✨ *حُسن مَطلع* ✨
🔰حدیث روز جمعه(۱۴۰۳/۶/۹)
امام علی عليه السلام فرمود:
در برابر دنیایی که گرفتاری آن،مانند خوابهای پریشان شب میگذرد شکیبا باش.
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
💠~ *چراغ راه* ~💠
🔅حضرت امام خامنهای(مدظله العالی):
پیشرفت جوانان در معنویت علیرغم فتنههای گمراه کننده در فضای مجازی
اینهمه جوانِ خوب در کشور هست؛ شما ببینید الان در فضای مجازی چه خبر است! چقدر «مُضِلّاتُ الفِتَن»(۱) در این فضای مجازی و در ماهوارهها و در این تشکیلات وجود دارد و جوان در معرض همهی اینها است، درعینحال شما ببینید راهپیمایی اربعین چهجوری است، اعتکاف چهجوری است، نمازجماعتهای دانشگاهها چهجوری است. اینها خیلی مهم است؛ چرا ما اینها را نباید ببینیم؟ اینها نشاندهندهی این است که حتّی معنویّت که سختترین [بخش] است -آن بخش معنویِ فرهنگ- دارد پیشرفت میکند. جلسات ماه رمضان را شما ملاحظه کنید؛ بنده بخصوص در ماه رمضانها و همچنین محرّم و صفر از این معنا استفسار میکنم و از کسانی سؤال میکنم که بروند تحقیق کنند، کار کنند و ببینند نسبتِ جلساتِ امسالِ ماه رمضان به سال گذشته چیست؛ میروند گزارش میآورند؛ انسان واقعاً حیرت میکند از این پیشرفت، از این حرکتِ رو به جلو. اینها را ما چرا نباید ملاحظه کنیم، چرا نباید ببینیم؟ اینها دیده بشود، تحلیل بشود و گفته بشود؛ اینهایی که بلندگوهای پُرمخاطب در اختیار دارند، اینها را بایستی بیان کنند و بگویند.
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️گزارش تصویری فضاسازی موکب ابناءالحسین(علیه السلام)
📍نجف
اربعین ۱۴٠۳
🇵🇸|کربلا طریق الاقصی|
🔷️اِلٰهی اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ
خدایا مرا خرج کاری کن که مرا برای آن آفریدی
🔻مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه ملی مهارت
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
✨ *حُسن مَطلع* ✨
🔰حدیث روز شنبه(۱۴۰۳/۶/۱۰)
امام على عليه السلام:خَيْرُ اِخْوانِكَ مَنْ دَعاكَ اِلى صِدْقِ الْمَقالِ بِصِدْقِ مَقالِهِ وَ نَدَبَكَ اِلىاَفْضَلِ الاَْعْمالِ بِحُسْنِ اَعْمالِهِ؛
بهترين برادرانت (دوستانت)، كسى است كه با راستگويى اش تو را به راستگويىدعوت كند و با اعمال نيك خود، تو را به بهترين اعمال برانگيزد.
[غررالحكم، ح ۵۰۲۲]
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
💠~ *چراغ راه* ~💠
🔅حضرت امام خامنهای(مدظله العالی):
بسیجیان امام ما در میدانهای گوناگون انقلاب تا پیروزی انقلاب و تا پس از انقلاب حرکتی کردند که ماندگار شد، الگو شد، یادگار ملت ایران در عرصهی تاریخ شد.
۱۳۹۰/۰۹/۰۶
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ نماهنگ | سفارشهای خاص!
🔷️سفارشهای خاص رهبر معظم انقلاب به دانشجویان برای استفاده از فرصت عمر
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
🔶️کتاب: جعبه سیاه
خاطرات و یاداشت های امیر اسدالله علَم
نوع جلد:شومیز«نرم»
تعداد صفحه:۱۹۲
قیمت روی جلد: ۷۵ هزارتومان
قیمت هدیه با تخفیف:۶۸ هزارتومان
جهت خرید به آیدی زیر پیام دهید
@mohamad_nikakhtar
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
✨ *حُسن مَطلع* ✨
🔰حدیث روز یکشنبه(۱۴۰۳/۶/۱۱)
رسول الله (ص): الایمان فی عَشرةٍ: المعرفة والطاعة و اعلم والعمل والورع والاجتهاد والصّبر والیقین والرضا والتسلیم، فایّها فقد صاحبه بطل نظامه.
(بحارالانوار ج 28، ص 175)
پیامبر اکرم (ص): ایمان در ده چیز است: شناخت، فرمانبری از خدا، علم، عمل، پاکدامنی، سخت کوشی، شکیبایی، یقین، خشنودی و تسلیم در برابر خدا. هر یک از این ده رکن کم شود، رشته ایمان از هم پاشیده می شود.
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
💠~ *چراغ راه* ~💠
🔅حضرت امام خامنهای(مدظله العالی):
«گمنام»، از جملهی تعبیرات امام است: «مکتب شاهدان و شهیدان گمنام». گمنام یعنی دنبال نام و نشان نبودن.
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
🔶️ #بخوانید | ایران در سایهروشن ترورهای دهه ۶۰
🔷️در اوایل دهه شصت، ایران با چالشها و تنشهای متعددی مواجه بود. چالشهایی که عمده آن، ناشی از اوضاع انقلابی کشور در سال ۱۳۵۷ و جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ بود.
🔷️پس از پیروزی انقلاب، گروههای مختلف سیاسی از جمله کمونیستها، ملیگرایان و گروههای اسلامی بهدنبال کسب قدرت بودند و این تنوع سیاسی، باعث بروز تنشهای زیادی در کشور شد. بهعلاوه، جنگ تحمیلی رژیم بعث علیه ایران که از سال ۱۳۵۹ آغاز شده بود، فشارهای اقتصادی و اجتماعی را دوچندان کرده بود. دولتموقت و در رأس آن، مهدی بازرگان نتوانست بهخوبی اوضاع را مدیریت کند و در نهایت وادار به استعفا شد.
🔹پس از آن، دولت محمدعلی رجایی تشکیل شد. او با اهدافی نظیر ایجاد وحدت ملی و مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی روی کار آمد اما شرایط بحرانی کشور، کار را برای دولت او بسیار دشوار کرده بود. در آن برهه، گروههایی مانند منافقین (مجاهدین خلق) که مخالف نظام جمهوری اسلامی بودند، بهدنبال ضربه زدن به دولت و ایجاد ناامنی در کشور بودند. این گروهها با استفاده از روشهای تروریستی سعی در ایجاد رعب و وحشت در جامعه داشتند.
🔷️در یکی از این حوادث و در تاریخ ۸ شهریور ۱۳۶۰، انفجار دفتر نخستوزیری منجر به شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر شد. این واقعه، تأثیرات عمیقی بر سیاست داخلی و خارجی کشور گذاشت. ترور این دو شخصیت تأثیرگذار، بهدلیل مواضع قاطع آنان در برابر گروههای معاند و ضدانقلاب بود. این دو، همواره بر ضرورت وحدت ملی تأکید داشتند و تلاش داشتند کشور را از بحرانهای داخلی و خارجی نجات دهند. آنان بهدنبال تقویت نهادهای دولتی و جلوگیری از نفوذ گروههای منافق بودند.
🔹ترور شهیدان رجایی و باهنر نشاندهندهی عمق چالشها و بحرانهای داخلی بود که نظام نوپای جمهوری اسلامی با آن مواجه بود. دولت جدیدی که پس از این حادثه تشکیل شد، تلاش کرد با تقویت نهادهای نظامی و امنیتی، بهطور جدی به مقابله با تهدیدات بپردازد و از بروز آشوبهای داخلی جلوگیری کند. رویکرد دولت در این زمان، بیشتر بر تثبیت قدرت و مقابله با تهدیدات داخلی متمرکز بود. افزایش فعالیتهای نظامی و امنیتی، بهویژه در برابر گروههای مخالف، یکی از نتایج این وضعیت بود.
🔷️شهیدان رجایی و باهنر به عنوان نمادهای خدمتگزاری و صداقت شناخته میشدند. ویژگیهایی چون سادهزیستی، صداقت، دیانت و تعهد به اصول انقلاب اسلامی از جمله شاخصههای بارز آنان بود. دولت آنان بر مبنای عدالت اجتماعی، مبارزه با فساد و خدمت به مردم بنا شده بود و همواره در تلاش بودند تا صدای مردم را بشنوند و به نیازهای آنان پاسخ دهند. این دوشهید تلاشهای قابل توجهی در جهت ایجاد وحدت ملی و مقابله با چالشهای داخلی انجام دادند.
🔹محمدعلی رجایی بهعنوان یک معلم و سیاستمدار، همواره بر اهمیت آموزش و پرورش تأکید داشت. او معتقد بود که آموزش صحیح میتواند جامعه را به سوی پیشرفت سوق دهد. محمدجواد باهنر نیز بهعنوان یک عالم دینی، تلاش میکرد تا اصول اسلامی را در سیاستها و برنامههای دولت پیاده کند.
🔷️ترور شهیدان رجایی و باهنر نه فقط از جایگاه یک ضایعه بسیار بزرگ برای کشور بلکه از دیدگاه ویژگیهای بارز این دو شخصیت، همواره باید مورد توجه قرار گیرد چرا که اینان، الهامبخش نسل کنونی و فرزندان آینده میباشند و یادآوری میکنند که خدمت به مردم باید همواره در رأس اولویتها قرار گیرد.
🖊محمد آذرشب؛ دانشجوی دکتری مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی
📍معاونت سیاستورزی سازمان بسیج دانشجویی
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
🔶️ امام حسن علیهالسلام سازماندهی عظیم شیعی را به وجود آورد
🔷️ حضرت آیتالله خامنهای: امام حسن(ع) بعد از حادثهی متارکهی جنگ، بنا کرد تشکیلات دهی و سازماندهی، آن کاری که آن زمان انجام نشده بود لزومی هم نداشت، امکان هم نداشت، یک سازماندهی عظیم شیعی را به وجود آوردند.
🔷️ این همان سازماندهی است که شما در کوفه، در مدینه، در یمن، در خراسان، در مناطق دور دست حتی نشانههای او را میبینید زمان امام حسین و بعد از ماجرای شهادت امام حسین(ع) همان سازماندهی بود که ماجرای توابین را به وجود آورد، ماجرای مختار را به وجود آورد، ماجراهای فراوانی را در دنیای اسلام ایجاد کرد که تا آخر هم نگذاشت آب خوش از گلوی خلفای بنیامیه پایین بیاید.
🔷️ این تشکیلات زمان امام حسین بود که امام حسین وقتی شهید میشد میدانست که دنبال خودش یک تشکیلاتی را دارد باقی میگذارد که اینها پرچم را بالا نگه خواهند داشت و نمیگذارند که قضیه لوث بشود و حقیقت مکتوم بماند. ۱۳۶۵/۳/۴
🗓 ۲۸صفر، سالروز رحلت پیامبر(ص) و سالروز شهادت امام حسن(ع)
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
✨ *حُسن مَطلع* ✨
🔰حدیث روز دوشنبه(۱۴۰۳/۶/۱۲)
پيامبر صلي الله عليه و آله :
مَنْ أرادَ اللّه ُ بِهِ خَيْرا رَزَقَهُ اللّه ُ خَليلاً صالِحا؛
پيامبر صلي الله عليه و آله :
هر كس كه خداوند براى او خير بخواهد، دوستى شايسته نصيب وى خواهد نمود.
نهج الفصاحه، ح 3064
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
💠~ *چراغ راه* ~💠
🔅حضرت امام خامنهای(مدظله العالی):
بسیجی که در سال ۵۸ تشکیل شد، نیازهای آن روز را تأمین میکرد - این یک نیاز بود - امروز بسیج نوع نیازهای دیگری را برآورده میکند. مسائلی که امروز مطرح است، آن روز مطرح نبود. امروز بسیج ما در زمینهی علم، در زمینهی ابتکار، در زمینهی نوآوری، پیشرو است. این هم هنر امام بود. امام در همین نوشتهای که در آذر ۶۷ مرقوم کردند - یعنی آخر عمرشان، تقریباً ده سال بعد از آن نوشتهی اول - از دانشجویان و طلاب میخواهند که بسیج تشکیل بدهند
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
🔶️مسابقه کتابخوانی
🔷️به صرف«کتاب تأکید صدباره»
🔷️تاریخ شروع دوره «۱۹شهریور۱۴۰۳»
📖سهم شما «روزی ۵صفحه»
«فایل کتاب ارسال می شود.»
آیدی جهت ثبت نام و ارسال محتوا 👇
(ثبت نام تمامی دانشجویان بلا مانع است)
@tvelayat_ostan_tehran
✅درصورت قبولی در آزمون پایان دوره گواهی تعلق میگیرد.
🏅چالش های مسابقه 🏅
۱۰+🌟هر روز یک سوال از مقرری مطالعه شده داخل کانال بارگذاری می شود و به ازای هر پاسخ درست ۱۰ امتیاز دریافت می کنید
۲۰+🌟هر محتوای خلاقانه ای که از مقرری مطالعه شده در آن روز ارسال کنید ۲۰ امتیاز دریافت می کنید وآثار شما داخل کانال بارگذاری می شود
۱۰۰+🌟 چنانچه در انتهای دوره آثار شما ویو(بازدید) بیشتری داشته باشد ۱۰۰ امتیاز دریافت می کنید.
📲محتوای ارسالی میتواند عکس نوشته،کلیپ،پادکست،اینفوگرافی ،خلاصه نویسی و...... باشد
🔷️یا هر ایده خلاقانه ای که شما برای تبیین و معرفی کتاب تأکید صدباره استفاده می کنید.
«به بهترین ارسالی جایزه نفیسی اهدا خواهد شد»
•جوایز مسابقه•
🥇نفر اول پک فرهنگی شهدایی
🥈نفر دوم بیرق مذهبی_شهدایی
🥉نفر سوم تخته شاسی عکس شهدا
📍معاونت آزاداندیشی و طرح ولایت ناحیه بسیج دانشجویی استان تهران
#تهران
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ آیتالله بهجت(ره):
🔷️ نگاه کردن به قرآن، معادل نگاه کردن به امام زمان (عج) است.
📍معاونت قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
🔶️ رادیکالها برای تصاحب ریاست دانشگاه دندان تیز کردهاند/ اقلیت هتاک تریبونهای گفتگو را بارها شکستند
سیدمهدی سیدی، معاون سیاستورزی سازمان بسیج دانشجویی:
🔷️وفاق ملی در صورتی اتفاق میافتد که دولت آقای پزشکیان پاسدار ارزشهای ملی ایرانیان باشند و با کسانی که این ارزشها را هتک کردند، فاصله معناداری بگیرند.
🔷️آقای سیمایی چون سابقه ای در اداره دانشگاه چه از حیث علمی و چه از حیث اجرایی ندارند در معرض بهره برداری سیاسی هستند و عدم تسلط ایشان بر محیط دانشگاه و سوابق علمی محدودشان ممکن است از مدیریت ایشان بستری مناسب برای حاکم شدن فضای ضد علم و سیاست زده در دانشگاه فراهم آورد.
🔷️در برخی دانشگاههای کشور، افرادی رادیکال و تندرو که عموما سابقه علمی درخشانی نیز ندارند، فعال شدهاند و به دنبال لابیگری، یارگیری و بسترسازی برای ریاست بر دانشگاه هستند. بنظر آقای سیمایی باید با تأمل بیشتری انتصابات را انجام دهند و حواسشان به این جماعت باشد؛ زیرا این افراد اگر دانشگاهی را به دست گرفتند، تنها چیزی که دغدغه اش را ندارند، رشد علمی کشور است!
👈🏻 مشروح گفتوگو: snn.ir/004uIr
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی
🔶️#کتاب
«سقلمه»ای شیرین برای ازدواجیها
📍به همت #دفتر_طنز حوزه هنری کتاب «سقلمه» به قلم مجید قهرمانی در انتشارات #سوره_مهر منتشر و راهی بازار نشر شد.
🔹 مجید قهرمانی در رمان «سقلمه» طنز زندگی پسری جوان و ناپخته به نام مرتضی را روایت میکند که با رسیدن به سن ازدواج ، برای پیدا کردن همسر مورد علاقهاش تقلا میکند. مرتضی در جریان خواستگاریهای متعددش از دختران، با فرهنگ، سلیقه و ایدهآلهای طبقات دیگر جامعه آشنا میشود. او در این مسیر با مشکلات و چالشهای زیادی دست و پنجه نرم میکند.
🔹نویسنده در این رمان با زبانی ساده و شیرین و با قلمی طنازانه موانع و مشکلات جوان امروزی در مواجهه با موضوع مهم ازدواج را به تصویر میکشد. نگاه واقعبینانه نویسنده و البته امیدوارانه او سعی دارد این پیام را به مخاطب برساند که برای ازدواج با تمام سختیها و پیچیدگیهایش هم راهحل وجود دارد.
@bsouni | سازمان بسیج دانشجویی