#پیتزا_تن_ماهی_بدون_فر
#پیتزا_ساده
🥮مواد لازم برای ۱ نفر🥠
🔸تن ماهی ۱ عدد
🔸قارچ ۱ بسته یا ۳۰۰ گرم
🔸پنیر پیتزا به میزان دلخواه
🔸نان پیتزا ۱ عدد
🥣طرز تهیه:🧂
ابتدا تن ماهی را ۱۵ الی ۲۰دقیقه در آب جوش بگذارید تا آماده شود در حین این فرایند قارچ ها را خورد کرده و در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا قارچ آب بیاندازد و سپس آب قارچ گرفته شود ، زمانی که آب قارچ گرفته شد کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم و سپس از روی شعله بر میداریم.
برای اینکه نان پیتزا از حالت خمیری در بیاید ، آن را درون ماهیتابه با مقدار خیلی کمی روغن با حرارت کم روی شعله قرار میدهیم و هر دو طرف آن را برشته میکنیم.
سپس روی نان برشته شده کمی سس قرمز میمالیم سپس یک لایه پنیر پیتزا میریزیم و روی آن را با تن ماهی و قارچ پرمیکنیم و دوباره پنیر پیتزا را روی سطح آن میپاشیم. فقط مانده پنیر پیتزا آب شود که به دو صورت امکان پذیر هست، یا آنرا داخل مایکروویو گذاشته و ۶۰ تا ۹۰ ثانیه حرارت دهید یا درون ناهیتابه با حرارت بسیار کم قرار دهید و درب ماهیتابه را ببندید تا پنیر آب شود.
https://Eitaa.com/bshmk33
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کارتون_نوستالژی
"حنا دختری در مزرعه"
(قسمت بیست وچهارم)
♥️ ∩_∩
(„• ֊ •„)♥️
https://Eitaa.com/bshmk33
@childrin1....کانال دردونه.mp3
3.39M
#قصه_صوتی
" سوسمار مهربون"
با صدای (خاله شادی)
💗 ∩_∩
(„• ֊ •„)💗
https://Eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نه سلیمان نبي یمن را به زور اشغال کرد
نه اسلام به زور وارد آن شد
بلکه با صلح و آزادگی وارد شدند
تا به امروز کسی به یمن حمله نکرده و پیروز نشده
که شکست خورده است!
«عربستان شکست خواهد خورد و حکومت این خاندان فاسد بر یمن پایان خواهد یافت»
فرمانده بزرگ مقاومة
شهید أبومهدي المهندس
💬 قانا
https://Eitaa.com/bshmk33
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایشون خانم الهام فرهمند بازیکن تیم ملی فوتبال بانوان هستن که در کنار سختی های تمرین و اردو های تیم به وظیفه اصلیش که مادری هست هم میپردازه!
حالا باز یه عده میگن فرزندآوری مانع پیشرفتشون میشه و به کارهاشون نمیرسن :/
💬 فاطمه سادات 🇮🇷
https://Eitaa.com/bshmk33
▪️بی شرافتی شما و رسانه متبوعتان هم "مطلقا" مرز ندارد.
💬 الهام عابدینی
https://Eitaa.com/bshmk33