف شش ماه و یک سال و دو سال تأمین بشود، اینها را باید از قبل آماده کرد؛ ما این را آماده کردهایم، زمینهاش را فراهم کردهایم.
🔻خب با اینکه حالا در برجام خسارت فراوانی در این زمینه به ما وارد شد، امّا خوشبختانه اصل این کار محفوظ است و کارهای بزرگ و خوبی هم در این زمینه دارد انجام میگیرد؛ دشمن این را نمیخواهد؛ در زمینهی مسائل دفاعی و موشکی هم همین جور است".
🔹این راه نمایی های مهم، بارها در فرصت های مختلف خطاب به دولتمردان و دیگر مسئولان انجام گرفته است. هر جا اهتمام به این هدایت راهبردی بوده، توانسته ایم از چالش فرصت بسازیم؛ چنان که در موضوع سوخت بیست درصد (تولید رادیو دارو) و بنزین انجام شد، و درباره واکسن کرونا در حال عملیاتی شدن است.
🔹اما در موضوع تامین انرژی پایدار از طریق نیروگاه های هسته ای و سوخت فسیلی، متاسفانه اعتماد به دشمن، برای کشور درد سر ساز شد و حالا که این اتفاق افتاده، رسانه های #خط_تحریف، عقده گشایی می کنند تا توجه افکار عمومی را از "وطن فروشی و خیانت" خود منحرف کنند.
✍ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دروغگویی روحانی را ببینید
او میگوید در این ۸ سال بیش از حدمتوسط دولتهای قبل، ظرفیت تولید برق را افزایش داده
اما امار چیز دیگری به ما میگوید
ایا او میخواهد حرص مردم را دربیاورد؟
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف فرمانده سابق نظامیان آمریکایی در افغانستان: حضور آمریکا در افغانستان نه تنها فایده ای نداشته بلکه نتیجه عکس داده است؛ طالبان آماده تسلیم بود اما آمریکا راضی نشد!
https://eitaa.com/bshmk33
🔴 فرانسه ۷۰٪ برق خودش رو از انرژی هستهای تأمین میکنه
اونوقت برای کشور و مردم ما در قالب برجام تصمیم میگیره که انرژی هستهای نداشته باشیم
بخاطر همین رهبری فرمودند: اروپاییان قابل اعتماد نیستند
حالا کسایی که داخل رآکتور اراک بتن ریختن،
بیان جوابگوی قطع برق باشن
https://eitaa.com/bshmk33
▪️آمریکاییها جزو ۶ کشور سازنده دستگاه کمک تنفسی ونتیلاتور هستند، با این حال ۴۸ ونتیلاتور کشور فقیر باربادوس را سال قبل دزدیدند
ایرانیها هم جزو سازندگان ونتیلاتور هستند که به اعتراف یونسکو، نه تنها نیاز داخلی را برطرف کردند بلکه در حال صادرات آن به کشورهای غربی هستند
#ایران_سربلند
💬 دانيال معمار
https://eitaa.com/bshmk33
🔻 ما فرزندانمان را در اینستاگرام به این فرد👆🏻سپردهایم!
◾️ آدام موسری، یک اسرائیلی ساکن آمریکا
✍🏻 @madrese_amin
https://eitaa.com/bshmk33
🔴صرفا جهت تأمل...
در سال اخیر ۴ ستاره ژاپنی شامل یک زنِ ورزشکار خودکشی کردن؛ یکی از دلایل مهم خودکشیها، زورگویی و نفرت پراکنی در فضای مجازی بود....
به همین دلیل کمیته ملی المپیک ژاپن، تیم گشتزنی در فضای مجازی مستقر کرده تا نظرات نفرتانگیز رو گزارش کنن و از سلامت روانی ورزشکاران المپیکی محافظت کنند!!
💬الهام عابدینی
https://eitaa.com/bshmk33
وقتی چیزی برای گفتن نیست، باید از یک جایی حرف زد! سفیر ایران در قطر، بهتر است پیگیر تجارت مسخره ایران و قطر باشد نه اینکه در مورد موضوعی حرف بزند که امید دارد با انتشارش در خبرگزاریها دیده شود. وزارت امور خارجه خودش به اندازه کافی بیانیه داده و رسیدگی کرده است، شما به ماموریت محوله و حفظ منافع ایران در این کشور کوچک برسید بهتر است... اینکه چرا لنجها و شناورهای ایرانی هنوز برای ورود به برخی از بنادر قطر مشکل دارند؟
https://eitaa.com/bshmk33
#پررویی_نجومی یعنی همین؛ بجای اذعان به کم کاریها و بی تدبیریهای هشت ساله ی دولت متبوع اش، برایش مدیحه سرایی میکند، آینده هراسی میکند، بر رفتارهای منفعلانه ی دوستانش ماله میکشد و در نهایت سعی میکند در نقش یک پادوی رسانه ای ظاهر شود و با سواستفاده از وضعیت موجود، زمینه را برای یک وادادگی دیگر فراهم کند!
➕راه سوم: دلخوش نکردن به وعده های طرف غربی، نگذاشتن تمام تخم مرغ ها در سبد مذاکره، چشم پوشی نکردن از توان داخلی، فعال کردن ظرفیت های مغفول مانده و تلاش برای خنثی سازی تحریم ها از طریق قوی شدن است...
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
✍ #مهدی_قاسم_زاده
https://eitaa.com/bshmk33
.
هر چه فریاد دارید بر سر مسبب اصلی وضع موجود بکشید...
#محاکمه_روحانی
#حمید_رسایی
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️معاون قضایی دادستان کل کشور: دولت، تمام معادن را در این روزهای آخر به فروش گذاشته است / به دوستان گفتم این یک ماه آتش سوزی زیاد داریم
👤عمرانی:این سید خدا (رئیسی) با بدهی 500 هزار میلیارد تومان اوراق قرضه روبرو است و این یک قلم از سختی کار رئیس جمهور منتخب است
▪️اوباش را اجیر می کنند که مراکز دولتی را آتش بزنند
▪️باید دعا کنیم این یک ماه تا دولت جدید شروع شود به سلامتی بگذرد!
#خیانت
گویا بازداشتهای دیروز در خصوص قطعی برق جواب داده
https://eitaa.com/bshmk33
🔴 ارثیه مشابه دو دوست امنیتی !!
🔹یک سال پیش نفیسه کوهنورد خبرنگار فعلی بی بی سی فارسی در عراق (خبرنگار اصلاح طلب سابق در ایران) در اظهاراتی جنجالی گفت :
"مصطفی الکاظمی گزینه مورد علاقه رئیس جمهور ایران حسن روحانی بوده است. حسن روحانی و مصطفی الکاظمی از دوران ریاست روحانی بر شورای عالی امنیت ملی یکدیگر را میشناختند و با هم ارتباط نزدیکی داشتند"!!!
بسیاری در عراق معتقدند که الکاظمی سال ها در استخدام سازمان جاسوسی آمریکا بوده و هست.
پس از شهادت حاج قاسم عزیز ، الکاظمی دوست قدیمی روحانی که رئیس سازمان اطلاعاتی عراق بود با حمایت صریح آمریکا به نخست وزیری رسید!
جالب اینجاست که هر دو نفر الان رئیس دو دولت ایران و عراق هستند و هر دو روزهای پایانی حکومتشان را می گذرانند.
و جالب تر اینکه عملکرد هر دو دولت سبب ایجاد بحران هایی مثل #قطعی_برق و نارضایتی شدید مردم شده و هر دو برای دولت بعدی یک ارثیه مشابه یعنی بحران به ارث می گذارند !!! ...
✍ #قاسم_اکبری
https://eitaa.com/bshmk33
یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب ۲۵۰۰ تومان است و از مردم ۷۰۰ تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۹ میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای خصوصی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکارد و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای ۲۰ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند...
#سید_یاسر_جبرائیلی
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیس کمیسون اقتصادی مجلس: آقای وزیر نیرو، با سیاستهایتان فاتحه صنعت برق را خواندهاید.
🔹طرح الف.ب.پ راهانداختهاید اما در ۵ سال گذشته یک نیروگاه جدید اضافه نکردهاید
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️یه روز گرم تابستانی افسر گشت کلانتری ۱۱ نکا استواریکم حسینعلی حبیبی وقتی میبینه کودک کار با پاهای برهنه سر چهار راهه ، یک جفت صندل براش میخره
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران: میزان حفاری ۶۰ ساله ایران در حوزه معدن، مساوی با حفاری یک سال کانادا است.
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش شبکه مصری:
📍حملات پهپادهای انتحاری در عراق، نگرانی فرماندهان آمریکایی را برانگیخته!
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی ببینید از ماجرای کشف گورهای جمعی در کانادا
🔸 کودکان کانادایی چطور قتل عام شدند؟
https://eitaa.com/bshmk33
▪️خانواده خوشبخت و خندان کانادایی
خانواده استفن هارپر نخست وزیر سابق کانادا. در دوره نخست وزیریش (۲۰۰۶-۲۰۱۵) کشور صلحدوستش علاوه بر جنگ افغانستان که قبلن وارد شده بود، در دوجنگ لیبی و سوریه نیز شرکت کرد. این لبخندها روی خون مردم این سه کشور بنا نهاده شد.
آیا #زندگی_نرمال زیبا نیست؟
💬 Vandidadii
https://eitaa.com/bshmk33